- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.001
metal canım cok sukur sag saglim atlatmışsın operasyonu,inşallah cok buyuk haftalarda saglıkla kuzunu kucagına alırsın,Allah´ım korusun!
vajina girişinde yırtık olması ilk defa okudugumuz bir durum bu topicte,demek cok fazla acmak zorunda kalmışlar,cok gecmiş olsun canım ameilyat sonrası temizllik icin ne tavsiye etti doktor,simdi orda dikişin varken daha da dikkatli olman lazım.
aklıma gelmişken bana dogumdan sonra zafiranlı su verdiler ve her wc sonrası ozellikle de buyuk wc sonrası o suyla yıkanmamaı soylediler,tabii bende aynen uyguladım ve 5-6 uygulama sonrası asırı bir yanma ve kızarıklık hissi olustu,resmen bacak aramın yandıgını hissediyordum,hemsireye soyledigimde bazı bunyelerin alerji yapabilecegini soyledi,batikonlu suyla devam etsem zararı olur mu dedim yok dediler,eskiden biz de baticon veriyorduk ama hastalar cok etraf batıyor diye istemediklerinden zafirana donduk dediler,e ben baticona bir hayli alışkın biri olarak hemen baticona dondum,cok sukur yanma hissi de ertesi gun gecti.Demem o ki alerjiniz falan yoksa hijyen acısından zafiranlı su da bir alternatif olablir serklaj sonrası,bir fikir olsun size de.
Merhaba arkadaslar
Beni sorup soruştursun merak eden tüm arkadaslara sevgilerimi iletmek isterim.
Hepinize duâlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
Ben bu gün evime geldim ara ara okumaya çalıştım sma yazamadım
Allahıma şükür operasyonum oldu. Genel olarak hamd olsun uyuyun.
Dün oldukça stresli bir gündü. Sabah sekizde hastanede idik. Anestezi İcin tahlillerin yapıldı.
Saat birde operasyon olacaktı. Bire kadar heyecanla bekledim.
Fakat sabah yapılacak operasyonlar aksadigi İcin beni operasyona saat dört de alabildiler
Bide Arda bey sabah aracıyla bir kaza aksatmış. Oda biraz gergin ve uzuntuludu. Allah korumuş.
Beni. Rahimboyun 1,5 olunca Vajinal girişimi biraz fazla açmaları gerekmiş. Zafer. Kullandıkları aletler
Dış dudakların iç kısmında zedelemiş o yüzden oralarımda dikişle rim var. Beni en cok. Onlar zorluyor.
Oturamiyorum. Wc giderken yataktan kalkarken yardımlaşma direk ayağa kalkıyorum. Dikişler dışarıda olunca
İdrarda yakıyor.
Hamd olsun Allah başka acı vermesin.
Hafif kanamam oldu . Simdi akıntkmls pembe geliyor arada.
Allah hepinizden razı olsun. Bebeklerinizi zamanında kucağınıza almayı nasip eylesin.
Anne olmak isteyen tüm arkadaslara fn kısa zamanda mevlam nasip etsin
Dualarınızda beni ve oğlumu katarsanız sevinirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah'ın sana sığındık. Hikmetini bizlerden esirgeme.
Chnb,paşam kızlar kayınbabam hiç iyi değil İstanbul'a getiriyorlar son çare burda ünlü bir doktor var damar cerrahisinde farklı tekniklerle ameliyat yapabilen ona randevu alındı ptesi gününe inşallah ameliyat edebilir ...
Benim durumlarım hiç iyi değil eşim babasının durumundan çok etkileniyor çok mutsuz depresif işin kötüsü bu ruh hali nedeniyle benide suçluyor..sinirini bende bozuyormuşum sorun çıkarıyormuşum vs bir sürü şey yanına gittiğime bin pişman oldum bebek deneme olayını rafa kaldırdık bu ay çalışma olmadı bundan sonra bir süre daha da olmayacak.. aramız çok bozuk baba hasta bir anda tüm planlar tepe takla oldu ...Bu durum eşimin tavrı beni çok üzdü moralim çok bozuk((((( onu anlıyorum elimden geldiği kadar destekte olmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor ne yapsam ters tepiyor (( uzun zamandır hiç olmadığı kadar kötüyüm kusura bakmayın kimsenin canını sıkmak istemiyorum ..ama malesef bende durumlar böyle (((((
Benim de randevum yarındı kızlar ama maalesef doktor bugün ve yarın yokmuş o yüzden cuma gününe alındı,kuzumu görmek için 1 gün daha bekliycem
Chnb,paşam kızlar kayınbabam hiç iyi değil İstanbul'a getiriyorlar son çare burda ünlü bir doktor var damar cerrahisinde farklı tekniklerle ameliyat yapabilen ona randevu alındı ptesi gününe inşallah ameliyat edebilir ...
