- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.881
merhaba kızlar doktoruma gittim ve yaramı yaktırdım korkulacak hiç bişi yok ara ara iğne batması gibi bişi hissettim ama doktorumun kontrolünde ben yönlendirdim acıdığında durmamı söyle dedi..ki dayanılmıycak bişi yok..ertelemeyin korkmayın ve gidin..bu yarayla mücadele edicez dedi ve 2 adet dönemi sonrası kontrole gidicem benim yaram büyükmüş 2.bir yakma olabilir..korkulacak hiç bişi yokmuş...şuan su gibi akıntım geliyor 15 gün sürermiş 15 günde yenilenme dönemi olucakmış..ayrıntı isteyen varsa sorularını cevaplarım sün yaptırdım işlemi..
geçmiş olsun mydarling.zaten bende cesaretimi bi toplasam gidicem jinekoloğa ama ayaklarım geri geri gidiyor
Çok geçmiş olsun ama bu söylemiş olduğunuz karışım bu hastalığa çare olarak kesinleşmiş bir kanıtı varmı acaba çünkü doktorlar bazen kendi kendinede geçtiğini söylüyorlar.Sonuçta Allahın takdiri şifayı veren o.ilaçlarda bitkilerden yapılıyo sonuçta ama sana iyi gelen belki başka birine kotü yan etkileri yapabılır. o yüzden uzmana gitmek bu konuda en iyisi.tekrar geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar ben 5 sene önce karın ağrısı aşırı akıntı ve ilişki esnasında kanama şikayetleri ile doktora gitmiştim... daha yeni evliydik ve çok korkuyordum bişey çıkacak diye... neyse muayenemizi olduk... rahim ağzında yara olduğu söylendi smear alındı. Smear in sonucu temiz geldi ama doktor yaranın yakılması gerektiğini söyledi. bizde gidip yaktırdık. ve Allahıma çok şükür kesinlikle bir sorun çıkmadı hatta şu anda bebek istiyoruz ve kontrole gittim doktora söyledim rahim ağzında yaram vardı yaktırdık doktor aynen şöyle dedi. çok güzel bir operasyon olmuş ve çok güzel iyileşmiş siz söylemeseniz ben farketmezdim... yarayı yaktırdıktan sonra vajinal temizliğe önem gösterin... çamaşırlarınızın ütülerine özellikle ağlarının buhar ile ütülenmesine... operasyondan bahsedecek olursam da... muayene masası gibi bir masada doğumhanede yaptılar... ucu sivri olan bir aletti spektulum takıp vajinal muayeneden biraz daha fazla açtırıyorlar ardından yanık kokuları geliyor sesler geliyor... çok hoş bir manzara gibi gözükmesede yapılacak bişey yok mecbur... ama ağrı bakımından çok ağrı olmuyor dayanılacak gibi yani. ben yanımdaki hemşirenin elini sıkmıştım birazyani çok korkulup büyütülecek bişey değil. bittikten sonra bir ped veriyorlar... biraz yoğun bir akıntı geldi ilk gün, daha sonra da hafif pembe iki gün falan sürdü bitti... ilk hafta banyo ayakta yapılıyor bir hafta havuz deniz ve ilişki yasak... bunları hatırlıyorum sonrasında kontrole gittim ve herşey normaldi...
aklınıza takılan bir konu olursa seve seve cevaplarım... kendinize iyi bakın
merhaba arkadaşlar ben 5 sene önce karın ağrısı aşırı akıntı ve ilişki esnasında kanama şikayetleri ile doktora gitmiştim... daha yeni evliydik ve çok korkuyordum bişey çıkacak diye... neyse muayenemizi olduk... rahim ağzında yara olduğu söylendi smear alındı. Smear in sonucu temiz geldi ama doktor yaranın yakılması gerektiğini söyledi. bizde gidip yaktırdık. ve Allahıma çok şükür kesinlikle bir sorun çıkmadı hatta şu anda bebek istiyoruz ve kontrole gittim doktora söyledim rahim ağzında yaram vardı yaktırdık doktor aynen şöyle dedi. çok güzel bir operasyon olmuş ve çok güzel iyileşmiş siz söylemeseniz ben farketmezdim... yarayı yaktırdıktan sonra vajinal temizliğe önem gösterin... çamaşırlarınızın ütülerine özellikle ağlarının buhar ile ütülenmesine... operasyondan bahsedecek olursam da... muayene masası gibi bir masada doğumhanede yaptılar... ucu sivri olan bir aletti spektulum takıp vajinal muayeneden biraz daha fazla açtırıyorlar ardından yanık kokuları geliyor sesler geliyor... çok hoş bir manzara gibi gözükmesede yapılacak bişey yok mecbur... ama ağrı bakımından çok ağrı olmuyor dayanılacak gibi yani. ben yanımdaki hemşirenin elini sıkmıştım birazyani çok korkulup büyütülecek bişey değil. bittikten sonra bir ped veriyorlar... biraz yoğun bir akıntı geldi ilk gün, daha sonra da hafif pembe iki gün falan sürdü bitti... ilk hafta banyo ayakta yapılıyor bir hafta havuz deniz ve ilişki yasak... bunları hatırlıyorum sonrasında kontrole gittim ve herşey normaldi...
aklınıza takılan bir konu olursa seve seve cevaplarım... kendinize iyi bakın
Merhaba, bende aynı işlemi yaptırıcam ama dr tarafından kazıklanmamak adına fiyat araştırması yapıyorum. Ne kadara yaptırdınız acaba? Geçmiş olsun...
canım 5 sene önce 350 tl gibi bir rakam vermiştim, özel bir hastanede yaptırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?