- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.021
çok saol.. yaran belki büyük olduğu için yakmıştr.kesin kısırlık yapıyo diye bişey yok.. bende netten araştırdğım kadarıyla söylüyorum, kanallarda daralma yaptığı için kısırlığa sebep olabiliyo diyolardı...ne kadar kesin ve doğru bilinmez.. sen içini ferah tut.. benim de daha bebeğim yok..cuma günü sonucumu alcam umarım bakalım neler olcak. gelişmeleri yazarım...
slm kızlar..
biyopsi sonucumu aldım. rahim ağzındaki bezde büyüme varmış. dr.um bu kanser anlamına gelmez dedi. bende yara için yakma işlemi falan yapmıycakmısınız dedim,senin tedavini yaptım,2 ay sonra kontrole geleceksin dedi. valla pek bişey anlamadım. parça alırken yaptığı işlem sırasında duman falan çıktı, bu normal mi??? önce parça alıp sonrada yaktı sanırım. ama bana bişey söylemedi. pek cevap vermiyen 70 yaşında bi dr. parça alırken böyle dumanlar falan çıkıyo mu acaba??? bu konuda bilgisi olan varsa ltfn bi cevap yazsın???
geçmiş olsun cnm parça alırken duman falan çıkmıyo benim bildiğim yakmış olabilir.tedavini yaptım demiş sana zaten ama seni bu konuda bılgılendırmesi gerekırdı yapman gereken ve yapmaman gerekenler var ilişki,oturarak yıkanmak yasak benım bıldıgım 1 buçuk ay 2 ay kadar ama san bişey dememişCADIARZU onu iyice bi öğren derim geçmiş olsun tekrara.s.
Çok iyi bilmiyorum ama, kendi smear testimin sonucuna göre sizinki de I.sınıf çıkmış olmalı.
Yani korkacak bişi yok, sadece iltihaplanma var.
3 ve yukarısı artık endişelenecek boyut.
Doğum ile ilgili olarak da o kadar farklı şeyler söyleyen doktorlar var ki.
Benim doktorum yaran temizlensin öyle doğumu düşün demişti.
Ancak bu yarayla hamile kalıp, sorunsuz doğum yapanlar da oluyor.
selam kızlar. benim adetim 10 gün gecikti. son iki gün mide bulantılarım oldu. gebelikten şüphelendim. testler negatif çıktı. jinekolojik muayene sonrası doktor rahim ağzında yara olduğunu söyledi. yakılması gerektiğini söyledi.ben hiç doğum yapmadım bir riski olur mu bi de mide bulantılarımda ağzıma kan kokusu geliyo bunun yara ile alakası var mıdır. operasyon işlemi ve patoloji masrafı sana 350 ye malolur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?