- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.541
edacım doktor rahim agzını ölçtümü, nasıl yaptı ölçümü,karından mı alttanmı?evet ilaçlara devam 18 marrta rapor bitince işe başlayabileceğimi söyledi doktorum ama benim şikayetlerim geçmedi henüz deyince duruma göre yine heyet ayarlarız dedi.
edacım doktor rahim agzını ölçtümü, nasıl yaptı ölçümü,karından mı alttanmı?
Aramıza hoş geldin. Allah sabır versin. Tez zamanda inşallah hamile kalır bebeğini kucağına alırsın.
evet haklısın arkadaŞım, senın ılk doĞumun olmadıĞı ıÇın farklı bı durum olabılır. Allah hepımızın yardımcısı olsun.evet ölçtü karından 5 cm çıktı normal dedi. Ama benim servikal yetmezlik tanısı net değildi. Ilk gebeliğimi sorunsuz tamamladım bir oğlum var. 2. Gebelikte rahimağzı 4 cm açılmıştı 19. Haftada doğum yaptım. Ama şikayetsiz bir açılma değildi. Hep sancılarım oluyordu son haftalardada kasılmalarım vardı. O nedenle tanı kesin değildi. Servikal yetmezlikte ağrısız sancısız açılıyor biliyorsunuz. Yinede benim endişelerim var.
Fizer,
Hoşgeldin. İnşallah 2. hamileliğin serklaj sayesinde sorunsuz geçer. Ama en önemliside stresten uzak durmak ve kendini yormamak olacak.
Tiwiks,
Bugün doğuma gidiyorsun, belkide şu an hastanedesin. Bebişini görmene çok az kaldı. Allah buradaki bütün hamilelere bu günleri görmeyi nasip etsin.
ınşallah doğum ve sonrası rahat ve ağrısız geçer canım. Dualarımız seninle.
uzun zman oldu galiba girmeyeli,öyle çok koşuşturmaca varki vakit bulamıyorum
kızıma tek bakıyorum eşimle,zombi gibiyim
geceleri uyumuyor kalbinur mecbur gündüz uyuyorum
bu arada kızıma 2 doktor uyku apnesi teşhisi koydu,arastırılması ıcın universiteye gıdıcez yarın
uyku sırasında tıkanıp nefes alamadı
Allahım herkese kolaylıklar nasıp etsın
merhaba arkadaşlar bugün akşamüstü tiwiks le görüştüm, doğumu sabah olmuş gayet iyi geçmiş oğluşu 3 buçuk kilo kadar doğmuş oğlu ve kendinin durumu iyi..detaylı bilgileri ve oğluşunun resimlerini kendisi gelince verir.. darısı tüm bekleyen hamişlerimizin başına:))
uzun zman oldu galiba girmeyeli,öyle çok koşuşturmaca varki vakit bulamıyorum
kızıma tek bakıyorum eşimle,zombi gibiyim
geceleri uyumuyor kalbinur mecbur gündüz uyuyorum
bu arada kızıma 2 doktor uyku apnesi teşhisi koydu,arastırılması ıcın universiteye gıdıcez yarın
uyku sırasında tıkanıp nefes alamadı
Allahım herkese kolaylıklar nasıp etsın
Canım çok geçmiş olsun..Allah kolaylıklar versin..Bazı bebeşler 2-3 aylık olana dek gece uyuyamıyabiliyor..Uyku apnesine gelince, bebeklerin genizleri ve soluk borularındaki kıkırdaklar zamanla gelişiyormuş..Umarım doktorların dediği gibi değildir..Anne olmak hiç kolay değil biliyorum, ama insan o minicik meleklerin yüzüne bakınca tüm zorluklar aşılabilir oluyor değil mi..Birkaç ay daha geçsin, herşey daha kolay olacak annesi..Biraz daha sabır gerekiyor galiba..Eşine ve sana kolaylıklar diliyorum..
Nery,
Bu ne güzel bebek böyle maşşallah tütütü. Yanakları tam ısırmalık öpmelik koklamalık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?