Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

merhaba kızlar doktoruma gittim ve yaramı yaktırdım korkulacak hiç bişi yok ara ara iğne batması gibi bişi hissettim ama doktorumun kontrolünde ben yönlendirdim acıdığında durmamı söyle dedi..ki dayanılmıycak bişi yok..ertelemeyin korkmayın ve gidin..bu yarayla mücadele edicez dedi ve 2 adet dönemi sonrası kontrole gidicem benim yaram büyükmüş 2.bir yakma olabilir..korkulacak hiç bişi yokmuş...şuan su gibi akıntım geliyor 15 gün sürermiş 15 günde yenilenme dönemi olucakmış..ayrıntı isteyen varsa sorularını cevaplarım sün yaptırdım işlemi..

geçmiş olsun mydarling.zaten bende cesaretimi bi toplasam gidicem jinekoloğa ama ayaklarım geri geri gidiyor

25 gün önce yaramı yaktırdım.Küçük bir yara olduğu ve bir seferde halledebileceğini söyledi doktor.
Akıntı derdinden kurtulacaksın dedi.
Ama akıntım aynen devam ediyor.
Testler ve tahlillerimde çok iyi sonuçlanmıştı.
Bu ne ola ki şimdi?

Kizlar bu ay tup bebek denedik fakat 13 mayista adet oldum dun bitti adetim temizlendim sabunla ve oramda yanma oldu sonra iliskiye girdik iliski sonrasida yanma ve kanama oldu niye olmus olabilir ya korkuyorum

sabunlamı yıkadın nedenki o tarz şeyleri sürmek doğru değil ph ddengesini bozuyorsun genital bölgenin..
yanma ve kanama olduysa bi doktora git derim..yara çoğu kadında var.benimde yaramı yaktıralı 1 ay oldu akıntım benimde var 2 ay sonra kontorl dedi bakalım 20 güne gidicem 1 kere daha yakılabilir demişti zaten bana ama akıntı eskiye göre az tabi...

merhaba arkadaşlar..
ben de rahim ağzı yarasından muzdarip olanlardanım..16 haftalık gebeliğim suyumun gelmesi nedeniyle sonlandırılmıştı mart ayında..2. adetim bitince,yani mayıs ayında kontrol için gittim doktora ve yaram olduğunu öğrendim..bi sürü fitil ve antibiyotik verdi..1 ay sonra kontrole çağırdı..fitili yapmaya başladığım ilk 3-4 gün kahverengi akıntılarım oldu baya..normaldir yara iyileşiyo dedim önemsemedim..sonra geçti zaten sarıya döndü..sonra araya 3.adetim girdi..adetim bittikten sonra kalan 2 fitili de kullandım..fakat ertesi gün kanlı bi akıntı geldi..ben tamam artık bişe kalmadı herlde derken bu kanlı akıntı o kadr canımı sıktı ki..ve üstüne adet olcakmışım gbi ağrılarım var..halbuki adetim biteli 5 gün oldu..şu an o kanlı akıntıyı tekrar görmedim ama bu her an yeniden adet olcakmışım hissi de geçmiyor..çok tedirginim..ve bana doktorum yakma ya da dondurma işleminden hiç bahsetmedi..acaba kontrole göre mi söylicek ya ben hiç böle düşünmemiştm..bu kanlı akıntı yumurtlamadan da olabilir yazıo..olabilir mi? yoksa korkmalı mıyım?

Bunu görünce yazmak istedim.
Ben de kistimden bu karışım sayesinde kurtuldum, arkadaşım da. Aşırı tüketilmediği için herhangi bir zararı yok tabi ki karışımdakilerden birine alerjiniz yoksa (fındık, nöbet şekeri, kedi hindi). Bu karışım aynı zamanda vücuttaki diğer iltihaplara da iyiymiş.

