- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.841
Ben Mart ayında yaktirdim suan 3 aylık hamileyim yaktirdiktan sonra uzun bir süre değişik su gibi hafif kanlı gibi akinti geldi ama sonra düzeliyor kesinlikle 15 gunde değil ama ben esimle herhalde tam hatırlamıyorum ama belki 2 ay gibi bir süre iliskiye girmedim biraz zor iyileşti benim tabi tekrar baktiramadim şimdide hamileyim inşallah sorun yoktur
arkadaşım aynı durum bendede vardı ve şuan hamileğim merak etme bebek oluyor darısı başına)
PAticik Nerdesin kimse yokmu ya benim kanama bitti gibi 2 gün olacak bugün ama akıntı var gibi hafif sarı beyz karışık gibi çok az ama nOrmal mı? Sendede oldu mü ? Normalde kadından akıntı gelir degilmi? Benim genc kizligimdan beri böyle akıntım çok gelirdi sarı beyaz çok gelirdi o yüzden normali nasıl oluyor bilmiyorum ben.şimdi bide vajinal kültür yaptırıyorum sonuc çıksın bakalım cuma gittim Dr sende enfeksiyon var dedi kullanmadığım ilaç kalmadı ne enfeksiyonmus anlamadım izmirde ki Dr enfeksiyon var demedi bana. Sendede varlığına enfeksiyon bu yaktirmaktan dolayı oluyor olamaz mı ki ?
doktorun kimdi canım hangi şehirde yaşıyorsun. ben ankaradayım bu konuda iyi bir doktor arıyorumda
arkadaslar benim rahimdede yara var ve doktor kesinlikle yakmamız gerektigini söyledi yarın gidicem bakalım nasıl dayanıcam(
benim de rahim ağzında yaram var, küçük olduğunu ve operasyona gerek olmadığını söylemişti doktorum ama ilişkiden sonra kanamam oluyor ne yazık ki. yarın sabaha randevu aldım doktorumdan tekrar. bir de bebek istiyoruz üstelik ve 1 senedir olmuyor. çok da sıkıldım artık.
ankarada bu konuda hangi doktor iyidir onu da bilmiyorum. yoksa bu rahim ağzı yaralarında çok iyi doktor aramaya gerek yok mudur?...
canım eger ozel hastane dersen bılmıyorum ama devlet hastanesınede bı doktr bılıyorum ben ona yaptırdım harıka bı kadın ve op. doktor zaten kendısıde
ilgilendiğin için sağol canım
doktorun parça almaktan kastı smear mı.onun kolay bir işlem olduğunu burda yazmışlar.eğer dr onu kastetmişse sorun yok
şimdilik dr fitil ve ilaç verdi onu kullanıyorum ama başka bir doktora daha görünücem
sonrada tedaviye başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?