- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.721
canım sağ ol. seni söyledim canım. benim serklaj sonrası suyum geldi ya, aynı şeylerin senin başına gelmemesi için gebelik öncesi yapılması daha iyiymiş... bence de canım. inşallah yine doğal olur senin canım. sen bir an önce öncesi kullanılacak ilaçları sor canım...
evet yatıyorum canım eşim de yok. bebeğe ve kendime biraz bir şeyler aldım netten biraz annem getirdi. Yıkandı ütülenecek. herkes yorgun ben ütüleyemiyorum. Acil valiz hazırlamak istiyorum içim gidiyor. bir evli görümcem bana ve kayınvalideme bakıyor yemekti çamaşırdı,temizlikti. biri geç geliyor biri ehli keyif yıllık iznini aldı tatile gidiyor. evli görümceme de yazık hem arada kendi evine çoğu buraya koşuyor. Bu aralar daraldım iyice... şu valizi hazırlayabilseydim iyiydi daha eksikler de var alınacak... Ama gidemiyorum netten de güvenim kalmadı...
sen de inşallah güzel haberlerle gelirsin önümüzdeki aya. gönderdiğim fotoyu almış mıydın?
Canim böyle konular İcin kendini germe. Anlıyorum seni herseyin hazır olsun istiyor insan. Baskalarının canı isteyince değilde hemen olsun istiyor.
Canim sen yat dinlen bebeğini daha ileriki haftalara hazırla.
Zaten erken doğsa bile hazırladıklarını giyemeyecek. Hastaneler kendi kıyafetlerini giydiriyor.
İleriki haftalara kadarda zaten hazırlanır bebis inin cicileri.
prenslerim canım bu haftaya kadar belirgin bir gerilik yoktu di mi? tıbbi olarak yapılacak bir şey yok di mi gelişim için?
canım sağ ol. seni söyledim canım. benim serklaj sonrası suyum geldi ya, aynı şeylerin senin başına gelmemesi için gebelik öncesi yapılması daha iyiymiş... bence de canım. inşallah yine doğal olur senin canım. sen bir an önce öncesi kullanılacak ilaçları sor canım...
evet yatıyorum canım eşim de yok. bebeğe ve kendime biraz bir şeyler aldım netten biraz annem getirdi. Yıkandı ütülenecek. herkes yorgun ben ütüleyemiyorum. Acil valiz hazırlamak istiyorum içim gidiyor. bir evli görümcem bana ve kayınvalideme bakıyor yemekti çamaşırdı,temizlikti. biri geç geliyor biri ehli keyif yıllık iznini aldı tatile gidiyor. evli görümceme de yazık hem arada kendi evine çoğu buraya koşuyor. Bu aralar daraldım iyice... şu valizi hazırlayabilseydim iyiydi daha eksikler de var alınacak... Ama gidemiyorum netten de güvenim kalmadı...
sen de inşallah güzel haberlerle gelirsin önümüzdeki aya. gönderdiğim fotoyu almış mıydın?
Metal güzel geçmiş genel olarak 4lüne de sevindim strese gerek kalmadı... uzunluk konusunda hep yat mı diyor bu konuda ne diyor?
doğru canım biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim evlatlarımızı korusun...
başak öyle miymiş... ben uyuz oğlağım... hep kötümserim malesef... hep önce kötüyü düşünürüm...
Arda bey de ultrasona otururken besmele çekiyor bu durum beni de rahatlatıyor açıkçası...
Canım 26. Hafta kontrolünde hersey normaldi, 28. Hafta kontrolünde bacak kemiğini az büyümüş buldu, persantili saptı çünkü, benim dr'umda takar böyle seylere titizdir, 30. Hafta kontrolu belli eder durumu dedi...30. Hafta kontrolünde bacak boyunun yaninda bı de karın cevresinin az büyüdüğünü görünce doblerle baktı hemen, gobek kordonundaki damarda direnç çıktı, az gidiyor yani kan. Zaten genelde böyle bişey varsa 26dan sonra ortaya çıkarmış. Canım eğer böyle damar yapısıyla falan ilgili bı durum degilse zengin bı beslenme programı, sigarayı bırakmak, stresten uzak durmak...vs etkili olabiliyormuş, ama benim durumumda maalesef yok bişey, eskiden kan sulandirici falan veriyorlarmış ama onun bı faydasının olmadıgı kanıtlanmış. Bı de durumun gözlendiği annelerin %70inde sonradan preaklemsi görülüyormuş, gerçi bende el, ayak şişmesi dısında bı belirtisi yok ama bilmiyorum artık, Allah yardımcımız olsun...
canım benim sen canını sıkma inan bak sen adresini gönder ben birşeyler alıyım gönderiyim buradan.... burada bir dünya bebek malzemesi satan yer var ben yıkar ütüler adresine postalarım....yeterki o uslu uslu biraz daha kalsın annesinin karnında bütün samimiyetimle söylüyorum ben gönderirim....dayan canım zoru başardın sen çok güçlü bir kadınsın....canım hayır ben gönderdiğin fotoyu almadım telemi göndermiştin....
Sagolasin Canim.
Sadece tuvalet ve yemek İcin kalkmaya izin var.
