- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.761
sofika dikişinde bi sorunmu var cnm geçmişi okuyamadım geçmiş olsun bizim evdede badana var oyüzden bikaçgündür fırsat bulupta yazamıyorum bizimkiler iyi çok şükür arda tamamen biberonla besleniyor kzımız yine naz yapıyor yine beslenme hortumunu takmışlar dün becerememiş emmeyi kiloları iyi gidiyor dün 1414 grdı arda berende 1380gr çok şükür bu günleri gördük
...
cnm karar senindir üçüz olan hamileliğimde bir bebeğe reduksiyon tapılmıştı tabi yine düşünce hepsi birden eşim üzülürüm diye baba reduksiyon olan bebeğimi görstermedi vee eşime dedim sen bana sormadın bile görmek isterdim bebeğimi aklımdan çıkmaz ama kötü birşey değilki meleğim benim
seni tanımıyorum arkadaşım ama kendin ver kararını
chnb wowwww28 diyorum gerçi bugünlere geleceğinden çok umutluydum vede oldu çok şükür
sıra geldi 34 demiyorum 41 diyorum hedefi büyük tutmak gerek
hidenisko cnm inş hayırlı haberlerle don herşey güzel olacak diyorum ve güzel haberlerle gel inş
EVLİLİĞİN TEMELİNDE çocuk yoktur mutluluk vardır bizler bugünü yaşamamız gerekiyormuş
dün gitttiğm bir toplandıda ki konuşmadan alıntı
Selam kizlar sofika masallah inciye dahada guzellesecek insallah annesi uzak yollardan geliyorlar onlar.
Chnb 28oldun sukur bende bugun 31 olduk sukur olsun insallah ara ara oynadikca dikislerim aciyor yine ama yapacak bisey yok dedi drlar pzrtsei kontrolun var demi senin pasaya ciciler alicakmisin bakalim ben cesaret edemiyorum ya insallah obur aya alirim dogum olsa giydircek bisey yok allah korusun
Kızlar maşallah ikinize de 41 kere..darısı da bana ve diğer hamile arkadaşlara olsun,bu arada hiç şaşırmayın topiğin son özelliği oldu 41i doldurmayan doğurmuyor he ona göre :)
Amin canım,41 de niye olmasın biz sadece isteyelim ,evet kontrole az kaldı perşembe gidicem,iğne işi prolutona iğneci eve geliyor,clexane ı ben vuruyorum,penisilin 1ekimde vurulacak ona da hastaneye gidicez risk almak istememsağ ol canım darısı başınıza gerçekten. kim bilir 41 olur di mi? :))
sen nasılsın kontrole de az kalmıştı cuma mıydı? iğne işini ne yapıyorsun? Annen var di mi yanında?
benim de dişim ağrıyor 3 gündür bugün parol içtim(
darisi insallah size canim 38i gorelim insallah birde gerisi kolayKızlar maşallah ikinize de 41 kere..darısı da bana ve diğer hamile arkadaşlara olsun,bu arada hiç şaşırmayın topiğin son özelliği oldu 41i doldurmayan doğurmuyor he ona göre :)
masallah bize yazi yata yata gecirdik ya sukurler olsun haftaya bir iki sey alirim belki zibinlarini falan kangurusunu insallah emeklerimizin karsiligini alirizÖncelikle söze bayıldım. Aslında doğru... Ayrıca sağlıklı, hayırlı evlatlar dilemek de lazım.
Duymuşsunuzdur Edirnede 14 yaşında sağır dilsiz kıza abisi de dahil 17 kişi tecavüz etmiş çoğu da dede. Ve kız 14 haftalık hamile. Kürtaj kararı çıkmış. Ne acı... Allah verecekse hayırlısını versin, ahlaklısını versin, sağlıklısını versin.
Ben de mutluyum çok şükür ...Darısı başınıza başlayın siz de artık topiğe yeni hamile lazım. Arzudan sonra sürekli yazanlardan meleğim ve aşkım sonra bana geliyor takılın kuyruğa:))
Çok şükür canım sen de 31 oldun maşallah. Bence yormadan 32 de başla...
