- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.101
arkadaşlar yaranın belirtileri nasıl oluyor. benim adetimden 5-6 gün sonra hafif kanamalarım başlıyor ve adete kadar devam ediyor.dr ma sordum yumurtlama kanaması dedi ama ben bu adet dışı kanamaları 1 senedir yaşıyorum. bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor. yara olabilirmiki bebek istiyoruz tedaviye başladık bu kanamalar gebeliğe engel olabilir mi ki . buna benzer sorun yaşayan oldumu
canım cevabın İÇİn teŞekkÜr ederİm saĞol. Bende nİsanın 2 haftası yaptırıcam hayırlısıyla
Aslında son zamanlarda dondurma yöntemi var. Ben yaramı dondurarak tedavi ettirmiştim hiç de ağrı şikayetim olmamıştı. Yara yakmada ağrı normal mi bilmiyorum.selam arkadaşlar bende 3 gun oldu yarami yaktırdım felaket boşlarim ağirıyo napmalıyım fıkrı olan varmi
bıde bsey sorucam ılacla yara gecıyo mu ben gıyınırken doktor eltıme gecmez demıs eltım gecmez dıyo ama yaram ılerlememıs ılerlememıs ama yara war dedı ılac kullan bakıcaz dedı gecıyo mu acıl cevap werır mısınız
yhaa lutfen cevap verın cok acıl yasımda kucuk ck korkuorum kımısı ccuk dogurunca gecıyo dıyo ılacla gecer dıyende war kontrole gıdcem ınsallah gecer cok korkuyorum hıc cocugumda olmadı yakarlar mı acaba esımde askerde ınsallah gecer gecmesı ıcın cocukmu olması lazımm
Arkadaşlar yarayı yaktırdıktan sonra adetinizde gecikme oldumu?
canım 15 gün dediyse bişey olmaz..herkesin yarası farklı sanırım.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?