- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.161
minito nasılsın?
kıvırcık sen ne yaptın canım?
chnb cim dün dikişi attırdık. haftaya kontrole gidicem ondan sonrada artık bebiş allahın izniyle.
merhaba arkadaşlar
kusura bakmayın çoktandır yazamıyordum ara sıra okumaya çalıştım yazdıklarınızı,
ilk olarak sofika bebeğine kavuşmuş canım güle güle büyüt bebeğini çok mutlu oldum...
hidenişko canım sende zor günler geçirmişsin ama son gelişmelere çok sevindim ...
chnb canım ya sanada sadece maşallah demek istiyorum allahım inşallah 40ları görmeyi nasip etsin..
diğer arkadaşlarında hamilelikleride ilerlemiş inşallah sorunsuz böyle devam eder...
birde sinem canım bebeklerine benden kocaman bir maşallah...
Banada gelince bir sürü farklı şey yaşadım hayatımda ilk olarak anneciğimin meme kanseri olduğunu öğrendik sol memesi tamamen alındı...bu olayı aşmaya çalışıyoruz ben inanıyorum annem iyileşecek elimden geldiğince anneme destek olmaya çalışıyorum...ikinci olarak tayinimiz adanadan ankaraya çıktı artık ankarada yaşıyacağız...üçüncü olarakta benim genetik sonuçlar çıktı ve hiçbir sorun çıkmadı aslında üzüldüm doktorumda sinirlerimi bozdu...bende aldım testlerimi elime eşimle ankaradan istanbula arda beyin yanına gittik onunda düşüncelerini almak istedik sizlere çok yardımı dokundu belki banada bir umut olur diye...arda bey gerçekten çok bilgili ve çok anlayışlı bir insan eşimle çok beğendik....gerçekten genetik olarak bir sorunum yokmuş....sorunu rahim ağzında gördü hamile kalmadan önce bana abdominal serklaj yapacak chnb canım sanırım sana yaptığı serklajdan sonra hamileliğe izin verecek önümüzdeki ay yapaacak umarım bu çözüm olur... inanmak istiyorum hemde çok inanmak....
anne ve bebeklerimiz
adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko--------------erkek-------------ege------------------------04.07.2008-------------var
saliha06----------------kız---------------elifbeyza-------------------26.12.2008--------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009--------------var
saslan------------------erkek-------------çınardemir-----------------09.01.2009--------------var
kelebek 41--------------kız---------------kalbinur--------------------22.01.2009--------------yok
nery--------------------kız---------------nehirduru------------------05.02.2009--------------var
melek81----------------erkek-------------alituna--------------------07.02.2009--------------yok
rhn---------------------kız---------------berenezel------------------14.02.2009--------------var
tiwiks------------------erkek-------------çağan---------------------10.03.2009-------------var
fklic--------------------kız-----------------?-----------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız---------------elif-------------------------18.06.2009-------------var
sezen-----------------erkek----------------?-----------------------01.09.2009-------------yok
salihas------------------kız---------------eylül-----------------------06.09.2009-------------var
yağmurcn---------------erkek------------yusufbora------------------15.10.2009--------------yok
tuğba-şeker-----------erkek-------------?--------------------------24.10.2009--------------var
el-muallim--------------üçüz kız------------?--------------------------22.11.2009-------------var
tuubay-----------------kız&kız&erkek-----elif&zeynep&mert-----------........2009--------------var
nermn------------------ --------------?--------------------------26.05.2010--------------yok
narmik------------------kız&erkek---------selinalmina&serkançınar-----02.06.2010-------------var
zeyhat------------------?-----------------------?--------------------02.06.2010-------------yok
deba-------------------kız&erkek----------------?--------------------...06.2010--------------var
sofika-------------------kız---------------filiz erin---------------------01.07.2010-------------var
cananur-----------------erkek-------------ahmetkaan-----------------07.07.2010-------------var
canzi3445---------------erkek-------------?---------------------------16.07.2010-------------var
deriss------------------kız&erkek---------ecrin&barış-----------------23.12.2010-------------var
edamecrin---------------kız----------------gözde----------------------2010-------------------var
yasnur------------------erkek---------------?--------------------------2010-------------------?
