- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.141
Hamd olsun Canim. Yırtılma değil Canim.
Benim tenim biraz hassas. Sanırım ondan dudakların iç kısmı acmak İcin kullanılan sapacaklar zedelemiş. Yarılma olunca dikiş atılmış. Mesela dikiş atıldığı gece ben hiç kimilsamadan yatmıştım simdi popom kip kırmızı. Kaşınıyor. Bebe yağı sürdüm. Geçmezse çinko-oksit süreceğim. Müthiş kaşınıyor.
C
Chnb
Nasilsin Canim.
Bebisi ne aldığın ışıki güzel günlerde kullan.
Emini oda cok sevecektir annesi.
Hamd olsun Canim. Yırtılma değil Canim.
Benim tenim biraz hassas. Sanırım ondan dudakların iç kısmı acmak İcin kullanılan sapacaklar zedelemiş. Yarılma olunca dikiş atılmış. Mesela dikiş atıldığı gece ben hiç kimilsamadan yatmıştım simdi popom kip kırmızı. Kaşınıyor. Bebe yağı sürdüm. Geçmezse çinko-oksit süreceğim. Müthiş kaşınıyor.
Büyük gecmis olsun Canim
Allah hem oğlunu hemde seni korumuş.
O kendini Dr sanan hemcinsimizi de Allah bildigi gibi etsin.
Canim hukuki Mücadele'nde sonuna kadar haklisin.
Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun canım beyaz tenli misin genelde beyazların hassas olur teni:)) Ben beyazım ama şükür çok hassas değilim...
Sağ ol canım ya çocuk gibi sevindim:)) Allah size de nasip etsin gerçekten 28 tıbbi sınır olduğu kadar psikolojik olarak da sınırmış...
Sen nasılsın nasıl zaman geçiriyorsun oğlanın tepkisi ne?
amin canım inşallah çıkmaz diye dua ediyorum sürekli, kızlar acaba okutsammı, ne iyi gelir, bazen böyle yaralara okutuyorlar diye duymuştum, yada şifalı su falan getiriyorlar bilen varmı aranızda, ben manevi şeylerin enerjisine inanırım, yer gök dua üzerine derler ya..
Canım sinir oldum ya yazdım tam göndereceğim şarj bitti. Neyse.
Hamd oldun dshs iyiyim. Dün ağırıma endol iyi geldi.
Yaklaşık bur saattir karnım . Yine dAvul gibi oldu.yediğim bişey yine gaz yaptı sanırım.
Böyle olunca arada kasılma oluyor.bol su içmeye calisiyorum .
Oğlum ne yapsin yavrum zaten kaç aydır alisti benim yatmama .
Herşeyi ile babası i ilgileniyor yavrum rüya görünce bile artık baba diye çağırıyor.
kızlar merhaba geçmişi okumadan önce size çok güZEL Bİ HABERİM var HAYatımdaki en mutLU GÜNÜmdü bugün ardamı emzirdim bugün büTÜngün koklaştık bakıştık kızım emmedi ama onunlada koklaştık maşallah emmeyi becercek gibi gözüküyor paşam çokgüZELDİ YA kelimeler yetmezski anlatmaya tam 2ay sonra yarularımın kokusunu duyabildim çok şükür allhıma
görddüm bu günü yarın yine gidicem.. tAM emzirirken kakasını yaptı paşam çok gazlı bi bebek diyor hemşire ablaları o kaka kokusu bile güzel gelirmi insana geliyor işte hala burnumun ucunda çok güzel benim prensle prensesim teyzeleri
teşekürler paylaştıklarınız için bende öyle düşünüyorum tek doktorla sınırlı kalmayacağım.ilk hamileliğimde izmire yeni gelin gelmiştim ailem yanımda yoktu doktorları tam tanımıyordum işte tavsiye ile gitmiştim doktora ki gitmez olaydım o kadar çok dikkatlı olmama rağmen sürekli 15 günde bir hastaneye gitmeme rağman başıma gelmeyen kalmadı doktor hatası benim durumum kime anlatırsam doktorun hatası olduğunu söylüyor.zaten ben ilk bebeğimin erken alınmasınıde istemiyordum ama bebeğim son 15 gün hiç beslenmemiş benden yani Rabbim bağışladı bana evladımı yoksa beni sezaryana aldıklarında kendine doktor sıfatı veren bayan ki sezaryanım rısklı olduğu için kendi doktorumu çağırdı hastane ameliyata bana bebeğimin yaşamadığını bunun sebebininde suçlusununde ben olduğumu benim bebeğimi besleyemediğimi söyledi.ilk kez anne olacağım herşey yolunda diyen bayan bana kalktı ameliyat masasında sakın beni suçlama sen bakamadın bebeğin ölmüş karnında açlıktan demişti.tek suçlusu var oda sensin demişti narköz veremediler alerjim vardı bebeğim zehirlemeye başladığı için bedenim balon gibi şişmişti o yüzden belden de uyuşturamadılar narközsüz bebeğimi aldılar o halde kadın sürekli beni suçladı o kadar sıkıntı çektimki ama Rabbime bin kez şükür mucize oğlum yaşıyordu çok şey yaşadı ama sonunda ona kavuştum şimdi 8 aylık oğluşum Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
kızlar merhaba geçmişi okumadan önce size çok güZEL Bİ HABERİM var HAYatımdaki en mutLU GÜNÜmdü bugün ardamı emzirdim bugün büTÜngün koklaştık bakıştık kızım emmedi ama onunlada koklaştık maşallah emmeyi becercek gibi gözüküyor paşam çokgüZELDİ YA kelimeler yetmezski anlatmaya tam 2ay sonra yarularımın kokusunu duyabildim çok şükür allhıma
görddüm bu günü yarın yine gidicem.. tAM emzirirken kakasını yaptı paşam çok gazlı bi bebek diyor hemşire ablaları o kaka kokusu bile güzel gelirmi insana geliyor işte hala burnumun ucunda çok güzel benim prensle prensesim teyzeleri
izmir-sahra arkadaş sende aramıza hoşgeldin, geçmiş olsun,yaşadığın şeyler çok üzücü bazen böyle işte şifa ararken kasap doktorlara denk geliyoruz, neyseki yaşadığın bu acılardan sonra birde evlat acısı yaşamamışsın, Allah sana evladını bağışlamış, inşallah birdahaki sefere daha daha iyi doktorlara denk gelirsin, anlatacak güzel bir doğum hikayen olur..
