- 22 Aralık 2009
- 877
- 148
- 333
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.861
bana mı sordun yoksa benmi üstüme alındım bilmiyorum da ama yazayım yineben İzmir'de yaşıyorum özel bir hastanede yaptırdım ...çok memnunum doktorumdan...çok korkuttular beni ama şimdi 10 kere olsa korkmadan yaptırırım
yara sorunu bendede var ama çok korkuyorum bu korkuyu nasıl yencem bilmiyorum az olsa iyi ama tamamen sarmış 7 senedir bir türlü cesaretimi toplayamadım.
kızlar merhaba bende perşembe günü gidicem doktora yaram var yakılacak inşallah ama korkuyorum ya çok(
canım geçmiş olsun yaktırdıktan sonra yazarmısının nasıl oluyor zormu bende gittim adetin bittiği gün gel dedi istem dışı kanama falan oluyor adetinle karışmasın dedi 20 gün sonraya kaldı fitil ve antibiyotik verdi bakalımmmm
canım bu sabah gittim doktora tabi farklı bi doktora gittim çünkü daha önce gittiğim doktor bana güven vermemişti.doktor baktı inceledi sende yara diye bir şey yok dedi o yaralar para tuzağı ancak dedi akıntım ve kasıntım fazla olduğu için işte fitil ve antibiyotik verdi kontrol amaçlı da hormon tahlili yaptırıcam adetimin 3.günü işte öyle 3 doktora gittim 1.si beni mahfetti zaten polikistikover dedi rahimde yara var dedi neler neler.2.si sapasağlamsın dedi .3.de böyle dedi iste...
ama smear testinde yara ve akıntı çıkıyor yazmıyormuki elimde benim smear sonucum ne yapmalı bilmiyorum, para tuzağı olabilir belki oda aklıma geliyor aslında 150 tl ye yakıyoruz dediler..çok geçmiş olsun..
canım simirde negatif simir diyor yani bir şey yok sadece akıntı var doktor resmen beni kandırmış mahfoldum ya ömrümden ömür gitti tatlım sakın yaktırma bence bekle başka doktora git birseyler yap..[/QUOTE
inanki beklemek başka doktora gtimek dediğin gibi ömürden ömür gidiyor bende çok sıkıntı yapıyorum,evham yapıyorum öylede bi doktor değil diyorum off yaa
canım simirde negatif simir diyor yani bir şey yok sadece akıntı var doktor resmen beni kandırmış mahfoldum ya ömrümden ömür gitti tatlım sakın yaktırma bence bekle başka doktora git birseyler yap..[/QUOTE
inanki beklemek başka doktora gtimek dediğin gibi ömürden ömür gidiyor bende çok sıkıntı yapıyorum,evham yapıyorum öylede bi doktor değil diyorum off yaa
canım böyle konularda en az 3doktora gitmek gerekiyormuş ben öğrendim durum hassas biliyorsun o yüzden sakın acele etme dün gittiğim doktor yine özel hastanedeydi istese oda bana yaran var yakıcaz hemen derdi alırdı parasını yanlışmıyım ??
canım böyle konularda en az 3doktora gitmek gerekiyormuş ben öğrendim durum hassas biliyorsun o yüzden sakın acele etme dün gittiğim doktor yine özel hastanedeydi istese oda bana yaran var yakıcaz hemen derdi alırdı parasını yanlışmıyım ??
haklısın ama işte insan bu konularda çok tedirgin oluyor..hangisi doğru bilemiyorsunki ya sonra başa dönersek..yok der yada ilerde tekrarlarsa ufakta diyenler var ama o yaralar yakılmadan iyileşmiyormuş sanıyorum..
Arkadaşlar bende genç kızlığımdan beri akıntı olurdu ama son birkaç aydır hani yumurtlama döneminde böyle yapış yapış bişey gelirya işte o yapışık şey kanlı kanlı geliyor korkuyorum açıkcası bide içime sanki bişey batıyormuş gibi bir ağrım oluyor ara sıra,ilişki sırasındada acı olmaya başladı sizce yaramı var bende bide 9 yıllık evliyim ve çocuğum yok henüz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?