sinop-e-----------------kız-----------------melis------------------------2010-----------------var
yaren-------------------kız----------------sezin----------------------20.02.2011-------------var
nefisem-----------------?--------------------?-----------------------.02.2011---------------vajinal pesser
güldenaz----------------kız------------------?-------------------------?-----------------------var
pares83-----------------kız------------------?-----------------------21.03.2011---------------var
tatlışoğlu---------------kız-----------------ilke-----------------------03.03.2011-------------var
nuray-------------------kız----------------özge----------------------20.03.2011-------------var
şafak-------------------kız------------------?-----------------------------?------------------var
ayer82------------------erkek---------------?------------------------21.04.2011-------------var
ozlem483----------------kız----------------deniz----------------------02.05.2011-------------var
eylem-------------------kız----------------duru-----------------------16.05.2011-------------yok
ardatuana---------------kız----------------esila-----------------------13.06.2011-------------var
elifce--------------------kız----------------esmaela--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------duru-----------------------01.07.2011------------var
nurcan35----------------kız----------------eylül-----------------------07.2011----------------yok
jaluse------------------erkek-----------------?-----------------------15.07.2011-------------var
mavilinilay----------------kız----------------ekin-----------------------01.08.2011------------var
selen_k------------------kız----------------beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------eymen---------------------09.09.2011------------var
crameren----------------erkek--------------mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ersançınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------inci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------nisanur---------------------29.10.2011------------var
lımburg1985------------erkek--------------ömer ali---------------------08.11.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------elvinece--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------elvinipek&eymenkaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------almina&destina-------------------?-----------------yok
boncuk26---------------erkek---------------kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53----------------erkek---------------kerem-----------------------21.02.2012-----------var
bermel------------------erkek-----------------?------------------------------?----------------var
girl85--------------------kız------------------?----------------------------26.04.2012------------var
sinannuray--------------erkek------------vahap enes---------------------08.05.2012------------var
fadik-------------------erkek------------yusuf eymen---------------------01.07.2012------------var
sinem8484-----------kız&erkek------------arda&beren----------------------- -----------------var
melikee---------------kız---------------------?----------------------------13.08.2012------------var
sofika------------------kız------------------inci----------------------------04.092012------------------var
arzufirdevs-------------erkek---------------muhammed yusuf-------------19.09.2012------------yok
hamilelerimiz
adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
ayer82-------------------kız--------------------------------- -----------------------var
sevdanehri54------------ ---------------------------------- ------------------------var
denizanası-------------- ----------------------------------07.11.2012-------------------var
meleğim ve aşkım--------kız-----------------------------------16.11.2012--------------------var
prenslerim-------------erkek&erkek--------------------------09.12.2012---------------------yok
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012-------------------laparoskopik serklaj
sezen_kayaalp----------- ------------------------------30.12.2012---------------------var
minito--------------------?---------------------------------13.01.2013----------------------var
hidennisko---------------kız------------------------------25.01.2013-------------------------yok
yaren58------------------kız-------------------------------22.01.2013----------------------------var
eylulgulu------------------?-------------------------------------?--------------------------------var
duyaydin------------------erkek---------------------------------03.03.2013---------------------var
metal41-------------------?-------------------------------------04.03.2013---------------------var
hamilelik haberi beklediklerimiz
adı-----------------------müjdeyi vereceği tarih
regrete---------------------
Paşam3405------------------:86:
Feryal37---------------------:86:
Bade81----------------------:86:
arkadaşım teşekkür ederim benide eklemişsin..çok heyecanlandım...allahım nasip eder inşallah bizlerede..
Kızlar şok şok şok ne ilginç şeyler yaşanıyor topikte...
Kıvırcık canım önce hamilelik öncesi normal serklaj yapılan ilk kişi sensin... Proftu sanırım drn Denizlide kimdi merak ettim gerçekten.. inşallah hemen hamile kalırsın. Sana şaşırmışken su tanesi ile 2. şok
Su tanesi öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Annen için çok üzüldüm öncelikle Allah şifa versin canım.
Tayin de hayırlı olsun...
