- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.921
CHNB
Kocaman bir MASALLAH ardamiza.
Haftalar artik daha guzel gecicek arkadasim
artik yavastan hazirliklara basla az kaldi sayilir.
SOFIKA
Ikinizinde iyi olmaniza sevindim.tlf dan ulasamayinca merak etmisitim.
Metal arkadasin operasyonu Basarili gecmistir umarim insallah iyi haberlerle doner.
ARKADASLAR
Size bir sorum olacak.ara ara asiklarimda agri ve yanmayla birlikte akintim oluyor.(sumuk gibi uzayan)
bu beni tedirgin ediyor.yaklasik bir ay once smear ve tam idrar testi yaptirmistim sonuclar temizdi.bu durumda yaptirilmasi gereken bir test varmi yada bu durum normalmi cevap verirseniz sevinirim.
CHNB
SOFIKA
Metal arkadasin operasyonu Basarili gecmistir umarim insallah iyi haberlerle doner.
ARKADASLAR
Size bir sorum olacak.ara ara asiklarimda agri ve yanmayla birlikte akintim oluyor.(sumuk gibi uzayan)
bu beni tedirgin ediyor.yaklasik bir ay once smear ve tam idrar testi yaptirmistim sonuclar temizdi.bu durumda yaptirilmasi gereken bir test varmi yada bu durum normalmi cevap verirseniz sevinirim.
vay tosuncuk maşallah bebem ya bu sıpa dogunca kucagımızı doldurucek desenebende öle bebek severim
ah ah benide gezdirimi acaba regretecik bu aralar bu hatun nerde burdami yoksa eşinin yanında sabahlar olmasındamıbir gelipte ses verse ordan okudugunu biliyim ses ver bebem hu hu
chnb canım maşallah size,uzerinizde hic hakkım olmasa bile sanki varmış gibi gurur duyuyorum
oyle boyle derken doguma 5 hafta kalmış dusunsene :)
afferim!
metalin durumu nasıl acaba
ben bugun İnciyi goturdum kontrole,kan almaya gerek gormedi doktor,gayet iyi gorunuyor atlatmış kabul ediyorum dedicok şükür
İnciden sonra kendim de gittim kontrole ozel bir hastaneye,dikişlerimde sorun yokmuş,acıklık var evet dedi ama bu kendiliginden bitişir sıkıntı yaşamazsın dedi,cok rahatladım.Bundan sonraki gorevimiz bol bol emzirip İnciyi memeye baglamaya calısmak cunku daha simdiden bol bol gelen biberonu sevdi.
CHNB
SOFIKA
ARKADASLAR
mrb bende 16. haftamda kanama olmustu acıle gıttım ve hemen serklaj yapıldı rahım agzı 2 cm acılmıs dedı doktor ama bır ılac kullanmadım erken dogum yaptım ama serklaj yuzunden degıl ben losemı hastası oldugum ıcın erken aldılar bebegımı ama serklaj ıle 9 ayını dolduran bır cok kısı var bende 9 ayımı beklıyordum ama kemoterapıye acıl gırmem gerekınce 32 haftada sezaryen ıle bebegım alındı sımdı ıkımızde ıyıyız.sen sıkma canını ben serklajdan bır ay sonra 12 saatlık yolculuk bıle yaptım doktorum bırsey olmaz dedı :))
chnb.. benimkiler iyi çok şükür bu sabah gittik sütleri bitmiş süt götürdük arda tamamen biberonla besleniyor berene az az ara ara veriyoruz dedi doktor... çok nazlı çıktı bu kızımız dedi eee bende adı naz olsun okadar dedim gün günden güzelleşiyorlar 1412 gr arda berende 1392ye düşmüş yine bu hafta çarşamba yada perşembe emzirmeye geliceksin dedi ayrıca göz doktoru gelicek yine inş. bi sorun çıkmaz şuanlık tek derdimiz o... beslenmemizde 26ml oldu inanamıyorum ben hala onlar benimmi die...
sofika...incimiz atlatmış çok şükür sevindim herşeyin yolunda olmasına...bizimde çıkmamıza az kaldı teyzesi artık gün sayıcaz ama galiba arda daha önce çıkıcak gibi geliyor artık yavrularıma kavuşmayı okadar çok istiyorumki ordan ayrılmak çok zor geliyor
feryal... o akıntı yumurta çatlamasıyla alakalı inş. kendiliğinden kalırsan rabbimden umut kesilmez
chnb canım ekımın sonu veya kasımın bası gelıcek oglusun galıba bayrama denk gelmıyor hayırlısı bende 38 de falan dogurursam aynı tarıhe denk gelıcez 1.5 ayımız kaldı ayy
Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler.
