- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.001
Kızlar benim doktorum,bende yara olmadığını söyledi,Herhangi bir enfeksiyon yok,smear testim de iyi çıktı,ben de iki aydır, iki üç damla kadar kan geliyor,bu ortalama adetten on gün önce falan oluyor,nedeni ne olabilir acaba bir fikriniz var mı????
araştırdığım kadarıyla dondurma yöntemi daha küçük yaralar için ve kısırlığa sebep olmuyor. yaktırma kanallarda daralmaya sebep olduğu için kısırlığa neden olabiliyormuş. siteden okuduğum kadarıyla yaktırma-dondurma işleminin fiyatı 120-300 tl arasında değişkenlik gösteriyor.
ben de dün gittim dr.a ultrasonda kistler çıktı overlerde. doktorum yaradan da parça aldı biyopsi için. yani bana öyle söyledi. kolposkopi de oldum. bu yaralarda biyopsi yapılıyomu acaba??? dr pek konuşmuyo ama benim içime kurt düştü, acaba kanserden şüphelendiği için mi bakılıyo?? lütfen bilen varsa bana acele bi cevap yazsın((
araştırdığım kadarıyla dondurma yöntemi daha küçük yaralar için ve kısırlığa sebep olmuyor. yaktırma kanallarda daralmaya sebep olduğu için kısırlığa neden olabiliyormuş. siteden okuduğum kadarıyla yaktırma-dondurma işleminin fiyatı 120-300 tl arasında değişkenlik gösteriyor.
ben de dün gittim dr.a ultrasonda kistler çıktı overlerde. doktorum yaradan da parça aldı biyopsi için. yani bana öyle söyledi. kolposkopi de oldum. bu yaralarda biyopsi yapılıyomu acaba??? dr pek konuşmuyo ama benim içime kurt düştü, acaba kanserden şüphelendiği için mi bakılıyo?? lütfen bilen varsa bana acele bi cevap yazsın(([/QUO
cnm teşekkürler inşallah yakma işlemi kısırlık falan yapmıyodur.benım daha bebeğim bile yoksenağlama.bu arada cnm bende kolposkopi ve biyopsi yaptırdım eğer yaranda enfeksiyon falan varsa iyi mi kötü mü yada başka bir mikrop varmı dıye bakıyor doktor çok geçmiş olsun zor işlemler benım canım çok yanmıstı ama allah tan kötü bişey çıkmadı içini rahat tut inşallah senınde çıkmaz.bize gelişmeleri yazarsına.s.
ben de dün gittim dr.a ultrasonda kistler çıktı overlerde. doktorum yaradan da parça aldı biyopsi için. yani bana öyle söyledi. kolposkopi de oldum. bu yaralarda biyopsi yapılıyomu acaba??? dr pek konuşmuyo ama benim içime kurt düştü, acaba kanserden şüphelendiği için mi bakılıyo?? lütfen bilen varsa bana acele bi cevap yazsın((
kızlar bugün doktora gittim ve sadece yara var dedi.. rahimde falan demedi ama... hiçte gitmemiştim şimdiye kadar doktora sonra bu kısırlık falan olaylarını duyunca içime kurt düştü... bana sadece krem ve birkaç ilaç vardi... 10 gün sonra gel kontrole dedi... labaratuara bişeyler gönderdi ordanda sonuclar 15 gün içinde cıkarmışş ne sonucu bu.???.. nolur bilen varsa bi açıklasın bana((
cnm teşekkürler inşallah yakma işlemi kısırlık falan yapmıyodur.benım daha bebeğim bile yok.bu arada cnm bende kolposkopi ve biyopsi yaptırdım eğer yaranda enfeksiyon falan varsa iyi mi kötü mü yada başka bir mikrop varmı dıye bakıyor doktor çok geçmiş olsun zor işlemler benım canım çok yanmıstı ama allah tan kötü bişey çıkmadı içini rahat tut inşallah senınde çıkmaz.bize gelişmeleri yazarsın
merhaba, lütfen bilgilendirin beni arkadaşlar...
gecen hafta genel bir kontrol için doktora gittim...rahim ağzında yara oldugunu söyledifitil, antibiyotik,krem gibi ilaçlar verdi...smear testi yapıldı sonuç önümüzdeki hafta çıkacak...
sorunum ise; muayneye gittiğim günden beri kanamam var...adet kanaması değil eminim,daha zamanı var.....ped kullanıyorum o kadar çok yani...çıldıracağım...rahim ağzı yaraları kanama yaparmı? yaparsa neden muayneye gidene kadar hiç kanama yapmadı?böyle birşeyle karşılaşan var mı aranızda????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?