- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.861
Metal canım hadi hayırlısıyla atlat gel,dua ediyorum senin için,bu arada gecelik tavsiye ederim ben de,bana sonda takılmadı ama yine de gecelik daha bi rahat oluyor bi de şahsen ben çok terliyorum bir gece için 4-5 gecelik almıştık yanımıza su gibi terliyom ben yatmaktan mı hormonlardan mı bilmem
Hidennisko kız kurtlanma bakıyım yat dinlen bir iki gün daha..
Chnb cim ben de baktım şimdi senin söylediğin pijamalara,ayy insan çok hevesleniyor yaa,Allah sağlıkla bebeğin kucağında giymek nasip etsin
Evet canım detaylı icin dedi ben Zeynep kâmilden randevu aldığım söyleyince gerek yok ben yapoiyirum dedi biraz etlensin 4 boyutlu bakarız dedi cd dediğin gibi bebek doğduktan sonra bakılmaz ama olursada onlar icin guzel bı ani olarak kalırmerhaba kızlar..
chnbcim cicilerin çok gğzel canım güle güle kullan..:))
hidenisko amiyo olmuş galiba sorunsun geçmiş olsun canım kendini yorma dinlenmeye çalı fırsat buldukça..
eylül kontrole gitmişsin sende galiba bu hafta görüntüler öyle oluyor canım cemil bey ultrasonda uzun bakıyor ama görüntüler kısa ama birazda bu aylarda öyle oluyor banada dedi bu aylar sadece kemik üzerine kaplanmış incecik bir deri olduğu için görüntü güzel çıkmaz dedi, ama kızımın yedinci aydan sonraki cdlerinde görüntüler daha uzun ve net çıkmıştı canım, bebekler sağlıklı olsunda insan onlar doğunca bir daha hiç bakmıyor zaten.. kontroller ayda bir canım eğer kendini iyi hissetmezsen veya bir sorun olunca gidebilirsin tabiki veya arıyabilirsin gününü beklemeye gerek yok, altı hafta diye belki ayrıntılı ultrason zamanı için demiştir..
Metalcim şimdiden bol şans, moralini yüksek tut
Hersey güzel olacak inşallah
Canım görümcem de beğendi seni:)) kolay kolay beğenmez kimseyi:))
inşallah grip olmazsın canım...
Peki piyasada fiyatlar nasıl bebe ve gecelik pijama fiyatları? site ile fark var mı?
Boyner'e baktım bı, yeni sezon tam gelmemiş, emzirmeli gecelik-sabahlik takımı veya pijama-sabahlik takımı 100-150 tl arasıydi, özel ürün diye cok abartmislar gibi geldi bana, bi de ben oglumda tam kullanamamistim, göğsüm küçük oldugu için aradan çıkarmayı falan tam becerememiştim:) onden dugmeli normal pijama daha rahat gelmişti bana, yine öyle bisey aliyim diyorum, onlarda 2-3 hafta sonra daha cok model olucakmis, onlarin yaklasik fiyatida 50-60 tl falan gibi, yazlıklarda guzel indirim vardi ama...aslında bahariyeye gidebilsek orası cok daha uygun ama o yokuşu yürümeyi gözüm yemiyo...bende anneme tarif ettim bak şurası bunun gibi olsun, rengi bunun olsun falan diye, sonra çıkıp o alicak artik...
Bebekte hersey cok pahalı yaaa... Palladiumda c&a var aslında orası uygun ama benim bebek kıyafetlerini kaynatmam gibi bı huyum var, o muameleye oranın ürünleri dayanır mı bilmiyorum, Arda beye geldiginde bı yarım saat ugrayabilirsen bak istersen, baya yakın çünkü oraya...
canım 100 tl ve üzerine yok 100 oldu benim Ankaradaymış yeri adres yakınsa sana git bak çeşit çok...
Canım kızlar merak ediyor de burayı biliyor ya resmini koyacağım de 3 cm verse yeter yarın uğrarım ben de görmüş olurum:))
sonda olursa pijamayla sorun olmaz mı?bir de canım istanbulda akraba varsa refakatçi kalmasın yanında nasılsa sonda olacak bizim indirimli 123 tl idi refakatçi ücreti. 2. yatışımda 10 gün kaldım eşim akşam 11 gibi çıkıyordu sabah geliyordu... normali 250 den aşağı değildir...
Peki kızlar hamile külotu giymeye ne zaman başladınız?düşük bel mi giymek lazım yoksa şu göbeği kaplayanlardan mı,göbeği örtenler karnı rahatsız etmez mi?tecrübeliler bi deyiversin hangisi rahat oluyor?
Peki kızlar hamile külotu giymeye ne zaman başladınız?düşük bel mi giymek lazım yoksa şu göbeği kaplayanlardan mı,göbeği örtenler karnı rahatsız etmez mi?tecrübeliler bi deyiversin hangisi rahat oluyor?
Evet canım detaylı icin dedi ben Zeynep kâmilden randevu aldığım söyleyince gerek yok ben yapoiyirum dedi biraz etlensin 4 boyutlu bakarız dedi cd dediğin gibi bebek doğduktan sonra bakılmaz ama olursada onlar icin guzel bı ani olarak kalır
Detaylı icin ekstra bı ücret almıyor değilmi ben sanmıyorum ama aliyorsada hazırlıklı gideyim
Birde tetonoz aşısı icin ne dedi sana ben sormayı unuttum sen oldun mü ası?
emeksensin.com - bebek
Kızlar burda da el emegi göz nuru cok güzel seyler yapılmış
Bn bu konularda becerikli olmadığım için bana cok cazip geldi
Paylaşmak istedim
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum kıvanç hastalandı onunla uğraşıyorum 1-2gündür girip okuyorum ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum şimdi yine burnu tıkalı ve sürekli uykusundan uyanıyor uzun yazamayacağım şimdilik merhaba demek istedim umarım hepiniz iyisinizdir daha sonra detaylı yazarım öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?