Başak olan benim Canim
O icine atma vd herseyi düşünüp atmayı vd çabuk kırıldığını bunların bana benzediğini söyledi.
Maalesef Canim bende hep kötümser düşünürüm. Ama bu konuda Allah'ın gücüne gider diye dilim hic söylemiyor.
Aklıma gelince de Allah im sana sığındım deyip yok saymaya çalışıyorum.
Bu durumları iyi biliyorum oglumdada boyle olmuştu. Sonrada acısı çıkıyor. Psikolojik olarak cok yıpranıyor insan.
Sagolasin Canim.
Sadece tuvalet ve yemek İcin kalkmaya izin var.
Başak olan benim Canim
O icine atma vd herseyi düşünüp atmayı vd çabuk kırıldığını bunların bana benzediğini söyledi.
Maalesef Canim bende hep kötümser düşünürüm. Ama bu konuda Allah'ın gücüne gider diye dilim hic söylemiyor.
Aklıma gelince de Allah im sana sığındım deyip yok saymaya çalışıyorum.
Bu durumları iyi biliyorum oglumdada boyle olmuştu. Sonrada acısı çıkıyor. Psikolojik olarak cok yıpranıyor insan.
herkese iyi akşamlar..
maalesef kötü bir haberle açtım sayfayı. çok ama çokk üzüldüm minito arkadaşımızın miniklerine..
rabbim sabır versin inşallah çok zor heleki ikisini birden kaybetmek..
diyecek bir şey yok maalesef rabbim yeni bir melekle unuttursun acısını inşalah..
chnb canım kontrolüm güzel geçmşi herşey yolundaymış çok sevindim..
işlerini de kafana takma halledersin inşalalh.. önemli olan bebeğin biliyorsun herşey yoluna koyulur merak etme..
meleğim ve aşkım hastanedeymişsin rabbim yardımcın olsun umarım bebeğin biraz daha durur seninle.
hiddenisko sonuçların güzzel çıkmasına çok sevindim kilo işini de biraz dikkatle halledersin inşalalh..
prenslerim inşalah halledilebilecek bir durumdur birdahaki kontrolüne iyi haberler verirsin inşalah bizlere..
Herkese hareket yasak, bana niye değil anlayamıyorum
Rahim ağzım iyi diye mı acaba?
Ama kisalma ihtimali de var aslında :26:
Chnb yapabileceğim birsey olursa hiç çekinmeden soyle 2 hafta sonra istanbula gelecegim
Maltepedeyim, yardıma gelebilirim, gercekten
Bu arada arkadaslar amniyo için verdiginiz destekten ve sonrasında ki güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim
Bu nasıl topictir ya
Paşam sende eve donmussun
Hadi bakalım 5 kilo daha ver, sonra senin bebisi takip için gireceğim buraya
selam kızlar nasılsınız
prenslerim bende de damar direnci var tek damarda sadece ama benimki çok fazla değil denilmişti belkide bu yüzden bu haftama kadar sıkıntısız geçirdim.sadece bu hafta gerilemeye başladı. bu arada ben devamlı sola yattım,kaşr peynir,pekmez tahin,muz,ceviz gibi şeyler hergün yedim kan hapını ihmal etmemeye çalıştım umarım senide çok ertkilemeden ileriki haftalara gelirsin
chnb senin ne zaman doğumun? bu arada bazı sitelerde alışveriş gayet iyi oluyo civ.lim gibi..çantanı kafana takma olmazsa son
gününde kalkıp halledersin bişeycikler olmaz allahın izniyle..bak benim dikişler alındı ama gelen giden hala yokgelecek gibide değilmiş..
hala sancım açılmam yokkızım şuan 3200 gr 3500 olursa sezeryan olur riske atmam dedi bakalım pazartesiye kadar beklicem doğum başlamazsa sezeryan olucam
canım 34 ten sonra bekliyoruz sanırım önden gittiği için... Artık yürüyüşe başla madem bunca ay yat şimdi yürü tabi ayaklarının üstünde durabiliyorsan... bol hurma ye...
inşallah normal olur.
benim sezaryen. bu sefer dedim bari genel anestezi olmasın dedim. büyük oğlumda genel olmuştu bu sefer doğum anını görmek istiyorum dedim. çünkü erken doğumum normaldi ve sesini duydum meleğimin. o anı unutmam lazım dedim belki bu bebeğim unutturur dedim. tamam anestezi dr si ile konuşuruz dedi.nerede olacaktı doğum...
canım 34 ten sonra bekliyoruz sanırım önden gittiği için... Artık yürüyüşe başla madem bunca ay yat şimdi yürü tabi ayaklarının üstünde durabiliyorsan... bol hurma ye...
inşallah normal olur.
benim sezaryen. bu sefer dedim bari genel anestezi olmasın dedim. büyük oğlumda genel olmuştu bu sefer doğum anını görmek istiyorum dedim. çünkü erken doğumum normaldi ve sesini duydum meleğimin. o anı unutmam lazım dedim belki bu bebeğim unutturur dedim. tamam anestezi dr si ile konuşuruz dedi.nerede olacaktı doğum...
peki canlarım, kullanırken şikayetleriniz azaldı mı bana günde 2 dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?