- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.761
korunmakta istemiyorum ama eşimde hareketli sperm sorunu var bende pko bide korunmak komik geliyo şimdi doktorumda 3 ay dedi zaten hemen kalamam diye düşünüyorum yeniden hamile kalırsam minnoşlarımın acısı hafifler diye düşünüyorum
dostinex aldım hergun yarım içiyorum ama taş gibi kocaman ne zaman inecek diye bekliyorum
Bir oglakta burda var.
10 yildir kara kapli defterimi atamadim hala insanlar dalga gecer oldu.faturalar taksitler hepsi ay ay yaziyor.
birde simdiden dr muayenesi su kadar dikis bu kadar yatis gerekli olursa ortalama hesaplar.erken dogumda yogun bakim unitesi olan hastaneler belki yedektede bir dr.bunun gibi bir suru hesap
Yoruluyorum bazen artik.ha bide daha ortada birsey yok.
arkadaşım eline sağlık listeler için..Kızlar,aklımda kaldığı kadarıyla değişiklik yaptım,bundan sonra şöyle yapalım,siz bana özelden yazın hangi tabloda nasıl değişiklik yapmamı istediğinizi,arada istekte bulunup da unuttuklarım olduysa kusuruma bakmayın,bu şekilde güncellemem hem kolay olur hem de unutmam
kızlar merhaba ben geldim yazdıklarınız için teşekkür ederim göz gezdirebildim sadece genel olarak iyiyim tabiki canım çok yanıyor zaman zaman iyi oluyorum zaman zaman çok ağlıyorum ama geçecek biliyorum 2 tane meleğim oldu gece 11 de nst ye girdim hiç sancım yoktu yatmaya hazırlanıyordum yavaş yavaş kasılmalarım olamaya başladı ama ağrılı şekilde gaz zannettim lavman bile yaptılar geçmesi doktorumu aradılar preparımın damla sayısını arttırdılar ama sancım geçmiyor daha dayanılmayacak hale geliyordu artık bağırıyordum herkes koridorlara çıktı en son sancıda istifra ediyordum elime birşey geldi diye bağırdım gece 4 olmuştu saat doktorum geldi 4 ü çeyrek geçe benı doğum haneye aldı muayene etti bu kese dedi serklajımın bir düğümü açılmış sağlam oğlumun kesesi sarkmış durduramayız artık doğum yapacaz dedi.bebeğin 25 haftalık yaşama şansı olduğu için sezeryan yapacam dedi bebek doktorunu bekledik sancılar içinde ameliyat masasında uyandığımda odamdaydım bebekleri sordum suyu öncede gelen minnoşumda erkekmiş ikiside yaşıyor yoğun bakımda dediler eşimle annem 15 dk ya aşağa iniyorlardı yukarı geldiklerinde suratlarından anladım suyu gelen bebeğim ölmüştü zaten benden saklamadılar zaten ondan ümüdim yoktu ama yinede çok ağladım içim yanıyordu diğer bebeğinde akibeti belli olmadığı için daha çok korktum ilk gun indirmediler benı ikinci gün sandalyeyle indirdiler yarım saat kalırım konuşurum onunla diyordum içeri girerken kocaman bebeklerin yanından geçirdiler hangisi diye baktım sonra minnacık bi bebeğe götürdüler oğlum çok küçüktü 600 gr. zaten oyuncak bebek gibiydi sadece oğlum diyebildim 10 sanıye durabildim çıkartın benı dayanamıyorum dedim 1.5 saat ağladım odamda bütün umudum bitmişti çok küçüktü birsürü makineye bağlıydı ogun taburcu oldum ertesi gün sabah 7 de eşimin telefonu çaldı anladım ben zaten yataktan kaltı içeri gitti bende konuşması bitince gittim yanına ne olmuş dedim yüzüme baktı söyleme dedim anladım zaten ilk doğanın adını eymen koymuş diğerinin adı umut olsun dedik geçmişi okuyup tek tek dönmek istiyorum atladığım olursa herkes sağolsun rabbim kimseye göstermesin evlat acısı
doktorum yalnız konuştu sonra benımle bunları yaşayanların genelde psi. bozulur davranışları değişir sen en başından beri çok acı çektin çok şey yaşadın davranışların hiç değişmedi eminim çok güzel bi gebelik geçireceksin sonra dedi inş dedim :26: ne zaman deneriz tekrar dedim 3 ay sonra bi durum değerlendirmesi yaparız dedi chnb sen kendiliğinden mi hamile kalmıştın tekrar pko olduğum için doğumdan sonra ilk 3 4 ay düzenli adet oluyorlarmış belki o arada denk gelir hiç korunmasak diyorum eşimde neden korunalım zaten diyor siz ne diyorsunuz
aminnnnnnnmmery çok teşekkür ederim acımız çok taze bende koklayamadım meleğimi tutulacak bir yeri yoktu ki minicikti bakmaya bile dayanamadım dediğin gibi rabbim hayırlı sağlıklı güzel hamileleik geçireceğimiz gebelikler nasip etin
daha erken tabi ama neyle korunacaksınız ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum
minito ve mmery arkadaşım vücut depoları için ne ilaç lazımsa kullanmayabaşlamanızı tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?