Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım çok şükkür iyiyim,yarın dr randevum var,benim dr de şahsına münasır bi kişilik,öyle randevu saati falan alamıyorsun bi gün önce arayıp haber veriyorlar,saat serçme şansım hele hiç yok,eşim yine gelemicek
Sağolasın canım ablam iyi,açık ameliyat olduğu için en az üç ay korunun demiş dr,ondan önce bi rahim filmi çekilecelk,sorun yoksa doğalına bırakıcaklar sanırım, o da diyor ki sern doğurmaya yakın ben hamile kalsam ne güzrl olur,inşallah,biz plan yapıyoruz ama alnımızda yazılan oluyor,hayırlısı..

Öncelikle geçmiş olsun. Benim dr m özellikle bebeğe giden ka akımına her seferinde bakıyor. Genelde gerilik olanlarda daha çok bakıyormuş. Bence riskli bir gebelik dr sine gidin o size testleri söyler. Aklıma acaba pıhtılaşma sorununuz var da yeterince bebeğe kan akışı mı olmuyor geldi.

bu testler de hamile kalmadan da yapılabilir.

şu an iyidir inşallah bebeğiniz...[/QUOTE]

sağolun hamd olsun bebeğim şimdi iyi çok zor zamanlar geçirdik ama geçti.benim doktorum her seferinde her şeyin yolunda olduğunu söylemişti sonra 33 hafta da gittiğimde bebeğin zayıf kaldığını söyledi vede vitamın verdi git 20 gün sonra gel dedi ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyordum aradım söyledim fark etmez hamileliğin son haftalarında olur demişti en son dayanamadım vede gittim 15 gün sonra yoktu doktorum hastaneden onun yerine bakan doktor ki Allah binkez razı olsun daha yüzüme bakar bakmaz kaç haftalık hamilesin dedi vede acil doğuma yollamıştı.sonraki dönemde çok sordum ama bana bir açıklama yapmadılar neyin sebeb olduğunu testlerde çıkmadığını söylediler.birde benim sezaryan yerim hala çok ağrıyor gittim doktora birşey bulamadı ama hala şişkinlikler oluyor

rabbım analı babalı buyutsun ınsallah

teşekürler paylaştıklarınız için bende öyle düşünüyorum tek doktorla sınırlı kalmayacağım.ilk hamileliğimde izmire yeni gelin gelmiştim ailem yanımda yoktu doktorları tam tanımıyordum işte tavsiye ile gitmiştim doktora ki gitmez olaydım o kadar çok dikkatlı olmama rağmen sürekli 15 günde bir hastaneye gitmeme rağman başıma gelmeyen kalmadı doktor hatası benim durumum kime anlatırsam doktorun hatası olduğunu söylüyor.zaten ben ilk bebeğimin erken alınmasınıde istemiyordum ama bebeğim son 15 gün hiç beslenmemiş benden yani Rabbim bağışladı bana evladımı yoksa beni sezaryana aldıklarında kendine doktor sıfatı veren bayan ki sezaryanım rısklı olduğu için kendi doktorumu çağırdı hastane ameliyata bana bebeğimin yaşamadığını bunun sebebininde suçlusununde ben olduğumu benim bebeğimi besleyemediğimi söyledi.ilk kez anne olacağım herşey yolunda diyen bayan bana kalktı ameliyat masasında sakın beni suçlama sen bakamadın bebeğin ölmüş karnında açlıktan demişti.tek suçlusu var oda sensin demişti narköz veremediler alerjim vardı bebeğim zehirlemeye başladığı için bedenim balon gibi şişmişti o yüzden belden de uyuşturamadılar narközsüz bebeğimi aldılar o halde kadın sürekli beni suçladı o kadar sıkıntı çektimki ama Rabbime bin kez şükür mucize oğlum yaşıyordu çok şey yaşadı ama sonunda ona kavuştum şimdi 8 aylık oğluşum Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Çok şükür canım ya öyle utandım ki geçen muayenede görevli gelmedi . Tekerlekli sandalyeyle yorgun olduğu halde bankoya kadar götürdü. İçimde geçirdim koskoca TEDKolejini bitirmiş, Ankarada okumuş, Amerikada eğitim görmüş ne kadar mütevazi dedim. Dış görünüşte baksan dersin Amerikalı...:)) Çok seviyorum ben de eşim de. Bazen ben yan çiziyorum erken olursa bebek ya altından kalkamazsak hastanenin. başka dr de düşünsek mi alternatif erken olma ihtimaline karşı sgk geçen bir yer. Eşim yanaşmıyor... Kolay kolay güvenmez kimseye, Arda beye çok güveniyor o da...

Senin doçentte bir tuhafmış ya... yakın illerde yok mu dr canım ya? Takip mi serklaj mı çok zor karar vermek. vajinal niye ölçmedi ki?