Ben daha çorap bile almadım paşam ve bir arkadaş getirdi onlar yenidoğunca giydirilmez daha büyük...
30 da belki hastane sonrası gider alırım:)) bu ay çok masraf olmuş oğlanın okulu, uçak biletleri filan sonraki aya inşallah...
portbebe, sırt çantası, kanguru aldıracağım hem...
Amin canım,41 de niye olmasın biz sadece isteyelim ,evet kontrole az kaldı perşembe gidicem,iğne işi prolutona iğneci eve geliyor,clexane ı ben vuruyorum,penisilin 1ekimde vurulacak ona da hastaneye gidicez risk almak istemem
Haftaiçi annem var haftasonu da eşim ilgileniyor
Parol içmekten korkma çok ağrıyorsa hiç uzatma iç,ağrı çekmek de iyi değil,benim migren başlar gibi oldu mu yutuyorum hemen bi tane,hastanede bile prepar ve magnezyum yüxünden 3 tane parol içirdiler
Herkese merhabalar
Ben sindi eve geldim sabah Arda beyde randevumvardi.
Kafam bon bos .hicbir şey düşünemiyorum.
Benim uzunlugum 1,5 düşmüş. Pazartesi sabah acil dikişim var. Allahım inşallah sahada kısalmaz
Yol bitmedi kendimi cok sıktım. Eşimde yavaş kullanır. Bunaldım. Ağlamak istiyorum. Ama korkuyorum. Sancilanirim yine diye.
Uç gün antibiyotik kullanacağı
Kese icinde rahim ağzında tortu var.
Eğer enfeksiyon varsa riskli olur dedi.
O yüzden pazartesine bıraktı.
Allah'ın sanada sığındım. Hikmetini esirgeme,
rabbim yar ve yardimcin olsun insallah sorunsuz bisekilde atlatirsin drunuz cok guvenilir bence emin ellerdesiniz insallah yavrunu sag salim kucagina alirsin
canım angel bütüm testleri yaptırdı cerrahta çapada ama atladıgımız bir test varmı dedi yanlış degilsem 3 tüp bebegi oldu düştü şimdi coraspirin folbiol kullanıyo bende çok test yaptırdımda gerilere gittim bylamadım kızlara yazdıgım testleri yaCanım ya öyle deme Allahtan ümit kesilmez ben diğer bebeğine çok üzülüyorum çok güçlü bir bebek haftalardır yaşıyor tıp nasıl çare bulamıyor ya...
Ben gördüm pişman değilim ama 4 gün yaşamıştı ama doğduğunda yaşamasaydı bilmiyorum...
Angel canım riskli gebelik dr sine git bence ya da çapa cerrahpaşa gibi hastaneye... ben genetik (eşli), pıhtılaşma, bağışıklık testleri yaptırdım.
sofika canım benim haklısın galiba sezaryen konusunda...
hayırlı haberlerle gel işşallah canım dualarım seninle rabbim kızımızı sana bagışlasın işşallah acısını göstermesinBen çıkıyorum hepiniz Allah'a emanet olun...
Bu gece dualarınızda beni ve kızımı unutmayın
canım benim arkadaşımın kııznı suyu patladı hastanede yattı doktorlar umudlu konuşmadılar ya dogdu ha dogacak dediler allah tarafından suyu doldu serumla tedaviyle yaşadı haşa onlar allahmı nerden bilicek dilerim rabbimden yavrunu sag saglim al hiç birinin acılarını göstresmesin işşallah sana yemin ederim o arkadasın eline doktor rapor vermiş kısır raporu sen demiş hamile kal ben bu meslegi bırakırım demiş anlıcagın ne diyoruz umud allahtan vesvese şeytandanpaşam beni ağlattın bende bebeğimin suyu geldiğinde ben eşime nasıl söyleyecem ne diyecem diye ağladım saatlerce ben bunu kime sorsam anlamaz benı sizlerden başka çok sağol en iyisi dediğin dibi görmemek tek bebek saymak
chnb keşke öyle bi ihtimal olsa ama yok maalesef 3 4 dr. sordum yaşamaz yaşasa bile kolu bacağı sakat olurmuş serklajım iyi dr. ilk hastaneden çıktığımda 3 gune 1 ultrasona çağırıyodu şimdi 10 gun sonra görüşelim dedi bu arada crp 0.2 çıkmış bugun ben oraya kaydettim ztn ama aşağıda çıkmıyo
canım geçmişle yaaşamıyorum artık eskisi kadar aglamıyorum çünkü her şeyin bir sebebi var ben sırtımı rabime dayadım herzamanki gibi o ne eylerse güzel eyler canım ekimde bakalım kurbanımı kesiyim rabbimin izniyle 3 gün orucumu tutuyum vesile olurum işşallah bebegepaşam yine dağıttın kendini...
