Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım çok haklısın çoğumuz aynı senin gibi düşündük. sezaryen sıkıntı olur mu bunu araştırmak lazım... karın büyüdükçe sorun olur mu?

süt işini hallettin mi?

arzufirdevs çok tşk edrim rabbim başka acı göstermesin çok zor içim yanıyor ama hayat devam ediyor o gunden beri zaman geçmiyor sanki gün geçtikçe daha iyi olacak herşey

Minİtom,en iyi kararı doktorunla birlikte sen ve esın verirsiniz
Ama 6 aydır vücudun bebeklerini beslemek için uğraşıyor
Rezervlerin tükenmiş durumda, biraz beklesen daha mı iyi olur sanki

tabi mantıklı olan o eminim ama eşim korunmayalım gerek yok diyo doktorum 3 ay dedi c.tesi kontrolum var soktoruma soracam tabi korunmasak falan diye acımı bi şekilde hafifletmem lazım 6 aydır evden çıkmadım yarın yada cuma saçlarımı boyatıp biraz dikişlerim iyileşincede hemen işe başlamak istiyorum eşim işi gereği haftada 3 gun yok evde yalnız kalmak istemiyorum

bir oğlakta benim..
ve bir an kendiimi okuyorum gibi hissettim.
arkadaşım eline sağlık listeler için..
bizler için büyük moral hamile listeleri bence..ayrıca doktor tavsiyeleride cok faydalı..

su an korunma sürecindeyim ama zaman dolunca bende hemen hamilelik beklenilenler de görmek istiyorum nickimi(

ne söylenir bilmiyorum aynı acıyı 18gün önce yaşamıs biri olarak..
gerçi ne söylesem seni teselli edemeyecek biliyorum.

senin ve miniklerin için çok dua etmiştim,aynı acıyı içimde hisstmiştim.
Ama şimdide Alllah tan sana sağlık ve sağlıklı evlatlar diliyorum.

bende de pko var hamile kalma zorlugunu,korkularını çok iyi anlıyorum

bende 2 yılda zorla hamile kalmıstım ama kokusunu bile duyamadım

arkadaşım benim doktorumda 3 ay korunma verdi bana üstelik tek gebelik ve normal doğumla olmasına rağmen.bende ona biz sizinle 2 yıllık tedavide zorla hamile kaldım pkos um var sanki 3 ay da hamile mi kalcam korunmaya ne gerek var dedim. o da böle bir sürpriz bile olsun istemiyorum işi sansa bırakmayalım dedi:26:

bana da mantıksız geldi ama bilemiyorum.
doğru dürüst hiç birsey düşünemiyorum zaten

mmery çok teşekkür ederim acımız çok taze bende koklayamadım meleğimi tutulacak bir yeri yoktu ki minicikti bakmaya bile dayanamadım dediğin gibi rabbim hayırlı sağlıklı güzel hamileleik geçireceğimiz gebelikler nasip etin

minito ve mmery arkadaşım vücut depoları için ne ilaç lazımsa kullanmayabaşlamanızı tavsiye ederim...

minito ve mmery arkadaşım vücut depoları için ne ilaç lazımsa kullanmayabaşlamanızı tavsiye ederim...

aminnnnnnn
daha erken tabi ama neyle korunacaksınız ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum

canım bnde kullanmak istemıyorum..bunu eşim düşünecek sanırım:)

bu konuda dr.um bir sey demedi benm de bilgim yok

senin bildiklerin varsa bizimle paylasırmısın arkadasım?

zaten benm dr.um normal özel hastane de operaörbir doktor..2 yıldır beni ve vucudumu tanıdı sayesnde doğal yollarla hamile kaldım ama bundan sonra bana riskli doğum uzmanı lazım değil mi?

doktorumu seviyorum bırakmak istemıyorum ama sizlerin prof.,doç. gibi doktorlarını görünce bende arayıslara girdim..bu hastalıkta yetersiz gibi geldi bana..ama ona göre dikiş yapılır kolay,takibini de yapacak..
yani bana bunu aşabiliriz dedi ama içimde korku var.

naapsam bilemiyorum fikir verirmisiniz????????

chnb çok mantıklı mm ery benım c.tesi kontrolum var sorayım sanada söylerim yazınca rahatlıyorum sanırım iyiki varsınız

Minito Allah cok cok sabır versin tekrarını yaşatmasın cok zor
Çalışmak sana iyi gelecektir emin ol ben bebeğimi kaybettiğimde zaten çalışıyordum bı kaç gün evde kaldım ise dönmek bana cok iyi gelmisdi acini unutturmaz ama kafanı oyalar biraz
Sezaryan oldugun icin korunmanda fayda olabilir doktorunla tekrar konus bunkonuyu Rabbim sanada mmery de tez zamanda sağlıklı cocuklar versin

Minito arkadaşım Allah sabırlar versin..Başınız sağolsun..benimde 3 ay oldu kaybedeli..Hala tam olarak toparlanamadım..Normal doğum yapmama rağmen doktorumda 6 ay korun dedi..Zaman geçiyor arkadaşım..Bundan sonra hakkımızda hayırlısı olur inşallah..Senin doğuştanmıydı yetmezlik?

minitocum RABBİM acını hafifletir inş

kolay değil yazdıklarını okudukça kendi hikayelemi okuyormuşum gbi geldi

kuvezde bebeğimin sonunu biliyordum ama yinede anne yüreği bir umut diyorsun

canın ne istiyorsa onu yap sağlığın neye ne kadar izin veriyorsa onu yap dr söylüyorlar ama bir yerde onların işi bitiyor

mery cim sende dr la konuş çok ara verme sağlığın yerindeyse yola devam

sabırlar versin inş sana ve eşine

nacizane benim düşüncem arkadaşlar

ilk bebeğimi kaybettiğimde yaşım 23 idi şimdi 34 yaşındayım gücüm tükedimi yoruldum mu hayır

ama korkularım artıyor yaş ilerledikçe daha detaycı oluyor insan

kendiliğmden hamile kalsam hiç endişe etmem kısmet

RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…