- Konu Sahibi hidennisko
-
- #2.501
selam arkadaşlar
2 gündür yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum
bizimki 2 gündür yine memeye monte yaşamaya başladı
ara ara geliyor oğluşun gelenleri :))
sinir bozukluğu yapsa da kıyamıyor insan
tiwiks canım iyi bekledi bebiş bu arada
günaydın herkese ilginize teşekkür ederim bende enazından sinan beye birkere gideyim diyorum acaba doğumu nerde yaptırıyor
selam arkadaşlar
2 gündür yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum
bizimki 2 gündür yine memeye monte yaşamaya başladı
ara ara geliyor oğluşun gelenleri :))
sinir bozukluğu yapsa da kıyamıyor insan
tiwiks canım iyi bekledi bebiş bu arada
Canm benım tsk ederım. Senınde ıyı olmana sevındım. 10 Marta cok az kaldı..Sende alacaksın melegını kucagına..
Su anda sen kaldın bızım donemdekılerden..
Ssaslan, kelebek, nery nasıl bebısler ıyı mı?
Yaaa yarende yok nerelerde..
oyyyy çok tatlılar maşallah şunlara baak tütü allah nazarlardan saklasın inşallah
Melekcim allah bağışlasın dünya tatlısı maşallah
Melekcim maşallah oğluşuna, çok tatlı yaa...Allah sana ve babasına bağışlasın onu, uzun ömürlü, sağlıklı olsun inşallah..
Biz de prensesle uğraşıyoruz..O da bu aralar memeden ayrılmıyor..Cumartesi günü 1 aylık kontrolümüz için doktora gidicez..Sarılığı atlattık çok şükür..Kilo alımı da çok iyi..Ben de senin gibi korkuyordum doymuyor diye, o yüzden sağıp biberonla veriyordum sütü..Böylece ne kadar emdiğini görüyordum..1 haftadır memeden veriyorum sadece..İnan kilo alımı bile arttı..Bir de makinenin çekişi ile bebeğin emişi çok farklı..Bebeğin emmesi sütü de arttırıyor..İnan o yumurcaklar ne kadar emmeleri gerektiğini biliyor..Bazen eşim biberonla vermek istiyor, "bana da alışsın biraz diyor"..Minicik bebek 80 cc emiyormuş..Doyduğunu bilmiyorki..Sonra gaz sıkıntısı başlıyor haliyle..Bir de gece kalk süt ısıt, akşama doğru süt sağ hazırla..Biraz da kendimize eziyet..Öğrensinler memeden emerek doymayı..
evet melekim memeden besliyorum
çok nadir gezmedeyken falan biberonla veriyorum
zaten doymadıklarında ağlayıp istemeyi biliyor yumurcaklar
bir de bazen böyle saatlerce memeden ayrılmadığında mesela öncekii akşam saat 6 da uyandı gece 1e kadar uyanık ve memede vakit geçirdi en son sağılmış süt de olmadığından mama hazırlayıp verdim biberonla sızdı kaldı
çünkü aralıksız emdiğinde süt birikemediğinden damla damla gelmeye başlıyor
e damla damla gelince de bir yandan emerken bir yandan tekrar acıkıyor sanırsam ve bu kısırdöngüye dönüşüyor bir noktada kesebilmek lazım ben 4,5 saat sonunda pes ettim zaten o gece arada uyanmadı bile saat 6,5ta uyandı 5,5 saat aralıksız uyku ilaç gibi gelmiş
tabi göğüsler de o kadar süre emilmeyince şişip taş gibi olmuşlardı bu sayede dolaba da yedeklemiş oldum :)
bir arkadaşım bir siteyi okumamı tavsiye etmişti size de linkini gönderiyorum güzel açıklamalar var umarım beğenirsiniz
Anna_anne sütü
bu arada bizim de pazartesi 2. ayımız dolacak kontrolümüz var
evet bi ben kaldım sizin dönemden geliyorum meydanı boş bırakacam artık ....sırnaşık şey
Emelcim Sinan Hoca Hacettepenin anabilim dalı başkanı yüksek riskli gebelik uzmanlık alanı ve doğumları da hacettepede yapıyormuş. Ben çok araştırdım valla doktor işi şans gerçekten ama kime sorsam Sinan Hocayı önerdi çok hastası var o gün gittiğimde ankara dışından gelen çok kişi vardı tabii ki kendin karar ver umarım herşey güzel olur hepimiz için:Saruboceq:
canancım doktorlar yatırıyor arkadaşım
arkadaşlar bebiş resimleriyle dolduk
ne tatlılar hepsi
darısı başıma inşalllllaaaah
ben bu hafta sonu gidecektim doktora kaldı
şimdi bursadan yalçın kimya ya randevu aldım
haftaya salı
sabırsızlıkla bekliyorum o günü
merhaba arkadaşım sende sinan beyin adresi telefonu varmı alabilirsem sevinirim senide rahatsız ettim
Kızlar maşallah bebişiniz çok tatlılar Allah bizede nasip etsin inşallah
bende cumartesi dr gidiyoru bakalım o zaman belli olur heralde kendş dr aradım kese düzensiz dediler dedim acele etmişsin dedi daha erken nasıl gördüler dedi birde karından dedi bilmiyorum artık hafta sonunu iple çekiyorum
Merhaba emelcim rica ederim ne rahatsızlığı birbirimize faydalı olabiliyorsak ne güzel arkadaşım
Sinan Hocanın muayenehanesi yok sadece hacettepe hastanesinde bakıyor hastalarına ve de 16.00 dan sonra bakıyor gidince biraz bekletiyorlar çok yoğun çünkü
Tel: 305 18 00 - 305 18 02 - 305 18 03
Telefonu çok meşgul biraz uğraşman gerekiyor düşürmek için randevu alırsın
Muayene ücretini de söyleyim sana 170.00TL (Prof.)
Güzel haberlerle gel tamam mı :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?