Hemen hemen adet ortasi
Onumuzdeki ay kismetse zaten gidicem acele etmiyeyim bari artik kocama dr demekten utanir oldum.nerdeyse hauatimizin rutin ziyareti oldu.
SINEM
masallah iyi gidiyorlar.
tek problem kilo alimlari ve beklemek olsun.rabbim baska sikinti vermesin
PASAMMMMMM
Ben seni niye unutayimki beyenmeme olurmu
Su an beklemedeyiz.hadi hayirlisi bakalim onumuzdeki ay kismetse bizde kavusuruz bebegimize
belki burda birlikte gunleri saymakta vardir kismette
Bugun hayatini kaybeden anne ve bebegine uzuldum.rabbim oncelikle esine evladina ve ailesine sonsuz sabirlar versin.
Maşallahoğluna takviminde 1300 yazıyor doktorun belkide kilosuna guveniyordur kuveze girmez insallah cok az kalmış
rabbim size şifa versin kardeşim yavrunuza ömürmrb bende 16. haftamda kanama olmustu acıle gıttım ve hemen serklaj yapıldı rahım agzı 2 cm acılmıs dedı doktor ama bır ılac kullanmadım erken dogum yaptım ama serklaj yuzunden degıl ben losemı hastası oldugum ıcın erken aldılar bebegımı ama serklaj ıle 9 ayını dolduran bır cok kısı var bende 9 ayımı beklıyordum ama kemoterapıye acıl gırmem gerekınce 32 haftada sezaryen ıle bebegım alındı sımdı ıkımızde ıyıyız.sen sıkma canını ben serklajdan bır ay sonra 12 saatlık yolculuk bıle yaptım doktorum bırsey olmaz dedı :))
Sev sev canım:)) İzmirde kendileri...:))
Canım hakkın olmaz olur mu hakkın var tecrübenle sohbetinle destek oldun bize canım. 2 hafta sonra alışverişe çıkabilirsin dedi dr:))
sağ ol canım darısı başına... Bence de yumurtlama akıntısı:))
Allah size ve bebeğinize sağlıklı ömür versin...
chnb.. benimkiler iyi çok şükür bu sabah gittik sütleri bitmiş süt götürdük arda tamamen biberonla besleniyor berene az az ara ara veriyoruz dedi doktor... çok nazlı çıktı bu kızımız dedi eee bende adı naz olsun okadar dedim gün günden güzelleşiyorlar 1412 gr arda berende 1392ye düşmüş yine bu hafta çarşamba yada perşembe emzirmeye geliceksin dedi ayrıca göz doktoru gelicek yine inş. bi sorun çıkmaz şuanlık tek derdimiz o... beslenmemizde 26ml oldu inanamıyorum ben hala onlar benimmi die...
sofika...incimiz atlatmış çok şükür sevindim herşeyin yolunda olmasına...bizimde çıkmamıza az kaldı teyzesi artık gün sayıcaz ama galiba arda daha önce çıkıcak gibi geliyor artık yavrularıma kavuşmayı okadar çok istiyorumki ordan ayrılmak çok zor geliyor
feryal... o akıntı yumurta çatlamasıyla alakalı inş. kendiliğinden kalırsan rabbimden umut kesilmez
Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkurler.
Hemen hemen adet ortasi
Onumuzdeki ay kismetse zaten gidicem acele etmiyeyim bari artik kocama dr demekten utanir oldum.nerdeyse hauatimizin rutin ziyareti oldu.
SINEM
masallah iyi gidiyorlar.
tek problem kilo alimlari ve beklemek olsun.rabbim baska sikinti vermesin
PASAMMMMMM
Ben seni niye unutayimki beyenmeme olurmu
Su an beklemedeyiz.hadi hayirlisi bakalim onumuzdeki ay kismetse bizde kavusuruz bebegimize
belki burda birlikte gunleri saymakta vardir kismette
Bugun hayatini kaybeden anne ve bebegine uzuldum.rabbim oncelikle esine evladina ve ailesine sonsuz sabirlar versin.