Geçmişi her an hatırlamak olmaz. kızıyorum yapma böyle...
inan kızımı dogurdum dedim eşime eylül en son ekim nede çabuk geldi eylülSelam kızlar
Hidennisko, canım dualarım seninle çok steresli zamanlar geçiriyorsun inşallah bunlar geride kalacak..amniyo sağlıkla geçeçek ve sonucuda hayırlı olacak
Sofika,canım maşallah incine canım yavaş yavaş atlatıyor sarılığını en kısa zamanda tamamen atar annesi sonra gün gün büyür güçlenir..Sende dikkat et lütfen kendine o kadar yorma şuan bünyen hassastır bu kadar yüklenme fırsat buldukça dinlen seni ve kızları öpüyorum
Chnb,arkadaşım 28 oldun 41 kere maşallah sana ve bebişinesen eskiden yazardın şu benim idolümdü vs sende azminle bu sitenin idollerinden oldun Allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına aldığında inancın,azmin zaferi olacak inşallah
Tüm hamişler inşallah sağlıkla haftalarınızı doldurup hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız kızlar dualarım sizinle
Ve hamiş kalmak için gün sayan kızlar inşallah Allah sağlıkla doğuracanız bebeklerinizi en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin
Paşam,günleri saya saya bitirdin eylül bitti az kaldı sabahlar olmasınave senin dediğin gibi olacak sanırım yakın zamanlarda hamile kalacağız
Kızlar,ben yarın eşimin yanına gidiyorum bu ay denemeyecektim .. iki sene önce eylülde hamile kalmıştım aynı zamana gelmesini piskolojim kaldırmaz diye düşünüyordum .. bu ay ne ovülasyon testi ne başka bişey yapmadım Allahım hayırlısıyla nasip et yok değilse nasip etme diye dua ettim akışına bıraktım
yok canım ne demek üzme kendini sakın strese girme canım evlatlarını düşün ben her secdemde diyorum rabbim ban neyi layık görüyosan onu yaşat haayırlısından ver banada arkadaşlarıma diyorum ah o secdelerin dili olsada konuşsapaşam keşke sormasaydım sanada acını hatırlattım çok üzgünüm içini ferah tut ama elbet olacak sağlıkla kucağına alacaksın ne yazacğımı bilmiyorum
canım heryerim mosmor olsun drelerya igneden yeterki saglıklı saatlı hayırlı gelsin ebeler kız ikiz dogurucem ben haberin olsun biri kı zböylepaşam o günden bugüne ne çok şey değişti bak bir sürü sorun çıktı şükür tedavisi var. iğneyi de gördün acıyacak her gece ama yürek acısından iyidir olacak dualarımızla azminle dr ve rabbimin inayeti ile...
canım burdaki arkadaşlarım beni tanıyolar neler çektigimi ne testlerden geçtigimi eziyetine razıyım yeterki emegimin karşılıgını alıyım daha birşey istemiyorum benpaşam içini ferah tut chnb nın dediği gibi tıp çok ilerledi ben inanıyorum az kaldı
maşalllahh annesi haftalar gidiyo yavrular ne alemde sinemcinsofika dikişinde bi sorunmu var cnm geçmişi okuyamadım geçmiş olsun bizim evdede badana var oyüzden bikaçgündür fırsat bulupta yazamıyorum bizimkiler iyi çok şükür arda tamamen biberonla besleniyor kzımız yine naz yapıyor yine beslenme hortumunu takmışlar dün becerememiş emmeyi kiloları iyi gidiyor dün 1414 grdı arda berende 1380gr çok şükür bu günleri gördük
Kızlar maşallah ikinize de 41 kere..darısı da bana ve diğer hamile arkadaşlara olsun,bu arada hiç şaşırmayın topiğin son özelliği oldu 41i doldurmayan doğurmuyor he ona göre :)
Herkese merhabalar
Benim uzunlugum 1,5 düşmüş. Pazartesi sabah acil dikişim var. Allahım inşallah sahada kısalmaz
Yol bitmedi kendimi cok sıktım. Eşimde yavaş kullanır. Bunaldım. Ağlamak istiyorum. Ama korkuyorum. Sancilanirim yine diye.
