- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.801
yatmaya devam ediyorum serviks kulturunde enfeksiyon cikti antibiyotik aliyorum bilmiyorum cok kotumu olur boyle
Kızlar bu arada sabah amniyo sonucumu mail istemiştim
Orda Arda bey Prof Dr. Olarak geçiyor
Prof mu oldu acaba?
Ozel msj kutun dolu msj gonderemedim.
Eger bir sakincasi yoksa cep tlf ozelden mesaj atarmisin.seninle konusmak isterim.
Kızlar birşey sormak istiyorum,ben önceki gebeliğimde bebek hareketlerinden önce kasılma hissetmiştim o yüzden nasdıl birşey olduğunu bilmiyorum
Son iki,üç gündür karnımın altında mesaneye doğru,böyle arka arkaya göz seyirmesi gibi,elimi koyduğumda da hafiften hisseder gibi olduğum şeyler oluyor,bunlar bebek hareketi mi?dün akşam ve bu sabah arka arkaya çok oldu özellikle sırt üstü yatınca,acaba başka birşey mi,nolur birşey söyleyin:18:
Canım bebek hareketi onlar ilk basta bende öyle hissetmiştim özelikle sırt üstü yatınca cok belli oluyorKızlar birşey sormak istiyorum,ben önceki gebeliğimde bebek hareketlerinden önce kasılma hissetmiştim o yüzden nasdıl birşey olduğunu bilmiyorum
Son iki,üç gündür karnımın altında mesaneye doğru,böyle arka arkaya göz seyirmesi gibi,elimi koyduğumda da hafiften hisseder gibi olduğum şeyler oluyor,bunlar bebek hareketi mi?dün akşam ve bu sabah arka arkaya çok oldu özellikle sırt üstü yatınca,acaba başka birşey mi,nolur birşey söyleyin:18:
Ay inanır mısın psikopat olduk eşimle,diyorum ki ona bak bebeği hissedfiyom galiba,yazık o da diyor ki geçen sene de böyle diyordun sakıun kasılma olmasın hastaneye mi gidelim falan diye iyiden iyiye delirdik,sevineceğimize endişe eder olduk,sağol canım içim rahatladıcanım bence bebek hareketi ben de senin gibi hissederim o dönemde...
Ay inanır mısın psikopat olduk eşimle,diyorum ki ona bak bebeği hissedfiyom galiba,yazık o da diyor ki geçen sene de böyle diyordun sakıun kasılma olmasın hastaneye mi gidelim falan diye iyiden iyiye delirdik,sevineceğimize endişe eder olduk,sağol canım içim rahatladı
Peki arka arkaya olur muydu böyle,netten okuyorum da bu dönemde bi gün hisseder öbür gün hissetmeyebilirsiniz falan diyo,kaç gündür arka arkaya olunca endişelendim
Kızlar birşey sormak istiyorum,ben önceki gebeliğimde bebek hareketlerinden önce kasılma hissetmiştim o yüzden nasdıl birşey olduğunu bilmiyorum
Evet artık iç rahatlığıyla gülümseyebilirimcanım kişiden kişiye değişir. sıkıntı etme, gülümse... insanın içi gıdıklanıyor...
Sen muayene kaç günde bir? ayrıntılın yakındı...
Annesinin küçük erkeki o :)CNm, su anda cok normal artık bebisinin hareketlerini hissetmen
Annesine merhaba ben burdayim diyor
Bu arada cinsiyet belli mi?
Evet artık iç rahatlığıyla gülümseyebilirim
Randevularım üç haftada bir,daha sık gelmek istediğimi söyledim doktora,istediğin zaman çık gel dedi ama bence yat dinlen avil bişey olmadıkça ortalarda dolaşma dedi ben de tamam dedim,
17 ekimde ayrıntılıya giricem,cd falan da veriyorlarmış çok heyecanlıyım :)
Annesinin küçük erkeki o :)
Canım içini ferah tut,bak sen,bebeklerin ve eşin ksç zamandır nelerin üstesinden geldiniz,son düzlükte kendini bırakmak olmaz,Allahın izniyle şifa bulacaklar inşallahmalesef ıyı haberlerle gelemedık arda pazartesı lazer oluyor berende henuz bellı degıl pazartesı netlesıcek enkotusude ne bılıyormusunuz eger lazer gerekmeseydı arda bugun taburcu olucakmıs off cok morelımız bozuk nasıl atlatıcak yavrum ya hasar kalırsa hersey bıttı derken yenıden baslıyor
Vallahi canım bi kucağıma alayım sağlıkla,o zaman yorum yapçam sıkı tuttu tutmadı diyebenim de 17 ekim...