önce metalden başlayayım. Sabah trafikle ilgili sıkıntılar yaşanmış bu yüzden randevular kaymış. Ben 14.45 te gittiğimde daha alınmamıştı benden sonra alınacaktı... Oyüzden uğrama zamanım olmadı. Sabahtan beri aç dedi arda bey diğer randevuları iptal edin dedi...şu an operasyondadır...
Hidenisko canım ben de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin dediğin gibi muhalefet her yerde var...
Paşam o kadar veremez bence. Sana da kolay gelsin yeni diyetin hayırlı olsun...
Gelelim bana:
Güzel haberlerle geldim. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar.1772 gram olmuş.
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. Iyi dedi bu haftalarda.
Doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. Haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.
Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...
chnb cim çok sevindim canım paşamız kocaman olmuş.41 kere maaşallah.allahım nazarlardan korusun.gıpta ediyorum sana canım.inşallah bizde görürüz o günleri.
chnb canım maşallah size,uzerinizde hic hakkım olmasa bile sanki varmış gibi gurur duyuyorum
Oyle boyle derken doguma 5 hafta kalmış dusunsene :)
afferim!
Metalin durumu nasıl acaba
ben bugun inciyi goturdum kontrole,kan almaya gerek gormedi doktor,gayet iyi gorunuyor atlatmış kabul ediyorum dediCok şükür
inciden sonra kendim de gittim kontrole ozel bir hastaneye,dikişlerimde sorun yokmuş,acıklık var evet dedi ama bu kendiliginden bitişir sıkıntı yaşamazsın dedi,cok rahatladım.bundan sonraki gorevimiz bol bol emzirip inciyi memeye baglamaya calısmak cunku daha simdiden bol bol gelen biberonu sevdi.
merhaba canlar
sofika chnb beni merak etmişsiniz canlarım kusuruma bakmayın yazamadım...
aslında arad agirmeye çalışıyorum cumartesiye kadar olan geçmişlide ara ara okudum çok şükür üzücü bir olay yok...
sizede yazacağım ama bizim bilgisayar çok takılıyor windovs çöktü çökecek çok zor kullanıyorum windovs kurmayada pek vaktim olmadı...
sofika doğum öykünüde okudum canım...gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün...
çoğu kişiden de doğumun biri kolay olduysa diğerinin zor olduğunu duyuyoruz...,açıkcası bende 2. de korkmaya başladım...hayırlısı artık...,
inciye çok geçmiş olsun çok şükür sarılığı atlatmış...
chnb canım kocaman maşallah size
hidenisko canım buraya gelmesemde dua etttim sana inş sonucunuz iyi çıkacak...
metal41 arkadaşa acil dikişe karar verilmiş okumadım ama olmuştur...
rabbim yardımcıları olsun....
diğer hamile arkadaaşlarda okuduğum yere kadar iyiydiler hepte iyi olurlar inş......
ben bbiraz temizlik yaptım birde ramazana denk geldiği için kırk mevlüdümüz olmamıştı onuda geçen perşembe yaptık...
ama mevlüt günü çok acı bir haber aldık burda bahsetmiştim eşimin yeğeni vardı beşiz hamile kalıp 3 e düşmüştü...
aslında 2 ye düşürelecekti ama aşırı kanaması olup iptal edilmişti...
son randevularında bebeğin birinin ssuyunu azaldığını söylüyorlardı ne yazık tamamen bitmiş ve mevlüt günü düşmüş...
o kadarlada kalmadı bebeklerin hepsini kaybettik 4 gündür hastanedeydi telefon etmeye bile cesaret edemedim kendisi eşimin yeğeni olsada kendi yeğenim gibi seviyorum yaşadıkları beni çok etkiledi...
akşam hastaneden çıktılar yarın mecbur eve gideceğim bebekleride yarın gömecekler(((
ara ara yine girmeye çalışırım şimdilik çıkmam lazım çok geç oldu...
mrb arkadaşlar bende ilk hamileliğimde 22haftalık erken dogum yaptım bu sebeple ikinci hamileliğimde serklaj yapıldı şimdi 30haftalık olduk sezeryanla yapıcam doğumu ama dikişler sezeryanla beraber alınabiliyormu yada doğumdan bir kaç hafta sonra mı alınması gerekiyor anestezi veriliyormu ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?