Canım sana normal kesi açılarak mı abdominal serklaj yapacak, yoksa benim gibi küçük 4 kesi açılarak kamerayla girilerek mi yapılacak?
Bu olursa sen de hamilelik öncesi laparoskopik serklaj yapılan ilk kişi olacaksın bu topikte....
ece 73 vardı o normal abdomial serklaj olmuştu hamilelik öncesi çok eskilerden...
inşallah başarıyla sonuçlansın canım... bu arada özel sağlık sigortan var mıydı?:26:
Bu arada bu topikte ilk ben Arda beye gitmeye başladım Ardımdan arkadaşlarım da gitti genelde çok şükür büyük oranda olumlu sonuçlandı. Bu beni sevindiriyor Regreteyle konuşmuştuk bunu olumsuzluk yaşanırsa çok üzülürüm diye... Allah hiçbirimizi dr seçimlerimizde pişman etmesin. Amin...
Benim tek korkum erken gelirse bebek hastanenin altından yoğun bakımda çıkabilir miyiz?( sgk geçmiyor (
inşallah canım tez zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benim 2 drum vardı. prof. babür kaleli ve filiz saylan. dikişimi filiz hnm yaptı. çıktık bir yola inşallah hayırlısını yapmışızdır.
DUYAYDIN
Cok tesekkur ederim canim ya.
Unutmamissin.listede kendimi gorunce bir garip oldum.
SINEM
Yazdiklarini gozyaslariyla okudum.ay nasil mutlu oldum anlatamam.insallah gunlerdir suren uzun bekleyis bitecek.
evlatlarinla evimdeyim dedigin gunleride goruceksin insallah.
SUTANESI
insallah bu sefer yola tam hazirlikli ve guvendigin bir dr ile cikacaksin.acilarin buyuk ama gelicek bebegin senin umudun olucak
Bugun 4 ten sonra iki bocegim geldi surpriz yaparak.nasil yoruldum anlatamam.yemek cay meyve kahve derken
Ama bana bir kez yenne demesi bile herseye deger.
Insallah birgun anne sozunude duymak nasip olur.ben o gun me yaparim bilmem
DUYAYDIN
Cok tesekkur ederim canim ya.
Unutmamissin.listede kendimi gorunce bir garip oldum.
SINEM
Yazdiklarini gozyaslariyla okudum.ay nasil mutlu oldum anlatamam.insallah gunlerdir suren uzun bekleyis bitecek.
evlatlarinla evimdeyim dedigin gunleride goruceksin insallah.
SUTANESI
insallah bu sefer yola tam hazirlikli ve guvendigin bir dr ile cikacaksin.acilarin buyuk ama gelicek bebegin senin umudun olucak
Bugun 4 ten sonra iki bocegim geldi surpriz yaparak.nasil yoruldum anlatamam.yemek cay meyve kahve derken
Ama bana bir kez yenne demesi bile herseye deger.
Insallah birgun anne sozunude duymak nasip olur.ben o gun me yaparim bilmem
merhaba kızlar herkes iyidir inşallah, ben iki gündür giremiyorum kızımın burnunda çıban gibi yara çıktı onunla uğraşıyorum çok kötü oldu iki gündür doktor doktor gezdirdik, iki ay öncede yanağında çıkmıştı bu ikinci kez oluyor, doktor mikrop kapmış diyor o kadar temiz tutuyorum niye mikrop kaparki aklım almıyor evin içinde sürekli arada çıkarsam gelir gelmez yıkıyıp dieğiştiririm üzerini, niye mkrop kapıyor bağışıklık sistemimi zayıf acaba, çok canım sıkılıyor yine çıkar diye..
