Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Banada uzun geldi ama bı bildigi vardır diye düşünüyorum Allah korusun bı terslik hissedersem beklemem o kadar
Sekreterine sordum muayeneden sonra 19 gün kontrol suresiymis

Chnb senin suyun dikişden ne kadar sonra gelmeye başlamıştı

canım benim sondam vardı ya... ÇARŞAMBA SERKLAJ oldu, cumartesi gecesi portakal büyüklüğünde su vardı çarşafta sondadan idrar mı yoksa sıvı mı anlamadım gittik acile sıvı değil dendi gelmeye devam ediyordu çarşamba kontrole gittim suyum çok azalmış baktı arda bey amniyo sıvısıymış.

sen nasılsın şu an?

Banada uzun geldi ama bı bildigi vardır diye düşünüyorum Allah korusun bı terslik hissedersem beklemem o kadar
Sekreterine sordum muayeneden sonra 19 gün kontrol suresiymis

sen yine diğer gittiğne de istersen tedirgin oluyorum beklemek istemiyorum de... z. kamilde ne kadar gösterirler çok hızlıca bakıyorlar devlette ben medipole gittim hem de ücrette verdim 2 dakika ancak baktı kalbi atıyor kilosu şu zaten siz önceden görmüşsünüzdür yüzünü dedi kaldırdı beni8

Tedirgin oldugmu biliyor canım belki bı dahaki sefer o kadar uzun tutmaz
Z.kâmil ne kadar iyidir bilmiyorum belki bana göstermezler bile ama en azından iyi oldugnu bilirim zaten Cemil bey kendisi yapacak detayliyi
Medipole detaylı icin mı gitmistin?detaylı okadar kısa sürmez ki üstelik ozel şaşırdım

Ben iyiyim, hatta ayaklandim bile :26:
24 saat gecti yA rahatladım biraz, Arda bey biraz su biraz kan gelebilir demişti, ama Allah'a şükür o da olmadı
Ağrım sızım yok
Esim gidelim mı bugün diyor, risk değerlendirmesi yapıyoruz

Canım geçen hafta acilden gitmiştim o 2-3 dakika...

Beim ayrıntılımı Arda bey yaptı 1 saate yakın sürdü. ama ultrasonda sorun çıkmamasına rağmen 4 lüde 10 da 1 çıkınca ertesi gün medipole gittim. orada 10-15 dakika sürdü...

maşallah canım. sen yine de yarın çık... tedbir olsun...

ben de dün akşam internetten ilk kez bebeğe oyuncak almış oldum ilk kez bir şey aldım:))

ayyy yesınler onun oyuncagını rabbım herseyını kullandırmayı nasıp etsın ınsallah bende sıtelere bakıyorum alsammı dıyorum sonra vazgecıyorum bır baslasak sonu gelmezde

ayyy yesınler onun oyuncagını rabbım herseyını kullandırmayı nasıp etsın ınsallah bende sıtelere bakıyorum alsammı dıyorum sonra vazgecıyorum bır baslasak sonu gelmezde

Amin canım. Ben de kendime pijama ve gecelik baktım ama görmeden de alamıyor insan pahalı ya beğenmezsem...

Anladık canım sadece sorun olup olmadigma bakmışlar demekki ama acilden giriş yapınca ücret almamaları gerekiyor

Amin canım. Ben de kendime pijama ve gecelik baktım ama görmeden de alamıyor insan pahalı ya beğenmezsem...

DAYANAMADIM BİR PİJAMA BİR GECELİK ALDIM EŞİME DE ALDIM PİJAMA TAKIMI...

Anladık canım sadece sorun olup olmadigma bakmışlar demekki ama acilden giriş yapınca ücret almamaları gerekiyor

45 TL aldılar canım fiş kestirdiler bir kez daha gitmiştim o zaman da 45 almışlardı.

ben de beğenmiştim onu aslında :)) çok güzel ve modern:))

başka takımım var o yüzden almadım:))

Cok güzeller ya. Hepsi guzel bunlarin.
Oğlumun doğumundan sonra Ben pijama ve ic giyim konusunda cok müşkülpesent oldum. Yok esnek olacak yok beli sıkmayacak. tam kendime gunluk pijama iç çamaşırı alacaktım gebelik çıktı. Hadi daha buyuklerdenalirim dedim. Sonrada çarşıya çıkamadım. Bide ben carsinin gobeginde oturuyorum sözde. İnternettende cesaret edemiyorum. Yok kumaşını beğenmem sıkar diye. Gerçi bunu sebebi 15 yıllık tekstilcilik ten kaynaklanıyor. Yok dikişi söyle yok bir yıkayım agzi burnu bir yana gider.
İnanın yarın hastaneye götürecek pijama bulamadım evde. En rahat ettiklerim eskimiş agzi burnu biryere gitmiş.

canım ben de tereddüt ettim aslında...aldım ama.... bu arada gecelik en rahatı yarına gecelik al ya da ben hastaneninkileri giydim bol rahat cırt cırtlı. sonda olacak ya...
bir de bir parça ipten verse desen dr bakardık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…