Benim durumlarım hiç iyi değil eşim babasının durumundan çok etkileniyor çok mutsuz depresif işin kötüsü bu ruh hali nedeniyle benide suçluyor..sinirini bende bozuyormuşum sorun çıkarıyormuşum vs bir sürü şey yanına gittiğime bin pişman oldum bebek deneme olayını rafa kaldırdık bu ay çalışma olmadı bundan sonra bir süre daha da olmayacak.. aramız çok bozuk baba hasta bir anda tüm planlar tepe takla oldu ...Bu durum eşimin tavrı beni çok üzdü moralim çok bozuk((((( onu anlıyorum elimden geldiği kadar destekte olmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor ne yapsam ters tepiyor (( uzun zamandır hiç olmadığı kadar kötüyüm kusura bakmayın kimsenin canını sıkmak istemiyorum ..ama malesef bende durumlar böyle (((((
kızlar bugün oğlanın öğretmeniyle konuştum oğlumu bir övdü bir övdü... özel bir çocuk diyor... dahi özellikleri varmış:))
hint filmi varmış her çocuk özeldir isimli. Aynı cihan buğra diyor seyredin dedi... seyreden var mı? ya da nereden bulunur?
amin işşallah hayırlısıyla zamanı gelince gelsin işşallah geçen çok düşündüm dedim paşa aglayıpta yavrularını üzüyosun ne yapayım ana yüregi diyorum ben buna bendende beteri var mesela bir arkadaşım var 3 kızı oldu işin kötüsü hemen dogumdan sonra vefat ettiler eşiyle teyze çocukları biri var amca çocukalrı onunda öyle geçen arkadaşım hamileydi demiş bir arkadaş oglumun tekmelerini çok hızlı duymaya başladım yazmış o bebegi rahatsız olan arkadaşımda keşke benim bebegimde öle olsa ama degil demiş canım acıyo diye yazmış sonra dedim paşa şükret haline beterin beteri var allah çok şükür bebekelrimin bir sakatlıgı yoktu bütün testlerden geçtiler ama neden bazen gözyaşlarımı durduramiyorum ban kızıcaksnız ama ablam benden 8 sene sonra evlendi oglu aralıkgın 23 3 yaşına giricek erkek ardeşim geçen haziranda evlendi oglu 5 aylık oldu okadar agırıma gidiyorki kardeşlerim benden sonra evlendi bebeleri var benim yokkichnb canım filmi izlemedim ama olumlu çok şey duydum bi türlü nasip olmadı izlemek yorumları okumuş ve izlemem gereken filmler arasına koymuştum
özellikle eğitimci olarak izlememiz gerektiğini düşünmüştüm hatta senin çocuk ile ilgili ilk sıkıntılarını buradan okuduğumda aklıma bu film gelmişti söyleyecektim ama kendim de izlemediğim için tavsiye edemedim. bolyywood filmleri bu ara benim de gözdem. 3 idiots ve benim adım khan bu filmlerde her çocuk özeldir ile aynı yapm. diğer ikisini izlemiş ve çok bgğenmiştim. sıra her çocuk özeldir filminde. nette film sitelerinden indirip izleyebilirsin canım. oğlun ile ilgili olarak duyduğun şeylere de çok sevindim artık iyice rahatlamışsındır. bu arada yazamadım kaç gündür ama takip ettim kontrolede gitmişsin her şey yolundaymış çok sevindim..
metal çokk çokkkk geçmiş olsun. zor ve stresli bir operasyon olmuş rabbim şifa versin tez vakitte iyileş inşalah.
