- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.481
teşekkürler bilgilerin için bende kime gideceğimi şaşırdım hakan şatıroğluna gidiyorum ama hiçbir yere bağlı değil anlıyacağın çok pahalya malolucak daha hamiledeğilim ama nisan da düşünüyoruz
merhaba arkadaşlar tarık aksu ve sinan beksaça gideniniz varmı yada herhangibir bilgisi olan
Selamlar
Kelebek ve Rhn nerelerdeler. Bebeklerı ıyıdırler umarım.
Tıwıks de yok bı kac gundur. Dogurdu mu acaba?
flkc canım ayaklanma bıraz daha dayan. Bak ben ayaga kalktıgım gun dogurdum. Anne karnında kalınan her gun cok onemlı bılıyosun zaten.
Yenı hamılemız ne kadar cok ne guzel. Umarım hepınız saglıklı bı sekılde bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız. Ben eskısı kadar sık gıremıyorum. Bebısler cok zamanımızı alıyorlar :)
Sevindim senin adına arkadaşım, dikiş falan atılmayacak sana yani öylemi? İstırahate ve ilaçlara devam mı peki?Günaydın kızlar. Dün doktora gidince ordan da arkadaşıma uğradık geç geldim. Rahimağzı boyu 5 cm. doktor bunu takıntı yapma senin rahimağzıyla ilgili bir sorunun yok o kayıp başka nedenlerle olmuş dedi. Rahimağzında sorun olsaydı ilk gebeliğinde olurdu dei. Ense kalınlığını ölçtü 1.1 çıktı 17. haftada 3lü tarama için çağırdı. Raporun biter karın ağrıların geçmezse ara hastaneye yatırıp heyet vereyim yine dedi. 18 martta raporum bitecek. Bebişim çok hareketliydi. İlk defa abisinide götürdük yanımızda bebeği görünce ultrasonda koca kafalı dedi:)) doktorda bunlar şimdi böyle oluyor sonra küçülür kafası dedi.
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1 saattir hem afacan oğluşumla uğraşıp hemde yazdıklarınızı okumaya çalıştım..
ben bu konuyu açarken o kadar kaygılı ve korkuluydumki..
Allah a şükür bebeğime sağlıkla kavuştum..
Rabbimden tek dilegim isteyen herkesin sağlıkla zamanında meleklerine kavuşması..
aranızda dogumuna az kalmış arkadaşlar var..inşallah herşey sprunsuz olur ve bebekleriniz sağlıkla dünyaya gelir...
ama en çok neye üzüldüm biliyor musunuz badem arkadaşımızın yaşadıklarına be söylediklerine bu kadar tepki göstermenize..
çünkü hepiniz aynı acıyı yaşamış birisiniz..ben demiyorum ki birinin digerinden fazla yada kötü...
ama onun psikolojisinin iyi olmayacagını düşünüp bence daha ılımlı yaklaşmalıydınız
lütfen beni yanlış anlamayın
edamecrin arkadaşımızla ben sürekli görüşüyorum
o beni az çok tanır..
ben sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim ve Allah'a şükürki hiç kaybım yok
buna ragmen hamilelikte ve dogumdan sonra insanlara neler yaptım
çevremdekileri ne kadar çok kırdım anlatamam
ama onlar herşeyi benim psikoljime bağladılar ve ıunuttular bile herseyi..
tiwiks arkadaşım melegine kavusmana az kaldı..
onu ilk dogdugunda kokla..
o kokunun yerini dolduracak başka sey yok..
rhn arkadasımızın bebegi insallah en kısa zamanda evinde olur..
ve diger hamile arkadaşlarımızda..hamile olmayanlarda saglıkla bebeklerine kavusur insallah
sabırla ve sevgiyle kalın...
Sevindim senin adına arkadaşım, dikiş falan atılmayacak sana yani öylemi? İstırahate ve ilaçlara devam mı peki?
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1 saattir hem afacan oğluşumla uğraşıp hemde yazdıklarınızı okumaya çalıştım..
ben bu konuyu açarken o kadar kaygılı ve korkuluydumki..
Allah a şükür bebeğime sağlıkla kavuştum..
Rabbimden tek dilegim isteyen herkesin sağlıkla zamanında meleklerine kavuşması..
aranızda dogumuna az kalmış arkadaşlar var..inşallah herşey sprunsuz olur ve bebekleriniz sağlıkla dünyaya gelir...
ama en çok neye üzüldüm biliyor musunuz badem arkadaşımızın yaşadıklarına be söylediklerine bu kadar tepki göstermenize..
çünkü hepiniz aynı acıyı yaşamış birisiniz..ben demiyorum ki birinin digerinden fazla yada kötü...
ama onun psikolojisinin iyi olmayacagını düşünüp bence daha ılımlı yaklaşmalıydınız
lütfen beni yanlış anlamayın
edamecrin arkadaşımızla ben sürekli görüşüyorum
o beni az çok tanır..
ben sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim ve Allah'a şükürki hiç kaybım yok
buna ragmen hamilelikte ve dogumdan sonra insanlara neler yaptım
çevremdekileri ne kadar çok kırdım anlatamam
ama onlar herşeyi benim psikoljime bağladılar ve ıunuttular bile herseyi..
tiwiks ve fklic arkadaşım meleklerinize kavusmanıza az kaldı..
onları ilk dogdugunda koklayın..
o kokunun yerini dolduracak başka sey yok..
rhn arkadasımızın bebegi insallah en kısa zamanda evinde olur..
ve diger hamile arkadaşlarımızda..hamile olmayanlarda saglıkla bebeklerine kavusur insallah
sabırla ve sevgiyle kalın...[/
bu yolda şanslı olan arkadaşlarımızdan birisin iyi dileklerin için teşekkür ederim....
Canm benım tsk ederım. Senınde ıyı olmana sevındım. 10 Marta cok az kaldı..Sende alacaksın melegını kucagına..
Su anda sen kaldın bızım donemdekılerden..
Ssaslan, kelebek, nery nasıl bebısler ıyı mı?
Yaaa yarende yok nerelerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?