Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

canım yaranın belırtılerı ilişki sırasında acı ve yanma ılişki sonrasında da bunlar devam edıyorsa ve ılıskı sonrasında kan felan gelıyosa sende yara olabılır canım bence hemen bi doktora gıt tatlım altan muane etsın bellı olur yara varmı yok mu ihmal etme hamılelıge bı engelı yok ama sen yınede bı doktora gorun ve yaran varsa tedavını yaptır canım benden tavsıye

yaaa benımde sureklı ıdrar yolunda ıltıhap oluyordu en snunda kadın doguma gttım ıykı gıtmısım yara var dedı ılac werdı 10gun sora yne gıdıcem ınsallah ılaclar ıyı gelır yaa

bıde bsey sorucam ılacla yara gecıyo mu ben gıyınırken doktor eltıme gecmez demıs eltım gecmez dıyo ama yaram ılerlememıs ılerlememıs ama yara war dedı ılac kullan bakıcaz dedı gecıyo mu acıl cevap werır mısınız

ilaçla geçmiyo canım ilacı veren doktorlar boşuna veriyor bence benimde vardı ilaç verdi bi hafta kullandım ama hiçbir etkisi olmadı boşu boşuna vücuduma kimyasal girmiş oldu zaten sonra dondurduk ve kurtuldum çok şükür

yhaa lutfen cevap verın cok acıl yasımda kucuk ck korkuorum kımısı ccuk dogurunca gecıyo dıyo ılacla gecer dıyende war kontrole gıdcem ınsallah gecer cok korkuyorum hıc cocugumda olmadı yakarlar mı acaba esımde askerde ınsallah gecer gecmesı ıcın cocukmu olması lazımm

herkese mrb.biz 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı benim de jinekolojik muayenede doktor yara gördü.ilk doktor önemsemedi.diğieri ise ilaç verdi antibiyotik yani.geçmezse dondururuz dedi.bebek olayını 3-4 ay erteleyeceğiz dedi.benim moralim çok bozuldu tabii(yaradan gelen salgılar spermleri de öldürüyormuş.bazı kadınlarda gebeliğe engel olabiliyormuş.ama yarası olup da hamile kalanlarda var.belki eşimde de sorun olbilir.o daha spermiogram yaptırmadı.erteliyo hep.ama sağlıklı olan sağlıklı bir rahimle gabae kalmak.allah ne zaman nasip ederse artık.ama bozuldu moralim iştee elimde değil.:çok üzgünüm:

cnm sen daha doğum yapmadığın için yaranı dondurtman daha sağlıklı olur.bana da dr ilaç verdi ama ilaçla geçti diyen hiç duymadım.eninde sonunda dondurtucaz artık .napalım tıppa teslim edicez kendimizi.bu arada .semar da yaptırmak lazım.en az250 bayılıcaz artık.napalım her şey bebiş için.Akaydirigubbakcemile5llah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Allah seni de eşinle tez zamanda kavuştursun cnm,,,

Bayanlar bi şe sorucam bu yara vajinal muayene esnasında mutlaka belli oluo di mi?
Ben de vajina dışında küçük pütür pütür bi şe var ama bi kaç tane doktora gittim sorun yok dedi vajinal siğilden şüphelenmiştim onu da yok dediler. Ben biraz pimpirikliyim galiba.

arkadaşlar bende yara yaktırdım ve doktorum bana 15 gün ilişkiye girme dedi ben tam 15. gün girdim sizce bir sorum olmuşmudur.Nettede 1 ay ilişki yasak diyor
ama doktorum 15 gün dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…