- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.441
boncuk napıyon yatarak mı geçiyo günlerinn
kızlar ben çalışıyorum şuanda istifamı verdim ama eleman bulunuca hemen yatıcam hoş şuanda yorucu değil bütün gün oturuyorum ama olsun bebeğm önemli iyi yapıyorum di mi kızlar
off benim korkularım başladı kızlar sizde de mi öyleydi hamiş olanlar kaybetme korkusu yaşıyorum çok kötü psikolojim yine bozuluyorr ne yapıcam ben yardım siz nasıl aştınız
Salihas merhaba canım sanırım sende memleketine gidiyorsun benim gibi
bende şu anda mersindeyim ama burada bana bakacak kimsem yok, üstelik eşimin işi nedeniyle bazen yalnız kalıyorum
bende eskişehire annemlerin yanına gideceğim orda kalacağım ,
daha dr.a gitmediğim için soramadım ama merak ediyorum ameliyattan önce veya sonra yolculuk yapmak farkeder mi ki benim 8 saatlik karayolu mesafesi var
sen nasıl yapacaksın izmire ameliyattan sonramıı öncemi gideceksin canım
hani eşimin yanında ne kadar kalabilsem kardır ya biz yapıyozda onlar tek başına çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun zor süreçler bunlar
kızlar bende yarın yine doktora gidicem
gelişmeleri haberdar ederim
bende hazirandan sonra bebek planıyorum[/QUOTE
edacım inşallah haziranda güzel haberlerini alırızcanım.sanırım doktoragittiğinde testler vs.yaptıracaksın degilmi.
boncuk napıyon yatarak mı geçiyo günlerinn
kızlar ben çalışıyorum şuanda istifamı verdim ama eleman bulunuca hemen yatıcam hoş şuanda yorucu değil bütün gün oturuyorum ama olsun bebeğm önemli iyi yapıyorum di mi kızlar
off benim korkularım başladı kızlar sizde de mi öyleydi hamiş olanlar kaybetme korkusu yaşıyorum çok kötü psikolojim yine bozuluyorr ne yapıcam ben yardım siz nasıl aştınız
canım hep iyi düşünmeliyiz başka şansımız yok.çünkü kötü düşündükce insan düşüncelerinin içinden çıkamıyor canım.ben daha önceki hamileliğimde basıma geleceklerden hiç habersizken bile öyle paniktimki ya bir sey olursa diye.ama sonradan anlıyosunki stres yapmanın hiçbirseye faydası yok .elbetteki yasadıklarımızdan dolayı daha kaygılıyız ama bu topikte arkadaslarımızın güzel haberleriyle daha cesaretlenip daha umutlanıyoruz .inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız allahın izniyle.
Ben biraz ayaklanmaya başladım. Eee artık hazırlık yapmak lazım ama yardım edecek kimse yok. Bugün beşik ve dolap almaya gittik. Haftaya geliyor Allah'ın izniyle. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Daha doğum çantamı hazırlamadım bi dünya eksik var.
İnşallah bu telaşeleri sizlerde yaşarsınız kızlarr.
Ben biraz ayaklanmaya başladım. Eee artık hazırlık yapmak lazım ama yardım edecek kimse yok. Bugün beşik ve dolap almaya gittik. Haftaya geliyor Allah'ın izniyle. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Daha doğum çantamı hazırlamadım bi dünya eksik var.
İnşallah bu telaşeleri sizlerde yaşarsınız kızlarr.
ANLADIM SALİHACIM BENİMDE CUMAYA İLK RANDEVUM VAR O ZAMAN DR.UMA HEMEN SORAYIM BAKALIM NE DİYECEK.
EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLDUĞU ZAMAN EŞİMİZDEN AYRI KALACAĞIZ
HAYIRLISI CANIM NAPALIM İNŞ. EVLERİMİZE DÖNDÜĞÜMÜZDE 3 KİŞİLİK BİR AİLE OLARAK DÖNECEĞİZ :sm_cool::dance:
kızlar bişey sormak istiyorum
su yatakları varya masajlı onlardan kullanan ve memnun olan var mı merak ettim
acaba zararı varmıdır hamilelikte heleki bizim durumumuzda
ben dr.umun dediğine göre wc ye bile kalkmamalıymışım
en azından böyle bişeyle masaj hem stresi azalTır hemde vücudu rahatlatır diye düşündüm ama
bide wc ye kalkamayınca banyo nasıl olacak bilmiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz veya yaptınız şu saçları temizlemek için boneler oluyor kafaya takp bekletiyorsunuz onlardan kullanan varmı acaba içinde kimyasal zararlı olabilecek bişey varmıdır
benimde bunlar takılıyor kafama :)
Beşik ve dolabı alacağımız yer belliydi zaten taaa ilk hamile olduğum zamanlar bakmıştık. Dolayısıyla dolanmadım almak için yani. Öyle ayakta fazla duramıyorum ağrılarım oluyor çünkü e bide korkuyorum bişey olcak diye.
Bu arada bugün doktora gittik. Bebeğim 2400 gram olmuş. Gelişimi suyu vs. iyiymiş. Plesenta hala aşağıdaymış, 37. haftaya kadar değişebilir bekleyelim dedi doktor. Bebeğimin boyu birazcık kısaymış 3 bardak süt iç dedi hergün. Ben hergün bir büyük bardak içiyordum zorla. Şimdi 3 bardak zar zor içicem napiyim.
Bu arada kızlar, rahim ağzı boyunda kısalma vardıya benim. Doktor şimdi normal dedi. Son zamanlarda her gittiğimde ölçüp daha iyi diyordu. Şimdi ölçmedi bile, gayet iyi dedi. Ve benim dikiş felan yoktu. Demekki dikkat edince toparlamnıyomu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?