ve diğer arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. rabbim yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
paşam rabbim sanada tez vakitte muradını göndersin inşalalh.. iki sene boyunca evlat hasretiyle doktor kapılarını aşındıran biri oalrak seni çokk iyi anlayabiliyorum inşalalh kasım ayı sizin ayınız olur:)))
canım geçmiş olsun kayınpederine seninlede uzun uzun konuştuk sende haklısın tabide onunda kafası dolu ne yapıceksinChnb,paşam kızlar kayınbabam hiç iyi değil İstanbul'a getiriyorlar son çare burda ünlü bir doktor var damar cerrahisinde farklı tekniklerle ameliyat yapabilen ona randevu alındı ptesi gününe inşallah ameliyat edebilir ...
Teşekkür ederim sofikacım,bende çok kızgınım aslında daha fenası çok kırgın( bugün döndüm yanından ruhumu karartmış resmen ..
( ben bebek olayına kırgın değilim üstünede gitmiyorum.. davranışlarına çok üzüldüm gerçi 5 yıldır evliyiz eşim böyledir ya çok iyidir ya kötü.. bazen aman Allahım ne kadar şanslıyım dedirtir bazende Allahım ben ne suç işledim :)) tek erkek anormal sevgi görerek büyümüş ailesi elinden geldiğince istediklerini yapmaya çalışmış Anne zaten oğlum diyor başka birşey demiyor ..hep sen bilirsin sen doğrusun denmiş Anne Baba otoriter değil istediğini yapmış .. şimdi ben ufacık bir eleştiri yapsam kaldıramıyor soruna da pek alışkın değil dünyası kararıyor sonra da benimkini karartıyor yani şuan sorun çocuk yapmaktan daha sıkıntılı durumumuz var bunlar mutlaka geçecek ama olan evliliğe oluyor kırgınlıklar kalıyor..Uykum falan kaçtı üzüntümden ( neyse yatmaya çalışayım ben
Chnb canım senin dediğin filmin dvd siniş amazon.com diye bir alışveriş sitesi var yabancı,orda buldum,güvenilir bir sitedir,biz ordan non-latex prezervatif alıyorduk eşimle (çünkü alerjim var latekse karşı)
metal canım cok sukur sag saglim atlatmışsın operasyonu,inşallah cok buyuk haftalarda saglıkla kuzunu kucagına alırsın,Allah´ım korusun!
vajina girişinde yırtık olması ilk defa okudugumuz bir durum bu topicte,demek cok fazla acmak zorunda kalmışlar,cok gecmiş olsun canım ameilyat sonrası temizllik icin ne tavsiye etti doktor,simdi orda dikişin varken daha da dikkatli olman lazım.
aklıma gelmişken bana dogumdan sonra zafiranlı su verdiler ve her wc sonrası ozellikle de buyuk wc sonrası o suyla yıkanmamaı soylediler,tabii bende aynen uyguladım ve 5-6 uygulama sonrası asırı bir yanma ve kızarıklık hissi olustu,resmen bacak aramın yandıgını hissediyordum,hemsireye soyledigimde bazı bunyelerin alerji yapabilecegini soyledi,batikonlu suyla devam etsem zararı olur mu dedim yok dediler,eskiden biz de baticon veriyorduk ama hastalar cok etraf batıyor diye istemediklerinden zafirana donduk dediler,e ben baticona bir hayli alışkın biri olarak hemen baticona dondum,cok sukur yanma hissi de ertesi gun gecti.Demem o ki alerjiniz falan yoksa hijyen acısından zafiranlı su da bir alternatif olablir serklaj sonrası,bir fikir olsun size de.
Benim de randevum yarındı kızlar ama maalesef doktor bugün ve yarın yokmuş o yüzden cuma gününe alındı,kuzumu görmek için 1 gün daha bekliycem
canım dün yazıp çıkmıçtım hemen. yeni gördüm mesajını:)) program fena değil. çarşamba günüm boş. hafta ortasının boş olmsı da güzel ayrıca. iki gün gidip dinleneceğim çok yorulmayacağım inşallah.. ama diğer günler yoğun maalesef akşam 4 e kadar okuldayımDers programın nasıll, kaçıncı sınıf hangi dersleri verdiler?
