- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.041
Kayınpederine çok üzüldüm acil şifalar versin Rabbim,çok haklısın eşinin seni kırması doğru değil ama onun psikolojisi de bu kadarını kaçdırabiliyor demek,bazı insanlar acıya daha çabuk teslim olur,yapıdır bu,umarım eşin de çabuk atlatır,eski üzüntüleriyle bile birleştirmiş olabilir ve suçlayacak birini arıyordur yakınnda da senvarsın olan sana olmuş,diyorum ya hepimizfarklıyız o da üzüntüsünü böyle ifade ediyor olmalı,doğru mu,tabiki değil,ama anladığım kadarıyla eşin bu durumu tartacak psikolojide deği.l şuan,sen sabırlı ol canım,yerden göğe kadar haklısın ama sabırlı ol
Cok gecmis olsun kayınpederini Allah şifa versin bende eşini hakli bulmadım umarim hersey tatlıya bağlanır bir an evvel
canım dün yazıp çıkmıçtım hemen. yeni gördüm mesajını:)) program fena değil. çarşamba günüm boş. hafta ortasının boş olmsı da güzel ayrıca. iki gün gidip dinleneceğim çok yorulmayacağım inşallah.. ama diğer günler yoğun maalesef akşam 4 e kadar okuldayım(( programda ne ararsan var 9 10 11 12 her sınıfın hem edebiyat hem dil anlatımları:)) rehberlik ve klüpp ne ararsan var dolu dolu bir sene anlayacağın:)) program tekrar değişecekmiş değişmeden gidip idareye durumumu bildireceğim henüz hamileliğimden habersizler. gerçi haberleri olsada yoğunluğu pek azaltmazlar ama yinede benden söylemesi rahatsız olup rapor almak zorunda kalırsam vebali üstümden kalksın..
canım rabbim kayınpederine acil şifalar versin inşallah her şey yolunda gider de eşinde psikolojil olarak rahatlar gerçekten zor bir durum..
paşam olacak olacak rabbimin izniyle iyi şeyler düşün inşalalh..
bende bugün araştırma hastanesine gideceğim bir prof. var onunla görüşebilirsem inşalalh bu rahim ağzı boyuna baktıracam tekrar. ondanda iyi şeyler duyarsam içim rahatlayacak.. hayırlısı inşalalh rabbimden..
Kizlaaaaaaarrrr
Fish sonuclarımız Allah'a şükür iyi geldi :)))))))
Nasıl mutluyum bilemezsiniz
İnşallah 2 hafta sonraki sonuclarımızda yüzümüzü güldürür
Chnb filmlerden 3 idiot U buldum çektirdim
Diğer ikisinize bulmaya çalışacak cocuk
Sen bana adresi gönder özelden ben sana en kısa zamanda gönderirim
Regrete, yaşadığın olaylar üzücü
Bende bazen senin esın gibi davranırım ve cevremdekileri cok kırarım, onların ne kadar üzüldüğünü goruncede cok pişman olurum
Umarım en kısa zamanda kayınpederinin saglıgı düzelir, esinle de aranızda ki kırgınlığı giderirsizniz
Suan hamile kalsan babanız hasta olduğu için belki yeterince kendinle ilgilenemeyeceksin
Herseyde bir hayır var
Paşam, Allah sana da aranızda ezmeken korktuğunuz bir tombik verecek elbet
O günlerin gelecegine emin ol
merhaba arkadaşlar bebeğimiz dün doğdu çok şükür..bir haftadır ağır griptim ağrı kesici de içtim antibiyotikte dün kontrole gittim 39 artı 5 tesin ille alttan bakayım dedi ben iyileşeyim filan dedim olsun ne zaman kontrole gelirsin ona karar vermem lazım dedi bi baktı 5 santim:))
kaldık tabi suni sancıyı da yedik..kordon boynunda ve eli omuzundaydı kolu çıkar diye bayağı bir tedirğin oldum ama çok şükür bugün evimizdeyiz..kilosu 3700 ölçülürken 3350 doğdu:)) süt gelmediği için ilk gece konser dinledik bakalım bu gece gelir inşallah..incim de o ağladıkça bakınıyor kim var diye:))
tebriklere şimdiden teşekkürler darısı başınıza isim isim dua ettim sizlere de..çok giremem artık iş çok...
