- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.121
hay Allahım yaa korku filmi gibi,Allah´ım korusun
haklısın korku filmi gibiydi şimdi her hatırladımda kasılıp kalıyorum ama bu korku filmin sonu güzel bitti Rabbim bana evladımı bağışladı hepimizin evlatlarını Mevlam korusun evlat acısı hiç bir acıya benzemiyor evlatlarını kaybeden annelere de Rabbim sabırler versin
Ilkini bilmiyordum canım,ne yalan söyliyim kızdım arda beye madem kızcağızın böyle bir geçmişi vardı da niye 16yı bekledi ki,o zaman şu doğumdan sonra kendini tamir etme hikayesi gerçekse her bünyede değilmiş demekki,aman ben bu doktorları anlamıyorum biri ak diyo biri kara
merhaba kızlar herkes iyidir inşallah, ben iki gündür giremiyorum kızımın burnunda çıban gibi yara çıktı onunla uğraşıyorum çok kötü oldu iki gündür doktor doktor gezdirdik, iki ay öncede yanağında çıkmıştı bu ikinci kez oluyor, doktor mikrop kapmış diyor o kadar temiz tutuyorum niye mikrop kaparki aklım almıyor evin içinde sürekli arada çıkarsam gelir gelmez yıkıyıp dieğiştiririm üzerini, niye mkrop kapıyor bağışıklık sistemimi zayıf acaba, çok canım sıkılıyor yine çıkar diye..
teşekürler paylaştıklarınız için bende öyle düşünüyorum tek doktorla sınırlı kalmayacağım.ilk hamileliğimde izmire yeni gelin gelmiştim ailem yanımda yoktu doktorları tam tanımıyordum işte tavsiye ile gitmiştim doktora ki gitmez olaydım o kadar çok dikkatlı olmama rağmen sürekli 15 günde bir hastaneye gitmeme rağman başıma gelmeyen kalmadı doktor hatası benim durumum kime anlatırsam doktorun hatası olduğunu söylüyor.zaten ben ilk bebeğimin erken alınmasınıde istemiyordum ama bebeğim son 15 gün hiç beslenmemiş benden yani Rabbim bağışladı bana evladımı yoksa beni sezaryana aldıklarında kendine doktor sıfatı veren bayan ki sezaryanım rısklı olduğu için kendi doktorumu çağırdı hastane ameliyata bana bebeğimin yaşamadığını bunun sebebininde suçlusununde ben olduğumu benim bebeğimi besleyemediğimi söyledi.ilk kez anne olacağım herşey yolunda diyen bayan bana kalktı ameliyat masasında sakın beni suçlama sen bakamadın bebeğin ölmüş karnında açlıktan demişti.tek suçlusu var oda sensin demişti narköz veremediler alerjim vardı bebeğim zehirlemeye başladığı için bedenim balon gibi şişmişti o yüzden belden de uyuşturamadılar narközsüz bebeğimi aldılar o halde kadın sürekli beni suçladı o kadar sıkıntı çektimki ama Rabbime bin kez şükür mucize oğlum yaşıyordu çok şey yaşadı ama sonunda ona kavuştum şimdi 8 aylık oğluşum Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
canım geçmiş olsun... benim de aklıma bağışıklık sistemi geldi... sen nasılsın?:44:
evet işte canım sanırım yırtılmaya başladı. muayene etmeden haftaya dikişlerini alıyoruz dedi.muayene esnasında canım çok acıdı ilk defa öle deyince doğrudur artık dikişler miadını dolduruyo gibisinden konuştu istersen şimdi alayım dedi bende haftaya alalım 37 bitsin hiç olmazsa dedim
ben iyiyim dün bu bağışıklık sistemi ile ilgili testleri yaptırmak için vakıf gurebaya götürdüm öyle kötü olduki iki yerden irinli sivilce çıktı gözlerinin altına kadar şişti burnu bu halini görsünler ciddiye alsınlar diye oda iyileşmeden tahlil yapmak yanıltır dedi, bende 10-15 gün sonra getir dediler, o zaman götürmek istiyorum, çıkınca zaten hemen özele götürmüştüm antibiyotik şurup ve kremler verdiler kullanıyoruz daha iyi bugün ama dün ve önceki gün çok kötüydü şimdi kıpkırmızı ve kabuk tuttu üzeri iz kalır diyede çok korkuyorum, geçen sefer çıkan geçti ama deri altından yeri belli hafif kahve iz var o küçüktü hem bunun yeri biraz büyük burnunun üzerinde leke gibi iz kalır diye üzülüyorum..
ben iyiyim ama iki gündür iyice yoruldum git gel dün hastanede ordan oraya gönderip duruyorlar, altı üstü bir pansuman yaptılar, birde iyileşsin getir demeye..