Haklısın canım yaaa kafamı kaldı bende,hint dilini geliştirirsin artıkKızlarr, Hideniskonun ön sonuçlar gelmişşşşşşşşşşş....
Şükürler olsun iyiymiş....... Çok sevindiiiiiiimmmmmmmmmmmm...
Yabancı siteyse canım film Türkçe seslendirme olur mu?
Canım telefon ederim sana uyuyorsundur şimdi... Kızlara katılıyorum canım. Bizimki de sinirlenince kendini kaybeder. Tanıdın eşimi hiç bekler misin kızınca ne dediğini bilmez kalbimi kırar elinde ne varsa da etrafa fırlatır(
canım zarifanlı su nasıl bir şey duymamıştım. ismi çok zarif gerçi:))
Canım bir gün ne kadar kıymetli değil mi?
Sağlıklı olsun da bekleriz:))
Kızlar kayıp haftanız geçince insan rahatlıyor gerçekten geçti mi eylülgülü, duyaydın sizin?
hidenisko nun sonucları guzel çıkmış cok sevindim ben zaten kotu cikacagni düşünmemiştimKızlarr, Hideniskonun ön sonuçlar gelmişşşşşşşşşşş....
Canım telefon ederim sana uyuyorsundur şimdi... Kızlara katılıyorum canım. Bizimki de sinirlenince kendini kaybeder. Tanıdın eşimi hiç bekler misin kızınca ne dediğini bilmez kalbimi kırar elinde ne varsa da etrafa fırlatır(
Kızlar kayıp haftanız geçince insan rahatlıyor gerçekten geçti mi eylülgülü, duyaydın sizin?
kıyamam kızlar sıpalar saglıklı olsunlarda görmeyin olurOlsun canım cumaya ne kaldı surda ben daha cok var
Kızlarr, Hideniskonun ön sonuçlar gelmişşşşşşşşşşş....
canım dün yazıp çıkmıçtım hemen. yeni gördüm mesajını:)) program fena değil. çarşamba günüm boş. hafta ortasının boş olmsı da güzel ayrıca. iki gün gidip dinleneceğim çok yorulmayacağım inşallah.. ama diğer günler yoğun maalesef akşam 4 e kadar okuldayım(( programda ne ararsan var 9 10 11 12 her sınıfın hem edebiyat hem dil anlatımları:)) rehberlik ve klüpp ne ararsan var dolu dolu bir sene anlayacağın:)) program tekrar değişecekmiş değişmeden gidip idareye durumumu bildireceğim henüz hamileliğimden habersizler. gerçi haberleri olsada yoğunluğu pek azaltmazlar ama yinede benden söylemesi rahatsız olup rapor almak zorunda kalırsam vebali üstümden kalksın..
canım rabbim kayınpederine acil şifalar versin inşallah her şey yolunda gider de eşinde psikolojil olarak rahatlar gerçekten zor bir durum..
paşam olacak olacak rabbimin izniyle iyi şeyler düşün inşalalh..
bende bugün araştırma hastanesine gideceğim bir prof. var onunla görüşebilirsem inşalalh bu rahim ağzı boyuna baktıracam tekrar. ondanda iyi şeyler duyarsam içim rahatlayacak.. hayırlısı inşalalh rabbimden..
