- 23 Kasım 2008
- 1.893
- 6.359
- 683
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.421
yeni hamileler hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
tiwiks sezeryan olmak zorunda mısın sonradan iyileşmesi zor oluyor.doğum esnası kolay ama sonrası.nede olsa bıçak yarası.
reyhan Allah kızına ve sana güç versin.İkinizde bu sıkıntıları atlatacaksınız inşallah.
kelebek,nery,melek... doğum sonrası kilolarınız nasıl?
doktorvdedikten onra akan sular duruyor.bide korkumuzdan evet diyoruz.hayırlısı olsun.normal doğumda kolay değildir mutlaka.bende normal doğum olursa çocuğuma birşey olur diye korkmuştum aslında.insan bu kadar geldikten sonra risk istemiyor.tarih belli mi[/QUOTE
ben de bebeğimi düşünüyorum birşey olacağından değil de işte drunda bir bildiği vardır herhalde aslında nasıl istersin dedi ruh halime göre böyle istedi sanırım ...tarih 9-10 mart gibi canım bir aksilik olmazsa...
Aslında çevremdeki arkadaşlar keyfi sezeryan yaptırdı. Allah kolaylık versin .doktor daha iyi bilir tabiki. sende kalkmaya hazırlan bakalım . yorgun ama güzel günler başlayacak artık.
Canım ben toplamda 12 kilo almıştım..Şu an 7 kilo vermiş durumdayım..Göbek de kalmadı..Emzirme döneminde kilo vermek zor olacak gibi, rej,m yapmak zaten doğru değil..Sen ne alemdesin..
bende epidural sezeryan oldum 3- 4 gün belimi düzeltemedim.çok zor yürüdüm.hala biraz iş yapsam acıyor.egzersiz yapabilirsin dedi doktor ama acıyor.2 ay oldu.belki benimle alakalıdr.ben 14 kilo almıştım.şimdi 5 kilo fazlam var.yanlız bu günlerde iştahım arttı.göbek bendede yok ben genel kilo almışım.daha fazla kilo veremedim
Canım ben toplamda 12 kilo almıştım..Şu an 7 kilo vermiş durumdayım..Göbek de kalmadı..Emzirme döneminde kilo vermek zor olacak gibi, rej,m yapmak zaten doğru değil..Sen ne alemdesin..
Bu arada ben epidural sezeryanla doğum yaptım..O gün yardımcı hanım vardı evde, kendisi evi kafasına göre düzenler...akşam sancılarım başlayınca evi göremeden doğuma gittim..2 gün sonra eve geldiğimde evimi kendim düzenledim..Zaten 4-5 saat sonra hastane de ayağa kalktım, bir daha da yatmadım..Hemşireler gelip "yatsanız iyi olur artık" dediler :):)..Zaten o hafta evi silip süpürdüm, dikişlerde acı falan olmadı hiç:..Yani belki acı eşiğiyle alakalıdır ama, epidural sezeryan eşittir sıfır acı diyebilirim..İyileşme süreci de hemen hemen normal doğumla aynı..Bir tek kilo konsunda şüphelerim var, belki normal doğum yapabilseydim daha fazla kilo verebilirdim diye..O konuya da sağlık olsun demekten başka çare yok, yavaş yavaş veririm artık...
bende epidural sezeryan oldum 3- 4 gün belimi düzeltemedim.çok zor yürüdüm.hala biraz iş yapsam acıyor.egzersiz yapabilirsin dedi doktor ama acıyor.2 ay oldu.belki benimle alakalıdr.ben 14 kilo almıştım.şimdi 5 kilo fazlam var.yanlız bu günlerde iştahım arttı.göbek bendede yok ben genel kilo almışım.daha fazla kilo veremedim
senin deneyimlerini okuyunca da ürktüm:1shok: ben kaçayım en iyisi öptüm sizi
doğum yapanlar listesi sadece bu dönem için
saliha06
ssaslan
melek81
nery
kelebek41
rhn
son haftalarda olanlar
tiwiks
fkılıc
yeni hamişler
salihas
edanaz
boncuk26
yağmurcn
ben gidince devam ettirirsiniz inşallah
Badem sen bebeklerini kaybetmeden 2 gün önce doktora gittiğini ve herşeyin yolunda olduğunu söylediğini yazmıştın. Bu olaydan sonra tekrar gittinmi doktoruna en azından hesap sormak için. Çünkü yaşadığın şey 1 günde gelişecek bir olay değil. Doktorunun bunu fark etmesi gereekirdi. Üstelik ikiz gebelijk bu risk daha fazlaydı. Neden ihmal etmiş sordun mu??
yağmurcn tebrik ederim canım senin adına çok sevindim, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin canım.. Darısı edamecrin, ece ve benim başıma diyeyim:))
melekcim sanada geçmiş olsun inşallah bebeğinin önemli bir sorunu çıkmaz en kısa zamanda evinize dönersiniz canım, ali tunayı öp bizim için:))
rhn ın kızı nasıl oldu acaba inşallah oda en kısa zamanda evine döner anneciğiyle:))
kendinize iyi bakın kızlar hepinizi çok çok öptüm..:))
senin deneyimlerini okuyunca da ürktüm:1shok: ben kaçayım en iyisi öptüm sizi[/QUOTE
seni korkutmayayım çevremdekilerde sezeryandan benim kadar etkilenmediler. benimle alakalı olabilir. sen doğumdan sonra yaşayacağın mutluluğu düşün.herkes doğum yapıyor.
o kadar acı çektikten sonra bunlar sorun değil.ayrıca biz az sıkıntı yaşamadık . stresten hamileliğin tadını çıkaramadık .son günlerin artık sorunun da kalmadı.tadını çıkar.
bı de doktorun progestanı sana herhangı bı dusuk tehlıkesı oldu da mı verdı, yoksa ne olur ne olmaz dıye mı arkadasım?
salihas topiktesin sanırım. Gittinmi İzmire durumun nedir tatlım??
yok canım daha urfadayım.salı günü gidiyorum.önce rapor alıcam raporu izne cevirip gidicem.sen nasılsın doktorun kesin bir sey söylemedimi serkilajla ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?