Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım aslında agrım sızım yok,ama goruntu olarak baktıgımda sanki acıklık var gibi,pazartesi gidip baktırıcam gec olmadan dikiş yenilensin gerekirse
desene siz de evi yeni sahipleri icin hazırlıyorsunuz :) inşallah en kısa zamanda yuvalarında olacaklar

Selam kizlar sofika masallah inciye dahada guzellesecek insallah annesi uzak yollardan geliyorlar onlar.
Chnb 28oldun sukur bende bugun 31 olduk sukur olsun insallah ara ara oynadikca dikislerim aciyor yine ama yapacak bisey yok dedi drlar pzrtsei kontrolun var demi senin pasaya ciciler alicakmisin bakalim ben cesaret edemiyorum ya insallah obur aya alirim dogum olsa giydircek bisey yok allah korusun

Kızlar maşallah ikinize de 41 kere..darısı da bana ve diğer hamile arkadaşlara olsun,bu arada hiç şaşırmayın topiğin son özelliği oldu 41i doldurmayan doğurmuyor he ona göre :)

Öncelikle söze bayıldım. Aslında doğru... Ayrıca sağlıklı, hayırlı evlatlar dilemek de lazım.

Duymuşsunuzdur Edirnede 14 yaşında sağır dilsiz kıza abisi de dahil 17 kişi tecavüz etmiş çoğu da dede. Ve kız 14 haftalık hamile. Kürtaj kararı çıkmış. Ne acı... Allah verecekse hayırlısını versin, ahlaklısını versin, sağlıklısını versin.

Ben de mutluyum çok şükür ...Darısı başınıza başlayın siz de artık topiğe yeni hamile lazım. Arzudan sonra sürekli yazanlardan meleğim ve aşkım sonra bana geliyor takılın kuyruğa:))

Çok şükür canım sen de 31 oldun maşallah. Bence yormadan 32 de başla...

Ben daha çorap bile almadım paşam ve bir arkadaş getirdi onlar yenidoğunca giydirilmez daha büyük...

30 da belki hastane sonrası gider alırım:)) bu ay çok masraf olmuş oğlanın okulu, uçak biletleri filan sonraki aya inşallah...

portbebe, sırt çantası, kanguru aldıracağım hem...

Kızlar maşallah ikinize de 41 kere..darısı da bana ve diğer hamile arkadaşlara olsun,bu arada hiç şaşırmayın topiğin son özelliği oldu 41i doldurmayan doğurmuyor he ona göre :)

sağ ol canım darısı başınıza gerçekten. kim bilir 41 olur di mi? :))

sen nasılsın kontrole de az kalmıştı cuma mıydı? iğne işini ne yapıyorsun? Annen var di mi yanında?

benim de dişim ağrıyor 3 gündür bugün parol içtim(

Amin canım,41 de niye olmasın biz sadece isteyelim ,evet kontrole az kaldı perşembe gidicem,iğne işi prolutona iğneci eve geliyor,clexane ı ben vuruyorum,penisilin 1ekimde vurulacak ona da hastaneye gidicez risk almak istemem
Haftaiçi annem var haftasonu da eşim ilgileniyor
Parol içmekten korkma çok ağrıyorsa hiç uzatma iç,ağrı çekmek de iyi değil,benim migren başlar gibi oldu mu yutuyorum hemen bi tane,hastanede bile prepar ve magnezyum yüxünden 3 tane parol içirdiler

darisi insallah size canim 38i gorelim insallah birde gerisi kolay

masallah bize yazi yata yata gecirdik ya sukurler olsun haftaya bir iki sey alirim belki zibinlarini falan kangurusunu insallah emeklerimizin karsiligini aliriz

Perşembeye az kalmış. İnsan kontrolleri bu kadar mı sabırsızlıkla bekler di mi? Ayrıntılıyı da yapıyor mu haftan yakındır? cd iste canım Arda beyin orada anca aldım görüntülü yok resim görüntüsü var( Kaydetmeyi unuttu galiba sen hatırlat iste:))

ben de içtim bugün canım daha işe yaramadı pek(

dişçiye gitmek lazım ama hiç istemiyorum...

