- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.101
Adı:metal41
Serklajı Yapan Dr: Doç. Dr. Arda Lembet
Takip Eden Droç. Dr. Arda Lembet
Sonuç:hamile
Sarıpapatyam gökçen siz de ekletebilirsiniz..
bekle diyorsun yani
birşey sorcam benm doktorum bana ısrarla sezeryanla doğum yapmam gerektiğini söylüyor sebebiyse normal doğum yaparsam rAhim ağzım daha çok yıpranırmış hatta bazı doğumlada rahim ağzının yırtıldığı oluyormuş ikinci hamilelikte daha çok sorun yaşarmışım bide bebeği riske atmak istemiyormuş normal doğum da bbebek ölümleri daha çok oluyor diye Sizin doktorunuzda size böle şeyler diyormu acaba ?????????????????
selam kızlar
ya bişey sorucam dikişli olduğum halde anlayabileceğim şekilde suyum,kanamam,nişanım gelir mi :26: doğum başlasa yada sıkıntı olsa dikişlerim buna engel olmaz sanırım dmi..
adet ağrılarım bel ağrılarım çoğaldı makatımda da baskı var kabız gibi..daha dün kontroldeydim herşey normaqldi alttan muayene etti dikişlerim artık patlıyomuş sanırım haftaya alacak istersen şimdi alayım dedi ben 1 hafta daha kalsın dedim.sanki alınca hemen doğuracam diye düşünüyorum da
birşey sorcam benm doktorum bana ısrarla sezeryanla doğum yapmam gerektiğini söylüyor sebebiyse normal doğum yaparsam rAhim ağzım daha çok yıpranırmış hatta bazı doğumlada rahim ağzının yırtıldığı oluyormuş ikinci hamilelikte daha çok sorun yaşarmışım bide bebeği riske atmak istemiyormuş normal doğum da bbebek ölümleri daha çok oluyor diye Sizin doktorunuzda size böle şeyler diyormu acaba ?????????????????
Düzeltme...
------------------------------------------------------------------
Adı: hidennisko
Serkalajı Yapan Dr:1. gebelik: Hüseyin Mutlu(Mecidiyeköy Maya Klinik)
Sonuç: doğum
2. gebelik: Serklaj yok
Takip: Doç. Dr. Arda Lembet
------------------------------------------------------------------
anaammm, seklaj yok dimi bendeeee
Canım benim suyum 2 şekilde geldi:
1 kere 25 haftada foş diye boşaldı anlamaman mümkün değil:))
1 kere 15 haftada şeffaf sızıntı gibi
nişanım: 8 yaşındaki oğlumda pembe akıntılı fazla değildi
dr ni ara istersen canım.
yırtılan okudum bu forumda
canım benim oğlum sezaryen diye ve sanırım dikiş yukardan diye sezaryen olarak konuştuk....
senin şartlarında normal doğum yapan da çok var burada...
evet işte canım sanırım yırtılmaya başladı. muayene etmeden haftaya dikişlerini alıyoruz dedi.muayene esnasında canım çok acıdı ilk defa öle deyince doğrudur artık dikişler miadını dolduruyo gibisinden konuştu istersen şimdi alayım dedi bende haftaya alalım 37 bitsin hiç olmazsa dedim
Adı:metal41
1. Hamilelik Serklajı Yapan Dr: Doç. Dr. Arda Lembet(25. haftada)
Sonuçoğum
2. Hamilelik Serklajı Yapan Dr: Doç. Dr. Arda Lembet
Sonuç:Hamile
canım bana da sancın başlamadan sezaryen olman lazım dedi dikiş rahme zarar vermesin diye canım... Yırtılmadan ara gerekirse git bence...
DUYAYDIN
Benle bade yide yazsana
Belki sans getirir
HIDDENISKO
Belki genel alisveris icin erken bir donem.ancak icindeki hevesi kirma
Ne bileyim hastane cikisi battaniye minicik coraplar ve citcitli bir kac badi alinabilir.hersey gonlune gore olsun.
SINEM
Bu aralar mesgulsun biliyorum.ama yinede Arda ve Beren den guzel haberler ver.biliyorsun yoksa ben ariyorum.
SEVDASEHRI
normal dogumun servikal yetmezlige iyi geldigini hic duymadim.ama insallah boyle bir durum vardir.bizlerede umut olur.
Tamam canım eklerim bu arada metal serklajını 16 haftalık oldu canım,kendimden biliyorum aramızda 1 gun var doğumda
ya benim doktor sezeryanı istemiyodünki muayenede ne bilim eğer sıkıntı görseydi alırdı bana bırakmazdı gibi geldi :26: ben tüp bebekle hamile kaldığım halde normal doğuma engel yok diyo ama sen istersen sezeryan bişey diyemem sana kalmış diyo..eğerki ben istersem sezeryanı normal doğumla arasında 750 tl fark var bende eğer sıkıntı görseydi kendi sezeryan isterdi diye düşünüp kendimi avutuyorum
canım ilki 25. hafta 2. 16. haftada oldu. onun oğlunda da acil serklaj atılmış ya...
canım ilkim sezaryen diye dikiş yukarıda diye sanırım...yoksa ben de normal isterdim...
evet canım Allah korudu bende 1 aydır hukuki anlamda bu bayanın doktorluk yapmaması için elimden gelen herşeyi yapıyorum benim canımı yaktı başkasının canınıda yakmasın diyeAllah korumuş canım seni hem yaşayan bebeğine ölü diyor hem canlı canlı kesiyor hemde seni suçluyor ve bu kisi hala doktorluk yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?