Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Maşallah
34 haftayı rahim uzunluğuna bağlı olarak mı söyledi?
Ay dogumu konuşmaya başladınız ne güzel :))) darısı basımıza inşallah
Allahın izni ile su sonuclar bir gelse

Amin canım sen de konuşacaksın Allahın izniyle...

Bilmiyorum canım neden 34 ten sonra dedi. belki iri ya ondan dedi çünkü 38 olacağını sanmıyorum dedi...

Kan sulandırıcıdan mı dedim tombikliği. Amerikada böyle çalışmalar yapılıyormuş, nil hanım da dedi benim hastam var kan sulandırıcı kullanıyor ama bebeğin kilosu en alt sınırda dedi. Arda bey çürüttün yani tezimizi dedi...

Maşallah
34 haftayı rahim uzunluğuna bağlı olarak mı söyledi?
Ay dogumu konuşmaya başladınız ne güzel :))) darısı basımıza inşallah
Allahın izni ile su sonuclar bir gelse

Amin canım sen de konuşacaksın Allahın izniyle...

Bilmiyorum canım neden 34 ten sonra dedi. belki iri ya ondan dedi çünkü 38 olacağını sanmıyorum dedi...

Kan sulandırıcıdan mı dedim tombikliği. Amerikada böyle çalışmalar yapılıyormuş, nil hanım da dedi benim hastam var kan sulandırıcı kullanıyor ama bebeğin kilosu en alt sınırda dedi. Arda bey çürüttün yani tezimizi dedi...

Chnb masallah ahmet ardaya tosun olucak bu bebe yaa rabbim insallah saglikla kucagimiza aliriz hangi aya gune geliyor 34 ayy benden oncemi dogurucan kiz hesap edeyim bir heyacanlandim

chnb masallah ahmet ardaya tosun olucak bu bebe yaa rabbim insallah saglikla kucagimiza aliriz hangi aya gune geliyor 34 ayy benden oncemi dogurucan kiz hesap edeyim bir heyacanlandim

kızlar merhaba metal arkadaşımıza şimdiden geçmiş olsun diyorum chnb canım maşallah senin ufaklığa herşey gayet iyi gidiyor anladğım kadarıyla az kalmış doğuma rabbiM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

maşallahhh canım bebişine baya büyümüşsünüz demek 34.hafta dedi inşallahh daha da ilerileri görürsün sıkıntısız şekilde..

herkese selamlar ben sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum her zaman

chnb maşaalah ardamıza şükür tehlikeli dönemi atlattın darısı başımıza ne yiyorsun bizede söyleeeeee

ben anneyi anlamamışım daha çok üzüldüm şimdi

Maşallah oğluna takviminde 1300 yazıyor doktorun belkide kilosuna guveniyordur kuveze girmez insallah cok az kalmış

Chnb masallah ahmet ardaya tosun olucak bu bebe yaa rabbim insallah saglikla kucagimiza aliriz hangi aya gune geliyor 34 ayy benden oncemi dogurucan kiz hesap edeyim bir heyacanlandim

yok canım sen sıranı savma önce sen sonra ben:)) Ben hesap etmedim daha kaçı oluyor kasımın?

sağ ol canım senin bızdıklar nasıl?

Sağ ol canım yaz yaz merak ediyorum seni senin nasıl bebiş, kalktın mı ayağa?

chnb maşaalah ardamıza şükür tehlikeli dönemi atlattın darısı başımıza ne yiyorsun bizede söyleeeeee

Canım normal şeyler ama tatlı çikolata filan de yiyorum. meyve ama her gün pilav yiyorum... yoğurtla. 4-5 dilim ekmek peynir, meyva bazen ceviz...

yok canım sen sıranı savma önce sen sonra ben:)) Ben hesap etmedim daha kaçı oluyor kasımın?

sağ ol canım senin bızdıklar nasıl?

Sağ ol canım yaz yaz merak ediyorum seni senin nasıl bebiş, kalktın mı ayağa?