mumidihaba teşekkür ederim kararımı verdim görmek istemiyorum.Burdaki arkadaşlarında eski gunlerini hatırlattığım iin çok pişman oldum çok teşekkür ederim

chnb çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmm :) bende bi saflık bu ara ohhhhhh 28 de bitti

sinem az kaldı minnoşların evine gelecek

Herkese merhabalar
Ben sindi eve geldim sabah Arda beyde randevumvardi.
Kafam bon bos .hicbir şey düşünemiyorum.
Benim uzunlugum 1,5 düşmüş. Pazartesi sabah acil dikişim var. Allahım inşallah sahada kısalmaz
Yol bitmedi kendimi cok sıktım. Eşimde yavaş kullanır. Bunaldım. Ağlamak istiyorum. Ama korkuyorum. Sancilanirim yine diye.
Uç gün antibiyotik kullanacağı
Kese icinde rahim ağzında tortu var.
Eğer enfeksiyon varsa riskli olur dedi.
O yüzden pazartesine bıraktı.
Allah'ın sanada sığındım. Hikmetini esirgeme,

rabbim yar ve yardimcin olsun insallah sorunsuz bisekilde atlatirsin drunuz cok guvenilir bence emin ellerdesiniz insallah yavrunu sag salim kucagina alirsin

rabbim yar ve yardimcin olsun insallah sorunsuz bisekilde atlatirsin drunuz cok guvenilir bence emin ellerdesiniz insallah yavrunu sag salim kucagina alirsin

Allah razı olsun Canim
Maşallah seninde Allah'ın izniyle riskli haftaların az kalmış.
Sag sağlım yavrunu kucağına almak ve büyütmeyi nasip etsin
Yüce mevlam.

canım angel bütüm testleri yaptırdı cerrahta çapada ama atladıgımız bir test varmı dedi yanlış degilsem 3 tüp bebegi oldu düştü şimdi coraspirin folbiol kullanıyo bende çok test yaptırdımda gerilere gittim bylamadım kızlara yazdıgım testleri ya onun için demiştim bebem genede sagol
Ben çıkıyorum hepiniz Allah'a emanet olun...
Bu gece dualarınızda beni ve kızımı unutmayın
hayırlı haberlerle gel işşallah canım dualarım seninle rabbim kızımızı sana bagışlasın işşallah acısını göstermesin
canım benim arkadaşımın kııznı suyu patladı hastanede yattı doktorlar umudlu konuşmadılar ya dogdu ha dogacak dediler allah tarafından suyu doldu serumla tedaviyle yaşadı haşa onlar allahmı nerden bilicek dilerim rabbimden yavrunu sag saglim al hiç birinin acılarını göstresmesin işşallah sana yemin ederim o arkadasın eline doktor rapor vermiş kısır raporu sen demiş hamile kal ben bu meslegi bırakırım demiş anlıcagın ne diyoruz umud allahtan vesvese şeytandan

paşam yine dağıttın kendini...

Geçmişi her an hatırlamak olmaz. kızıyorum yapma böyle...
canım geçmişle yaaşamıyorum artık eskisi kadar aglamıyorum çünkü her şeyin bir sebebi var ben sırtımı rabime dayadım herzamanki gibi o ne eylerse güzel eyler canım ekimde bakalım kurbanımı kesiyim rabbimin izniyle 3 gün orucumu tutuyum vesile olurum işşallah bebegebu arada ben habira hapsuruyorum grip olucem galiba:2::2:
inan kızımı dogurdum dedim eşime eylül en son ekim nede çabuk geldi eylülartık rapor veririz biribirimize sabahlar olmasın ddiye bu arada dedigine katılıyorum bende ekimde vesile olsam adetim böle giderse eger hep 5 öne gdierse ilk bebegime adet oldugum tarihe gelicek ve o ayda hamile kalırsam ya temmusun 12 ile 17 arasında dogurucam ilk oglumdaki gibi senin gibi bende üzülüyorum ama elden ne gelir ben sana diyom bak ta gör birlikte dogurucezhayde sabahlar olmasına kilomuda verebilsem daha ne isterim ama azimliyim
paşam keşke sormasaydım sanada acını hatırlattım çok üzgünüm içini ferah tut ama elbet olacak sağlıkla kucağına alacaksın ne yazacğımı bilmiyorum
yok canım ne demek üzme kendini sakın strese girme canım evlatlarını düşün ben her secdemde diyorum rabbim ban neyi layık görüyosan onu yaşat haayırlısından ver banada arkadaşlarıma diyorum ah o secdelerin dili olsada konuşsa
canım heryerim mosmor olsun drelerya igneden yeterki saglıklı saatlı hayırlı gelsin ebeler kız ikiz dogurucem ben haberin olsun biri kı zböyle biride erkek böle
paşam içini ferah tut chnb nın dediği gibi tıp çok ilerledi ben inanıyorum az kaldı
canım burdaki arkadaşlarım beni tanıyolar neler çektigimi ne testlerden geçtigimi eziyetine razıyım yeterki emegimin karşılıgını alıyım daha birşey istemiyorum ben
maşalllahh annesi haftalar gidiyo yavrular ne alemde sinemcin
önce doguruyoz diye kara kara düşünüyos sonra nasıl dogurucez diye dşünüyoz40 haftaları görme dilegiyle

canım canını sıkma vardır bundada bir hayır rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyorum dikişi nerde yaptırıcan kaç tl istedi

