Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hidennisco
Canım gecmis olsun. Sonuclarında hayirlisya tez ve güzel çıkacak Allah'ı izniyle
İnanmıyorum o benim oğlum dü gözlüklu de esim. Sen nerde gördün onları. Acaba ben muaynedetkenmi gördün.
Keske sorsaydın. Çok üzüldüm şimdi
Ben senin işlemini 1 de diye hatırlıyordum. Gerçi arda beyi yeşil önlük le ğorunce soracaktım hasta hakları diye çekindim.
Nasip olmadı ya.

Duyaydın

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Önce Allah a sonra Dr güveniyorum.
İnşallah Pazartesi'ne kadar daha da kısalmaz
Biz seninle aynı haftadayixz
Sen ne güzel önce oldun
Nasılsın ağrıların varmı
Hep yatiyor musun?
Allah yardımcımız olsun

CHnb
İlk özel mesajımı ulaştı mı anlamadım

Hay Allah üzüldüm dogrusu
Seni tanımayı cokisterdim
Arda bey o önlüğü benim için giydi evet
Neyse eğer Pazartesi burada oursam belki serklajindan sonra ziyaretine gelirim
Bana da özelden ismini gönderirsen sevinirim

Canım kararını vermek çok sancılı oldu,doktorumu değiştirdim bu yüzden,inşallah da iyi etmişizfir çünkü ileri haftalarda kısalıp da doktorun bana yapacak birşey yok demesi kadar korkunç birşey olamaz diye düşündüm,herşey çabucak oluyor,işlem sonrası ağrım oldu iğne vurdular geçti,bir de bana serklaj sonrası kasılma çnleyici birşry verilmemişti hastaneden eve çıkınca biraz sertleşmem oldı bi daha yattım işte,hepsinin çaresi var içini ferah tut sen

Evet canım hep yatıyorum wc ve banyoya kalkıyorum,yemeği de kaykılarak arkama yastık koyRak yiyorum,çok şükür ki wcye kalkmak çünkü sürgü dehşet birşey,wc ye giderken mutlu oluyorum ayağa kalktım diye :)))))))

Canım daha önceden kaçtı ki? Benim haftam da senle aynı. Ve çok endişelenmeye başladım. 2 hafta önce 42.6 idi benim. Bu hafta üniversitede hoca yokmuş, uyduruk asistanın teki cihazı kullanmayı bilmiyo, ölçtü 40 dedi ama pek inanmadım. Sanırım ölçemedi. Hocayı aradı, bilgi verdi o da çarşamba gelsin, demişti. Offf yaa Çok kötü bir durum. Pazartesi mi gitsem ne yapsam? Allahım yardımcımız olsun. Yeniden hayal kırıklığı yaşatmasın bize
Bende de enfeksiyon var. Antibiyotikle donaxyl kullandım ama geçmedi. Neyse canım, çok geçmiş olsun.

Canım benim randevum 2.45

hABERLEŞELİM BİRLİKTE uğrarız olmazsa....

Canim sn gönlünü ferah tut. Brnim daha once25 dü. Senin uzunluğun gayet iyi Allah'ın izniyle sen bu uzunlukta sonuna kadar böyle gidersin. Eğer riskin varsa dinlen fazla kendini yorma.

Çarşamba gunü dr Run la herseyi konuşmaya çalış. Gerçi fakultedikiler cok meşgul olur. Ama sen liste hazırla zorla cevap verecektir.

streste neymiş benmi strese giricem :18::18:regrete beni ne yapar biliyinmi sen strese girersem bir hamile kalıyım daha strese girmicem kaynanamada dedim hamile kalırsam bilmeyin bana gelipte bakmayın dedim öyle sessiz dinledi beni strese girmek istemiyorum zaten eşim diyoki yeni hat alrım sana bir çok sevdikelrin arkadaşlarına veirrisin dedi gerisi bilmesin dedi ben stresi bir kere yaptım bri daha o hataya düşermiyim acaba
CNm benim senin ettign dualar yeter bize
Allah senin ne muradın varsa versin
canım ben inanıyorum hiç birşey çıkmıcek önlem amaçlı biliyosun içimizi ferat tutatlım rabbimm yardımcımız olsun işşallah ban uzak olmasaydı o hastane bana çok ters hepinizi inan görmek çok isterdim
kıyamam ben bile 3 gebelik geçirdim ve yatarken şöyle geçirdim aklımdan rabbim sen yatan hastalarımıza yardım et insan yataga çakılı aklınca birde muhtaç olunca birine insanın içi acıyo ben ne hallara düştüm diyosun rabbim yardımcım olsun 40 haftaları görmenzi dilegiyle işşalah
Canım benim randevum 2.45

hABERLEŞELİM BİRLİKTE uğrarız olmazsa....
yazıcam yazıcam unutuyorum bebem 28 oldum çok şükür nice 40 haftalara
senden brişey istiyebilirmiyim canım ya arda beyi görünce dermsin beni kilo veriyoda dukan diyetini yapsa birşey olurmu diye rica etsem unutmazsan birde azmımı anlatırsamn sevinirim tabe dokturu görüpte unutmazsan hayırlı ghaberlerini bekliyorum hade bakalım

arkadaşım moralini yüksek tut.allahın izniyle önlemin zamanında alınacak.şanslısın bence..sen dikkat et kendine bişeycik olmaz.1.5 cm çokta az değil.dualarımız seninle.

Paşam canım öyle tabi yatmak zor ama bugün ablama diyordum ağrım olmasın,yemeğime doğrulayım tuvaletime de gideyim gerektiği kadar yatarız yeter ki yolunda gitsin herşey,amin canım inşallah 40ları görürüz sen de o sıra karnı burnunda olursun regreteyle :)

Kızlar merhaba, bugün Dr kontrolumuz vardı, r.a. 2,5 olmuş, alttaki bebekte baya aşağıdaymis, 30da hastane çantan kapıda olsun, bisey olacağından degil hazirlikli olalim diye diyorum dedi, bende olur ama 16 Kasım'da dogum günümde dogurucam ben bunları dedim (37 bitince yani), güldü tamam ozaman notumu alıyorum buraya dedi:) 28'i geçmenin rahatlığı insana neler dedirtiyor, cok şükür allahıma...chnbcim seninde 28'in hayırlı olsun canım, sende 12.12.2012 doğur, unutulmaz bı tarih olsun:)

Bu haftaki seker takibini iyi bulmadı, bu kadar az yemeye seker yuksek dedi, bı hafta daha takip edicez, yine yuksek çıkarsa günde tek doz insilune basliycaz...

Canım 30 u geç en az tabi ikiz çünkü. Ama hazırlığını da yap. Senin de canım hayırlı olsun ben bugün evde az dolandım sofra kurdum ufaktan ama oturmadım yatarak yedim ...

12.12. olması için 40 ı geçmem lazım nedense 40 deyince gülesim geliyor büyük oğlan 38 de doğdu ya pek ihtimal vermiyoum daha çok nedense 10.11. 2012 de yoğunlaşsam da 10 kasım olmasını istemiyorum 12.11.2012 belki:)) Bu tarihler rahatlatıyor beni...

isim ne koyacaktın oğlanlara büyüğün adı ne? yanındaki bayan kimdi benim yanımdaki yasakçı görümcemdi:))

paşam inşallah canım siz de göreceksiniz bu günleri. niye zararlı olsun dukan?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…