- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.881
insallah canim 38i gormeyide nasip etsin saglikla kucagima alirimCHNB
28+2 gorduk bu gunleri ilk hedef gecildi.
Ahmet arda nin ilk oyuncagi hayirli olsun.insallah tum alisverisini kendin ve gonlunce yaparsin.azda olsa bunca sikintiyla gecen gunlerin karsiligi olur.
HIDDENISKO
Sukur amniyo islemini ve ilk 24 saati atlattin.sonuclarda iyi cikacak
Kizinla birlikte guzel gunler bekliyor seni.
METAL
yarinki serklaj islemin basariyla gecer ve guzel haberlerle gelirsin insallah.rabbim yardimcin olsun.
MELEGIM VE ASKIM
az kaldi bebegine kavusmana
En azindan onundeki 3 haftayida sikintisiz atlatir bebeginin guzel haberlerinide verirsin bize.
SOFIKA
yarin hem inciden hem senden iyi haberler bekliyorum.
Insallah dikisle ilgili buyuk bir sorun yoktur
Bade ile konustum isleri cok yogunmus kismetse ben tek gelicem.
Seninde durumuna gore bir dun kararlastiririz.
Herkese iyi geceler kizlar
Allah yardimcin olsun bol dua ile gir insallah daha iyi olucak simdiden gecmis olsunGünaydın arkadaslar
Suan hastenede yatışın yapıldı saat bir de operasyonumun var. Dualarınızı esirgemeyin.
Hepiniz Allah'a emanet olun.
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum kıvanç hastalandı onunla uğraşıyorum 1-2gündür girip okuyorum ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum şimdi yine burnu tıkalı ve sürekli uykusundan uyanıyor uzun yazamayacağım şimdilik merhaba demek istedim umarım hepiniz iyisinizdir daha sonra detaylı yazarım öpüyorum hepinizi
Bebeğinizin beyni artık ritmik nefes almayı ve vücut sıcaklığını yönetiyor. Bunun anlamı eğer bebeğiniz bugün doğar ise bebeğinizin beyni nefes alma ve nefes almayı devam ettirme işlemini tıbbi bir müdahale olmadan sürdürebilir. Bunun diğer anlamı bebeğiniz kendi vücut sıcaklığını (çok sıcak veya soğuk olduğunda) kendisi düzenleyebilir. Bebeğiniz doğumda ulaşacağı boyutun yaklaşık üçte ikisi boyutuna ulaştı.
Takvimimde yazanlar çok hoşuma gitti kızlar:))
Merhaba kızlar ben de duş alacağım malum randevum var...
Feryal canım sağ olasın inşallah güzel olur senin ve tüm arkadaşlarum için her şey...
Hidennisko canım sağ ol. oğlana da geçmiş olsun. bizim oğlan da başladı eşim götürmüş bugün...
Meleğim ve Aşkım uzakmış orası sana hastaneye yakınsa uğrarsın gerçi ankarada yer çoktur...
paşam ne işin var kız?
sofika ben de geleyim sana?:))
metal canım heyecan vardır sende şimdi. Allah utandırmasın...
günaydın arkadaslar
suan hastenede yatışın yapıldı saat bir de operasyonumun var. Dualarınızı esirgemeyin.
Hepiniz allah'a emanet olun.