Yarın kaçta randevun canım? Ablan da inşallah beklemeden kalır hamile...

minitoyu da ekler misin d.t 13 ocak ısparta serklaj var dr bilmiyorum...

tekrar geçmiş olsun canım. sezaryen niye ağrıyor ki? ben sıkıntı yaşamamıştım bilemiyorum...

rabbım analı babalı buyutsun ınsallah

nasılsın canım benim?

Canım yaaaaaaaa. Nasıl dr imiş öyle... Resmen suçunu bastırmış. mahkemeye verseydin keşke. Allah korusun sen besleyemesen de denir mi o durumda ya... Allah iyi dr lerle karşılaştırsın....Amin...

tekrar geçmiş olsun canım. sezaryen niye ağrıyor ki? ben sıkıntı yaşamamıştım bilemiyorum...[/QUOTE]

benimki pek normal sezaryan sayılmazdı bedenim şişmişti belden uyuşturamadılar değişken alerjim olduğundan uyutamadılarda doktorlar beni uyuşturmadan ameliyat ettiler hala hatırladıkça nasıl dayandığımı bilemiyorum o anlara.çok iyi dinlenmem gerekiyordu öyle demişti doktorlar ama bebeğim o halde küvezdeyken yoğun bakım kapısında geçti 45 günüm ondan sonra da evde çok zorlu bir bakım süreci başladı oğlumun sanırım o yüzden yaram tam iyileşmedi dinlenemedim

Canım yaaaaaaaa. Nasıl dr imiş öyle... Resmen suçunu bastırmış. mahkemeye verseydin keşke. Allah korusun sen besleyemesen de denir mi o durumda ya... Allah iyi dr lerle karşılaştırsın....Amin...[/QUOTE]

çok istedim doktorla hesaplaşmayı ama bebeğimin durumu o kadar kritiktiki zamanımı harcamak istemedim oğlum yeni kendini toparladı.bende olan bitenleri yazadım bir avukat aracılığıla sağlık bakanlığına başvurdum bakalım ne sonuç çıkacak canım

canım Allah korumus seni de oglunu da cok sukur simdi ikiniz de iyisiniz
nasıl narkozsuz ameliyat ettiler,canlı canlı mı kestiler yani korkunc bu
o doktoru da evire cevire dovesim geldi bunları meslekten men edeceksin vicdansızlar cok
ne demek bebegini besleyemedin,sanki sen kıstın bebeginin yiyecegini ayy sinir oldum cok
Allah´ım korusun hepimizin de evlatlarını inşallah

İzmir-sahra kimdi izmirdeki dr un ? Aklımızda olsun da ona göre bilelim İzmirdeyken...

Amin inşallah,Canım hala aramadılar,öğleden sonra arıyorlar haber veriyorlar bekliyorum,
Canım yaaaa sofikanın doğumu ne zamandı hatırlıyor musun onu da yaxmalıyım,arzufirdevs 19 eylül-erkek-serklaj var

izmir sahra arkadaşım inan okuduklarım korkunçtu,tüylerim diken diken oldu,Allah bir daha yaşatmasın,oğluşuna uzun ömür sağlık versin,o doktorun da cezasını versin inşallah,ben de izmirdeyim kimmiş bu dr bileyim ben de çok merak ettim,özelden yazabilirsin

Son düzenleme:

evet canım Allah korudu evet beni canlı canlı kestiler 72 saat yoğun bakımda kaldım.zaten sezaryandan sonra hastaneden hemen çıkıp gitmiş Allahından bulsun öyle şeyler yaşadımki eğer az hakkım varsa bile asla ona helal etmeyeceğim kendimi geçtim bebeğim çektiklerini hatırladıkça öfkem artıyor işte doktor var canım doktorcuklar var ben malesef doktorcuklara denk geldim

İzmir-sahra kimdi izmirdeki dr un ? Aklımızda olsun da ona göre bilelim İzmirdeyken...

özel mesaj yazamıyorum sanırım burdaki bazı kurallardan dolayı yasal işlem başlattığımız içinde şimdilik açık yazmayım ismini özel mesaj yazmaya hak kazandığımda hemen yazacağım size tek tavsiyem pek buca daki hastanelere yani kadın doğumcularına uğramayın

izmir sahra arkadaşım inan okuduklarım korkunçtu,tüylerim diken diken oldu,Allah bir daha yaşatmasın,oğluşuna uzun ömür sağlık versin,o doktorun da cezasını versin inşallah,ben de izmirdeyim kimmiş bu dr bileyim ben de çok merak ettim,özelden yazabilirsin[/QUOTE]

canım özel mesaj yazamıyorum nedenini anlamadım ama canım yasal işlemlerden dolayı açık yazmayım ama arkadaşımada yazdığım gibi sakın bucadaki kadın doğumculara uğramayın özel mesaj yazma ve yasal işlemlerimiz sonuç verdiğinde mutlaka size yazacağım ismini

Hımm çok geçmiş olsun..O zaman bilmediğim bir dr..Buca'daki dr.ları bilmiyorum çünkü..Bizimkiler Karşıyaka civarında...

