- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.821
Dikişden 2 hafta önce üstten olcttugunde 2.7 alttan olcttugunde 2.9cm di bu ilerleyen haftalarda gittikçe kisalcak dedi olcerkende herkes böyle olcemez dedi dikişden sonraki gün usg de bakarken tam vaktinde attık dikişi demisti gecen son kontrolumde sordum gayet iyi dedi ölçü söylemiyor bidahaki sefere sorcam tekrar bu doktor üstten baktı pek icime sinmedi kendi dotorum detaylı bakmasa özelde tekrar yaptırırdim detayliyi
Basın sag olsun Allah sabır versin malesef benim doktorumda is işden geçtikten sonra koymuştu teşhisi
Basın sag olsun Allah sabır versin malesef benim doktorumda is işden geçtikten sonra koymuştu teşhisi
Dikişden 2 hafta önce üstten olcttugunde 2.7 alttan olcttugunde 2.9cm di bu ilerleyen haftalarda gittikçe kisalcak dedi olcerkende herkes böyle olcemez dedi dikişden sonraki gün usg de bakarken tam vaktinde attık dikişi demisti gecen son kontrolumde sordum gayet iyi dedi ölçü söylemiyor bidahaki sefere sorcam tekrar bu doktor üstten baktı pek icime sinmedi kendi dotorum detaylı bakmasa özelde tekrar yaptırırdim detayliyi
umut52 aramıza hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun,bebişin şükürki seni bırakmamış, inşallah bundan sonrada güçlü olur Allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin..
Cok pardon canım yanlış ablamızın Allah evladını sana bağışlasinbenm bebeqim yaşıyo şu an 64 gün oldu yaşam mücadelesi weriyo oğlum(
Cok şükür yom onlar 2 hafta sonraAnladım,canı. Demekki dikiş olduğu için bu cm ler normal,so nuçta kasılman olmadıkça sancın suyun gelmesi kanama vs olmadıkça dikiş tutuyor olsa gerek,tedirgin olmanı çok iyi anlıyorum,bi dahaki kontrol ne zaman?
Evet canım banada gösteriyor hatta ben bebek dikişlere tepmelermi dedi dikisle bebek arasında beyaz bı tabaka gösterdi bak burası et bisey olmaz dedi insallah bisey olmaz su riskli haftalar geçse biraz daha rahatlardimeylülgülü cemil bey banada rahim uzunluğunu cm olarak söylemiyor ama ne kadar uzunluk olduğunu bana ultrasonda gösteriyor, sanada gösteriyor ve iyi diyorsa uzunluk endişe etme canım, sayılara takılmaya gerek yok bence eğer yeteri kadar uzunsa zaten 3 cm olsada eğer kısalacakca kısalır zaten..önemli olan mümkün olduğunca çok kısalmadan dikişinde yardımıyla riskli haftaları atlatabilmek..
Kızlar bugün zeynepkamile gittim detaylı icin pek icime sinmedi yağlarından dolayı zor görüyormuş kalbi icin cok ugrasti grdug kadarıyla bı sorun yok rahimagzim kapaliymis ölçümü 2cm dedi zaten kısa oldug icin dikiş atılmış yatmaya devam et dedi o biraz canımı sıktı Cemil bey bana ölçü söylemiyor sizce normalmi bu haftada normal gebelerde 2.5 ve üzeri olurmuş
24 haftamda ilk doqumumu yaptım ama şükürki şu an bebeqim yaşıyor doğduqu gün yaşamaz demişlerdi ama hiç umudumu yitirmedim adınıda umut ege koyduk 64 gün oldu bugün doktorum bundan sonra 10 doğumda yapsan rahmine dikiş atıcaz dedi çok kötü qünler qeçiriyoruz allah kmseye ewLat acısı yaşatmasınn...
chnbcim nasılsın, otuzları gördün maşallah daha keyifli gidiyordur şimdi günler dimi..
hidenisko ne yapıyorsun izine çıktın mı?
hoşbulduk amin inş allah herkesin yavrusuna kavuşmayı nasip etsin yarın görmeye gidicem sizde dua edin oqlumaa
canım duyaydın da demiş dr den dr ye fark ediyor bana medipolden 4 cm diyen bile oldu ki hamileliğimde 2.6 yı geçmedim desem yeridir...
cemil bey sorun yok diyormuş kafana takma dinlenmeye devam et Allahın izniyle bir şey olmaz...
geçmiş olsun tekrardan. bebeğiniz kam gram doğdu nerede hangi hastanede? maşallah ona...
çok şükür canım genel olarak iyiyim. İri bebek olduğu için erken doğum olma ihtimali daha fazla. çok şükür yaşam sınırını geçtik. şu an tamamen duygusal sebeplerle erken doğmasın istiyorum sgk yok memorialde diye:))
kanuni sultan süleyman eğt.arş da yatıyo 64 gündür 730 gram doğdu 650 lilere kadar düştü şu an 1750 gram ama hala ventilatöre baqlı...
Allah yardımcınız olsun sağ salim eve döndüğünüz günleri de göstersin. durum nasıl gelişti bu teşhis nasıl kondu size?
her ay normal kontrole gttm bebeqn suyunun fazla olduqunu söledi dr beni bi doç yönlendirdi ona gttiqimde muayene sırasında rahmimde kasılmalar olmuş ben farketmedim alttan muayene etti rahminde kısalma var dedi beni kanuniye yolladı 21 haftamdaydım zaten dikiş için geçti ordada yatış werdiler 24 hftama kadar yattım son günde doğum oLdu
benm bebeqim yaşıyo şu an 64 gün oldu yaşam mücadelesi weriyo oğlum(
orada yattığın halde neden oldu acaba ve orada nasıl bir tedavi uygulanmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?