Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım regrete demişti bende yapıyorum bıraktım diye kan pıhtılaşmasına zararı varmışsana zahmet sorarmısın duaknıda karatay diyetinide inan meil atasım var bilmiyorum nasıl atılır ne cevap verirbu konuda cahilimde

Son düzenleme:
Arkadasim ,operasyon. İcin şimdiden cok gecmis olsun ptesi gunüne kadar hic kalkmamaya çalış inşallah serklajin başarıyla geçecek 40 haftaları göreceksin sende

Paşam ,ben Arda beye söylemiştim dukanı bisey dememişti ..dukan uzun süre yapıldığında cok sağlıklı degil ama kilo vermeni hızlandırmak istiyorsan 3-5 gun arası atak yapıp 15 gun seyir sonra korunma kısmında normal diyetine geçebilirsin benim özellikle sana yapma dememdekİ neden homosestein yüksekliğin var bu diyet çık yogun protein alımına dayanıyor homesestenini yükseltir diye düşündüm internette. Araştır bu oranı hangi gidalr arttir diye uyuyorsa yap

Paşam benim dr ye senin söylediğin ayrıntıları aktarmam zor çünkü homostein filan bilmiyorum doğrudan şu diyet bu diyet sorsam genel bir cevap verir. nihayetinde sen de onun hastasısın bence telefon et ya da femicalde dr ye sor bölümünü tıklayınca seni yönlendiriyor bilgisayar sana döner sen de tam ne sormak istiyorsan sorarsın yanlış yönlendirmek istemem seni...

tamam canlarım ben bu konuyu bir düşüneyim işşallah

Büyüğün adı efe canım, esim egeli de benim...ikizlerden ilk doganin adını Halil erdem, ikinciyi de Ali Emre koyucaz, Halil rahmetli babamin adı, onu ilk oglumada koymayı cok istemiştim, doğumumdan 1,5 ay önce vefat etmişti ama cok gördüler koyamadim, bu bebisime kısmet olucak inşallah...

Bende bugün dr'dan sonra hastane çıkışına falan baktım, tam istediğim gibi bisey bulamadım ama bana da dışarıda iki adim atmak cok iyi geldi, hayat dışarıda son sürat devam ediyor resmen yaa, cok soyutlanmis hissettim kendimi...7-17 haftalar arasında full yattım, tam artık kalkabilirim yasasın derken 19'da r.a yüzünden bı daha yattım, ilkbahardaydik, sonbahar gelmiş dedim, sadece dr'ye gidip gelirken farketmiyor insan, bugün gezince anladım koptuğumu...cok şükür ki bugünlere geldik, bundan sonrasını da sorunsuz geçiririz inşallah, gerisi boş...

Ogün yanımdaki annemdi canım, onunda hastalığı cok ama unuttu kendini banada oglumada o bakıyor aylardır, bebekler yürüyene kadarda gitmem biyere merak etme diyor, saolsun...ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler bizimki de o hesap iste...senin yasakçı gorumcenin belliydi zaten tipinden otoriter biri oldugu, ben basta annen mı acaba dedim, genc aslında ama aranızda yas farkı baya var heralde?

İsmiyle yaşasınlar. Çok anlamlı olur...

benim de annem gelecek oğluma da bakmıştı okuldayken ben...

Evet canım dışarıdan da belli oluyor özünde iyidir aslında da hep dediği doğru sanır ve dediği olsun ister...

İçerde hemşire anneniz mi dedi... Bozuldu çünkü hiç evlenmemiş 2 de birkaç yaş küçüğü var bekar onlar da...

Annene benzemiyorsun ben seni diş macunu reklamında da oynuyor behlülün eski nişanlısına benzettim:))

Herkese günaydın iyi pazarlar
Ben tam anlamıyla hasta Oldum
Dün hafif hafif sag bagdemcik batıyordu
Bugün vücudum dökülüyor. Aksirik tiksirık. Geniz akintisi. Faranjittim de coştu.
Kimseyle görüşmüyorum biryere çıkmıyorum. Gebelik oncesinden daha saglikli besleniyorum et sebze meyvd yogurt. vitaminlerinde tam alıyorum.
Tam operasyon üstü inşallah sorun teşkil etmez.
Allah'tan Arda bey Azitro 500 MG antibiyotik verdi. Sanırım o iyi gelir. Bir kutusunda 3 adet var.
İcerigini okudum boğaz enfeksiyonlarında iyi geliyormuş .