senin dr çok sıkı. maşallah rahim ağzı uzunluğun iyi bayağı sıkı yönetimde tutuyor...
malesef ıyı haberlerle gelemedık arda pazartesı lazer oluyor berende henuz bellı degıl pazartesı netlesıcek enkotusude ne bılıyormusunuz eger lazer gerekmeseydı arda bugun taburcu olucakmıs off cok morelımız bozuk nasıl atlatıcak yavrum ya hasar kalırsa hersey bıttı derken yenıden baslıyor
bende servikal yetmezlik yüzünden 24 haftamda doğum yaptım malesef doktorların geç teşhisi yüzünden
malesef ıyı haberlerle gelemedık arda pazartesı lazer oluyor berende henuz bellı degıl pazartesı netlesıcek enkotusude ne bılıyormusunuz eger lazer gerekmeseydı arda bugun taburcu olucakmıs off cok morelımız bozuk nasıl atlatıcak yavrum ya hasar kalırsa hersey bıttı derken yenıden baslıyor
offf arkadasım senin hikayelerin beni öyle etkılıyor ki..ah minitom ah geldinmi ben yokken gelmişin seni okadar iyi anlıyorumki sormabende serklaş oldg halde kızımı kaybettim yavrm dayanamadı eşim dikiş var drcek inanıyorum dedi inan ölücegi aklıma bile gelmedi kızımı dogurdum yavrum gördüm ogullarımı görmemiştim tek agzımdan çıkak laf ömürüm kızım dedi çok yalvardım doktora dedim yalvarırırım birşey yap yaşat yaşamaz paşa hanım dedi sende bizde elimizden geleni yaptık dedi inan yataktan kalkıp bile camdan bile bakmadım ömürüme birşey olur diye ama dedigin gibi olanın önüne geçilemiyor malesef kızımı dogurdugmda gördümya allahım dedim sen ne mcizeler dolsn elim karnımda sabahlara kadar uyumadım herkez uyd koridorlarda yürüdüm çok agladım allahım dedim senden olana razıyım isyan ettirme bana ama canım yanıyo dedim heleki 2 gün hastanede kaldımya o beni maffetti doktor üst kata götürün dogm edenlerle koymayın kötü olmasın dedi birde sskyı kötülerle teselli ettiler beni tek ntmadıgım birşey var kızıma serklajı oldm eve gelicez döndüm hastaneye arkamı eşim elimden ttuyo yavaş yürüyorm birşey olcek diye aklım çıkyor dur az dedim arkamı döndüm ş kelimeler çıktı agzımdan ey koca hastane bu sefer ben kazanıcam sana 2 tane şehit verdim bnu kcagıma alıcem görürüsün bak yavrumla sag saglim çıkocek dedim sonrası malum dogum ettim çıktım aynı kapıdan döndüm arkamı eşim önde yürüyor kaynanam arabaya bindi dedim dedim ey koca hastane gene sen kazandım cigerimi gene söktün dedim çöktüm köşeye aglıyorm yeminolsn eşim arabaya zor soktu yapma paşa dedi gene yavrumuzu götüremedik dedim herkez üzülme allahaa geldi allaha gitti yeri iyi dediler ama ben anneyim nasıl üzülmüyüm çok agladım inan senin şuanki duygularını bende brdakilerde anlıyor canım bun bil bak bana 3 şehit evlatlarınım ölüm yıl dönümleri gelsin kötü oluyorm mdum 22 eylülde vefat etti yandım aklıma geldikçe doktor dedi ban kilo ver diye zor başardım 25 kilo verdim ben paşa verebilmezdi her seferinde yürüyüşe gittigimde az daha az daha dedim yürüdüm hep ekledim dün 2.5 saat yürüdüm eşimle kanter içinde kaldım duşa zor attım kendimi neden evladım için işşallah bebeklerimiz olur