Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım geçen hafra 82 geliyodm 79 geldim adetim yakınya malesef kilom diyemiyorum cuma söylücem ama çizelgemle aynı desem kilo demem yask 75 görüyüm bırakıcem korunmayı :18::18:ne oluyosa hayırlısı olsn evlat hasretiyle yanıyorum

canım seninle haftamız aynı tam tersi nedenle erken doğma ihtimali var beklerimizin(

Buyur burdan yak...ne dedi Arda bey peki nezaman bekliyor, 36yi geçse bari tüm gelisim bitmiş oluyor ozamana, kilosuda 3u bulur ozamana, normal bebek gibi olur inşallah, 36dan önce gelmesin yeterki!

kizlar cuma kontrolde 3cm aciklikla hastaneye yTttim serklaji alicaklardi aldirmadim suan hastanedeyim hala agrilarim var dua edin

Buyur burdan yak...ne dedi Arda bey peki nezaman bekliyor, 36yi geçse bari tüm gelisim bitmiş oluyor ozamana, kilosuda 3u bulur ozamana, normal bebek gibi olur inşallah, 36dan önce gelmesin yeterki!

net bir tarih konuşmadık. 38 i beklemez değil mi dedim kesinlikle beklemez diyor. 34 ü geçse canım iyi olacak...

kizlar cuma kontrolde 3cm aciklikla hastaneye yTttim serklaji alicaklardi aldirmadim suan hastanedeyim hala agrilarim var dua edin

canım tahmin etmiştim. Allah yardımcı olsun yat canım. ben 4 cm açıkla 8 hafta durmuştum...

paşam az kaldı 75 e havalar soğumaan sporla ver inşallah...

canım 2 gündür 2 saat yürüyorm inan sauna şortumuı giyiyom heryerim terliyo sonra dşa evdede plates yapsam temem neyse allahım işşallah veririrm hoş ben veremem diyodum bak bu kilolara geldim neyse eşim yoldaymış ben çıkıyom

minito arkadaşımızın bebeğini kaybetmesine çok üzüldüm Rabbim sabır versin.doğumu yakın olan arkadaşlarımıza Allah yardım etsin hepinizden hem karnımdaki bebeğim için hemde 9 aylık bebeğim için dua bekliyorum inşallah hiç biriniz herhangi bir sıkıntı çekmeden evlatlarınız kucağınıza alırsınız

canım doktorla görüşmen iyi geçmiş çok sevindim rahim ağzı uzunluğun çok güzel....bebeğimiz kilosu biraz öndeymiş maşallah ....canım ben ciğer gelişiminin 36. haftada iyi duruma geldiğini biliyorum ciğer geliştirici iğne konusunu arda beyle bir an önce konuş ....her ihtimale karşı vurdur...kuvez olayına gelincede bir dahaki randevun ne zaman arda beyle bu kuvez konusnda düşüncesini bir al istersen.... her ihtimale karşı yanımda eşimde yok dersin....canım banada arda bey hamilelik öncesi yapılanb serklajın gebeliğe bir engel teşkil etmediğini söyledi....tüpp bebekte yaptırabilirsin dedi.....canım bende önümüzdeki ay gidicem şu maddi durumumu bir ayarlayım inşallah....canım sen yine istihiratine devam et biraz daha dayan...o dediğin vitaminlerin sana çok faydası olur...oğluşun durabildiği kadar dursun annesinin karnında...

Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...

paşam sana da dedi çok yıpratmasın kendini her şey olacağına varıyor...
offf çok üzüldüm..korka korka baktım gçmişe..
aklımda hep o arkadaştaydı..
Allah ım sabır versin kendine ve eşine insallah..zor çok zor
içini ferah tut arkadaşım..Allah korktugunu yasatmasın sana v bebğine sağlk versin

bütün dualarım seninle arkadaşım..
kendim için ettiğim dualarım kabul olmadı ama inşallah Allah senin bebeğini korur

canım başın sağolsun...çok üzüldüm paşam arkadaşımızın dediğine bende katılıyorum....konuşmak istersen benide araryabilirsin bende ararım numaranı gönderirsen...

iyi aksamlar arkadaşlar herkese..