Canım Dr sormadım zaten nerem ağrısa soruyorum riskli gebe olunca normal hamilelik belirtilerinide ayırt edemiyorsun simdi iyiyim cok şükür

Kizlar bizim doktor araları uzun tutuyor ilk kontrol 4 hafta tuttu birdahaki kontrolü 6 hafta sonra dedi cok uzun geldi bana bekleyelim dedi hemde organları gelişimi tamamlanmış olur detayliyida yapıyormuş ama ben 6 hafta bekleyemiyecem tabi Zeynep kâmilden randevu almıştım detaylı icin o Arada onada giderim bebeğimi görürüm
Cemil beyde cd verdi görüntüler kesik kesik bı kaç saniye sürüyor o da bikac goruntu ultrasyon uzun surunce bende uzun bı video bekledim

İnsallah hayirlisiyla atlatirsin sıkma kendini cok riskli bı durum olsa doktor eve göndermezdi seni hastaneye yatirirdi

kızlar hayırlıpazarlar hepinize ben bugün uyuyamadım bugün rüyamda arada beyi gördüm hep siz görücek degilsinizya rüyamda muayenesine gitmişim annem ablam var chnb ve regretede var beni görüyo arda bey diyorumki arda bey ben ya dukan yada karatay yapıyım birşey olurmu diyorum oda yapabilrsin diyorben cevabımı aldım chnbcim sorma dedin bakın kilo verdim kaç geliyosun dedi dedim 78 geliyorum sonra dedim adetim artıda çıkarım çık bakalım diyor anacım mavi bri kantar üstüne çıktım ama duramadım gülerekten diyorumki adda bey benim tartım var evden onu getiriyim ben tartının üstünde duramıyorum diyor anca tartıyorum herkezi kantar şaşmaz diyorçıkıyorum ana ne görüyüm 78 kiloyum diyorum üstümde kıyafetim var kesin çıplak tartılsam kilom çıkar birde aklımdan geçiriyorum ah diyorum hepsini çıkarıyımda tartılıyımsonra regrete giriyo devreye diyor paşacım ben sana demedimi arda beyi neden zahmet veriyosun 2 hafta yapabilirsin diyorah diyorum regrete burdada yaptı yapıcagını diyorum adam okadar güven derdiki ban aherzamanki gibi rüyamda sonra diyorum arda beye bakın arda bey yüzünüze söylüyüm gıybet olmasın size gelmiştikya hani diyorum eşimle evet diyor siz 75 düşmeden bebege vesile olmayın dediniz evet diyor eve gittim eşime dedimki nede kolay söyledi doktor vericek olan o degil benim nasıl olsa dedim durdum çok agladım diyorum arda beyde gülüyo bak diyor istediketn sonra neler oluyo yaşasın diyorum 3 kilo kaldı bebegime kavuşmaya diyorum arda bey korunmayı bıra diyorsonra biri geliyo nerden çıktıysa belinde silah var rabbim sonunmuzu hayretsin karman çorman gördüm yakışıklımı ha hay siz parayı bastırıp gidiyosunuz kızlar ardacıgıma ben ben para vermedim gördüm maviş gözlümübeleşe geldi seans anlıcagınız

Son düzenleme:

Beni güldürdün emi. Canim benim Allah tez zamanda sana evladını kucağına almayı nasip erdi

Beni güldürdün emi. Canim benim Allah tez zamanda sana evladını kucağına almayı nasip erdi

sen gül hep rabbim aglatmasın inan insan kendi yazdıgına gülermi ay ne güldüm gözlerim yaşardı gerçek gibi dün konuştukya diyeti galiba o girdi üryamaamin kardeşim işşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah helede acısını göstermesin

oleyyyyyyyyyyyyy chnb canım 28 görmüşsün çok şükür bi kutlama yap artık 40 da görürsün sen inşallah.......artık günler daha keyifli geçecek senin için...

Geçmiş olsun canım ya operasyon üstü iyi olmamış bana da azitro vermişti ama bir tane daha vermişti...yarın baştan hatırlat erteleyebilir çünkü ...

Bazen orda da oluyor özellikle vajinada doktor orda dikiş var normal demişti gobekteki batmlar kesildi cok şükür

Maşallah...

Canım normal gebelikte bile 4 hafta deniyor niye cemil bey uzun tutuyor ki?

Arda bey 2 haftada bir çağırıyor femicalin sayfasında yazıyor yüksek riskli gebelik gurubu için sık takip öneriliyor. Ayda 2 oluyor 15 gün hastanede kontrol ücretsiz bir ücretli bir ücretli oluyor ama bu sefer kongre dolayısıyla 20 gün olacak benim yine ücretli olacak.

Mdipole gitmiştim ya ben bir sefer 4-5 dakikalık kayıt var:))

Hayır olsun canım doğru yoldasın bu ay çıksın görelim seni.:))

oleyyyyyyyyyyyyy chnb canım 28 görmüşsün çok şükür bi kutlama yap artık 40 da görürsün sen inşallah.......artık günler daha keyifli geçecek senin için...

Çok sağ ol canım benim şu an psikolojim de düzeldi:))

ben de dün akşam internetten ilk kez bebeğe oyuncak almış oldum ilk kez bir şey aldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…