- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.781
CHnb
İlk özel mesajımı ulaştı mı anlamadım
Hidennisco
Canım gecmis olsun. Sonuclarında hayirlisya tez ve güzel çıkacak Allah'ı izniyle
İnanmıyorum o benim oğlum dü gözlüklu de esim. Sen nerde gördün onları. Acaba ben muaynedetkenmi gördün.
Keske sorsaydın. Çok üzüldüm şimdi
Ben senin işlemini 1 de diye hatırlıyordum. Gerçi arda beyi yeşil önlük le ğorunce soracaktım hasta hakları diye çekindim.
Nasip olmadı ya.
CHnb
İlk özel mesajımı ulaştı mı anlamadım
Canım kararını vermek çok sancılı oldu,doktorumu değiştirdim bu yüzden,inşallah da iyi etmişizfir çünkü ileri haftalarda kısalıp da doktorun bana yapacak birşey yok demesi kadar korkunç birşey olamaz diye düşündüm,herşey çabucak oluyor,işlem sonrası ağrım oldu iğne vurdular geçti,bir de bana serklaj sonrası kasılma çnleyici birşry verilmemişti hastaneden eve çıkınca biraz sertleşmem oldı bi daha yattım işte,hepsinin çaresi var içini ferah tut senDuyaydın
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Önce Allah a sonra Dr güveniyorum.
İnşallah Pazartesi'ne kadar daha da kısalmaz
Biz seninle aynı haftadayixz
Sen ne güzel önce oldun
Nasılsın ağrıların varmı
Hep yatiyor musun?
Allah yardımcımız olsun
Herkese merhabalar
Ben sindi eve geldim sabah Arda beyde randevumvardi.
Kafam bon bos .hicbir şey düşünemiyorum.
Benim uzunlugum 1,5 düşmüş. Pazartesi sabah acil dikişim var. Allahım inşallah sahada kısalmaz
Yol bitmedi kendimi cok sıktım. Eşimde yavaş kullanır. Bunaldım. Ağlamak istiyorum. Ama korkuyorum. Sancilanirim yine diye.
Uç gün antibiyotik kullanacağı
Kese icinde rahim ağzında tortu var.
Eğer enfeksiyon varsa riskli olur dedi.
O yüzden pazartesine bıraktı.
Allah'ın sanada sığındım. Hikmetini esirgeme,
Hay Allah üzüldüm dogrusu
Seni tanımayı cokisterdim
Arda bey o önlüğü benim için giydi evet
Neyse eğer Pazartesi burada oursam belki serklajindan sonra ziyaretine gelirim
Bana da özelden ismini gönderirsen sevinirim
Canım daha önceden kaçtı ki? Benim haftam da senle aynı. Ve çok endişelenmeye başladım. 2 hafta önce 42.6 idi benim. Bu hafta üniversitede hoca yokmuş, uyduruk asistanın teki cihazı kullanmayı bilmiyo, ölçtü 40 dedi ama pek inanmadım. Sanırım ölçemedi. Hocayı aradı, bilgi verdi o da çarşamba gelsin, demişti. Offf yaaÇok kötü bir durum. Pazartesi mi gitsem ne yapsam? Allahım yardımcımız olsun. Yeniden hayal kırıklığı yaşatmasın bize
Bende de enfeksiyon var. Antibiyotikle donaxyl kullandım ama geçmedi. Neyse canım, çok geçmiş olsun.
Canım benim randevum 2.45
hABERLEŞELİM BİRLİKTE uğrarız olmazsa....
Allah razı olsun Canim
Maşallah seninde Allah'ın izniyle riskli haftaların az kalmış.
Sag sağlım yavrunu kucağına almak ve büyütmeyi nasip etsin
Yüce mevlam.
Olur CNm, konuşuruz tekrar
Rica ederim canısı... Sağ ol darısı başına...
Canım üzülme benim 12 artı 4 te 2 cm, 13 artı 2 de 1. 8 cm di. Sonradan serklaj sonrasında uzadı 2.6 ydı bir ara üzülme. normal serklaj mı olacak? hangi antibiyotiği verdi? Canım özelden ismini yazarsan benim o gün randevum var kısmetse uğrarım öğleden sonra.... K ile mi başlıyor ismin Arda bey bahsetmişti senden...:))
Canım testleri yazsaymış arkadaşın ben senin kadar yaptırmadım senin daha çok testin var.
Stres yok biliyorsun stres erken doğum sebepleri arasında...