Paşam
Arda bey herhangi bir hastanede olmaz riskli olur dedi. Mecburen Memorial ataşesinde olacak mis. Fiyat daha bildirmediler, haber bekliyoruz
Sigortamda bir trk o Memorial de geçmiyor.
Allah maddi manevi yardımcımız olsun.
İnşallah baskalarına borçlanmadan imkanlarımız dahilinde bir ücretle çıkarız.
Allah'ı sana sığındım.

Evet canım çok sabırsızım bende oğluşumu özledim :) doğru bu gidişimde ayrıntılı bakılacak zaten eşim hiçbir randevuya gelemeyecek hep haftaiçi çalışıyor doktor eşime de bankadan izin vermiyorlar enazından eşim için iyi olur

Canım çok ciddiyse git dişçiye,enfeksiyon filan olmasın mazallah

Canım dualarım seninle,iyi düşün iyiki şimdi kısaldı rahatlıkla dikiş atılabileceği bir haftada,korkma herşey yoluna girecek önce Allaha sonra da doktoruna inan canım

Amniyomu oldum geldim
Olay her ne kadar kolay gibi görünse de oldukça can sıkıcı ve sevimsiz
Arda bey de hemşireler de oldukça titiz davrandı
Rahim ağzım gayet iyi
Hızlandırılmış sonuclu yaptırdık
İlk sonuclar Çarşamba gelecek inşallah
3 gün risk var dediler yatıyorum
1 hafta da rapor aldım

Bence uzulmemelisin, bunun tespit edilmiş olması güzel birsey
Allahın izniyle serklajini olursun için rahat eder
Tortu bende de vardı ve herhangi bir enfeksiyon çıkmadı tahlillerde
Amniyo sıvısında varsa da belli olur dedi amniosentezle
Sen ne risklerle bebegini dünyaya getirmiş birisin
Bunu da yeneceksin
Bugün bakindim seni görürüm diye
Hatta 6 yaslarinda bir erkek cocuk ve gozluklu bir bey gördüm femicalde yola gideceğiz falan diyordu oğluna ama emin olamadım , bayan da yoktu yanında.,dedim sorsam izmitten mı geliyorsunuz diye, deli mı ne der diye çekindim

canım benim güzel incim işşallah iyidir keşke yakın olsakta sevmeye gelsem ama nerde
canım rabbim darda bırakmasın işşallah hiç birimizi herşey gönlünce olsun işşallah canım dualarımdasın altanmı üstenmi yapıcak acaba bilgi verdimei bebem çok soru soruyorum kusura bakma
canım hayırlı haberlerle gelir işşallah canım dikkat et bol bol yat ayaga kalkma ah ben olsaydım yanında elelrimle beslerdim hepinizi keşke imkanımız olsaydıda hepinizi bri evde toplasaydım hepiciginize bakardım zamanda geçerdi ozaman ne ka güzel olurdu

Rica ederim canısı... Sağ ol darısı başına...

Canım üzülme benim 12 artı 4 te 2 cm, 13 artı 2 de 1. 8 cm di. Sonradan serklaj sonrasında uzadı 2.6 ydı bir ara üzülme. normal serklaj mı olacak? hangi antibiyotiği verdi? Canım özelden ismini yazarsan benim o gün randevum var kısmetse uğrarım öğleden sonra.... K ile mi başlıyor ismin Arda bey bahsetmişti senden...:))

Canım testleri yazsaymış arkadaşın ben senin kadar yaptırmadım senin daha çok testin var.

Stres yok biliyorsun stres erken doğum sebepleri arasında...

Canım Allah maddi manevi güç kuvvet versin. Sigorta indirimi olmaması kötü olmuş. Baştan hastanede net konuş biz birçok şeyi çok sonra öğrendik çok alakasız ücretler söylediler... Sonunda da böyle böyle dediniz dedik kıza yok Arda beyin Allianzla anlaşması yok dedi. Desene baştan refakatçi ücretini bile sonradan öğrenmiştik ... Sonunda epey söyledik Arda bey de indirim yaptı yine yüsekti ama biraz indirim oldu...

Haftasonu randevusu yok mu yazık eşine de...

CNm benim senin ettign dualar yeter bize
Allah senin ne muradın varsa versin

geçmiş olsun canım benim geçti gitti sonu güzel olsu inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…