Evet canım çok sabırsızım bende oğluşumu özledim :) doğru bu gidişimde ayrıntılı bakılacak zaten eşim hiçbir randevuya gelemeyecek hep haftaiçi çalışıyor doktor eşime de bankadan izin vermiyorlarPerşembeye az kalmış. İnsan kontrolleri bu kadar mı sabırsızlıkla bekler di mi? Ayrıntılıyı da yapıyor mu haftan yakındır? cd iste canım Arda beyin orada anca aldım görüntülü yok resim görüntüsü var( Kaydetmeyi unuttu galiba sen hatırlat iste:))
ben de içtim bugün canım daha işe yaramadı pek(
dişçiye gitmek lazım ama hiç istemiyorum...
Herkese merhabalar
Herkese merhabalar
canım benim güzel incim işşallah iyidir keşke yakın olsakta sevmeye gelsem ama nerdecanım aslında agrım sızım yok,ama goruntu olarak baktıgımda sanki acıklık var gibi,pazartesi gidip baktırıcam gec olmadan dikiş yenilensin gerekirse
desene siz de evi yeni sahipleri icin hazırlıyorsunuz :) inşallah en kısa zamanda yuvalarında olacaklar
canım rabbim darda bırakmasın işşallah hiç birimizi herşey gönlünce olsun işşallah canım dualarımdasın altanmı üstenmi yapıcak acaba bilgi verdimei bebem çok soru soruyorum kusura bakmaPaşam
Arda bey herhangi bir hastanede olmaz riskli olur dedi. Mecburen Memorial ataşesinde olacak mis. Fiyat daha bildirmediler, haber bekliyoruz
Sigortamda bir trk o Memorial de geçmiyor.
Allah maddi manevi yardımcımız olsun.
İnşallah baskalarına borçlanmadan imkanlarımız dahilinde bir ücretle çıkarız.
Allah'ı sana sığındım.
canım hayırlı haberlerle gelir işşallah canım dikkat et bol bol yat ayaga kalkma ah ben olsaydım yanında elelrimle beslerdim hepinizi keşke imkanımız olsaydıda hepinizi bri evde toplasaydım hepiciginize bakardım zamanda geçerdi ozaman ne ka güzel olurduAmniyomu oldum geldim
Olay her ne kadar kolay gibi görünse de oldukça can sıkıcı ve sevimsiz
Arda bey de hemşireler de oldukça titiz davrandı
Rahim ağzım gayet iyi
Hızlandırılmış sonuclu yaptırdık
İlk sonuclar Çarşamba gelecek inşallah
3 gün risk var dediler yatıyorum
1 hafta da rapor aldım
Bence uzulmemelisin, bunun tespit edilmiş olması güzel birsey
Allahın izniyle serklajini olursun için rahat eder
Tortu bende de vardı ve herhangi bir enfeksiyon çıkmadı tahlillerde
Amniyo sıvısında varsa da belli olur dedi amniosentezle
Sen ne risklerle bebegini dünyaya getirmiş birisin
Bunu da yeneceksin
Bugün bakindim seni görürüm diye
Hatta 6 yaslarinda bir erkek cocuk ve gozluklu bir bey gördüm femicalde yola gideceğiz falan diyordu oğluna ama emin olamadım , bayan da yoktu yanında.,dedim sorsam izmitten mı geliyorsunuz diye, deli mı ne der diye çekindim
mumidihaba teşekkür ederim kararımı verdim görmek istemiyorum.Burdaki arkadaşlarında eski gunlerini hatırlattığım iin çok pişman oldum çok teşekkür ederim
chnb çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmm :) bende bi saflık bu araohhhhhh 28 de bitti
sinem az kaldı minnoşların evine gelecek
Herkese merhabalar