Gecmis olsun. Annesi daha Kucuk Allah'ın izniyle iz kalmaz. Allah Birdaha çıkmasına müsaade etmesin.
Sen kendine dikkat et.
birşey sorcam benm doktorum bana ısrarla sezeryanla doğum yapmam gerektiğini söylüyor sebebiyse normal doğum yaparsam rAhim ağzım daha çok yıpranırmış hatta bazı doğumlada rahim ağzının yırtıldığı oluyormuş ikinci hamilelikte daha çok sorun yaşarmışım bide bebeği riske atmak istemiyormuş normal doğum da bbebek ölümleri daha çok oluyor diye Sizin doktorunuzda size böle şeyler diyormu acaba ?????????????????
Evet ekletmek isteyen yazsın,akşam eşim gelsin ona laptopta yaptırtıcam,kocacim iyilik etmiş tablet almış yatarken kullanayım diye,listeyi düzenlemek bu bilgisayarda tam işkence
ben iyiyim dün bu bağışıklık sistemi ile ilgili testleri yaptırmak için vakıf gurebaya götürdüm öyle kötü olduki iki yerden irinli sivilce çıktı gözlerinin altına kadar şişti burnu bu halini görsünler ciddiye alsınlar diye oda iyileşmeden tahlil yapmak yanıltır dedi, bende 10-15 gün sonra getir dediler, o zaman götürmek istiyorum, çıkınca zaten hemen özele götürmüştüm antibiyotik şurup ve kremler verdiler kullanıyoruz daha iyi bugün ama dün ve önceki gün çok kötüydü şimdi kıpkırmızı ve kabuk tuttu üzeri iz kalır diyede çok korkuyorum, geçen sefer çıkan geçti ama deri altından yeri belli hafif kahve iz var o küçüktü hem bunun yeri biraz büyük burnunun üzerinde leke gibi iz kalır diye üzülüyorum..
ben iyiyim ama iki gündür iyice yoruldum git gel dün hastanede ordan oraya gönderip duruyorlar, altı üstü bir pansuman yaptılar, birde iyileşsin getir demeye..
amin canım inşallah çıkmaz diye dua ediyorum sürekli, kızlar acaba okutsammı, ne iyi gelir, bazen böyle yaralara okutuyorlar diye duymuştum, yada şifalı su falan getiriyorlar bilen varmı aranızda, ben manevi şeylerin enerjisine inanırım, yer gök dua üzerine derler ya..
Bence birazcık daa bekle sonra doya doya ap alışverişinikızlar bir de size birşey danışmak istiyorum ne olur bana akıl verin
çevremdekiler ( annem dahil) bebek kıyafeti baksam, bir battaniye baksam hemen daha erken diyorlar
önceleri minik diyeydi, sonra amniyosentez sonucu gelsin dediler
şimdide % 100 sonucu bekle diyorlar
gizli gizli bakıyorum herşeyi
hevesim kursağımda kalıyor neye elimi uzatsam
ben kızımın sağlıklı olduğuna ve hayata tututacağına eminim
zevkle geze geze yapabiliyorken niye yapmayayım
belki 2 hafta sonra doktorum yatmak zorundasın diyecek
belki meleğim erken gelecek
haksız mıyım
alacağım şeyler aman aman değil zaten,oğlumdan kalanları kullanacağı
sizce düşüncem doğru mu
yoksa gerçekten daha beklemeli miyim??
Canım gecmis olsun gecer insallahmerhaba kızlar herkes iyidir inşallah, ben iki gündür giremiyorum kızımın burnunda çıban gibi yara çıktı onunla uğraşıyorum çok kötü oldu iki gündür doktor doktor gezdirdik, iki ay öncede yanağında çıkmıştı bu ikinci kez oluyor, doktor mikrop kapmış diyor o kadar temiz tutuyorum niye mikrop kaparki aklım almıyor evin içinde sürekli arada çıkarsam gelir gelmez yıkıyıp dieğiştiririm üzerini, niye mkrop kapıyor bağışıklık sistemimi zayıf acaba, çok canım sıkılıyor yine çıkar diye..
metalcim nasılsın, serklajda seninde şanssızlıklar olmuş nasıl yırtılma olmuş anlamadım ya, dikkat etmiyorlarmı böyle şeylere yada istisnai bir durummu acaba ama kötü olmuş senin acısını sen çekiyosun..,inşallah daha iyisin şimdi canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?