Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
izmir_sahra arkadaşım, yazdıkların tüylerimi diken diken etti
ben olsam herhalde o halimle kalkıp saçını başını yolardım o kadının
neyse ki Allah'ım sana kuzunu bağışlamış
ya kaybetseydin, aman adüşünmesi bile korkunç
[/QUOTE]

evet Allah büyük oğlumu bana bağışladı yoksa yaşayamazdım herhalde kendimi suçlamaktan o piskoloji ile bende döverdim de o sırada bebeğim yaşamadığını söyledikler için sadece onu düşünerek ağlıyordum ve dua ediyordum bir mucize olsun bebeğim yaşasın diye zaten ellerimi masaya bağlamalarına rağmen iki hemşire tutuyordu acıdan dolayı kıpardanıp kazalara yol açmayım diye

Canım 16 geç değil aslında ama tabi 13-14 te olsa daha iyi olur tabi...

Canım sanırım sevdanehri normal doğum için dedi onu.

geçmişte genelde her doğumun sonrakinde rahimağzı yetmezliği oranını arttırdığı yöndeydi...

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah, ben iki gündür giremiyorum kızımın burnunda çıban gibi yara çıktı onunla uğraşıyorum çok kötü oldu iki gündür doktor doktor gezdirdik, iki ay öncede yanağında çıkmıştı bu ikinci kez oluyor, doktor mikrop kapmış diyor o kadar temiz tutuyorum niye mikrop kaparki aklım almıyor evin içinde sürekli arada çıkarsam gelir gelmez yıkıyıp dieğiştiririm üzerini, niye mkrop kapıyor bağışıklık sistemimi zayıf acaba, çok canım sıkılıyor yine çıkar diye..

canım geçmiş olsun... benim de aklıma bağışıklık sistemi geldi... sen nasılsın?:44:

normal doğum rahimağzı yetmezliğine iyimi geliyormuş? bende normal doğum yaptım, eğer son haftalara kadar rahim boynum kısalmazsa bu tez doğru olabilir, bende test edelim bakalım..

hideniskocum insan bebek için alışverir yapmaya dayanamıyor ama biraz daha bekle istersen bende almadım hala hiçbirşey fazla bir eksiği yok kızımdan kullanacağım çok şey var ama yine onun için alışveriş yapıcam zaten onlarda bir günde halledilebilir en azında bende 32 yi beklemek istiyorum

Büyük gecmis olsun Canim
Allah hem oğlunu hemde seni korumuş.
O kendini Dr sanan hemcinsimizi de Allah bildigi gibi etsin.
Canim hukuki Mücadele'nde sonuna kadar haklisin.
Allah yardımcın olsun.

canım geçmiş olsun... benim de aklıma bağışıklık sistemi geldi... sen nasılsın?:44:

ben iyiyim dün bu bağışıklık sistemi ile ilgili testleri yaptırmak için vakıf gurebaya götürdüm öyle kötü olduki iki yerden irinli sivilce çıktı gözlerinin altına kadar şişti burnu bu halini görsünler ciddiye alsınlar diye oda iyileşmeden tahlil yapmak yanıltır dedi, bende 10-15 gün sonra getir dediler, o zaman götürmek istiyorum, çıkınca zaten hemen özele götürmüştüm antibiyotik şurup ve kremler verdiler kullanıyoruz daha iyi bugün ama dün ve önceki gün çok kötüydü şimdi kıpkırmızı ve kabuk tuttu üzeri iz kalır diyede çok korkuyorum, geçen sefer çıkan geçti ama deri altından yeri belli hafif kahve iz var o küçüktü hem bunun yeri biraz büyük burnunun üzerinde leke gibi iz kalır diye üzülüyorum..
ben iyiyim ama iki gündür iyice yoruldum git gel dün hastanede ordan oraya gönderip duruyorlar, altı üstü bir pansuman yaptılar, birde iyileşsin getir demeye..

Benim oğlumda 31.+5 kasilmalarim artınca sırf rahim ağzım yırtılmasın zarar vermesin diye erken doguma aldılar.

izmir-sahra arkadaş sende aramıza hoşgeldin, geçmiş olsun,yaşadığın şeyler çok üzücü bazen böyle işte şifa ararken kasap doktorlara denk geliyoruz, neyseki yaşadığın bu acılardan sonra birde evlat acısı yaşamamışsın, Allah sana evladını bağışlamış, inşallah birdahaki sefere daha daha iyi doktorlara denk gelirsin, anlatacak güzel bir doğum hikayen olur..

Gecmis olsun. Annesi daha Kucuk Allah'ın izniyle iz kalmaz. Allah Birdaha çıkmasına müsaade etmesin.
Sen kendine dikkat et.

metalcim nasılsın, serklajda seninde şanssızlıklar olmuş nasıl yırtılma olmuş anlamadım ya, dikkat etmiyorlarmı böyle şeylere yada istisnai bir durummu acaba ama kötü olmuş senin acısını sen çekiyosun..,inşallah daha iyisin şimdi canım..

Gecmis olsun. Annesi daha Kucuk Allah'ın izniyle iz kalmaz. Allah Birdaha çıkmasına müsaade etmesin.
Sen kendine dikkat et.

amin canım inşallah çıkmaz diye dua ediyorum sürekli, kızlar acaba okutsammı, ne iyi gelir, bazen böyle yaralara okutuyorlar diye duymuştum, yada şifalı su falan getiriyorlar bilen varmı aranızda, ben manevi şeylerin enerjisine inanırım, yer gök dua üzerine derler ya..

Burda normal dogum yapan cok arkadasımız var Mantıklı düşündüğün zaman bizim gibilere normal dogum daha kolay yapar korkularım olmasa bende normal dogum isterdim doktorun niye öyle dediki bilmediğin farklı bı durumun mü var acaba öte yanda r.a.y nedenlerinden biri doğumlar kürtajlar o bölgeye yapılan müdahaleler olarak gösteriliyor

Evet ekletmek isteyen yazsın,akşam eşim gelsin ona laptopta yaptırtıcam,kocacim iyilik etmiş tablet almış yatarken kullanayım diye,listeyi düzenlemek bu bilgisayarda tam işkence

En iyisini yapmış gulugule kullan bebeğe zararİ yoktur değil mı?ben bazen korkuyorum bütün gün elimde etkiliyirmudur diye

Kıyamam canım küçük diye kalmaz diye düşündüm bağışıklık için vitamin filan verselerdi bari...

dinlenmeye çalış canım...

canım ben de duymuştum ama kim ne okur bilmiyorum. büyükler bilir...

Bence birazcık daa bekle sonra doya doya ap alışverişini

Canım gecmis olsun gecer insallah

Hamd olsun Canim. Yırtılma değil Canim.
Benim tenim biraz hassas. Sanırım ondan dudakların iç kısmı acmak İcin kullanılan sapacaklar zedelemiş. Yarılma olunca dikiş atılmış. Mesela dikiş atıldığı gece ben hiç kimilsamadan yatmıştım simdi popom kip kırmızı. Kaşınıyor. Bebe yağı sürdüm. Geçmezse çinko-oksit süreceğim. Müthiş kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…