Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Anladım,canı. Demekki dikiş olduğu için bu cm ler normal,so nuçta kasılman olmadıkça sancın suyun gelmesi kanama vs olmadıkça dikiş tutuyor olsa gerek,tedirgin olmanı çok iyi anlıyorum,bi dahaki kontrol ne zaman?

Anladım,canı. Demekki dikiş olduğu için bu cm ler normal,so nuçta kasılman olmadıkça sancın suyun gelmesi kanama vs olmadıkça dikiş tutuyor olsa gerek,tedirgin olmanı çok iyi anlıyorum,bi dahaki kontrol ne zaman?

umut52 aramıza hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun,bebişin şükürki seni bırakmamış, inşallah bundan sonrada güçlü olur Allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin..

sinemcim kendini üzme canım, arkadaşlarında dediği gibi siz ne bağdereler atlattınız arda güçlü bir bebek inşallah bunuda atlatıcaksınız hayırlısıyla..

eylülgülü cemil bey banada rahim uzunluğunu cm olarak söylemiyor ama ne kadar uzunluk olduğunu bana ultrasonda gösteriyor, sanada gösteriyor ve iyi diyorsa uzunluk endişe etme canım, sayılara takılmaya gerek yok bence eğer yeteri kadar uzunsa zaten 3 cm olsada eğer kısalacakca kısalır zaten..önemli olan mümkün olduğunca çok kısalmadan dikişinde yardımıyla riskli haftaları atlatabilmek..

chnbcim nasılsın, otuzları gördün maşallah daha keyifli gidiyordur şimdi günler dimi..

hidenisko ne yapıyorsun izine çıktın mı?

umut52 aramıza hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun,bebişin şükürki seni bırakmamış, inşallah bundan sonrada güçlü olur Allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin..

hoşbulduk amin inş allah herkesin yavrusuna kavuşmayı nasip etsin yarın görmeye gidicem sizde dua edin oqlumaa

benm bebeqim yaşıyo şu an 64 gün oldu yaşam mücadelesi weriyo oğlum (
Cok pardon canım yanlış ablamızın Allah evladını sana bağışlasin
Cok şükür yom onlar 2 hafta sonra

Evet canım banada gösteriyor hatta ben bebek dikişlere tepmelermi dedi dikisle bebek arasında beyaz bı tabaka gösterdi bak burası et bisey olmaz dedi insallah bisey olmaz su riskli haftalar geçse biraz daha rahatlardim

canım duyaydın da demiş dr den dr ye fark ediyor bana medipolden 4 cm diyen bile oldu ki hamileliğimde 2.6 yı geçmedim desem yeridir...

cemil bey sorun yok diyormuş kafana takma dinlenmeye devam et Allahın izniyle bir şey olmaz...

geçmiş olsun tekrardan. bebeğiniz kam gram doğdu nerede hangi hastanede? maşallah ona...

chnbcim nasılsın, otuzları gördün maşallah daha keyifli gidiyordur şimdi günler dimi..

hidenisko ne yapıyorsun izine çıktın mı?

çok şükür canım genel olarak iyiyim. İri bebek olduğu için erken doğum olma ihtimali daha fazla. çok şükür yaşam sınırını geçtik. şu an tamamen duygusal sebeplerle erken doğmasın istiyorum sgk yok memorialde diye:))

hoşbulduk amin inş allah herkesin yavrusuna kavuşmayı nasip etsin yarın görmeye gidicem sizde dua edin oqlumaa

kanuni sultan süleyman eğt.arş da yatıyo 64 gündür 730 gram doğdu 650 lilere kadar düştü şu an 1750 gram ama hala ventilatöre baqlı...

kanuni sultan süleyman eğt.arş da yatıyo 64 gündür 730 gram doğdu 650 lilere kadar düştü şu an 1750 gram ama hala ventilatöre baqlı...

Allah yardımcınız olsun sağ salim eve döndüğünüz günleri de göstersin. durum nasıl gelişti bu teşhis nasıl kondu size?

Allah yardımcınız olsun sağ salim eve döndüğünüz günleri de göstersin. durum nasıl gelişti bu teşhis nasıl kondu size?

her ay normal kontrole gttm bebeqn suyunun fazla olduqunu söledi dr beni bi doç yönlendirdi ona gttiqimde muayene sırasında rahmimde kasılmalar olmuş ben farketmedim alttan muayene etti rahminde kısalma var dedi beni kanuniye yolladı 21 haftamdaydım zaten dikiş için geçti ordada yatış werdiler 24 hftama kadar yattım son günde doğum oLdu

orada yattığın halde neden oldu acaba ve orada nasıl bir tedavi uygulanmıştı?

orada yattığın halde neden oldu acaba ve orada nasıl bir tedavi uygulanmıştı?

yapılacak tek şey dikişti acil serklajda çok riskliydi benm için o yüzden istemedim geçiktirmeye çalıştılar iğne vurundum ilaçlar içtim ama bu kadar erteleyebildiler sancım başladı acil sezeryana aldılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…