Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
insallah canim 38i gormeyide nasip etsin saglikla kucagima alirim

Günaydın arkadaslar
Suan hastenede yatışın yapıldı saat bir de operasyonumun var. Dualarınızı esirgemeyin.
Hepiniz Allah'a emanet olun.
Allah yardimcin olsun bol dua ile gir insallah daha iyi olucak simdiden gecmis olsun

Metalcim rabbim yar ve yardımcın olsun bebem hayırlısıyla git gel 40 hafta görm4e dilegiyle yavrularımın anneleri sizler nasılsınız benim bugün çok işim var sonra görüşürz kendinize iyi bakın bir merhaba diyeyim dedim sonra görüşrüz

Gecmis olsun tubacim
Benim de oğlan hastalandı , amniyosentez oldugum gün ateşlendi:2:
Grip olmuş, geceleri burun tıkanıklığından uyuyamiyor kuzucuk
Bu aralar salgın sanırım

Ne güzel canım ya,
Allah 39-40 haftalarını göstersin
Bugünler saka gibi kalsın inşallah

Merhaba kızlar ben de duş alacağım malum randevum var...

Feryal canım sağ olasın inşallah güzel olur senin ve tüm arkadaşlarum için her şey...

Hidennisko canım sağ ol. oğlana da geçmiş olsun. bizim oğlan da başladı eşim götürmüş bugün...

Meleğim ve Aşkım uzakmış orası sana hastaneye yakınsa uğrarsın gerçi ankarada yer çoktur...

paşam ne işin var kız?

sofika ben de geleyim sana?:))

metal canım heyecan vardır sende şimdi. Allah utandırmasın...

ohoo sen simdi 28 oldun bana degil turkiye´nin onur ucuna bile gelirsin :)) bence bir gun bir yerde ya sen bana ya ben sana gelicez zaten kuzum,hele bir dogur sen saglıcakla gerisi kolay

metalcim Allah yardımcın olsun,sen de bebbegin de sag saglim operasyonu atlatın inşallah,40 ında ve saglıcakla dogurmak kısmet olsun sana da inşallah,guzel haberlerini okumak icin gun sonu bir daha bakıcam

Chnb cim, bugün ben hastaneye gelemem herhalde
Esim Sakarya'ya gitti, aksam gelecek
Arabayı bıraktı aslında ama cesaret edemiyorum daha o kadar hareket etmeye

Gelirim tabi canım. sen de gelirsin ben de seninle tanışmayı çok isterim.

Chnb cim, bugün ben hastaneye gelemem herhalde
Esim Sakarya'ya gitti, aksam gelecek
Arabayı bıraktı aslında ama cesaret edemiyorum daha o kadar hareket etmeye

haklısın canım dinlen sen... canım ocak annelerinden betül isimli arkadaşınız ve bebeği vefat etmiş lupus hastalığı yüzünden. çok üzüldüm kızı da varmış geride. Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.

Canım geçmiş olsun,inşallah çabuk atlatır,kıyamam ben ona

Haklısın canım,geçen hamileliğimde düşük bele devam ediyordum büyük ablam hamile külotsuz olmaz benimkileri yollıyım falan demişti deneyemeden doğurdum,düşük bel düşer rahat edemezsin dediydi,ama o karın saranlarla ben bunalırım gibi geliyor,benimkiler zaten düşük bel ama olmuyorlar artık :))))))))) bebekten önce çanak büyümüş :))))))

Kim olduğunu bilmiyorum ama sen şimdi buraya yazınca içim acıdı,ne denir ki,Allah rahmet eylesin,burdan hep iyi haberler almak istiyor insan kötüleri duyunca inanamıyor

Ben de bunalıyorum karnımı sarınca... sen biraz büyük normal dene bir tane de hamile için al hangisi rahatsa onu alırsın...

evet canım çok üzücü.

metal bugun dualarımız senınle git dikişini attır ve dön

chnb arda oyuncaklarıyla sağlıkla oynasın geceliğini beğendim bebeğe çok üzüldüm allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

hidennisko geçmiş olsun sen bu ara kendiini çok yorma

Sağ ol canım tavana ışık yansıtıp müzik çalıyormuş...