canım angel bütüm testleri yaptırdı cerrahta çapada ama atladıgımız bir test varmı dedi yanlış degilsem 3 tüp bebegi oldu düştü şimdi coraspirin folbiol kullanıyo bende çok test yaptırdımda gerilere gittim bylamadım kızlara yazdıgım testleri yaonun için demiştim bebem genede sagol
canım geçmişle yaaşamıyorum artık eskisi kadar aglamıyorum çünkü her şeyin bir sebebi var ben sırtımı rabime dayadım herzamanki gibi o ne eylerse güzel eyler canım ekimde bakalım kurbanımı kesiyim rabbimin izniyle 3 gün orucumu tutuyum vesile olurum işşallah bebegebu arada ben habira hapsuruyorum grip olucem galiba:2::2:
canım heryerim mosmor olsun drelerya igneden yeterki saglıklı saatlı hayırlı gelsin ebeler kız ikiz dogurucem ben haberin olsun biri kı zböylebiride erkek böle
canım canını sıkma vardır bundada bir hayır rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyorum dikişi nerde yaptırıcan kaç tl istedi
Paşam
Arda bey herhangi bir hastanede olmaz riskli olur dedi. Mecburen Memorial ataşesinde olacak mis. Fiyat daha bildirmediler, haber bekliyoruz
Sigortamda bir trk o Memorial de geçmiyor.
Allah maddi manevi yardımcımız olsun.
İnşallah baskalarına borçlanmadan imkanlarımız dahilinde bir ücretle çıkarız.
Allah'ı sana sığındım.
Evet canım çok sabırsızım bende oğluşumu özledim :) doğru bu gidişimde ayrıntılı bakılacak zaten eşim hiçbir randevuya gelemeyecek hep haftaiçi çalışıyor doktor eşime de bankadan izin vermiyorlarenazından eşim için iyi olur
Canım çok ciddiyse git dişçiye,enfeksiyon filan olmasın mazallah
Canım dualarım seninle,iyi düşün iyiki şimdi kısaldı rahatlıkla dikiş atılabileceği bir haftada,korkma herşey yoluna girecek önce Allaha sonra da doktoruna inan canım
canım benim güzel incim işşallah iyidir keşke yakın olsakta sevmeye gelsem ama nerde
canım rabbim darda bırakmasın işşallah hiç birimizi herşey gönlünce olsun işşallah canım dualarımdasın altanmı üstenmi yapıcak acaba bilgi verdimei bebem çok soru soruyorum kusura bakma
canım hayırlı haberlerle gelir işşallah canım dikkat et bol bol yat ayaga kalkma ah ben olsaydım yanında elelrimle beslerdim hepinizi keşke imkanımız olsaydıda hepinizi bri evde toplasaydım hepiciginize bakardım zamanda geçerdi ozaman ne ka güzel olurdu
Amniyomu oldum geldim
Olay her ne kadar kolay gibi görünse de oldukça can sıkıcı ve sevimsiz
Arda bey de hemşireler de oldukça titiz davrandı
Rahim ağzım gayet iyi
Hızlandırılmış sonuclu yaptırdık
İlk sonuclar Çarşamba gelecek inşallah
3 gün risk var dediler yatıyorum
1 hafta da rapor aldım
Bence uzulmemelisin, bunun tespit edilmiş olması güzel birsey
Allahın izniyle serklajini olursun için rahat eder
Tortu bende de vardı ve herhangi bir enfeksiyon çıkmadı tahlillerde
Amniyo sıvısında varsa da belli olur dedi amniosentezle
Sen ne risklerle bebegini dünyaya getirmiş birisin
Bunu da yeneceksin
Bugün bakindim seni görürüm diye
Hatta 6 yaslarinda bir erkek cocuk ve gozluklu bir bey gördüm femicalde yola gideceğiz falan diyordu oğluna ama emin olamadım , bayan da yoktu yanında.,dedim sorsam izmitten mı geliyorsunuz diye, deli mı ne der diye çekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?