kızlar merhaba geçmişi okumadan önce size çok güZEL Bİ HABERİM var HAYatımdaki en mutLU GÜNÜmdü bugün ardamı emzirdim bugün büTÜngün koklaştık bakıştık kızım emmedi ama onunlada koklaştık maşallah emmeyi becercek gibi gözüküyor paşam çokgüZELDİ YA kelimeler yetmezski anlatmaya tam 2ay sonra yarularımın kokusunu duyabildim çok şükür allhıma
görddüm bu günü yarın yine gidicem.. tAM emzirirken kakasını yaptı paşam çok gazlı bi bebek diyor hemşire ablaları o kaka kokusu bile güzel gelirmi insana geliyor işte hala burnumun ucunda çok güzel benim prensle prensesim teyzeleri
kızlar mrb başıma gelenleri bir bilseniz salı gunu biraz kanamam olmuştu dr. baktı bebeklerde bişi yoktu diğer bebek su biriktirmiş o gelmiş dedi proloton yaptı eve gittim . saat 8 gibi kasılmalarımı fark ettim zaten oluyodu gun içinde ama sık olmaya basladı dk tuttum 3 dk bir düzenli kasılmam vardoktorumu aradaım hemen hastaneye gel dedi nst ye bağladılar 3 dk br 100 e vuran sancım çıktı damardan prepar başladılar sadece o gece sancım çıktı şükür sonra hiç çıkmadı halada yok prepar işe yarıyomuş ztn :) doktorum doğuma kadar çıkartmam senı dedison 3 ayımı tabi durursa benım minnoşlar hastanede geçirecem şuanda tehlikeli bi durum olmadığı için ciğer geliştiricide yapmadı yatıyoruz henuz yazdıklarınızı okuyamadım hemen hbr vereyim dedim
merhaba arkadaşlar
kusura bakmayın çoktandır yazamıyordum ara sıra okumaya çalıştım yazdıklarınızı,
ilk olarak sofika bebeğine kavuşmuş canım güle güle büyüt bebeğini çok mutlu oldum...
hidenişko canım sende zor günler geçirmişsin ama son gelişmelere çok sevindim ...
chnb canım ya sanada sadece maşallah demek istiyorum allahım inşallah 40ları görmeyi nasip etsin..
diğer arkadaşlarında hamilelikleride ilerlemiş inşallah sorunsuz böyle devam eder...
birde sinem canım bebeklerine benden kocaman bir maşallah...
Banada gelince bir sürü farklı şey yaşadım hayatımda ilk olarak anneciğimin meme kanseri olduğunu öğrendik sol memesi tamamen alındı...bu olayı aşmaya çalışıyoruz ben inanıyorum annem iyileşecek elimden geldiğince anneme destek olmaya çalışıyorum...ikinci olarak tayinimiz adanadan ankaraya çıktı artık ankarada yaşıyacağız...üçüncü olarakta benim genetik sonuçlar çıktı ve hiçbir sorun çıkmadı aslında üzüldüm doktorumda sinirlerimi bozdu...bende aldım testlerimi elime eşimle ankaradan istanbula arda beyin yanına gittik onunda düşüncelerini almak istedik sizlere çok yardımı dokundu belki banada bir umut olur diye...arda bey gerçekten çok bilgili ve çok anlayışlı bir insan eşimle çok beğendik....gerçekten genetik olarak bir sorunum yokmuş....sorunu rahim ağzında gördü hamile kalmadan önce bana abdominal serklaj yapacak chnb canım sanırım sana yaptığı serklajdan sonra hamileliğe izin verecek önümüzdeki ay yapaacak umarım bu çözüm olur... inanmak istiyorum hemde çok inanmak....
benım serklajımı prof.dr.hakan kaya yaptı.Bu sabah doktorum geldi crp 8 olmuş o tetiklemiş olabilir dedi.6 damla veriyolar şimdilik nabzım normalmiş çok iyi böyle giderse 26 28 haftaları rahat görürürüz dedidua edin kızlar nolur
Gecmis olsun CNm, dün benim oğlanın Okulu'ndan bana bir not geldi
Koksaki virüsü diye bir salgın varmış
Okulda 4 cocukta görülmüş
Ağız, burun, eller ve ayaklarda yaralar çıkarmış
Acaba böyle birsey mı?
Doktora gittiniz mi?
