- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.701
canım seninle haftamız aynı tam tersi nedenle erken doğma ihtimali var beklerimizin(
peki canlarım, kullanırken şikayetleriniz azaldı mı bana günde 2 dedi...
şu an kaç kilosun canım? Allah hayırlı yerlerden kapı açsın...
yok canım gündem yoğundu demedim senin kiloları... Anestezi filan da konuştuk aklıma gelmedi...
canım seninle haftamız aynı tam tersi nedenle erken doğma ihtimali var beklerimizin(
kizlar cuma kontrolde 3cm aciklikla hastaneye yTttim serklaji alicaklardi aldirmadim suan hastanedeyim hala agrilarim var dua edin
Buyur burdan yak...ne dedi Arda bey peki nezaman bekliyor, 36yi geçse bari tüm gelisim bitmiş oluyor ozamana, kilosuda 3u bulur ozamana, normal bebek gibi olur inşallah, 36dan önce gelmesin yeterki!
kizlar cuma kontrolde 3cm aciklikla hastaneye yTttim serklaji alicaklardi aldirmadim suan hastanedeyim hala agrilarim var dua edin
net bir tarih konuşmadık. 38 i beklemez değil mi dedim kesinlikle beklemez diyor. 34 ü geçse canım iyi olacak...
canım tahmin etmiştim. Allah yardımcı olsun yat canım. ben 4 cm açıkla 8 hafta durmuştum...
paşam az kaldı 75 e havalar soğumaan sporla ver inşallah...
Doktordan geldim genel olarak iyi bir görüşmeydi...
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi. Bebek yine haftasından büyük gidiyor 2 kiloyu geçmiş...38 i kesinlikle beklemez dedi. Biraz az hareket ediyor dedim. önceki haftaya göre daha mı az bu önemli dedi.
kanama, su, saatte 4 ü geçen kasılma olursa gel dedi.
benim eklemlerim çok ağrıyor dedim güneş görmedim kalsiyum verdi...
tansiyonun önemli 12 8 çıktı, 13- 9 olursa haber ver dedi...
Genel olarak böyle.
minitoya geçmiş olsun dileklerini iletti. su tanesi canım senin için de senin yaşadıklarını yaşamasın diye serklajı önceden yapmak gerektiğini söyledi... ben de mesela tüp olsa sorun olmaz mı bu durum dedi yok çok ince şeylerle giriliyor olmaz dedi .
Aklıma gelenler bunlar...
offf çok üzüldüm..korka korka baktım gçmişe..Kızlar Minito ile görüştüm malesef bebeği kaybetmişler( Oldukça metanetliydi şükür...
paşam sana da dedi çok yıpratmasın kendini her şey olacağına varıyor...
içini ferah tut arkadaşım..Allah korktugunu yasatmasın sana v bebğine sağlk versinYok canım 19 yaşından beri tip 1 diyabetim var benim
Buna sevindim içim içimi yiyordu yoksa,kendi doktorumu da göremiycem nasıl olcak diye endişelenmiştim,19+5 de kaybetmiştim önceki bebeğimi ondan en korkulu haftalarım yaklaşıyor:18:
canım sen 32. haftada diyordun ya kolumdan tutuyorlardı dolanırken. ben de öyle olmak üzereyim o kadar zor yürüyorum ki. bu kaslardan mı kaynaklı oluyor?
bir de eklem yerlerim çok ağrıyor. dr osteocare isimli ilaç verdi kalsiyum, mağnezyum, zinc, vitamin d yazıyor.
bu tarz ilaç kullanan olmuş muydu?
net bir tarih konuşmadık. 38 i beklemez değil mi dedim kesinlikle beklemez diyor. 34 ü geçse canım iyi olacak...
canım tahmin etmiştim. Allah yardımcı olsun yat canım. ben 4 cm açıkla 8 hafta durmuştum...
paşam az kaldı 75 e havalar soğumaan sporla ver inşallah...
canım doktorla görüşmen iyi geçmiş çok sevindim rahim ağzı uzunluğun çok güzel....bebeğimiz kilosu biraz öndeymiş maşallah ....canım ben ciğer gelişiminin 36. haftada iyi duruma geldiğini biliyorum ciğer geliştirici iğne konusunu arda beyle bir an önce konuş ....her ihtimale karşı vurdur...kuvez olayına gelincede bir dahaki randevun ne zaman arda beyle bu kuvez konusnda düşüncesini bir al istersen.... her ihtimale karşı yanımda eşimde yok dersin....canım banada arda bey hamilelik öncesi yapılanb serklajın gebeliğe bir engel teşkil etmediğini söyledi....tüpp bebekte yaptırabilirsin dedi.....canım bende önümüzdeki ay gidicem şu maddi durumumu bir ayarlayım inşallah....canım sen yine istihiratine devam et biraz daha dayan...o dediğin vitaminlerin sana çok faydası olur...oğluşun durabildiği kadar dursun annesinin karnında...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, insallah geciktirebilirler biraz daha...ciğer geliştirici olmuş muydun?
iyi aksamlar arkadaşlar herkese..
1haftadır takip ediyorum sizleri..ben bebeğimi memlekette ailemin yanında kaybttim.
orada internet yoktu bu hastalığı bilen de pek yoktu.
birkaç geçmiş olsuna glen akraba aaa bişe olmaz bizim su akrabaya,komsuya v.b olmustu dikiş atıldı bir dahakinde bir sorun olmadı diye anlatmıslardı..
bana doğumu yaptıran hiç tanımadığım doktor da bir dahakinde dikiş atılırsa böle birsey yasamazsın hatta bu dikişi ben de yapıyorum demişti..(küçük bir ilçe de devlet hastanesindeki gece nöbetindki doktor)
anlayacağınız biraz rahatlamış ferahlamıştım..
ben zor hamile kalan biriyim yumurtalarımdan dolayı..
Allah ım bir daha verir elbet dikiş yapılır birdaha yasamam diyordum hep eşime,anneme..
ama evime geldikten sonra,rahimağzı yetmezliğini okuyup sonu kötü hikayeler okudukça moralim iyice çöküyor..
işinin ehli bir doktor maddi yönden nası yaparıs bilmiyorum..
diğer türlü de normal bir operatr dr. a nası güvenirim(
Allah yardımcım olsun..daha kayıbımın üstünden 2 hafta geçmişken benim kafam şimdide bu sorunlarla dolu
Bu ilacı ben gebeliğimin basından beri kullanıyorum Canim
Arda bey vermişti.
34u gecelim bari ozaman yaa, herkes için dua ediyorum valla, nasıl girdik Ekim'e böyle anlamadım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?