- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.401
Rhn bizde senden haber bekliyorduk yazman iyi oldu. Canım benim bir arkadaşım 6.5 aylık doğum yapmış onunda bebeği küvezde uzun süre kalmış. Arkadaşım doktorun izni olmadan kendi isteğiyle hastaneden çıkarmış öleceksede evimde ölsün çocuğum diye. Kensi bakmış ve inanmayacaksın şu an kızı 7. snıfa gidiyor ve gelişimi çok iyi. 9 aylık doğanlara taş çıkarır. Sende yavrunun Allahın izniyle bu mücadeleyi başaracağına inan dualarımız seninle.
Kızlar bu bir mucize doğal yola hamileyim ben bile inanamıyorum
Rabbime şükürler olsun... İnşallah sağlıkla alırım bu sefer kucağıma
şoktayım ya
ben şuanda 9+6dayım canım.daha rapor almadım ama haftaya rapor alacagım.doktorda izin verirse haftaya izmire gideceğim ve orada kalacagım.umarım bir terslik olmaz .sen nasılsın neler yapıyorsun.salihas merhaba, sen kaçıncı haftandasın şimdi? raporlumusun, kaçıncı haftanda aldın?
canım kızının iyi olmasına cok sevindim canım:ecrin_bebek:.hep güzel haberlerinizi alırız inşallah.merhaba kızlar,
prensesim ii ama hala küvezde ve en az 1 ay daha kalacak . Hepinizin dualarına ihtiyacı var kızımın.
Ben her gün hastaneye gidiyorum. Sütüm geldi ama az (yinede hamdolsun). Hep aklım sizlerde umarım herkes ii dir. Hamile kalmak isteyen ve hamile olan tüm arkadaşlarıma Allah kolaylık versin.
Twiks ve fiklic güzel haberlerinizi bekliyorum...
kaydirigubbakcemile2canım benim öyle cok sevindimki allah tamamına erdirsin .azmı aglattın beni bebişlerine yazdığın mektuplarla ama inşallah hepimiz mutlulukla sonlandıracagız hamileliklerimizi önce allahın izniyle.
ben şuanda 9+6dayım canım.daha rapor almadım ama haftaya rapor alacagım.doktorda izin verirse haftaya izmire gideceğim ve orada kalacagım.umarım bir terslik olmaz .sen nasılsın neler yapıyorsun.
canım kızının iyi olmasına cok sevindim canım:ecrin_bebek:.hep güzel haberlerinizi alırız inşallah.
tiwikscim sen dikişlerini ne zaman aldıracaksın.doktor kontrolüne kac günde bir gidiyosun canım.bu arada martın 2.haftasında doğacaktı dimi oğluşun balık burcu oluyo canım.bende balığım baya bir duygusal olacak herhalde oğluşun.pek inatcıda değildirler.
Merhaba arkadaşlar..Bayadır yazamıyorum, ama mutlaka hergün girip gelişmeleri okuyorum...Yağmurcn ve Boncuk çok sevindim haberlerinize..Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah..
Biz de kızımla yalnızız artık..Annem eve döndü, kızım gündüzleri uyuyor..Ben de onu izliorum :)..Melek ve Kelebek sizler nasılsınız, bebişler nasıl..
Twikscim az kaldı canım..Biraz daha sabret ve bol bol enerji depola..İnan bebişin geldikten sonra çok ihtiyacın olacak..
Rhn arkadaşım, prensesinin iyi olmasına çok sevindim..1 ay uzun gibi görünse de, bebeğinin sağlıkla yanına geleceği günü düşündükçe daha kolay geçecektir..İlerde bu günleri bebeğine anlatır, senin için nelere katlandım dersin..Allah kolaylık versin canım..Süt için yazdıklarımı denedin mi..Ben de işe yarıyor bu yazdıklarım..İnşallah sen de faydasını görmüşsündür..
merhaba kızlar,
prensesim ii ama hala küvezde ve en az 1 ay daha kalacak . Hepinizin dualarına ihtiyacı var kızımın.
Ben her gün hastaneye gidiyorum. Sütüm geldi ama az (yinede hamdolsun). Hep aklım sizlerde umarım herkes ii dir. Hamile kalmak isteyen ve hamile olan tüm arkadaşlarıma Allah kolaylık versin.
