- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.741
selam kızlar nasılsınız
prenslerim bende de damar direnci var tek damarda sadece ama benimki çok fazla değil denilmişti belkide bu yüzden bu haftama kadar sıkıntısız geçirdim.sadece bu hafta gerilemeye başladı. bu arada ben devamlı sola yattım,kaşr peynir,pekmez tahin,muz,ceviz gibi şeyler hergün yedim kan hapını ihmal etmemeye çalıştım umarım senide çok ertkilemeden ileriki haftalara gelirsin
chnb senin ne zaman doğumun? bu arada bazı sitelerde alışveriş gayet iyi oluyo civ.lim gibi..çantanı kafana takma olmazsa son
gününde kalkıp halledersin bişeycikler olmaz allahın izniyle..bak benim dikişler alındı ama gelen giden hala yokgelecek gibide değilmiş..
hala sancım açılmam yokkızım şuan 3200 gr 3500 olursa sezeryan olur riske atmam dedi bakalım pazartesiye kadar beklicem doğum başlamazsa sezeryan olucam
herkese hareket yasak, bana niye değil anlayamıyorum
rahim ağzım iyi diye mı acaba?
Ama kisalma ihtimali de var aslında :26:
Chnb yapabileceğim birsey olursa hiç çekinmeden soyle 2 hafta sonra istanbula gelecegim
maltepedeyim, yardıma gelebilirim, gercekten
bu arada arkadaslar amniyo için verdiginiz destekten ve sonrasında ki güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim
Bu nasıl topictir ya
Paşam sende eve donmussun
hadi bakalım 5 kilo daha ver, sonra senin bebisi takip için gireceğim buraya
allahım öncelri dogmasın diye ugraşıyoz şimid ise dogsun diyeselam kızlar nasılsınız
prenslerim bende de damar direnci var tek damarda sadece ama benimki çok fazla değil denilmişti belkide bu yüzden bu haftama kadar sıkıntısız geçirdim.sadece bu hafta gerilemeye başladı. Bu arada ben devamlı sola yattım,kaşr peynir,pekmez tahin,muz,ceviz gibi şeyler hergün yedim kan hapını ihmal etmemeye çalıştım umarım senide çok ertkilemeden ileriki haftalara gelirsin
chnb senin ne zaman doğumun? Bu arada bazı sitelerde alışveriş gayet iyi oluyo civ.lim gibi..çantanı kafana takma olmazsa son
gününde kalkıp halledersin bişeycikler olmaz allahın izniyle..bak benim dikişler alındı ama gelen giden hala yokGelecek gibide değilmiş..
Hala sancım açılmam yokKızım şuan 3200 gr 3500 olursa sezeryan olur riske atmam dedi bakalım pazartesiye kadar beklicem doğum başlamazsa sezeryan olucam
Bir oglakta burda var.
10 yildir kara kapli defterimi atamadim hala insanlar dalga gecer oldu.faturalar taksitler hepsi ay ay yaziyor.
birde simdiden dr muayenesi su kadar dikis bu kadar yatis gerekli olursa ortalama hesaplar.erken dogumda yogun bakim unitesi olan hastaneler belki yedektede bir dr.bunun gibi bir suru hesap
Yoruluyorum bazen artik.ha bide daha ortada birsey yok.
gereksiz oğlak titizliği deniyor bu durumlara galiba. gerçi faturaları eşim düzenliyor...
ama ne kadar planlasan da uymuyor canım ... benim öyle oldu hep...
Benim oglumla annemde oğlak, oğlum 1,5 yasında hayvan oyuncakları ile araba oyuncaklarını hiç karıştırmaz, ayrı ayri oynardı hala da oyuncaklari cinsine göre toplar, toplatir, karışırsa da kıyameti koparır...ağzında lokma varsa kesinlikle bişey icmez bardak ya da pipet kirleniyor diye, okulda ogretmeni bugun once spor yapalim sonra kitap okuyalim demiş bı gün, kesinlikle olmaz programı bozamazsin kafana göre diye çıkışmis öğretmenine mecbur once kitap okumuslar:) bi sürü huyu var böle, esime çok garip gelmişti basta bu kadar kuralci olmasi ama ben annemden dolayı hiç yadırgamadim, annemde herseyi renk renk, boy boy ayırır, çocukken herseyimiz saatli, siraliydi...
