- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.661
benim bir kızım war 2 yaşında.. ikinci çocuk düşünüyoruz kontrole gittim yara war dedi doktor tedaviye gerek yok hamile kalabilirsin dedi.. ama şimdi okuyunca bazı şeyleri we arkadaşalrımda söyleyince moralim bozuldu.. tekrar gidicem zamanımı çaldı bu doktor
Merhaba arkadaşlar
Hiç doğum yapmamış birine leep işlemi yapılması normal mi?
Doktorum bana leep yaptı 1 sene önce.
7 aydır bebek istiyoruz olmuyor, ayrıca adet kanamalarım çok ağrılı geçiyor.
Cumartesi gidicem kontrole ama, doğum yapmamış birine leep yapılmaz die duydum bu doğru mu??
hanımlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.. doktorum bana da yara var dedi adetin bittikten sonra gel dondurucaz dedi ama korkumdan bir aydır gidemedim( benimde ilişki sırasında acı, yanma ve kanama oluyor. bunlar yaradan dolayımı oluyor? ve çok korkuyorum dondurma işlemi uygulayanlar cevap verebilirler mi acaba acı hissediyor musunuz??
kızlar merhaba...
uzun zamandır devam eden bir sorunumu size danışmak istiyorum..
benim cinsel ilişki sırasında çok şideetli kasık ağrılarım oluyor,o kadarki bayılacak gibi oluyorum..eşime hissettirmemeye çalışıyorum ama bitsin diye dua ediyorum resmen işkence..ama akıntım,kanamam yok..sadece şiddetli kasık ağrısı.doktora gittim..doktor bana kasık ağrısı olabilecek hiçbir jinekolojik problemin yok dedi.sadece rahim ağzında ufak bir yara var ama önemsiz dedi..ama benim kasıklarım hergeçen gün daha çok ağrıyor.ilişki sonrasında iç kısım iyice şişiyor ve ertesi gün bile ilişki yapamayacak duruma geliyorum.çok çaresizim.eşim ilişkiden kaçtığımı düşünüyor..halbuki çok ağrım var yoksa neden kaçamak davranayım.fikirlerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.yardımlarınızı bekliyorum kızlar..
okadar çok doktora gittimki bu yaralar yüzünden,kanserden bile şüphelenip kolposkopi bile yaptılar bana,3 senelik evliyim ve çocuk sahibi olamıyouz,ssürekli kokulu akıntılar ve arkasından antibiyotikler.. iki kez dondurma işlemi yapıldı ama işe yaramadı doktorun yanlışlığı.ilk gittiğim doktor dışında 4 doktora daha göründüm hepsinin ortak noktası şuydu;senin çocuğun yok yaranı elletme önce çocuk yap sonra yaranı dondururz.. bilmiyorum çok moralim bozuk bu akşamda balık kokusu gibi bi koku geldi yine doktor yolu göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?