Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Allah razı olsun canım.

Evet canım detaylı icin dedi ben Zeynep kâmilden randevu aldığım söyleyince gerek yok ben yapoiyirum dedi biraz etlensin 4 boyutlu bakarız dedi cd dediğin gibi bebek doğduktan sonra bakılmaz ama olursada onlar icin guzel bı ani olarak kalır
Detaylı icin ekstra bı ücret almıyor değilmi ben sanmıyorum ama aliyorsada hazırlıklı gideyim
Birde tetonoz aşısı icin ne dedi sana ben sormayı unuttum sen oldun mü ası?

Canım görümcem de beğendi seni:)) kolay kolay beğenmez kimseyi:))

inşallah grip olmazsın canım...

Peki piyasada fiyatlar nasıl bebe ve gecelik pijama fiyatları? site ile fark var mı?

Boyner'e baktım bı, yeni sezon tam gelmemiş, emzirmeli gecelik-sabahlik takımı veya pijama-sabahlik takımı 100-150 tl arasıydi, özel ürün diye cok abartmislar gibi geldi bana, bi de ben oglumda tam kullanamamistim, göğsüm küçük oldugu için aradan çıkarmayı falan tam becerememiştim:) onden dugmeli normal pijama daha rahat gelmişti bana, yine öyle bisey aliyim diyorum, onlarda 2-3 hafta sonra daha cok model olucakmis, onlarin yaklasik fiyatida 50-60 tl falan gibi, yazlıklarda guzel indirim vardi ama...aslında bahariyeye gidebilsek orası cok daha uygun ama o yokuşu yürümeyi gözüm yemiyo...bende anneme tarif ettim bak şurası bunun gibi olsun, rengi bunun olsun falan diye, sonra çıkıp o alicak artik...

Bebekte hersey cok pahalı yaaa... Palladiumda c&a var aslında orası uygun ama benim bebek kıyafetlerini kaynatmam gibi bı huyum var, o muameleye oranın ürünleri dayanır mı bilmiyorum, Arda beye geldiginde bı yarım saat ugrayabilirsen bak istersen, baya yakın çünkü oraya...

Anladım canım neresi o dediğin yer? Evet sezon açılmadı daha... Ben civil bebeye bakacağım bir ara...

anladim canim bana 1 saat uzaklikta malesef baya uzak ama gittigim hastaneye yakin orasida hemen hemen 1saat suruyor cunki bakalim

Peki kızlar hamile külotu giymeye ne zaman başladınız?düşük bel mi giymek lazım yoksa şu göbeği kaplayanlardan mı,göbeği örtenler karnı rahatsız etmez mi?tecrübeliler bi deyiversin hangisi rahat oluyor?

Canım benim ben kilota yeni geçtim: )) 2 tane aldım hamile kilodu dr ye giderken giydim bir kez... bence bikini gibi daha rahat... bol atlet lazım ama...

Ben büyük beden ve cok esnek olan normal kilotlardan aldım
Lastikleri sıkı olmayanlardan
Gobusun altında kullanıyorum

hayır canım detaylıya para almıyor, zaten ultrasonu bildiğin gibi çok güzel dört boyutlu her ay detaylı bakmış gibi oluyor, geçen hafta gittiğimde bile bebişin geniz boşluğu bile görünüyor ağızının içinde dilini hareket ettirişi falan çok net ultrasonu..tetonoz aşıyı önemsemiyor pek ben kızımda sormuştum o hiç söylemedi bile sen bilirsin gerek yok istersen yaptır dedi, sağlık ocakları yapıyormuş, bende ona güvendiğim için yaptırmadım, hamileliğimizde yeterince iğne ilaç yiyoruz zaten gerek olmayan birşeyi niye yaptırayım dedim.. o yüzdenbu seferde düşünmüyorum ben.. sen istersen yinede kendin sor..

dördüncü ayda göbeğim çıkmaya başlayınca giydim canım, çok rahat oluyor, ben ilk gebeliğimde almıştım dört tane yeterli oldu bana kızımdada giydim doğuma kadar, şimdide giyiyorum eskimiyor zaten hemen..göbeği örtenlerden benim ben çok rahat ediyorum düşük bel normaldede sevmem rahat edemiyorum, zaten düşük bel olduktan sonra normal çamaşırınıda giyersin bence tercih meselesi tabi..

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum kıvanç hastalandı onunla uğraşıyorum 1-2gündür girip okuyorum ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum şimdi yine burnu tıkalı ve sürekli uykusundan uyanıyor uzun yazamayacağım şimdilik merhaba demek istedim umarım hepiniz iyisinizdir daha sonra detaylı yazarım öpüyorum hepinizi

Geçmiş olsun canım umarım çok ciddi değildir. Hava değişiminden olabilir belki...

Bebeğinizin beyni artık ritmik nefes almayı ve vücut sıcaklığını yönetiyor. Bunun anlamı eğer bebeğiniz bugün doğar ise bebeğinizin beyni nefes alma ve nefes almayı devam ettirme işlemini tıbbi bir müdahale olmadan sürdürebilir. Bunun diğer anlamı bebeğiniz kendi vücut sıcaklığını (çok sıcak veya soğuk olduğunda) kendisi düzenleyebilir. Bebeğiniz doğumda ulaşacağı boyutun yaklaşık üçte ikisi boyutuna ulaştı.

Takvimimde yazanlar çok hoşuma gitti kızlar:))

canım ben ilk hamileligimde gobegi kaplayanlardan kullandım ve cok rahat ettim,dusuk belli olanları da kullandım ama hic rahat edemedim ama bu seferkinde ilkinden yuksek belliler hala duruyor oldugu halde dusuk belli ama buyuk beden ve lastıkleri bol olanlardan kullandım ve cok rahat ettim yine.Diyorum ya iki hamilelik de cok farklıydı benim icin,kulot secimi bile,sen de zaman icinde neyle rahat ettigini bulacaksın tasa etme.Muhim olan sık sık camasır degistirmek ve kuru tutmak,benim en agır donemlerin cok sıcaklara denk geldi ve ben bazı gunler gunde 10 defa camaşır degistirdim,sizin en azından azcık daha serin olacak.

CHNB

28+2 gorduk bu gunleri ilk hedef gecildi.
Ahmet arda nin ilk oyuncagi hayirli olsun.insallah tum alisverisini kendin ve gonlunce yaparsin.azda olsa bunca sikintiyla gecen gunlerin karsiligi olur.

HIDDENISKO
Sukur amniyo islemini ve ilk 24 saati atlattin.sonuclarda iyi cikacak
Kizinla birlikte guzel gunler bekliyor seni.

METAL
yarinki serklaj islemin basariyla gecer ve guzel haberlerle gelirsin insallah.rabbim yardimcin olsun.

MELEGIM VE ASKIM
az kaldi bebegine kavusmana
En azindan onundeki 3 haftayida sikintisiz atlatir bebeginin guzel haberlerinide verirsin bize.

SOFIKA
yarin hem inciden hem senden iyi haberler bekliyorum.
Insallah dikisle ilgili buyuk bir sorun yoktur
Bade ile konustum isleri cok yogunmus kismetse ben tek gelicem.
Seninde durumuna gore bir dun kararlastiririz.

Herkese iyi geceler kizlar

Günaydın arkadaslar
Suan hastenede yatışın yapıldı saat bir de operasyonumun var. Dualarınızı esirgemeyin.
Hepiniz Allah'a emanet olun.

Metalcim şimdiden gecmis olsun şimdiden
Allah sana da bebeğine de güç kuvvet versin
Dikişden sonra cok rahatlayacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…