Canım anne de hayatını kaybetmiş( Bebek de( Çok üzüldüm...

ben çıkıyorum biraz...

Allah´ım geride kalan kızına ve ailesine sabır ver ya rabbim,kimselerin başına verme Allah´ım sen koru

Evet CNm, ben topice yazmıyorum ama ara ara bakıyordum
Bügünde bakmıştım gördüm ve cok üzüldüm
Ama hemen bir kisi muhalefet olmuş
Ablası nasıl girmiş yazmış oldu diye, bana inandırıcı gelmedi falan
Insanlarımız hemen avukat kesiliyor
Allah rahmet eylesin ikisine de
Geride kalanlara da sabır versin

Metalin operasyonu nasıl gecti acaba?
Ahmet ardacik iyice tosun olmuş mü annesi
Yazın fırsat bulunca

canım arkadaş için çok üzüldüm inan rabbim kimsenin başına vermesin işşallah canım ya ne işimmi var saat 8 kalktım evi topladım eşimle kahvaltı yaptık şu 1600 kalorilik diyete başladım 1 hafta bakalım neler olucek kilo alıcekmiyim vericekmiyim eltim 1800 kalorilik yapıyo lşşimdiden 10 günde 8 kilo vermiş naıl oluyosa biri beni aydınlatsın biliyosa:44::44:neyse konuyu dagıtmayalım evi topladım bulaşık makinesini çalıştırdım afedersinzi agdamı yaptım abdestimi aldım namazıma başladım rabbimin izniylebir bakayım dedim ne yapıyolar öylene mola vermiştim karnımı doyurdum birazdan 8 kilo domayesi melemenlik koyucem 10 şişe 1 kiloluk kavonozum var şeftali ve erik istiyo eşim onu yapıcem dondurucuya koyabilirsem biberi dolddurup koymayı düşünüyorum işşallah :18::18:kışlık işim bitiyor çok şükür hamilede kalsam dondurucuyu öyle bir hazırladımki kimseye ihtiyacım yok birazdan konserve melemenlerim bitsin evi teizlicem beyazları attım onları asıcem ütü var tatlı yapıcem paşanın kasefini temizledim anacım ne çok işim var gözüm alırsa manava kadar uzucem şeftali ve erik alıcem işşallah bakıcezşimdi bu işleri yapıyorumda hamile kalınca pilim bitiyo enerjimi bitirmem lazım degilmi çok işim var çok hayırlı olsun pijamaların bebem bebegiminde oyuncagı işşallah bende hamil etşörtü çok istedim alamamıştım hoş ömürüm ölünce arkadaşla eşim almıştı nasip olmadı giymesi işşallah rabbim nasip eder giymeyi neyse kızlar işlerim çok işim biterse gelirim işşallah hayırlı haberlerle gel bebem :2::2:

Önce Metalden başlayayım. Sabah trafikle ilgili sıkıntılar yaşanmış bu yüzden randevular kaymış. Ben 14.45 te gittiğimde daha alınmamıştı benden sonra alınacaktı... Oyüzden uğrama zamanım olmadı. Sabahtan beri aç dedi Arda bey diğer randevuları iptal edin dedi...şu an operasyondadır...

Hidenisko canım ben de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin dediğin gibi muhalefet her yerde var...

Paşam o kadar veremez bence. Sana da kolay gelsin yeni diyetin hayırlı olsun...

Gelelim bana:

Güzel haberlerle geldim. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar. 1772 gram olmuş.

Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi dedi bu haftalarda.

Doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.

Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...

Maşallah
34 haftayı rahim uzunluğuna bağlı olarak mı söyledi?
Ay dogumu konuşmaya başladınız ne güzel :))) darısı basımıza inşallah
Allahın izni ile su sonuclar bir gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…