- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.901
Maşallah
34 haftayı rahim uzunluğuna bağlı olarak mı söyledi?
Ay dogumu konuşmaya başladınız ne güzel :))) darısı basımıza inşallah
Allahın izni ile su sonuclar bir gelse
Maşallah
34 haftayı rahim uzunluğuna bağlı olarak mı söyledi?
Ay dogumu konuşmaya başladınız ne güzel :))) darısı basımıza inşallah
Allahın izni ile su sonuclar bir gelse
Hadi güzel haberlerle dön canım,bakalım ahmet arda ne kadar büyümüş :)
Önce Metalden başlayayım. Sabah trafikle ilgili sıkıntılar yaşanmış bu yüzden randevular kaymış. Ben 14.45 te gittiğimde daha alınmamıştı benden sonra alınacaktı... Oyüzden uğrama zamanım olmadı. Sabahtan beri aç dedi Arda bey diğer randevuları iptal edin dedi...şu an operasyondadır...
Hidenisko canım ben de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin dediğin gibi muhalefet her yerde var...
Paşam o kadar veremez bence. Sana da kolay gelsin yeni diyetin hayırlı olsun...
Gelelim bana:
Güzel haberlerle geldim. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar.1772 gram olmuş.
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi dedi bu haftalarda.
Doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.
Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...
MaşallahÖnce Metalden başlayayım. Sabah trafikle ilgili sıkıntılar yaşanmış bu yüzden randevular kaymış. Ben 14.45 te gittiğimde daha alınmamıştı benden sonra alınacaktı... Oyüzden uğrama zamanım olmadı. Sabahtan beri aç dedi Arda bey diğer randevuları iptal edin dedi...şu an operasyondadır...
Hidenisko canım ben de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin dediğin gibi muhalefet her yerde var...
Gelelim bana:
Doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.
Chnb masallah ahmet ardaya tosun olucak bu bebe yaa rabbim insallah saglikla kucagimiza aliriz hangi aya gune geliyor 34 ayy benden oncemi dogurucan kizhesap edeyim bir heyacanlandim
kızlar merhaba metal arkadaşımıza şimdiden geçmiş olsun diyorum chnb canım maşallah senin ufaklığa herşey gayet iyi gidiyor anladğım kadarıyla az kalmış doğuma rabbiM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
maşallahhh canım bebişine baya büyümüşsünüzdemek 34.hafta dedi inşallahh daha da ilerileri görürsün sıkıntısız şekilde..
herkese selamlarben sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum her zaman
chnb maşaalah ardamızaşükür tehlikeli dönemi atlattın darısı başımıza ne yiyorsun bizede söyleeeeee
ben anneyi anlamamışım daha çok üzüldüm şimdi
Chnb masallah ahmet ardaya tosun olucak bu bebe yaa rabbim insallah saglikla kucagimiza aliriz hangi aya gune geliyor 34 ayy benden oncemi dogurucan kizhesap edeyim bir heyacanlandim
kızlar merhaba metal arkadaşımıza şimdiden geçmiş olsun diyorum chnb canım maşallah senin ufaklığa herşey gayet iyi gidiyor anladğım kadarıyla az kalmış doğuma rabbiM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
maşallahhh canım bebişine baya büyümüşsünüzdemek 34.hafta dedi inşallahh daha da ilerileri görürsün sıkıntısız şekilde..
herkese selamlarben sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum her zaman
chnb maşaalah ardamızaşükür tehlikeli dönemi atlattın darısı başımıza ne yiyorsun bizede söyleeeeee
ben anneyi anlamamışım daha çok üzüldüm şimdi
evet kalktım canım hatta dün avm ye gezmeye gittimkendi kahvaltımı hazırlıyrum toplıuyorum ufak ufak iş yapıyorum kendimi yormadan maşallahhh keşke hamileliğim şuanki durumum gibi geçseydi diyorum çünkü ağrı sızı sancı falan filan hiçbişey yok ama suyumda azalma var bebeğim şükür gayet iyi canım bakalım salı yada çarşamba kontrolüm var yine dikişlerim 10 güne kadar alınır diye tahmin ediyorum bakalım doktorum ne diyecek
Biraz önce Yeşim hemşire aradı, nasıl oldunuz, bir yaramazlık yokturr umarım diye
Arda beyin de Selami var dedi
Cok hoşuma gitti arayıp sormaları
İlk basta cok heyecanlandim sonuclar mı çıktı diye
vay tosuncuk maşallah bebem ya bu sıpa dogunca kucagımızı doldurucek deseneÖnce Metalden başlayayım. Sabah trafikle ilgili sıkıntılar yaşanmış bu yüzden randevular kaymış. Ben 14.45 te gittiğimde daha alınmamıştı benden sonra alınacaktı... Oyüzden uğrama zamanım olmadı. Sabahtan beri aç dedi Arda bey diğer randevuları iptal edin dedi...şu an operasyondadır...
Gelelim bana:
Maşallah canım 34 olayım Regrete beni gezdirecek:))
inşallah güzel haberler al...
CHNB
Kocaman bir MASALLAH ardamiza.
Haftalar artik daha guzel gecicek arkadasim
artik yavastan hazirliklara basla az kaldi sayilir.
SOFIKA
Ikinizinde iyi olmaniza sevindim.tlf dan ulasamayinca merak etmisitim.
Metal arkadasin operasyonu Basarili gecmistir umarim insallah iyi haberlerle doner.
ARKADASLAR
Size bir sorum olacak.ara ara asiklarimda agri ve yanmayla birlikte akintim oluyor.(sumuk gibi uzayan)
bu beni tedirgin ediyor.yaklasik bir ay once smear ve tam idrar testi yaptirmistim sonuclar temizdi.bu durumda yaptirilmasi gereken bir test varmi yada bu durum normalmi cevap verirseniz sevinirim.
arkadaslar bende rahim agzı yetmezliği vardı
13. haftamda dikiş uygulandı
benimle aynı seyleri yaşayıp erken dogum yasayan var mı
ben simdi rahim kasılmalarını engelleyici ilac kullanıyorum
ve ayda bir penisilin vuruluyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?