Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yatmaya devam ediyorum serviks kulturunde enfeksiyon cikti antibiyotik aliyorum bilmiyorum cok kotumu olur boyle

canım yatabildiğince yat canım ilaçları da kullan bence. Bebeklerimiz ne kadar kalsa o kadar iyi. Bu günlerimizi de gördük şükür...

Kızlar bu arada sabah amniyo sonucumu mail istemiştim
Orda Arda bey Prof Dr. Olarak geçiyor
Prof mu oldu acaba?

Aaaa prof mu olmuş duymadım. Hayırlı olsun olduysa...

Ozel msj kutun dolu msj gonderemedim.

Eger bir sakincasi yoksa cep tlf ozelden mesaj atarmisin.seninle konusmak isterim.

tamam canım...

Kızlar birşey sormak istiyorum,ben önceki gebeliğimde bebek hareketlerinden önce kasılma hissetmiştim o yüzden nasdıl birşey olduğunu bilmiyorum

Son iki,üç gündür karnımın altında mesaneye doğru,böyle arka arkaya göz seyirmesi gibi,elimi koyduğumda da hafiften hisseder gibi olduğum şeyler oluyor,bunlar bebek hareketi mi?dün akşam ve bu sabah arka arkaya çok oldu özellikle sırt üstü yatınca,acaba başka birşey mi,nolur birşey söyleyin:18:

canım bence bebek hareketi ben de senin gibi hissederim o dönemde...

Canım bebek hareketi onlar ilk basta bende öyle hissetmiştim özelikle sırt üstü yatınca cok belli oluyor

canım bence bebek hareketi ben de senin gibi hissederim o dönemde...
Ay inanır mısın psikopat olduk eşimle,diyorum ki ona bak bebeği hissedfiyom galiba,yazık o da diyor ki geçen sene de böyle diyordun sakıun kasılma olmasın hastaneye mi gidelim falan diye iyiden iyiye delirdik,sevineceğimize endişe eder olduk,sağol canım içim rahatladı

Peki arka arkaya olur muydu böyle,netten okuyorum da bu dönemde bi gün hisseder öbür gün hissetmeyebilirsiniz falan diyo,kaç gündür arka arkaya olunca endişelendim

canım kişiden kişiye değişir. sıkıntı etme, gülümse... insanın içi gıdıklanıyor...

Sen muayene kaç günde bir? ayrıntılın yakındı...

CNm, su anda cok normal artık bebisinin hareketlerini hissetmen
Annesine merhaba ben burdayim diyor
Bu arada cinsiyet belli mi?

canım kişiden kişiye değişir. sıkıntı etme, gülümse... insanın içi gıdıklanıyor...

Sen muayene kaç günde bir? ayrıntılın yakındı...
Evet artık iç rahatlığıyla gülümseyebilirim
Randevularım üç haftada bir,daha sık gelmek istediğimi söyledim doktora,istediğin zaman çık gel dedi ama bence yat dinlen avil bişey olmadıkça ortalarda dolaşma dedi ben de tamam dedim,
17 ekimde ayrıntılıya giricem,cd falan da veriyorlarmış çok heyecanlıyım :)

CNm, su anda cok normal artık bebisinin hareketlerini hissetmen
Annesine merhaba ben burdayim diyor
Bu arada cinsiyet belli mi?
Annesinin küçük erkeki o :)

benim de 17 ekim...

senin dr çok sıkı. maşallah rahim ağzı uzunluğun iyi bayağı sıkı yönetimde tutuyor...

malesef ıyı haberlerle gelemedık arda pazartesı lazer oluyor berende henuz bellı degıl pazartesı netlesıcek enkotusude ne bılıyormusunuz eger lazer gerekmeseydı arda bugun taburcu olucakmıs off cok morelımız bozuk nasıl atlatıcak yavrum ya hasar kalırsa hersey bıttı derken yenıden baslıyor

Canım içini ferah tut,bak sen,bebeklerin ve eşin ksç zamandır nelerin üstesinden geldiniz,son düzlükte kendini bırakmak olmaz,Allahın izniyle şifa bulacaklar inşallah
benim de 17 ekim...

senin dr çok sıkı. maşallah rahim ağzı uzunluğun iyi bayağı sıkı yönetimde tutuyor...
Vallahi canım bi kucağıma alayım sağlıkla,o zaman yorum yapçam sıkı tuttu tutmadı diye
Hadi inşallah ikimizde hayırlı güzerl haberlerle döneriz

Geçmiş olsun canım inşallah bunu da atlatacak yavruların...

bende servikal yetmezlik yüzünden 24 haftamda doğum yaptım malesef doktorların geç teşhisi yüzünden

Geçmiş olsun...

allah yardımcınız olsun inşallah mutlu sona ulaşacaksınız artık...

Kızlar bugün zeynepkamile gittim detaylı icin pek icime sinmedi yağlarından dolayı zor görüyormuş kalbi icin cok ugrasti grdug kadarıyla bı sorun yok rahimagzim kapaliymis ölçümü 2cm dedi zaten kısa oldug icin dikiş atılmış yatmaya devam et dedi o biraz canımı sıktı Cemil bey bana ölçü söylemiyor sizce normalmi bu haftada normal gebelerde 2.5 ve üzeri olurmuş

offf arkadasım senin hikayelerin beni öyle etkılıyor ki..
acını yüregimde hissediyorum..
Allah ım hiç kimseye evlat acısı göstermesin..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnsallah arkadaşım...
bende servikal yetmezlik yüzünden 24 haftamda doğum yaptım malesef doktorların geç teşhisi yüzünden
(( aynı seyi bende yasadım senin gibi..acını anlayabiliyorum.
basın sagolsun

geçmiş olsun sinem ama iiyi düşün .. senin mucadeleci kahramanların bunu da kazanacak

Canım senin dikiş atıldığında uzunluğun kaçtı? Benim dr de 3ün altı risk falan demişti ama sonuçta benim dikiş yapıldığında 4cm falandı,o yüzden soruyorum dikiş öncesi ile şimdiyi karşılaştırmak için,bir de her dr nin ölçümü aynı olmuyor,sen cemil beye bi dahaki gidişinde ısrar et çok merak ediyorum de

Dikişden 2 hafta önce üstten olcttugunde 2.7 alttan olcttugunde 2.9cm di bu ilerleyen haftalarda gittikçe kisalcak dedi olcerkende herkes böyle olcemez dedi dikişden sonraki gün usg de bakarken tam vaktinde attık dikişi demisti gecen son kontrolumde sordum gayet iyi dedi ölçü söylemiyor bidahaki sefere sorcam tekrar bu doktor üstten baktı pek icime sinmedi kendi dotorum detaylı bakmasa özelde tekrar yaptırırdim detayliyi

24 haftamda ilk doqumumu yaptım ama şükürki şu an bebeqim yaşıyor doğduqu gün yaşamaz demişlerdi ama hiç umudumu yitirmedim adınıda umut ege koyduk 64 gün oldu bugün doktorum bundan sonra 10 doğumda yapsan rahmine dikiş atıcaz dedi çok kötü qünler qeçiriyoruz allah kmseye ewLat acısı yaşatmasınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…