Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yağmurcn inşallah keseyi görürüm canım geç döllenme olduğu için kalp atışının duyulacağını sanmıyorum canım
stres yapma canım çok etkileniyor vücut stresten sende güzel haberlerle geleceksin allahın izniyle ben inanıyorum

merhaba arkadaşım peki senin doktorun kimdi doğumu nerde kaça yatırdın yardımcı olursan sevinirim

merhaba arkadaşım peki senin doktorun kimdi doğumu nerde kaça yatırdın yardımcı olursan sevinirim

Canım ben Özel Akropol Hastanesinde doğum yaptım..Doktorum Ayşe Saltık..Genç bir doktor ama seni yanıltmasın..Son derece bilgili ve tecrübeli..En önemlisi çok samimi..İstediğinde ulaşabilmeyi bırak, kendisi arayıp sorar nasılsın iyi misin diye..Hastanenin kurumlarla anlaşması var, muayene için sadece 10 YTL ödüyorsun..Hastanenin odaları da çok güzel, aletler yeni ve son teknoloji..Eğer doktor arıyorsan kesinlikle bir araştır derim..

Aaaa ama şunu söylemeyi unuttum, riskli gebelikler konusunda ne kadar tecrübesi var bilmiyorum..Çünkü ben 35. haftamda Ayşe Hn'ı buldum..Zaten dikişim atılmıştı..

selam kızlarr
bugün ilk kontrolümüze gittik =))
kesemizi gördük çok şükür
yumurtalarım geç olgunlaşmıştı benim takipte
onun için geç döllenme olmuş 1,5 hafta kadar geriye geldi cetvelim =))
ultrasona göre ayarladım cetveli
en çokta dr.umun söyledikleri beni rahatlattı
ben wc ye ve banyoya kalkmayacağımı düşünüyordum daha önce öyle oldu diye
ama değilmiş çok sevindim wc ve banyoya kalkmak serbest =))
ve eskişehire gttiğimdede dr.um hazır burdaki dr.umun orda yakın bir arkadaşı varmış
serklajımıda o yapacak
eskişehire 10. haftada gideceğim

kızlar dr.a sormayı unuttum
serklaj 2.li testten sonramı yapılıyor

Son düzenleme:
teşekkür ederim nery belki bende son haftalarda giderim zaten sonlara bir gelebilsek doğum kolay onu hiç düşünmüyorum

eda nazcım teşekkürler arkadaşım
yalçın hocayı biliyorum
çok pahalı
ben teşhisi mi koyması Açısından gitmek istiyorum
sancım sorun biliyosun
sonrası da
bakalım ne olcak
muaynesi devamlı hastasıysan 200 lira
dikişide ona attırmak zorunda değilim
yedekte 1 doktor tutarım
yatış olursa ona güvenirim
diye düşünüyorum
ama önce sorun ne bir bulunsa

sen nasılsın arkadaşım
nasıl gidiyor

Bende evde yatmaktan miskinleşttim iyice. Pazartesi kontrolüm vardı. Rahimağzıyla ilgili sorun yok dedi doktorum. Ama karın ağrılarım oluyor buda beni endişelendiriyor. Rapor bitişi işe başlayabilirsin dedi ama ben ağrılarım var işyerinde istirahat edemem dedim: sanırım 1 ay daha uzatacak raporu. 3.regli dönemim geldi bu sancılar o nedenlemi oluyor anlamadım yada ben yatmaktan çokmu kendimi dinliyorum offf offffff.

boncuk sevindim canım bebişinin sağlıklı olmasına bende gittim bugün dr ' ma yolksac göründü embriyo kalp atışları için önümüzdeki cumartesi bir daha gel dedi kesede gayet düzgün dedi diğer dr nasıl anlamış dedi fazlada yorum yapmadı kanamada keseye uzak bi yerde korkma dedi gelebilir jeli kullan dedi rahim ağzında problem yok yerleştiği yer gayet iyi dedi maşallah şuanda bebişim sağlıklı kızlar umarım bende bekleyen arkdaşlarımda sağlıklı alırız kucağımıza

Yeni hamileler dayanın arkadaşlar yatarken zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama geçiyor. Ben burda bir çok arkadaşında desteğiyle geçirdim riskli hamileliğimin son zamanlarını. Ve bebişim 36.haftaya kadar dayandı. Yatmasaydım 26.haftada doğum kanalında doğmayı bekliyordu. Moral olarak çok kötü olduğum çok ağladığım zamanlar oldu.
Ama insan kucağına alınca bebeğini o günlerin hepsini unutuyor.

