- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.521
Canım merhaba, benim dikişimi Tarık Aksu attı..Çok iyi bir doktor..Ama doğumumu o yaptırmadı, nedenine gelince...... Çok iyi bir doktor olmasına rağmen; tüp bebek hastaları, gebelik takipleri, kadın hastalıkları, Hacettepe'de dersler, HRS'de yönetim kurulu toplantıları arasında bölünmüş durumda, çok meşgul...Bu yüzden dikişten sonra vermesi gereken ilacı unuttu..Ben de bu konuda bilgisizdim..Ama yine de sordum, ilaç vermeniz gerekiyormuydu diye..Hayır dedi..Derken kasılmalarım başladı, ben bile onların kasılma olduğunu anladım..Kendisine ulaşmaya çalıştım..6 saat sonra döndü..O esnada doğum başlayabilirdi..Sonra bu forumu keşfettim, brudaki arkadaşların kullandığı ilaçları öğrenip, "Benim durumumda, Prepar vs kullanılıyormuş" dedim.."Merak etme seninki daha etkili demez mi"...Çıldırdım, bir daha dikişin kontrolü için bile gitmedim..İnanın bu kız doğurdu mu acaba deyip aramadı bile..Ayrıca hiçte ucuz bir doktor değildir kendisi, muayene ücreti 216 YTL, dikiş için 1.800 YTL ödedik..Keşke azıcık ilgi gösterseydi de, helal olsun diyebilseydim...Ama yine de kızımı kucağıma almamda katkısı var, Allah razı olsun diyeyim..
Sana diyeceğim, dikiş için kesinlikle düşünülebilir..Çok tecrübeli ve bilgili bir doktor..Ama gebelik takibi denince tecrübenin yanında, 24 saat ulaşabileceğimiz bir doktor lazım bize..Kendisi öyle bir doktor değil maalesef..
merhaba arkadaşım peki senin doktorun kimdi doğumu nerde kaça yatırdın yardımcı olursan sevinirim
eda nazcım teşekkürler arkadaşım
yalçın hocayı biliyorum
çok pahalı
ben teşhisi mi koyması Açısından gitmek istiyorum
sancım sorun biliyosun
sonrası da
bakalım ne olcak
muaynesi devamlı hastasıysan 200 lira
dikişide ona attırmak zorunda değilim
yedekte 1 doktor tutarım
yatış olursa ona güvenirim
diye düşünüyorum
ama önce sorun ne bir bulunsa
sen nasılsın arkadaşım
nasıl gidiyor
boncuk sevindim canım bebişinin sağlıklı olmasına bende gittim bugün dr ' ma yolksac göründü embriyo kalp atışları için önümüzdeki cumartesi bir daha gel dedi kesede gayet düzgün dedi diğer dr nasıl anlamış dedi fazlada yorum yapmadı kanamada keseye uzak bi yerde korkma dedi gelebilir jeli kullan dedi rahim ağzında problem yok yerleştiği yer gayet iyi dedi maşallah şuanda bebişim sağlıklı kızlar umarım bende bekleyen arkdaşlarımda sağlıklı alırız kucağımıza
boncuk sevindim canım bebişinin sağlıklı olmasına bende gittim bugün dr ' ma yolksac göründü embriyo kalp atışları için önümüzdeki cumartesi bir daha gel dedi kesede gayet düzgün dedi diğer dr nasıl anlamış dedi fazlada yorum yapmadı kanamada keseye uzak bi yerde korkma dedi gelebilir jeli kullan dedi rahim ağzında problem yok yerleştiği yer gayet iyi dedi maşallah şuanda bebişim sağlıklı kızlar umarım bende bekleyen arkdaşlarımda sağlıklı alırız kucağımıza
ya arkadaşlar, burda herkes serklajdan sonra yatıyor mu..22 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda 2 cm açıklık olduğu ortaya çıkınca bana da serklaj yapıldı.ama 10 gün yattım sonra işe başladım.şu an çalışıyorum.26+1 oldum.bi problemim yok. işyerinde sürekli oturuyorum..işten gelincede hemen yatıyorum.evde iş yapmıyorum.acaba benimde mi yatmam gerekir. çok mu rahatım acaba..aranızda serklajdan sonra çalışan kimse yok mu...
herkese bir hoşçakalın demek istedim salı günü doğuma gidiyorum arkadaşlar görüşemeyiz belki ....bana dua edin ben size edeceğim inşallah hepiniz böyle bir mutluluk yaşarsınız ...Rabbim hepimizin bu yolda yardımcısı olsun ....9 ay evde kalmamın hediyesini alacağım yarından sonra çok heyecanlıyım....çok mutluyum....
canım bende bebeğimi 21 haftada kaybetmiştim aniden, şu anda yeni bir gebeliğe hazırlanıyorum, benim doktorumda bana hamile kaldıktan sonra önlem amaçlı serklaj yapacak, hamile kaldıktan sonra serklaja kadar çalışabilirsin ama serklajdan sonra çalışma dedi..sürekli yatmana durumuna göre karar veriyorlar ama serklajlı bir şekilde çalışma taraftarı değiller genelde doktorlar böyle hastalara rapor yazıyolar canım evde istirahat veriyorlar doğuma kadar..
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.öncelikle hamile arkadaşlara Mevlam tamamına erdirsin. benim gibi bebişini kaybedenlere de sabır diliyorum.yorumlarınızın çoğunu okudum hemen hemen çoğumuz aynı kaderi paylaşmışız. kısaca herşey yolunda giderken 20. haftalarda bebişerimiz bizi bırakıp melek oldu değilmi. sonrasını yaşayanbilir.:çok üzgünüm: benimde ilk gebeliğimdi. oğlumu kaybedeli bugün tam 3 ay oldu.nedeni rahim yetmezliği dendi. daha önce hiç duymamıştım. dünyam başıma yıkıldı sanki. ama burda gördümki yanlız değilim ve bu şekilde doğum yapan ardaşlarımız var. yüreğime biraz su serptiler doğrusu. şimdilerde tekra bebek düşünüyoruz. doktorum 12. haftalarda mutlaka rahim ağzını dikmeliyiz diyor. hayırlısı bakalım. hepiniz sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?