Canım normal şeyler ama tatlı çikolata filan de yiyorum. meyve ama her gün pilav yiyorum... yoğurtla. 4-5 dilim ekmek peynir, meyva bazen ceviz...

evet kalktım canım hatta dün avm ye gezmeye gittim kendi kahvaltımı hazırlıyrum toplıuyorum ufak ufak iş yapıyorum kendimi yormadan maşallahhh keşke hamileliğim şuanki durumum gibi geçseydi diyorum çünkü ağrı sızı sancı falan filan hiçbişey yok ama suyumda azalma var bebeğim şükür gayet iyi canım bakalım salı yada çarşamba kontrolüm var yine dikişlerim 10 güne kadar alınır diye tahmin ediyorum bakalım doktorum ne diyecek

Maşallah canım 34 olayım Regrete beni gezdirecek:))

inşallah güzel haberler al...

Biraz önce Yeşim hemşire aradı, nasıl oldunuz, bir yaramazlık yokturr umarım diye
Arda beyin de Selami var dedi
Cok hoşuma gitti arayıp sormaları
İlk basta cok heyecanlandim sonuclar mı çıktı diye

Biraz önce Yeşim hemşire aradı, nasıl oldunuz, bir yaramazlık yokturr umarım diye
Arda beyin de Selami var dedi
Cok hoşuma gitti arayıp sormaları
İlk basta cok heyecanlandim sonuclar mı çıktı diye

Ne güzel değil mi? Önemsenmek çok güzel gerçekten...

vay tosuncuk maşallah bebem ya bu sıpa dogunca kucagımızı doldurucek desenebende öle bebek severim
Maşallah canım 34 olayım Regrete beni gezdirecek:))

inşallah güzel haberler al...

ah ah benide gezdirimi acaba regretecik bu aralar bu hatun nerde burdami yoksa eşinin yanında sabahlar olmasındamıbir gelipte ses verse ordan okudugunu biliyim ses ver bebem hu hu

chnb canım maşallah size,uzerinizde hic hakkım olmasa bile sanki varmış gibi gurur duyuyorum
oyle boyle derken doguma 5 hafta kalmış dusunsene :)
afferim!

metalin durumu nasıl acaba

ben bugun İnciyi goturdum kontrole,kan almaya gerek gormedi doktor,gayet iyi gorunuyor atlatmış kabul ediyorum dedi cok şükür
İnciden sonra kendim de gittim kontrole ozel bir hastaneye,dikişlerimde sorun yokmuş,acıklık var evet dedi ama bu kendiliginden bitişir sıkıntı yaşamazsın dedi,cok rahatladım.Bundan sonraki gorevimiz bol bol emzirip İnciyi memeye baglamaya calısmak cunku daha simdiden bol bol gelen biberonu sevdi.

CHNB
Kocaman bir MASALLAH ardamiza.
Haftalar artik daha guzel gecicek arkadasim
artik yavastan hazirliklara basla az kaldi sayilir.

SOFIKA
Ikinizinde iyi olmaniza sevindim.tlf dan ulasamayinca merak etmisitim.

Metal arkadasin operasyonu Basarili gecmistir umarim insallah iyi haberlerle doner.

ARKADASLAR
Size bir sorum olacak.ara ara asiklarimda agri ve yanmayla birlikte akintim oluyor.(sumuk gibi uzayan)
bu beni tedirgin ediyor.yaklasik bir ay once smear ve tam idrar testi yaptirmistim sonuclar temizdi.bu durumda yaptirilmasi gereken bir test varmi yada bu durum normalmi cevap verirseniz sevinirim.

tam adamına soruyosun kızı sen yumurtluyosun akıllım hade bu ay veirisin müjdeli haberi bakıyorumda hep beni unutuyosun sen beni beyenmiyonmu bakem

mrb bende 16. haftamda kanama olmustu acıle gıttım ve hemen serklaj yapıldı rahım agzı 2 cm acılmıs dedı doktor ama bır ılac kullanmadım erken dogum yaptım ama serklaj yuzunden degıl ben losemı hastası oldugum ıcın erken aldılar bebegımı ama serklaj ıle 9 ayını dolduran bır cok kısı var bende 9 ayımı beklıyordum ama kemoterapıye acıl gırmem gerekınce 32 haftada sezaryen ıle bebegım alındı sımdı ıkımızde ıyıyız.sen sıkma canını ben serklajdan bır ay sonra 12 saatlık yolculuk bıle yaptım doktorum bırsey olmaz dedı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…