Bu arada Ecem(kelebek41)den haber yok mu?

yağmurcn canım çok sevindim ya gözünaydın hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyacağız
sağlıkla kucağımızada alacağız inşallah
kasım annelerine gelmedin canım ben arada oraya takılıyorum

melek81 canım amin inşallah bizede çabuk geçerde sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

canım haberlerine çok sevindim sağlıkla gelsin yavrun sana....:Saruboceq:

herkese bir hoşçakalın demek istedim salı günü doğuma gidiyorum arkadaşlar görüşemeyiz belki ....bana dua edin ben size edeceğim inşallah hepiniz böyle bir mutluluk yaşarsınız ...Rabbim hepimizin bu yolda yardımcısı olsun ....9 ay evde kalmamın hediyesini alacağım yarından sonra çok heyecanlıyım....çok mutluyum....

ya arkadaşlar, burda herkes serklajdan sonra yatıyor mu..22 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda 2 cm açıklık olduğu ortaya çıkınca bana da serklaj yapıldı.ama 10 gün yattım sonra işe başladım.şu an çalışıyorum.26+1 oldum.bi problemim yok. işyerinde sürekli oturuyorum..işten gelincede hemen yatıyorum.evde iş yapmıyorum.acaba benimde mi yatmam gerekir. çok mu rahatım acaba..aranızda serklajdan sonra çalışan kimse yok mu...

:lepi:yamurcan bu çok güzel bir haber bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, inşallah bebeğini sağlıklı bir şeklide kucağına alıcaksın canım ben inanıyorum,:Saruboceq: kendine ve bebeğine iyi bak canıma.s.

canım bende bebeğimi 21 haftada kaybetmiştim aniden, şu anda yeni bir gebeliğe hazırlanıyorum, benim doktorumda bana hamile kaldıktan sonra önlem amaçlı serklaj yapacak, hamile kaldıktan sonra serklaja kadar çalışabilirsin ama serklajdan sonra çalışma dedi..sürekli yatmana durumuna göre karar veriyorlar ama serklajlı bir şekilde çalışma taraftarı değiller genelde doktorlar böyle hastalara rapor yazıyolar canım evde istirahat veriyorlar doğuma kadar..

:Saruboceq:dualarımız seninle canım inşallah döndüğünde bebişinin resimleriyle bize merhaba diyeceksin..hihoyyyt merak etme doğum haberlerini arkadaşlara sen gelene kadar ben vericem..:hooray: Önce Allahın sonrada Cemil Akgül hocamızın sayesinde bebeğişini sağlıklı bir şekilde bu haftalara kadar başarılı bir şekilde taşıdın ve şimidide kucağına alıcaksın inşallah canım darısı tüm hamişlerimizin ve bekleyenlerin başınakaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim. ama doktor çalışma demedi.sadece ağır iş yapma dedi,ağır kaldırma dedi.salı kontrole gitcem, iyice bi soruyum bari.kasılmayı engelleyen iğne ve ilacı da kesti.sadece enfeksiyon için fitil kullanıyorum o kadar..

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.öncelikle hamile arkadaşlara Mevlam tamamına erdirsin. benim gibi bebişini kaybedenlere de sabır diliyorum.yorumlarınızın çoğunu okudum hemen hemen çoğumuz aynı kaderi paylaşmışız. kısaca herşey yolunda giderken 20. haftalarda bebişerimiz bizi bırakıp melek oldu değilmi. sonrasını yaşayanbilir.:çok üzgünüm: benimde ilk gebeliğimdi. oğlumu kaybedeli bugün tam 3 ay oldu.nedeni rahim yetmezliği dendi. daha önce hiç duymamıştım. dünyam başıma yıkıldı sanki. ama burda gördümki yanlız değilim ve bu şekilde doğum yapan ardaşlarımız var. yüreğime biraz su serptiler doğrusu. şimdilerde tekra bebek düşünüyoruz. doktorum 12. haftalarda mutlaka rahim ağzını dikmeliyiz diyor. hayırlısı bakalım. hepiniz sağlıcakla kalın.

Aramıza hoş geldin. Allah sabır versin. Tez zamanda inşallah hamile kalır bebeğini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…