Twiks ve fiklic güzel haberlerinizi bekliyorum...
ben henüz beklemedeyim canım.kaydirigubbakcemile2canım benim öyle cok sevindimki allah tamamına erdirsin .azmı aglattın beni bebişlerine yazdığın mektuplarla ama inşallah hepimiz mutlulukla sonlandıracagız hamileliklerimizi önce allahın izniyle.
Ben şuanda 9+6dayım canım.daha rapor almadım ama haftaya rapor alacagım.doktorda izin verirse haftaya izmire gideceğim ve orada kalacagım.umarım bir terslik olmaz .sen nasılsın neler yapıyorsun.
Canım kızının iyi olmasına cok sevindim canım:ecrin_bebek:.hep güzel haberlerinizi alırız inşallah.
Tiwikscim sen dikişlerini ne zaman aldıracaksın.doktor kontrolüne kac günde bir gidiyosun canım.bu arada martın 2.haftasında doğacaktı dimi oğluşun balık burcu oluyo canım.bende balığım baya bir duygusal olacak herhalde oğluşun.pek inatcıda değildirler.
ben henüz beklemedeyim canım.
Sizlerin güzel haberlerini takip ediyorum burdan. Allah kolaylık versin sana.
Yani sen bugüne kadar çalıştınmı arkadaşım hiç izin almadan?
Seni yoruyorum ama bir sorum daha olacak progestan kullandınmı, fitil olarak?
biz de deniyoruz ama henüz bir gelişme yok canım.yok canım ne yorması.zaten ögrendikten hemen sonra ara tatile girdik iki hafta calısmadım.okula basladıgımız hafta hafif kanamam oldu 1 haftada rapor aldım.iki haftadır calışıyorum canım.aslında rapor alıp izmirde kalacaktım ama sonradan heyet almak falan zor olursa diye şimdi normal raporlarımı cok kullanmak istemedim canım.umarım heyet raporu almak cok zor olmaz.bu arada progestanı ilaç olarak kullanıyorum günde 3 tane.
Sen nekadar bekleyeceksin canım.
yeni hamileler hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
tiwiks sezeryan olmak zorunda mısın sonradan iyileşmesi zor oluyor.doğum esnası kolay ama sonrası.nede olsa bıçak yarası.
reyhan Allah kızına ve sana güç versin.İkinizde bu sıkıntıları atlatacaksınız inşallah.
kelebek,nery,melek... doğum sonrası kilolarınız nasıl?
bı de doktorun progestanı sana herhangı bı dusuk tehlıkesı oldu da mı verdı, yoksa ne olur ne olmaz dıye mı arkadasım?yok canım ne yorması.zaten ögrendikten hemen sonra ara tatile girdik iki hafta calısmadım.okula basladıgımız hafta hafif kanamam oldu 1 haftada rapor aldım.iki haftadır calışıyorum canım.aslında rapor alıp izmirde kalacaktım ama sonradan heyet almak falan zor olursa diye şimdi normal raporlarımı cok kullanmak istemedim canım.umarım heyet raporu almak cok zor olmaz.bu arada progestanı ilaç olarak kullanıyorum günde 3 tane.
Sen nekadar bekleyeceksin canım.
haklısın canım zorunda değilim ben ve drum istemiyor o acı olaydan sonra normal doğum yapabieceğimi sanmıyorum umarım çabuk toparlanırım .......
doktorvdedikten onra akan sular duruyor.bide korkumuzdan evet diyoruz.hayırlısı olsun.normal doğumda kolay değildir mutlaka.bende normal doğum olursa çocuğuma birşey olur diye korkmuştum aslında.insan bu kadar geldikten sonra risk istemiyor.tarih belli mi[/QUOTE
ben de bebeğimi düşünüyorum birşey olacağından değil de işte drunda bir bildiği vardır herhalde aslında nasıl istersin dedi ruh halime göre böyle istedi sanırım ...tarih 9-10 mart gibi canım bir aksilik olmazsa...
Ne güzel yaaa maşallah..
benim meleklerim de 2 ay daha benle olsalardı yaşarlarmıydı acaba....:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama
Şu rahim ağzını zamanında dikseydi dr lar ne olurdu ya ne olurdu.................senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?