Hımm çok geçmiş olsun..O zaman bilmediğim bir dr..Buca'daki dr.ları bilmiyorum çünkü..Bizimkiler Karşıyaka civarında...

bana rica etsem karşıyakada tavsiye edebileceğiniz doktor varmı hala sezaryanımdan dolayı sıkıntılarım devam ediyor doktor için sürekli istanbula gidip gelmekten yoruldum doktor için yani o kadar güvenimi kaybettim çevremdeki doktorlara

Canım ya incinin doğum gününü yazabilir misin,bir de arzufirdevsin oğlunun acdını biliyor musun,listeyi güncelliycem de,dokunmatik ekranda yazıyorum gertiye gitmek çok sancılı oluyor

Karşıyaka da özel muaynanesi olan 2 bayan dr .var..İkisi de iyidir..Dr.Yasemin Satılmaz ve Dr.Şenay Aycan...Kent hastanesinden de Prf.Dr.Namık Demir ve Dr.Orçun Sezer...Alsancak Kadomer'den Dr.Levent Erkan...Namık Demire ulaşmak biraz güç...Telini vermez ama çok başarılı bir dr...Benim serklajımı yapmıştı...

Canım bı süre sonra alisirsin düzenini kurarsın bı dene bakalım

ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008--------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009--------------var
saslan------------------erkek-------------ÇınarDemir-----------------09.01.2009--------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009--------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009--------------var
Melek81----------------erkek-------------AliTuna--------------------07.02.2009--------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009--------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-----------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız---------------Elif-------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?-----------------------01.09.2009-------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül-----------------------06.09.2009-------------var
Yağmurcn---------------erkek------------YusufBora------------------15.10.2009--------------yok
Tuğba-ŞEKER-----------erkek-------------?--------------------------24.10.2009--------------var
el-muallim--------------üçüz kız------------?--------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay-----------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-----------........2009--------------var
nermn--------------------------------?--------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?--------------------02.06.2010-------------yok
DEBA-------------------kız&erkek----------------?--------------------...06.2010--------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin---------------------01.07.2010-------------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
Canzi3445---------------erkek-------------?---------------------------16.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde----------------------2010-------------------var
yasnur------------------erkek---------------?--------------------------2010-------------------?
sinop-e-----------------kız-----------------melis------------------------2010-----------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
nefisem-----------------?--------------------?-----------------------.02.2011---------------vajinal pesser
Güldenaz----------------kız------------------?-------------------------?-----------------------var
pares83-----------------kız------------------?-----------------------21.03.2011---------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız------------------?-----------------------------?------------------var
Ayer82------------------erkek---------------?------------------------21.04.2011-------------var
ozlem483----------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
nurcan35----------------kız----------------Eylül-----------------------07.2011----------------yok
jaluse------------------erkek-----------------?-----------------------15.07.2011-------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
LIMBURG1985------------erkek--------------Ömer Ali---------------------08.11.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina-------------------?-----------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53----------------erkek---------------Kerem-----------------------21.02.2012-----------var
Bermel------------------erkek-----------------?------------------------------?----------------var
girl85--------------------kız------------------?----------------------------26.04.2012------------var
sinannuray--------------erkek------------Vahap Enes---------------------08.05.2012------------var
Fadik-------------------erkek------------Yusuf Eymen---------------------01.07.2012------------var
sinem8484-----------kız&erkek------------Arda&beren----------------------------------------var
melikee---------------kız---------------------?----------------------------13.08.2012------------var
sofika------------------kız------------------inci----------------------------2012------------------var
arzufirdevs-------------erkek-----------------?------------------------------19.09.2012------------yok
HAMİLELERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
Ayer82-------------------kız--------------------------------------------------------var
sevdanehri54----------------------------------------------------------------------var
denizANASI------------------------------------------------07.11.2012-------------------var
meleğim ve aşkım--------kız-----------------------------------16.11.2012--------------------var
Prenslerim-------------erkek&erkek--------------------------09.12.2012---------------------yok
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012-------------------laparoskopik serklaj
sezen_kayaalp-----------------------------------------30.12.2012---------------------var
minito--------------------?---------------------------------13.01.2013----------------------var
hidennisko---------------kız------------------------------25.01.2013-------------------------yok
yaren58------------------kız-------------------------------22.01.2013----------------------------var
eylulgulu------------------?-------------------------------------?--------------------------------var
duyaydin------------------erkek---------------------------------03.03.2013---------------------var
metal41-------------------?-------------------------------------04.03.2013---------------------var

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ

Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
paşam3405------------------:86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…