Canım Allah maddi manevi güç kuvvet versin. Sigorta indirimi olmaması kötü olmuş. Baştan hastanede net konuş biz birçok şeyi çok sonra öğrendik çok alakasız ücretler söylediler...Sonunda da böyle böyle dediniz dedik kıza yok Arda beyin Allianzla anlaşması yok dedi. Desene baştan refakatçi ücretini bile sonradan öğrenmiştik ... Sonunda epey söyledik Arda bey de indirim yaptı yine yüsekti ama biraz indirim oldu...
Haftasonu randevusu yok mu yazık eşine de...
canım ben inanıyorum hiç birşey çıkmıcek önlem amaçlı biliyosun içimizi ferat tutatlım rabbimm yardımcımız olsun işşallah ban uzak olmasaydı o hastane bana çok ters hepinizi inan görmek çok isterdimCNm benim senin ettign dualar yeter bize
Allah senin ne muradın varsa versin
Canım kararını vermek çok sancılı oldu,doktorumu değiştirdim bu yüzden,inşallah da iyi etmişizfir çünkü ileri haftalarda kısalıp da doktorun bana yapacak birşey yok demesi kadar korkunç birşey olamaz diye düşündüm,herşey çabucak oluyor,işlem sonrası ağrım oldu iğne vurdular geçti,bir de bana serklaj sonrası kasılma çnleyici birşry verilmemişti hastaneden eve çıkınca biraz sertleşmem oldı bi daha yattım işte,hepsinin çaresi var içini ferah tut sen
Evet canım hep yatıyorum wc ve banyoya kalkıyorum,yemeği de kaykılarak arkama yastık koyRak yiyorum,çok şükür ki wcye kalkmak çünkü sürgü dehşet birşey,wc ye giderken mutlu oluyorum ayağa kalktım diye :)))))))
Canım benim randevum 2.45
hABERLEŞELİM BİRLİKTE uğrarız olmazsa....
canım aslında agrım sızım yok,ama goruntu olarak baktıgımda sanki acıklık var gibi,pazartesi gidip baktırıcam gec olmadan dikiş yenilensin gerekirse
SOFİKACIM KENDİNE DİKKAT ET CANIM.BENCEDE GİT DOKTORA ERTELEME..AKLINADA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME.SEN NELERİ ATLATTIN DÜŞÜNSENE CANIM.ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH CİDDİ BİR ŞEY YOKTUR..
herkese merhabalar
ben sindi eve geldim sabah arda beyde randevumvardi.
Kafam bon bos .hicbir şey düşünemiyorum.
Benim uzunlugum 1,5 düşmüş. Pazartesi sabah acil dikişim var. Allahım inşallah sahada kısalmaz
yol bitmedi kendimi cok sıktım. Eşimde yavaş kullanır. Bunaldım. Ağlamak istiyorum. Ama korkuyorum. Sancilanirim yine diye.
Uç gün antibiyotik kullanacağı
kese icinde rahim ağzında tortu var.
Eğer enfeksiyon varsa riskli olur dedi.
O yüzden pazartesine bıraktı.
Allah'ın sanada sığındım. Hikmetini esirgeme,
Amniyomu oldum geldim
Olay her ne kadar kolay gibi görünse de oldukça can sıkıcı ve sevimsiz
Arda bey de hemşireler de oldukça titiz davrandı
Rahim ağzım gayet iyi
Hızlandırılmış sonuclu yaptırdık
İlk sonuclar Çarşamba gelecek inşallah
3 gün risk var dediler yatıyorum
1 hafta da rapor aldım
ARKADAŞIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.KENDİNE ÇOK DİKKAT ETMEYE ÇALIŞ BU ARALAR.İNŞALLAH SONUÇLARINDA GÜZEL ÇIKACAK..
Kızlar merhaba, bugün Dr kontrolumuz vardı, r.a. 2,5 olmuş, alttaki bebekte baya aşağıdaymis, 30da hastane çantan kapıda olsun, bisey olacağından degil hazirlikli olalim diye diyorum dedi, bende olur ama 16 Kasım'da dogum günümde dogurucam ben bunları dedim (37 bitince yani), güldü tamam ozaman notumu alıyorum buraya dedi:) 28'i geçmenin rahatlığı insana neler dedirtiyor, cok şükür allahıma...chnbcim seninde 28'in hayırlı olsun canım, sende 12.12.2012 doğur, unutulmaz bı tarih olsun:)
Bu haftaki seker takibini iyi bulmadı, bu kadar az yemeye seker yuksek dedi, bı hafta daha takip edicez, yine yuksek çıkarsa günde tek doz insilune basliycaz...
arkadaşım moralini yüksek tut.allahın izniyle önlemin zamanında alınacak.şanslısın bence..sen dikkat et kendine bişeycik olmaz.1.5 cm çokta az değil.dualarımız seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?