merhaba arkadaşlar siteyi çok takip ediyorum her msjı okuyup bilgi edinmeye çalışıyorumm..konu yara olunca bende yazmak istedim 9 aylık evliyim yaklaşık 5 aylık evliyken doktora gittim aşırı adet sancısıı şikyetiyle doktor ufak bi yara oldugnu ve yakmak gerektiğini söledii...birde çocuk istiysan olmaz dedii...bende başka bi doktora daha görünmek istedim net bi sonuç almak için..smear testi alındı temiz çıktı ama yakılcak bi yara olmadıgını söledi..krem tüp ve fitil verdi kullandım...bi öneriniz varmmı bu konuda :S

yara hala yakılıyor mu?
zekai tahir de defalarca sormam ve istememe rağmen hoca savuşturdu
ancak kendi doktorumda ısrarlı yakma konusunda
dondurulmaya elverişli değilmiş yara büyükmüş

merhaba arkadaşlar ben 5 sene önce karın ağrısı aşırı akıntı ve ilişki esnasında kanama şikayetleri ile doktora gitmiştim... daha yeni evliydik ve çok korkuyordum bişey çıkacak diye... neyse muayenemizi olduk... rahim ağzında yara olduğu söylendi smear alındı. Smear in sonucu temiz geldi ama doktor yaranın yakılması gerektiğini söyledi. bizde gidip yaktırdık. ve Allahıma çok şükür kesinlikle bir sorun çıkmadı hatta şu anda bebek istiyoruz ve kontrole gittim doktora söyledim rahim ağzında yaram vardı yaktırdık doktor aynen şöyle dedi. çok güzel bir operasyon olmuş ve çok güzel iyileşmiş siz söylemeseniz ben farketmezdim... yarayı yaktırdıktan sonra vajinal temizliğe önem gösterin... çamaşırlarınızın ütülerine özellikle ağlarının buhar ile ütülenmesine... operasyondan bahsedecek olursam da... muayene masası gibi bir masada doğumhanede yaptılar... ucu sivri olan bir aletti spektulum takıp vajinal muayeneden biraz daha fazla açtırıyorlar ardından yanık kokuları geliyor sesler geliyor... çok hoş bir manzara gibi gözükmesede yapılacak bişey yok mecbur... ama ağrı bakımından çok ağrı olmuyor dayanılacak gibi yani. ben yanımdaki hemşirenin elini sıkmıştım biraz yani çok korkulup büyütülecek bişey değil. bittikten sonra bir ped veriyorlar... biraz yoğun bir akıntı geldi ilk gün, daha sonra da hafif pembe iki gün falan sürdü bitti... ilk hafta banyo ayakta yapılıyor bir hafta havuz deniz ve ilişki yasak... bunları hatırlıyorum sonrasında kontrole gittim ve herşey normaldi...

aklınıza takılan bir konu olursa seve seve cevaplarım... kendinize iyi bakın

bende yara yaktırdım tıp fakültesinde.evet kolay bir işlem korkulacak hiç bişey yok.canınız acımıyor hissetmiyrsnuz bile.zaten benimde yaram küçükmüş.5 dk sürmüştür herhalde o kara kısa yani.sonra dr bey fitil ve melhem veriyor onları kullanıyorsnuz.evet benim bildiğim 3 hafta seks yasak.yarası olanlar korkmasın kolay bir işlem....

bende 2.kere 15 gün önce yaktırdım vede temzilendi artık 2 ay sonra kontrole gidicem akıntı oluyor 10 gün kadar.ama korkulacak bişey yok iğne batması çıkması gibi kontrollü şekilde yapılan bir işlem benim normal çatalda yaptılar işlemi yanık kokusu geliyor 5 dk sürüyor o kadar bende biraz kastım kendimi ama sonrası rahat korkmayın yakılması gerekiyorsa yaktırın ki ilerde sorun olmasın..

Merhaba, bende aynı işlemi yaptırıcam ama dr tarafından kazıklanmamak adına fiyat araştırması yapıyorum. Ne kadara yaptırdınız acaba? Geçmiş olsun...

merhaba arkadaşlar herhangi bir sorun yokken sadece akıntı var diye yarayı dondurmak yada yaktırmak mı gerekli özeller hemen yakılsın istiyor çünki iki sene öncesi 100 istediler netten araştırdım adet düzensizligi aşırı agrı yoksa dokunmayın diyor offff kafam karıştı

arkadaşlar tecrübemi paylaşmak isterim sizinle.
genel muane ve akıntı şikayetiyle doktora gittim.Devlet hastanesine.smarımda intihap çıktı.dediki yaran var yakılması lazım.
çocuğumda yok şuan.baska doktorada gittim emsey hastanesinde dedi yara falan yok tahlillerin tertemiz sadece bi fitil yeterli dedi
yani demem oki akadaşlar en az iki üç doktordan görüş almadan yaktırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…