brda kızlar gibi mtllklarımızı paylaşırız inan çok zor şanki durumun biliyorm ama zaman herşeyin ilacı canım allah yardımcımız olsn kaç topüge yazdım dalar istedim senin için aklıma geldikçe da ettim chnb dedigi gün hiç uyyamadım döndüm drdum yatakta diyormya benimde olsa isisznde çok etkileniyorm benim evladım gitmiş gibi oluyo allahım sana eyüp sabrı versin kardeşim üzülme olurmu bak biz brdayız seni anca biz anlarız benim gibi yap hiç dogurmadım de inan öyle insanın daha içi acımıyo onlar cennete gittiler rabbim öteki tarafta kavuşmamızı nasip etsin bend eanne olmayı çok istiyorm ama korkyorm ya buda giderse ben b doktorun altından nasıl kalkıcem b kadar borçla kararsızım dün eşime deidm bırak gitsin kornma ama olr dedi yok dedim vazgeçtim agladım drdum akşamda zehir old eşimde kızdı yapma böle paş adiye kararsıızım ban bir mcize lazım allahım tez zamanda yollasun işşallah
İnsallah arkadaşım...Ne söyliyim ki şimdi,ne denir ki,okudukça boğazım düğümlendi,herkes kendi kaybını-kayıplarını hatırladı,unutmayacaksın ama acın hafifleyecek,inşallah da yeni sağlıklı bebekler acıyı hafifletecek,çok üzgünüm
bende servikal yetmezlik yüzünden 24 haftamda doğum yaptım malesef doktorların geç teşhisi yüzünden
Kızlar bugün zeynepkamile gittim detaylı icin pek icime sinmedi yağlarından dolayı zor görüyormuş kalbi icin cok ugrasti grdug kadarıyla bı sorun yok rahimagzim kapaliymis ölçümü 2cm dedi zaten kısa oldug icin dikiş atılmış yatmaya devam et dedi o biraz canımı sıktı Cemil bey bana ölçü söylemiyor sizce normalmi bu haftada normal gebelerde 2.5 ve üzeri olurmuş
Dikişden 2 hafta önce üstten olcttugunde 2.7 alttan olcttugunde 2.9cm di bu ilerleyen haftalarda gittikçe kisalcak dedi olcerkende herkes böyle olcemez dedi dikişden sonraki gün usg de bakarken tam vaktinde attık dikişi demisti gecen son kontrolumde sordum gayet iyi dedi ölçü söylemiyor bidahaki sefere sorcam tekrar bu doktor üstten baktı pek icime sinmedi kendi dotorum detaylı bakmasa özelde tekrar yaptırırdim detayliyiCanım senin dikiş atıldığında uzunluğun kaçtı? Benim dr de 3ün altı risk falan demişti ama sonuçta benim dikiş yapıldığında 4cm falandı,o yüzden soruyorum dikiş öncesi ile şimdiyi karşılaştırmak için,bir de her dr nin ölçümü aynı olmuyor,sen cemil beye bi dahaki gidişinde ısrar et çok merak ediyorum de
offf arkadasım senin hikayelerin beni öyle etkılıyor ki..
acını yüregimde hissediyorum..
Allah ım hiç kimseye evlat acısı göstermesin..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnsallah arkadaşım...
(( aynı seyi bende yasadım senin gibi..acını anlayabiliyorum.
basın sagolsun
geçmiş olsun sinem ama iiyi düşün .. senin mucadeleci kahramanların bunu da kazanacak
Basın sag olsun Allah sabır versin malesef benim doktorumda is işden geçtikten sonra koymuştu teşhisibende servikal yetmezlik yüzünden 24 haftamda doğum yaptım malesef doktorların geç teşhisi yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?