- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.361
makca gökten kim ? :)
merhaba arkadaşlar
Bende yeni evli sayılırım. 2 defadır ilişki anında kanamam oldu.adetim de gecikinde biz bebek haberimi acaba derken şuan canım biraz sıkkın.test yaptık birşey çıkmadı.randevu aldım yaın doktora gideceğim,inş. can sıkıcı bir cevap almam.
suur'un sorusuna gelince ;kanama geldiğini ilişki sonrası anladık herhangi bir ağrı veya acı olmadı yani.normal kan rengiydi parlaktı.bir koyuluk falan değildi yani...bir de öyle aman aman çok bir kanam değil ama yine de insan tedirgin oluyor..
merhaba cnm,
beni meraklandiran adetimden birkac gün önce, iliskiden sonra cok acik pembe bir su gibi birsey geldi, daha sonra adetim bittikten birkac gün sonra ayni sekilde yine oldu.bende meraklandim.böyle birsey yasayan oldu mu , yarada kanama nasil oluyor diye merak etmistim..
bende de aynı problem var rahimağzında yara var dedi doktor söyleyeli 1 yıl oldu ama ben hala bi çaresine bakamadım
arkadaşlar birde rahim yarası için bitkisel çözümü deneyen var mı? internette pamuğa 1-2 damla kekik yağı damlatılır rahme konur diyor yapan varmıdır.
merhaba arkadaşlar, bende bugün doktora gittim yara var dedi, fakat daha önce gittiğim bir doktorda sadece küçük bi kızarıklık dedi önemli değil dedi. bu doktor ise yara olduğunu söyledi simir aldı onun sonucuna göre donduracaz yada yakacaz dedi. bende pek böyle şeyler yaptırmak istemiyorum. ve bebek düşünüyorduk. ankarada özel bir muyaeyenehaneye mi gitsem yada böylece hamilemi kalsam karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?