Benim oglumla annemde oğlak, oğlum 1,5 yasında hayvan oyuncakları ile araba oyuncaklarını hiç karıştırmaz, ayrı ayri oynardı hala da oyuncaklari cinsine göre toplar, toplatir, karışırsa da kıyameti koparır...ağzında lokma varsa kesinlikle bişey icmez bardak ya da pipet kirleniyor diye, okulda ogretmeni bugun once spor yapalim sonra kitap okuyalim demiş bı gün, kesinlikle olmaz programı bozamazsin kafana göre diye çıkışmis öğretmenine mecbur once kitap okumuslar:) bi sürü huyu var böle, esime çok garip gelmişti basta bu kadar kuralci olmasi ama ben annemden dolayı hiç yadırgamadim, annemde herseyi renk renk, boy boy ayırır, çocukken herseyimiz saatli, siraliydi...
ben o kadar değilim ama kurallara takılırım. oğlum için beslenme tablosu vermişlerdi ek gıda döneminde. sabah meyve püresi, öğlen sebze çorbası, ikindi yoğurt, gece yatmadan muhallebi ve ölçülü. sanki öğün atlasam ya da denilen miktardan az yese çocukta sorun olacak. benim oğlan şurubu severdi. yesin diye püreyi cam rendede rendeleyip bitmiş calpol şişesine koyar öyle yedirirdim şurup diye...
senin oğlan da tipik oğlak. iyi canım bence...
İnanmıyorum , ben de benimkini titiz sanardim :)
Calpol şişesinde miii
Canım seker çıktı bende diye diyet yapıyorum, ondan dolayımı oldu acaba dedim, alakası yok öyle olsa diğer bebekte etkilenirdi dedi ama ben genede sutu yarım kilodan 1 kiloya, yumurtayı 1den 2ye çıkardım, 1 gr faydasi olsun o bile bisey di mı ama? Zaten bu hafta yedigim herseyi tek tek yaziyorum, eğer seker yüzünden gıdada eksik kalıyorsak diyeti biraktirip insilune baslariz dedi, inşallah bı faydası olur. Chnb'nin dediği gibi eğer bı zararı yoksa kan sulandiriciyi yinede kullanıyim mı diye de sorucam cuma gunü. Bendeki direnç cok yuksek 95 persantilin üstünde, s/d degeri bu haftada 3 olması gerekirken 4.44 çıktı, saglikla 34e bı görsem...
Sanada bisey kalmadı canım cok sukur, inşallah saglikla kucağına alırsın kuzucugunu, cok tatlı bi heyecan vardır simdi sende:)
canım işşallah ben 70 düşüyüm diye graşıyorm günde 2 dsaat yürüyorm nerdeyse şimdi evi toplym gene yürücem bakalım giriyim bakayım neler yapıyosnz dedim minito evine geçmedimi sesi yok bir girsede ses verse
allahım öncelri dogmasın diye ugraşıyoz şimid ise dogsun diyerabbim hayırlı dogmlar nasip etsin canım biizm gibi gariplerinde kcagını boş bırakmasın işşallah
bendeki dirençte sanırım 4 düdediğin gibi belki diyette üzerine eklenince bu şekilde olmuştur umarım düzelir canım
aynen öle heyecan ama bi okadarda endişe :18: zaten serklajda itibaren hep endişe içindeyiz hayırlısıyla kucağımıza alsak rahatlıcaz
aynen öle doktorum da öle diyor
amin canım inş. rabbim evlat hasreti çeken herkese tattırsın bilirim ne demek olduğunu..benimde 7.yılım bu hasretim hayırlısıyla bitecek inş. darısı başına canım
Kızlar dün rüyamda esimle odadayiz, içeri bir kuş girdi balkon kapısından
Önce serçe sandık, esim muhabbet kuşu bu dedi,
Yakaladık, elime aldım
Nasıl tombik bir kuş, tüyleri rengarenk aynı tavus kuşu gibi
Sonra bir baktım kuşun pipisi var :)) esime diyorum bak erkek
Benimki kız yerine erkek mı gelecek acaba ?
Amnioda belli oluyor gerçi cinsiyet değil mı?
doktorum yalnız konuştu sonra benımle bunları yaşayanların genelde psi. bozulur davranışları değişir sen en başından beri çok acı çektin çok şey yaşadın davranışların hiç değişmedi eminim çok güzel bi gebelik geçireceksin sonra dedi inş dedim :26: ne zaman deneriz tekrar dedim 3 ay sonra bi durum değerlendirmesi yaparız dedi chnb sen kendiliğinden mi hamile kalmıştın tekrar pko olduğum için doğumdan sonra ilk 3 4 ay düzenli adet oluyorlarmış belki o arada denk gelir hiç korunmasak diyorum eşimde neden korunalım zaten diyor siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?