- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.641
Korkmayın arkadaşlar, Korkulacak bişi değil..benımki anestezi ile oldu aslında gerek yoktu ama ben de istedım , o anı yaşamak istemiştim sadece.
ılk evlendiğim zaman bende oldukça büyük bir yara olmuştu...
belirtilerine gelince ..belimde , ve sağ kasığımda hep bir ağrı, kokusuz , zaman zaman sarı genelde beyaz tok bir akıntı ,(hatta bazen yürürken bile içimde aktığını, düştüğünü hissedebiliyordum) ve tabili ilişkide hep acı ... ilk 6 ayımı doktora gıtmeyerek harcadım maalesef...
neyse doktora gıttım , biraz iltihap ve genişce bir yara çıktı ...smear yapıldı temizdi sonra antibıyotık ve fitil kullandım ve bir ay sonra da yarayı yaktırdım.
Şimdi çok rahatım yaklaşık 1,5 sene olacak ... diyeceğim sakın zaman kaybetmeyın , yara varsa dahada genişleyebiliyor.
Bazen akıntı veya ilişkide rahatsızlık hissedince şüpheleniyorum ama ihmal etmeyip bır doktora görünmem gerekiyor.
Biyopsi sonucum çıktı kronik polipoid servisitmiş doktora sonucu gösterdim kötü bir şey değil, ilk adet bitiminde gel yarayı donduralım dedi , çok şükür kötü bir şey cıkmadı içim içimi yedi 1 haftadır.
bende yaklaşık 10 yıldır aynı sorunla uğraşıyorum.5 kez donduruldu,2 kez yakıldı.ama kronik olduğu için hiç bir çözümü yok.şuanda hamileyim 2 aylık.sürekli kanamam var rahim ağzındaki yaradan dolayı.bu konuyu sakın ihmal etmeyin arkadaşlar.doktorunuzu dinleyin.gebelikte çok daha zor oluyor.
Bayanlar Öncelikle Hepinize Geçmiş Olsun,
bende benzer sorunlar yaşadım ve henüz kimseyle paylaşamadım.
birilerine anlatmam gerekiyor paylaşabilmek için en uygun bu forumdu.
bir kac hafta önce vajnada mantar olustu.
2 gündür de akıntım cok ve kanama oluyordu.
bugün rahim agzında sigil yada kist oldugunu fark ettm ...
hemde 1 tane degil yayılmıs durumda..
biraz netten arastırdım rahim agzı kanseri belirtisi oldugu söylniyor..
moralim cok bozuk
not: hiç ilişkiye girmedim bekarım
selam arkadaşlar benimde yara problemim var ve bebek düşünüyoruz 2 aydır korunmuyoruz
2006 ve 2007 de yaktırma ve dondurma olmuştu .bi ara yara iyileşti.fkat şimdi gene oluşmuş
doktor ilaçla geçmez yakalım dedi.bende şimdi acaba yaradanmı olmuyo bebek dye düşünmeye başladım.
şimdi adet olcam sonra 2gün sonra bitince yaktırmayı düşünüyorum.
hayırlısı inş.
Arkadaşlar merhaba.Geçen sene smear için rutin olarak doktora gitmiştim yaram olduğunu söylemişti direk yakalım demişti fakat ben korktum ve gitmedim. Doktorda pek konuşmuyordu ve ben yarayla ilgili hiç bir şikayetim yoktu akıntım fazlaydı ama uzun zamandır öyleydi bilmiyordum. her neyse 3,5 yıllık evliliğimizin ardından çocuk yapmayı düşünüyoruz artık. Hap ile korunuyordum hapı bıraktım prezarvatifle korunuyoruz. doktora gittim. ve bu doktor hanım da yaram olduğunu söyledismear testi yaptı. bir fitil krem ve antibiyotik verdi.
Ayrıca folbil verdi hamilelik düşündüğüm için hazırlık olsun dedi..
ilaçlardan sonra kontrole gelmemi istedi ve yarayı halledene kadar korunmaya devam etmemi istedi. yara varken hamile kalırsam düşük veya erken doğum riskin artar dedi..
1 hafta oldu ve ben bugün kontrole gittim antibiyotiğimi fitilim hep saatinde aldım hiç kaçırmadım
Doktor tekrar muayne etti ve yaramın geçmediğini biraz düzeldiğini fakat hala olduğunu söyledi. yakmamız gerekiyor dedi. adet bitiminde gideceğim. ama çok fena tırsıyorum
kimseyede söyleyemiyorm etrafımdaki herkes çok telaşlı insanlar eşimde dahil :) dolayısıyla korkmuyormuş gibi davranıyorum ki karşımda telaşlı hallerini görmeyeyimama korkuyorum. ne olur ya acıtmıyor değil mi :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?