ohoo sen simdi 28 oldun bana degil turkiye´nin onur ucuna bile gelirsin :)) bence bir gun bir yerde ya sen bana ya ben sana gelicez zaten kuzum,hele bir dogur sen saglıcakla gerisi kolay
metalcim Allah yardımcın olsun,sen de bebbegin de sag saglim operasyonu atlatın inşallah,40 ında ve saglıcakla dogurmak kısmet olsun sana da inşallah,guzel haberlerini okumak icin gun sonu bir daha bakıcam
Chnb cim, bugün ben hastaneye gelemem herhalde
Esim Sakarya'ya gitti, aksam gelecek
Arabayı bıraktı aslında ama cesaret edemiyorum daha o kadar hareket etmeye
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum kıvanç hastalandı onunla uğraşıyorum 1-2gündür girip okuyorum ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum şimdi yine burnu tıkalı ve sürekli uykusundan uyanıyor uzun yazamayacağım şimdilik merhaba demek istedim umarım hepiniz iyisinizdir daha sonra detaylı yazarım öpüyorum hepinizi
canım ben ilk hamileligimde gobegi kaplayanlardan kullandım ve cok rahat ettim,dusuk belli olanları da kullandım ama hic rahat edemedim ama bu seferkinde ilkinden yuksek belliler hala duruyor oldugu halde dusuk belli ama buyuk beden ve lastıkleri bol olanlardan kullandım ve cok rahat ettim yine.Diyorum ya iki hamilelik de cok farklıydı benim icin,kulot secimi bile,sen de zaman icinde neyle rahat ettigini bulacaksın tasa etme.Muhim olan sık sık camasır degistirmek ve kuru tutmak,benim en agır donemlerin cok sıcaklara denk geldi ve ben bazı gunler gunde 10 defa camaşır degistirdim,sizin en azından azcık daha serin olacak.
Gelirim tabi canım. sen de gelirsin ben de seninle tanışmayı çok isterim.
haklısın canım dinlen sen... canım ocak annelerinden betül isimli arkadaşınız ve bebeği vefat etmiş lupus hastalığı yüzünden. çok üzüldüm kızı da varmış geride. Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.
Canım geçmiş olsun,inşallah çabuk atlatır,kıyamam ben ona
Haklısın canım,geçen hamileliğimde düşük bele devam ediyordum büyük ablam hamile külotsuz olmaz benimkileri yollıyım falan demişti deneyemeden doğurdum,düşük bel düşer rahat edemezsin dediydi,ama o karın saranlarla ben bunalırım gibi geliyor,benimkiler zaten düşük bel ama olmuyorlar artık :))))))))) bebekten önce çanak büyümüş :))))))
Kim olduğunu bilmiyorum ama sen şimdi buraya yazınca içim acıdı,ne denir ki,Allah rahmet eylesin,burdan hep iyi haberler almak istiyor insan kötüleri duyunca inanamıyor
metal bugun dualarımız senınle git dikişini attır ve dön
chnb ardaoyuncaklarıyla sağlıkla oynasın geceliğini beğendim bebeğe çok üzüldüm allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
hidennisko geçmiş olsun sen bu ara kendiini çok yorma
Allah´ımgeride kalan kızına ve ailesine sabır ver ya rabbim,kimselerin başına verme Allah´ım sen koru
Amin.....
Ben çıkıyorum kızlar...
Gelirim tabi canım. sen de gelirsin ben de seninle tanışmayı çok isterim.
haklısın canım dinlen sen... canım ocak annelerinden betül isimli arkadaşınız ve bebeği vefat etmiş lupus hastalığı yüzünden. çok üzüldüm kızı da varmış geride. Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.
Merhaba kızlar ben de duş alacağım malum randevum var...
Feryal canım sağ olasın inşallah güzel olur senin ve tüm arkadaşlarum için her şey...
Hidennisko canım sağ ol. oğlana da geçmiş olsun. bizim oğlan da başladı eşim götürmüş bugün...
Meleğim ve Aşkım uzakmış orası sana hastaneye yakınsa uğrarsın gerçi ankarada yer çoktur...
paşam ne işin var kız?
sofika ben de geleyim sana?:))
metal canım heyecan vardır sende şimdi. Allah utandırmasın...
Önce Metalden başlayayım. Sabah trafikle ilgili sıkıntılar yaşanmış bu yüzden randevular kaymış. Ben 14.45 te gittiğimde daha alınmamıştı benden sonra alınacaktı... Oyüzden uğrama zamanım olmadı. Sabahtan beri aç dedi Arda bey diğer randevuları iptal edin dedi...şu an operasyondadır...
Hidenisko canım ben de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin dediğin gibi muhalefet her yerde var...
Paşam o kadar veremez bence. Sana da kolay gelsin yeni diyetin hayırlı olsun...
Gelelim bana:
Güzel haberlerle geldim. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar.1772 gram olmuş.
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi dedi bu haftalarda.
Doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.
Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?