merhaba arkadaşlar bebeğimiz dün doğdu çok şükür..bir haftadır ağır griptim ağrı kesici de içtim antibiyotikte dün kontrole gittim 39 artı 5 tesin ille alttan bakayım dedi ben iyileşeyim filan dedim olsun ne zaman kontrole gelirsin ona karar vermem lazım dedi bi baktı 5 santim:))
kaldık tabi suni sancıyı da yedik..kordon boynunda ve eli omuzundaydı kolu çıkar diye bayağı bir tedirğin oldum ama çok şükür bugün evimizdeyiz..kilosu 3700 ölçülürken 3350 doğdu:)) süt gelmediği için ilk gece konser dinledik bakalım bu gece gelir inşallah..incim de o ağladıkça bakınıyor kim var diye:))
tebriklere şimdiden teşekkürler darısı başınıza isim isim dua ettim sizlere de..çok giremem artık iş çok...
Hayırlı uğurlu,Allah analı babalı büyütsün inşallah,artık listeyi güncelleyebilirim sofikadan sonra seni bekliyordum
Arzufirdesçim allah analı babalı büyütsün canım
Kızlar ablamı aradım enişte haftalık 150 veririm demiş yolu uzagından geçtim yol parası 35 gidiyo ayda eder 600 bana aklıyo 475ben ne yapayım gidiyimmi gitmiyimmi ya kararsız kaldım HAFTALIGIM 115 TL GELİYO BU ARADA
Kızlar ablamı aradım enişte haftalık 150 veririm demiş yolu uzagından geçtim yol parası 35 gidiyo ayda eder 600 bana aklıyo 475ben ne yapayım gidiyimmi gitmiyimmi ya kararsız kaldım HAFTALIGIM 115 TL GELİYO BU ARADA
gece gece beni güldürdün delü şeyBence git hem kafan dağılır hemde azda olsa paranı kazanırsın eve destek olur.. ayrıca yabancı yer olmaması da çok iyi senin açından Evde de hergün temizlik yaparak çalışıyorsun üstüne para verende yokben denemeni tavsiye ederim
Bence de git canım akmasada damlar...
METAL
operasyonun basariyla gecmesine sevindim.dikislerden dolayi bir sure sikinti yasasanda sonu guzel olucak insallah.
CHNB
yazdiklarindan anladigim kadariyla esinin ailesinde dayanisma var ihtiyaci olana karsi ne guzel.
Ben yillardir boyle bir tavirla karsilasmadim.sadece neyi bekliyorsunuz diyorlar. Senle ilgilenmeleri ve sahip cikmalari imreniyorum vallahi.
ARZUFIRDEVS
gozun aydin arkadasim.rabbim evlatlarinla birlikte saglikli ve huzurlu bir yasam nasip etsin.
kocaman bir aile oldunuz ne guzel.