duyaydin canim hamikelik haberi beklediklerimize benide eklermisin.ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008--------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009--------------var
saslan------------------erkek-------------ÇınarDemir-----------------09.01.2009--------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009--------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009--------------var
Melek81----------------erkek-------------AliTuna--------------------07.02.2009--------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009--------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-----------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız---------------Elif-------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?-----------------------01.09.2009-------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül-----------------------06.09.2009-------------var
Yağmurcn---------------erkek------------YusufBora------------------15.10.2009--------------yok
Tuğba-ŞEKER-----------erkek-------------?--------------------------24.10.2009--------------var
el-muallim--------------üçüz kız------------?--------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay-----------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-----------........2009--------------var
nermn------------------ --------------?--------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?--------------------02.06.2010-------------yok
DEBA-------------------kız&erkek----------------?--------------------...06.2010--------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin---------------------01.07.2010-------------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
Canzi3445---------------erkek-------------?---------------------------16.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde----------------------2010-------------------var
yasnur------------------erkek---------------?--------------------------2010-------------------?
sinop-e-----------------kız-----------------melis------------------------2010-----------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
nefisem-----------------?--------------------?-----------------------.02.2011---------------vajinal pesser
Güldenaz----------------kız------------------?-------------------------?-----------------------var
pares83-----------------kız------------------?-----------------------21.03.2011---------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız------------------?-----------------------------?------------------var
Ayer82------------------erkek---------------?------------------------21.04.2011-------------var
ozlem483----------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
nurcan35----------------kız----------------Eylül-----------------------07.2011----------------yok
jaluse------------------erkek-----------------?-----------------------15.07.2011-------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
LIMBURG1985------------erkek--------------Ömer Ali---------------------08.11.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina-------------------?-----------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53----------------erkek---------------Kerem-----------------------21.02.2012-----------var
Bermel------------------erkek-----------------?------------------------------?----------------var
girl85--------------------kız------------------?----------------------------26.04.2012------------var
sinannuray--------------erkek------------Vahap Enes---------------------08.05.2012------------var
Fadik-------------------erkek------------Yusuf Eymen---------------------01.07.2012------------var
sinem8484-----------kız&erkek------------Arda&beren----------------------- -----------------var
melikee---------------kız---------------------?----------------------------13.08.2012------------var
sofika------------------kız------------------inci----------------------------04.092012------------------var
arzufirdevs-------------erkek---------------muhammed yusuf-------------19.09.2012------------yok
HAMİLELERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
Ayer82-------------------kız--------------------------------- -----------------------var
sevdanehri54------------ ---------------------------------- ------------------------var
denizANASI-------------- ----------------------------------07.11.2012-------------------var
meleğim ve aşkım--------kız-----------------------------------16.11.2012--------------------var
Prenslerim-------------erkek&erkek--------------------------09.12.2012---------------------yok
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012-------------------laparoskopik serklaj
sezen_kayaalp----------- ------------------------------30.12.2012---------------------var
minito--------------------?---------------------------------13.01.2013----------------------var
hidennisko---------------kız------------------------------25.01.2013-------------------------yok
yaren58------------------kız-------------------------------22.01.2013----------------------------var
eylulgulu------------------?-------------------------------------?--------------------------------var
duyaydin------------------erkek---------------------------------03.03.2013---------------------var
metal41-------------------?-------------------------------------04.03.2013---------------------var
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
bade81----------------------:86:
kızlar mrb başıma gelenleri bir bilseniz salı gunu biraz kanamam olmuştu dr. baktı bebeklerde bişi yoktu diğer bebek su biriktirmiş o gelmiş dedi proloton yaptı eve gittim . saat 8 gibi kasılmalarımı fark ettim zaten oluyodu gun içinde ama sık olmaya basladı dk tuttum 3 dk bir düzenli kasılmam vardoktorumu aradaım hemen hastaneye gel dedi nst ye bağladılar 3 dk br 100 e vuran sancım çıktı damardan prepar başladılar sadece o gece sancım çıktı şükür sonra hiç çıkmadı halada yok prepar işe yarıyomuş ztn :) doktorum doğuma kadar çıkartmam senı dedison 3 ayımı tabi durursa benım minnoşlar hastanede geçirecem şuanda tehlikeli bi durum olmadığı için ciğer geliştiricide yapmadı yatıyoruz henuz yazdıklarınızı okuyamadım hemen hbr vereyim dedim
tşk ederim kızlar çok şükür allahıma... ama gözde sıkıntı yaşıcaz sanırım bugün göz dr geldi 2. evredeymiş 3. evreye geçerse lazer yapıcazdedi çok korkuyorum inş.ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?