1haftadır takip ediyorum sizleri..ben bebeğimi memlekette ailemin yanında kaybttim.
orada internet yoktu bu hastalığı bilen de pek yoktu.

birkaç geçmiş olsuna glen akraba aaa bişe olmaz bizim su akrabaya,komsuya v.b olmustu dikiş atıldı bir dahakinde bir sorun olmadı diye anlatmıslardı..
bana doğumu yaptıran hiç tanımadığım doktor da bir dahakinde dikiş atılırsa böle birsey yasamazsın hatta bu dikişi ben de yapıyorum demişti..(küçük bir ilçe de devlet hastanesindeki gece nöbetindki doktor)

anlayacağınız biraz rahatlamış ferahlamıştım..
ben zor hamile kalan biriyim yumurtalarımdan dolayı..
Allah ım bir daha verir elbet dikiş yapılır birdaha yasamam diyordum hep eşime,anneme..

ama evime geldikten sonra,rahimağzı yetmezliğini okuyup sonu kötü hikayeler okudukça moralim iyice çöküyor..
işinin ehli bir doktor maddi yönden nası yaparıs bilmiyorum..
diğer türlü de normal bir operatr dr. a nası güvenirim(

Allah yardımcım olsun..daha kayıbımın üstünden 2 hafta geçmişken benim kafam şimdide bu sorunlarla dolu

Bu ilacı ben gebeliğimin basından beri kullanıyorum Canim
Arda bey vermişti.

34u gecelim bari ozaman yaa, herkes için dua ediyorum valla, nasıl girdik Ekim'e böyle anlamadım!

Minito canim 3-5 kere bişeyler yazdım yazdım sildim, ne diycemi bilmiyorum, allahım sana ve esine tükenmedik sabırlar versin, bu yaşadığın son acı olsun insallah...

canım sağ ol. seni söyledim canım. benim serklaj sonrası suyum geldi ya, aynı şeylerin senin başına gelmemesi için gebelik öncesi yapılması daha iyiymiş... bence de canım. inşallah yine doğal olur senin canım. sen bir an önce öncesi kullanılacak ilaçları sor canım...

evet yatıyorum canım eşim de yok. bebeğe ve kendime biraz bir şeyler aldım netten biraz annem getirdi. Yıkandı ütülenecek. herkes yorgun ben ütüleyemiyorum. Acil valiz hazırlamak istiyorum içim gidiyor. bir evli görümcem bana ve kayınvalideme bakıyor yemekti çamaşırdı,temizlikti. biri geç geliyor biri ehli keyif yıllık iznini aldı tatile gidiyor. evli görümceme de yazık hem arada kendi evine çoğu buraya koşuyor. Bu aralar daraldım iyice... şu valizi hazırlayabilseydim iyiydi daha eksikler de var alınacak... Ama gidemiyorum netten de güvenim kalmadı...

sen de inşallah güzel haberlerle gelirsin önümüzdeki aya. gönderdiğim fotoyu almış mıydın?

Canim Allah yardımcın olsun.
Benim oğlumda 25+5gunluken 3,5cm hastaneye yattın.
Tam yedi hafta kasilmalarim hic geçmeden durdu yavrum.
Allah'ın izniyle senin haftam cok iyi.
Birde Kucuk bir tavsiyem olacak eğer tuvalet ihtiyacını da yatark gidemeye çalış.
Yani hic kalkma.

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, insallah geciktirebilirler biraz daha...ciğer geliştirici olmuş muydun?

canım olmuştu....

Canım endişelenme gerçek sebep r.a. y ise burada çok arkadaşımız iyi uzman dr lerle bebeklerine kavuştular yeterki gerçek sebep bu olsun...

Bu ilacı ben gebeliğimin basından beri kullanıyorum Canim
Arda bey vermişti.

bana dün verdi daha... biz elevit ve 2 aydır magnezyum pozitive ile geldik...

34u gecelim bari ozaman yaa, herkes için dua ediyorum valla, nasıl girdik Ekim'e böyle anlamadım!

evet ekim tuhaf başladı inşallah daha iyi olur sonrası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…