- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.901
Arkadaşlar benimde yaramı dondurmam gerekiyor bana önerebileceğiniz hastane yada doktor varmı ?
bende de aynı sorun var ve nereye gıdıcemı bılmıyorum ,bısey yaptırmakta ıstemıyorum aslında ama buyuk dedı yaram ıcın. bende ıdrar sorunuda cıkta yaradan dolayı dusunuyorum ama emın degılım aynı seyı yasayan varmı arkadaslar
merhaba kızlar bende de yara vardı 1 ay önce kontorlde anlaşldı ve 1 ay ilaç ve fitil kullandım bugün doktora gttm ama yara geçmemiş ve doktor bana sormadan dondruma işlemini yaptı ne olduğunu anlamadan oldu şuan da çok fena akıntım var doktrum da söyledi 2 hafta akıntın olur dedi ve gebeliğede zararı yok dedi ama ben yinede korkuyorum benim durumumda olup hamile kalan var mı?
kızlar bugün itibariyle yaramı dondurttum ve hiç birşey hissetmedim ayrıca 3 defa yara dondurtan ve sonrasında ilk çocuğuna hamile kalan bir tanıdığım var.kesinlikle sakıncası yok diye birşey yok tabi ama büyük yaraların ilaçla tedavisi mümkün olmadığı için en iyi sonuç müdahele. Yaktırmak sakıncalı(herkes hamile kalamaz diye bi kaide yok tabi yine de) doğum yapmamış bayanlarda fakat dondurtmak öyle değil diye öğrendim. Ayrıca yaralar eşten falan kaynaklanmıyor enfeksiyondan ve rahim içini yıkamaktan kaynaklanıyor. hoşçakalın...
bendede iltihaba baglı yara varmış ama hiç cocugum yok daha yeni evliyim.doktor donduralım dedi.off coook kararsızım napsam
aydınlattıgınız için cok tesekkur ederim .bilmiyorum ki cok karasız kaldım.dondurma zararlımıdır bilmiyorum ki ve ben daha yeni evliyim.bu yarayla hamile kalsam ne olur ki yoksa dondurmalımıyımm ooofff cok bunaldım.çevremde danısacak kimsemde yok.ohhhooo ben bu yazdıklarımı unutmuşum2009 yılında yazmışım siz çok yaşayın hatırlattınız.
öncelikle korkulacak hiç bir şey yok. ne dondurulurken acı ağrı oluyor ne sonrasında ve şöyle diyim ben dondurtma işlemini yaptırdıktan sonra hemen hamile kaldım şuanda 3,5 yaşında kızım var.
ama dikkat et yakma işlemi çocuksuz bayanlarda rahim ağzı sıvısını alabiliyormuş ve sperm geçişisni zorlaştırıyormuş, ben ta o zamanlar bunu duymuştum ve dondurmaya karar vermiştim. tabi şimdiki teknoloji nasıldır bilmiyorum. O zamandan sonra çok şükür hiç böyle bir problemim olmadı.
aydınlattıgınız için cok tesekkur ederim .bilmiyorum ki cok karasız kaldım.dondurma zararlımıdır bilmiyorum ki ve ben daha yeni evliyim.bu yarayla hamile kalsam ne olur ki yoksa dondurmalımıyımm ooofff cok bunaldım.çevremde danısacak kimsemde yok.
kızlar gecen hafta cumartesi yaramı dondurdum,1 hafta sarı sulu akıntı geldi,2 gündürde kan geliyor.adetim değil,çünkü gecen hafta adet bitimi gittim dondurdum.bu neyin kanaması yaa
Merhaba ,bende yaramı yaktırdım.Yaklaşık 1 hafta sonra kan gelmeye başladı ve 7 gündür devam ediyor akıntıyla beraber gelen bir kanama.Benim sorum size şuydu.Bunun için doktora gittinizmi? bu durum normalmi yoksa.
banada doktor dondurma dedi ama cok korkuyorum ve 7 aylık evliyim hiç cocugum yok.etkisi var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?