Ne kadar güzel, eminim onlarda annelerinin kokusunu duyunca daha hızlı iyileseceklerdir
Gecmis olsun tatlım
Hastane de olman bence daha iyi
Umarım kazılmaların olmaz bir daha
Teşekkür ederim CNm
Sanada cok gecmis olsun
Annen icinde Allah şifa versin, ama hiç korkma, Allah'ın izni ile göğüs kanseri artık cok basit bir kanser turu, atlatacaktir, bol bol dua et
Arda bey bana da senden bahsetti
Ama ben anlayamadım kim olduğunu
Ankaradan dedi çünkü :))))
Tayininiz hayırlı olsun
Arkadaslar benim de sabahtan beri karnımın solunda kasığa doğru ani giren sancım var, acı gibi
Bu sancı olabilir mı?
Hep aynı yerde, ama sanki düzenli olarak geliyor
Arda beyi arasam telde nerden bilecek ne olduğunu
Siz sancı yada kasilma yasayanlar , böyle birsey olabilir mı?
Sanki içeriden iğne batırıyorlar
Canım, o zaman sende servikal yetmezlik yok muymuş? İlkinde niye koymuş ki? Şimdi düzenli olarak ölçüyo mu? Serviks uzunluğu ölçümlerini paylaşır mısın? Ben de de serklaj yok. Aynı chnb gibi 25 haftada fooooş diye sular geldi. Dr.um serklaj dedi, ben de üniversiteye gittim, onlarla vajinal ultrasonla 42 mm ölçtü ve serklaja şu an gerek yok, ama proluton ve magnezyum kullanıcan, 15 günde bir ölçecez dediler. Senin kontroller nasıl oluyor?
anaammm, seklaj yok dimi bendeeee
benım serklajımı prof.dr.hakan kaya yaptı.Bu sabah doktorum geldi crp 8 olmuş o tetiklemiş olabilir dedi.6 damla veriyolar şimdilik nabzım normalmiş çok iyi böyle giderse 26 28 haftaları rahat görürürüz dedidua edin kızlar nolur
Gecmis olsun CNm, dün benim oğlanın Okulu'ndan bana bir not geldi
Koksaki virüsü diye bir salgın varmış
Okulda 4 cocukta görülmüş
Ağız, burun, eller ve ayaklarda yaralar çıkarmış
Acaba böyle birsey mı?
Doktora gittiniz mi?
Ne kadar güzel, eminim onlarda annelerinin kokusunu duyunca daha hızlı iyileseceklerdir
Gecmis olsun tatlım
Hastane de olman bence daha iyi
Umarım kazılmaların olmaz bir daha
Teşekkür ederim CNm
Sanada cok gecmis olsun
Annen icinde Allah şifa versin, ama hiç korkma, Allah'ın izni ile göğüs kanseri artık cok basit bir kanser turu, atlatacaktir, bol bol dua et
Arda bey bana da senden bahsetti
Ama ben anlayamadım kim olduğunu
Ankaradan dedi çünkü :))))
Tayininiz hayırlı olsun
Arkadaslar benim de sabahtan beri karnımın solunda kasığa doğru ani giren sancım var, acı gibi
Bu sancı olabilir mı?
Hep aynı yerde, ama sanki düzenli olarak geliyor
Arda beyi arasam telde nerden bilecek ne olduğunu
Siz sancı yada kasilma yasayanlar , böyle birsey olabilir mı?
Sanki içeriden iğne batırıyorlar
kızlar mrb başıma gelenleri bir bilseniz salı gunu biraz kanamam olmuştu dr. baktı bebeklerde bişi yoktu diğer bebek su biriktirmiş o gelmiş dedi proloton yaptı eve gittim . saat 8 gibi kasılmalarımı fark ettim zaten oluyodu gun içinde ama sık olmaya basladı dk tuttum 3 dk bir düzenli kasılmam vardoktorumu aradaım hemen hastaneye gel dedi nst ye bağladılar 3 dk br 100 e vuran sancım çıktı damardan prepar başladılar sadece o gece sancım çıktı şükür sonra hiç çıkmadı halada yok prepar işe yarıyomuş ztn :) doktorum doğuma kadar çıkartmam senı dedison 3 ayımı tabi durursa benım minnoşlar hastanede geçirecem şuanda tehlikeli bi durum olmadığı için ciğer geliştiricide yapmadı yatıyoruz henuz yazdıklarınızı okuyamadım hemen hbr vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?