değerli anneler selamlar bende prematüre annesiyim bebeğim 36 haftalık dünyaya geldi yanlız 4 hafta anne karnında hafta geriliği olduğundan doktorlar 32 haftalık olarak kabul ediyorlar her hangi bir sancım olmadı yada erken doğum belirtiside yoktu bebeğimin anne karnında durumu iyi değil diye acil sezaryanla aldılar 45 gün yoğun bakımda kaldı 1660 gr vede 43 cm doğdu oğlum. benim sorunumun ne olduğunu doktorlarım söylemedi daha doğrusu bebeğimin neden bu sıkıntıları yaşadığını doktorlarım açıklayamadı size sorum şu ben Allah nasip ederse seneye ikinci bebeğime hamile kalmayı planlıyorum yanlız aynı sorunları yaşamaktan çok korkuyorum bana neler yapmamı tavsiye edersiniz yapmam gereken testler varmı yada şimdi doğumumdan 8 ay geçti genede testler yapılırsa benim hamileliğimde yaşadığım sorunların sebebi ortaya çıkarmı?hepimize Allah yardımcı olsun sevgi ile kalın
Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsünmerhaba arkadaşlar bebeğimiz dün doğdu çok şükür..bir haftadır ağır griptim ağrı kesici de içtim antibiyotikte dün kontrole gittim 39 artı 5 tesin ille alttan bakayım dedi ben iyileşeyim filan dedim olsun ne zaman kontrole gelirsin ona karar vermem lazım dedi bi baktı 5 santim:))
değerli anneler selamlar bende prematüre annesiyim bebeğim 36 haftalık dünyaya geldi yanlız 4 hafta anne karnında hafta geriliği olduğundan doktorlar 32 haftalık olarak kabul ediyorlar her hangi bir sancım olmadı yada erken doğum belirtiside yoktu bebeğimin anne karnında durumu iyi değil diye acil sezaryanla aldılar 45 gün yoğun bakımda kaldı 1660 gr vede 43 cm doğdu oğlum. benim sorunumun ne olduğunu doktorlarım söylemedi daha doğrusu bebeğimin neden bu sıkıntıları yaşadığını doktorlarım açıklayamadı size sorum şu ben Allah nasip ederse seneye ikinci bebeğime hamile kalmayı planlıyorum yanlız aynı sorunları yaşamaktan çok korkuyorum bana neler yapmamı tavsiye edersiniz yapmam gereken testler varmı yada şimdi doğumumdan 8 ay geçti genede testler yapılırsa benim hamileliğimde yaşadığım sorunların sebebi ortaya çıkarmı?hepimize Allah yardımcı olsun sevgi ile kalın
evet canım tırsagın tekiyim pazara bile tek gidemiyorum anca markete aileme okadar kalabalık ortam geriyo beni önceleri öylemiydim deli dolu biriyim bu panik atak beni maffetti bugünümede şükür ama bazen ölüden farksız oluyorumMETAL
operasyonun basariyla gecmesine sevindim.dikislerden dolayi bir sure sikinti yasasanda sonu guzel olucak insallah.
HIDDENISKO
sonuclarin iyi cikmis ne guzel.kendime gibi sevindim.bence digerlerini dusunme bile.bebeginle gecirecegin guzel gunler olsun hayalinde.
PASAM
Bence basla ise.anladigim kadariyla pek disari cikan biride degilsin.kafan dagilir.evet rakam kucuk ama olmayinca olmuyor iate.en azindan bir sure calissan dr gidecek parayi dusunmezsin ilk etapta.kafandan bir sikinti eksilmis olur
CHNB
yazdiklarindan anladigim kadariyla esinin ailesinde dayanisma var ihtiyaci olana karsi ne guzel.
Ben yillardir boyle bir tavirla karsilasmadim.sadece neyi bekliyorsunuz diyorlar. Senle ilgilenmeleri ve sahip cikmalari imreniyorum vallahi.
DUYADIN
Agrilarin gecti sanirim.masallah
Ablan nasil.oldu yeni bir tedavi varmi
Ara ara aklima geliyor
ARZUFIRDEVS
gozun aydin arkadasim.rabbim evlatlarinla birlikte saglikli ve huzurlu bir yasam nasip etsin.
kocaman bir aile oldunuz ne guzel.
canım evimden çıkıyorum metroyla arası 15 dakikaGit güzelin kafanı dağıtırsın. Yol seni strese sokmayacaksa git en azindan deneme sansin varsa dene. Tekstil ısı dediğin eğer magszaciliksa bu isi15 sene yapmış biri olarak zevkli olduğunu belirtmek isterim. Cevren değişir. İnan çalışınca kafana taktiğin seylerin azalacağını göreceksin. Ev ısı nankörde vede yeni takıntılara sebep olur . Ben oglumun dogunundan si
Sonra2,5sene ara verdim insn cocukla ilgilenmekten cok ev isi yapiyordum. Cocuk oyun ister dur oglunsunu yapayim bunu yspayim. Temiz yer bile zamanla kirli gözüküyor insana.
Paransiı azmış ama sana iyi gelcegni düşünüyorum bende tekstilde çalışıyorum genelde yogun bı sektör kafanı dağıtmana yardımcı olur hemde sigortan ödenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?