Kizlaaaaaaarrrr
Fish sonuclarımız Allah'a şükür iyi geldi :)))))))
Nasıl mutluyum bilemezsiniz
İnşallah 2 hafta sonraki sonuclarımızda yüzümüzü güldürür
Chnb filmlerden 3 idiot U buldum çektirdim
Diğer ikisinize bulmaya çalışacak cocuk
Sen bana adresi gönder özelden ben sana en kısa zamanda gönderirim
Regrete, yaşadığın olaylar üzücü
Bende bazen senin esın gibi davranırım ve cevremdekileri cok kırarım, onların ne kadar üzüldüğünü goruncede cok pişman olurum
Umarım en kısa zamanda kayınpederinin saglıgı düzelir, esinle de aranızda ki kırgınlığı giderirsizniz
Suan hamile kalsan babanız hasta olduğu için belki yeterince kendinle ilgilenemeyeceksin
Herseyde bir hayır var
Paşam, Allah sana da aranızda ezmeken korktuğunuz bir tombik verecek elbet
O günlerin gelecegine emin ol
Maşallah canım oğulların yüzünü hep güldürsün
canım dün yazıp çıkmıçtım hemen. yeni gördüm mesajını:)) program fena değil. çarşamba günüm boş. hafta ortasının boş olmsı da güzel ayrıca. iki gün gidip dinleneceğim çok yorulmayacağım inşallah.. ama diğer günler yoğun maalesef akşam 4 e kadar okuldayım(( programda ne ararsan var 9 10 11 12 her sınıfın hem edebiyat hem dil anlatımları:)) rehberlik ve klüpp ne ararsan var dolu dolu bir sene anlayacağın:)) program tekrar değişecekmiş değişmeden gidip idareye durumumu bildireceğim henüz hamileliğimden habersizler. gerçi haberleri olsada yoğunluğu pek azaltmazlar ama yinede benden söylemesi rahatsız olup rapor almak zorunda kalırsam vebali üstümden kalksın..
canım rabbim kayınpederine acil şifalar versin inşallah her şey yolunda gider de eşinde psikolojil olarak rahatlar gerçekten zor bir durum..
paşam olacak olacak rabbimin izniyle iyi şeyler düşün inşalalh..
bende bugün araştırma hastanesine gideceğim bir prof. var onunla görüşebilirsem inşalalh bu rahim ağzı boyuna baktıracam tekrar. ondanda iyi şeyler duyarsam içim rahatlayacak.. hayırlısı inşalalh rabbimden..
Haklısın canım yaaa kafamı kaldı bende,hint dilini geliştirirsin artıkolsa olsa ingilizce olur
Yok canım benim daha geçmedi 19+5 de kaybetmiştim ben
hidenisko nun sonucları guzel çıkmış cok sevindim ben zaten kotu cikacagni düşünmemiştim
canım benim 16.haftaydi onceleri benim korkularım erken başlayacak diye düşünürdum o hafta zor gecti üstelik tamda o gün çamaşırında nokta kadarda olsa kan gormuştum cok korkmuştum sonrası cok rahat gecti hiç ummadığım kadar rahat dikişden sonra stres yaparım diye düşünmüştüm ama olmadı taa ki düne kadar lekenme olunca cok korktum simdi iyiyim ama eskisi kadar da rahat değilim
Kizlaaaaaaarrrr
Fish sonuclarımız Allah'a şükür iyi geldi :)))))))
Nasıl mutluyum bilemezsiniz
İnşallah 2 hafta sonraki sonuclarımızda yüzümüzü güldürür
Chnb filmlerden 3 idiot U buldum çektirdim
Diğer ikisinize bulmaya çalışacak cocuk
Sen bana adresi gönder özelden ben sana en kısa zamanda gönderirim
Regrete, yaşadığın olaylar üzücü
Bende bazen senin esın gibi davranırım ve cevremdekileri cok kırarım, onların ne kadar üzüldüğünü goruncede cok pişman olurum
Umarım en kısa zamanda kayınpederinin saglıgı düzelir, esinle de aranızda ki kırgınlığı giderirsizniz
Suan hamile kalsan babanız hasta olduğu için belki yeterince kendinle ilgilenemeyeceksin
Herseyde bir hayır var
Paşam, Allah sana da aranızda ezmeken korktuğunuz bir tombik verecek elbet
O günlerin gelecegine emin ol
Teşekkür ederim canım
Dış dikiş terim vajina girişinde değil. Durakların iç kisminda. Hani ağda konusunda hep uyarıyordum ya yarık olur diye.
Tam o kkısım da. Açmak için kullanılan metal sipaclar zedelemiş.
Temizlik konusunu özellik le sordum.hatta dıştaki fikirlerim için ayrıca tekrar alattin dr hicbirsey kullanmasına demiş. Içim hiç rahat değil. Sirkeli su belki dış dikiş verimi yakar.ben Batikon lü suyu yapmak istiyor rum.nasıldı .yanlış hatırlamıyorsam geciste sende okumuştum. 1litre suya 4-5 damla Batikon muydu.
Kızlarr, Hideniskonun ön sonuçlar gelmişşşşşşşşşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?