- Konu Sahibi hidennisko
-
- #31.861
canım keşke sana gelebilsemde o mucizeni görebilsemrabbim eymenimizin ömrüne ömür katsın canım bende bizim eymeni özledim annam dişleri çıktı diyor geri geri gidiyormuşş gidesim var memlekete nerden baksam memelekete gitmem için 500 gözden çıkarıcen ablamın nişeni var drm yok açıkçası hem dün eşim gene rahatsızlandı çarpıntısı oldu b sefer az old kalp kapakçıgında hafif egrilik var hep yaparmı arada bu çarpıntı ya dün çok öksürüyod üşüttüm galiba dedi dünde yatakta ilaç verdim çok terlemişti annı filan üstümde kırıklık var paşam dedi ondan çarpıntı olrmki kims esimi dyuyosa desin nolur yoksa dünden beri hayatım zehir allahım affetsin yorldm b hastalıktan panik atak illetinden ya herşeyi kafama takım çarpıntım olmasından allahım b hastalıgı nolur geri al benden bebek işine az kaldı bebem 75 düşüyüm hemen azim ediyorm kasımda adet olym bitiyim kilom kaç olursa vesile olcem hemen o ay hamile kalıcem diye garantisi yokya bıktım artık herşeyi düşünmekten olurna bırakıcem herşeyi
senin eşin tam dayagı hakediyoda neyse bu erkekler yokm bu erkekler dene gene kadının ferdi ergegi yendidiye boş boşna demiyolar bebem
canıms en ykları depola 2 gün sonra çok arrasın
canım dengesiz insanmı arıyosn ben halen deli gibi düşünüyorm neden şikayet etmedim diyeedicektim aslındada bebegime bedda eder diye yapmadım eşim zaten sonra deyince coşt allah nasıl biliyosa öle yapsın öylelerini 2 oglmda rahimim dikilmedi kızda dikildi 14 haftada kanda pırtılaşma çıktı ondan vefat ediyomş igne olucem hergün şimdi ise korkyorm ya vesile olrumda gene giderse diye
sen en azından b saate kadar ymşsun ben gece döndüm drdm yatakta eşim hasta kafama onu taktım sendede eşimdeki sorn vardı diye hatırlıyourm ara sıra sendede oluyorm böle birşey söylede içim rahatlasın nolr
kızlar hayırlı cmalar cmanız mbarek olsn hayırlarınız dalarınız kabl olsn işşallah
regrete bu aralar nerde sesi solgu çıkmıyo aramadımda onu :44:
minitoyuda dün kaç kere aradım açmadı :44:
daha kahvaltı yapmadım ev dryo temizlenicek bu kadınların çilesi ne zaman biticek
inş bu kez kavuşursun bebeğine anlattıkların çok içler acısı qerçekten doğumum gerçekleştiqinde nasıl dayanırım die düşünüyodum senin hikayeyi okuyunca kendmi bile unuttum allah sabır güç wersin bizlere..
canım keşke sana gelebilsemde o mucizeni görebilsemrabbim eymenimizin ömrüne ömür katsın canım bende bizim eymeni özledim annam dişleri çıktı diyor geri geri gidiyormuşş gidesim var memlekete nerden baksam memelekete gitmem için 500 gözden çıkarıcen ablamın nişeni var drm yok açıkçası hem dün eşim gene rahatsızlandı çarpıntısı oldu b sefer az old kalp kapakçıgında hafif egrilik var hep yaparmı arada bu çarpıntı ya dün çok öksürüyod üşüttüm galiba dedi dünde yatakta ilaç verdim çok terlemişti annı filan üstümde kırıklık var paşam dedi ondan çarpıntı olrmki kims esimi dyuyosa desin nolur yoksa dünden beri hayatım zehir allahım affetsin yorldm b hastalıktan panik atak illetinden ya herşeyi kafama takım çarpıntım olmasından allahım b hastalıgı nolur geri al benden bebek işine az kaldı bebem 75 düşüyüm hemen azim ediyorm kasımda adet olym bitiyim kilom kaç olursa vesile olcem hemen o ay hamile kalıcem diye garantisi yokya bıktım artık herşeyi düşünmekten olurna bırakıcem herşeyi
senin eşin tam dayagı hakediyoda neyse bu erkekler yokm bu erkekler dene gene kadının ferdi ergegi yendidiye boş boşna demiyolar bebem
canıms en ykları depola 2 gün sonra çok arrasın
canım dengesiz insanmı arıyosn ben halen deli gibi düşünüyorm neden şikayet etmedim diyeedicektim aslındada bebegime bedda eder diye yapmadım eşim zaten sonra deyince coşt allah nasıl biliyosa öle yapsın öylelerini 2 oglmda rahimim dikilmedi kızda dikildi 14 haftada kanda pırtılaşma çıktı ondan vefat ediyomş igne olucem hergün şimdi ise korkyorm ya vesile olrumda gene giderse diye
sen en azından b saate kadar ymşsun ben gece döndüm drdm yatakta eşim hasta kafama onu taktım sendede eşimdeki sorn vardı diye hatırlıyourm ara sıra sendede oluyorm böle birşey söylede içim rahatlasın nolr
kızlar hayırlı cmalar cmanız mbarek olsn hayırlarınız dalarınız kabl olsn işşallah
regrete bu aralar nerde sesi solgu çıkmıyo aramadımda onu :44:
minitoyuda dün kaç kere aradım açmadı :44:
daha kahvaltı yapmadım ev dryo temizlenicek bu kadınların çilesi ne zaman biticek
ilk oglmda 2 gün sancı çektim hani arkadaşlar diyorlarya cahilim nerden biliyim çockm dogurdm diye hastaneye gittigimde rahim 9 cm açıktı 1.30 giridm doguma 10.30 akşam dogrdm yırtılma old dikmediler 5 aylıktı bebegim
2 oglumda cumartesi kanamam old gittim acile normal b aylarda açıklık yok yatıceksin diye eve yolladılar onda özel doktora gidiyordm pazartesi adam görüd beni herşey yolnda vs sdalı bir kan boşalması çarşamba dogum hemde ne dogum doktor serklaj ipine yolladı eşimi yarı yolda geri çegırdı çünkü gerek kalmamıştı mdum gelmek istiyord yatajta suyum boşalttı bir kan boşaldı bendenelimi attım baktım pırtılaşmıştı hep donmşt kan aklıma gelmedi degil hatta doktorada dedim dogmda olyor kan dedi annenin kanı koyulaşıyormuş hoş tehşis kond doktorm gerek görmedi oglmn syn patlatırkan kaynanam dediki sana okadar dedi gelin rahimi dik diye dedi dinlemeidn dedi kavga ettiler başımda sonra beni bir bayan kürtaş etti dedi onn peşini bırakmayın kadın riskli gebelik zmanı 2 oglmdada özele gittim kızımda dedim devlet babanın kollarına bırakıcem neyse hamile kalmadan dediydim doktora bir test felanm lazımmı yok dedi rahimi idkicez durcek dedi hoş kızımda vefat etti kızımdada 2 başladı sancım 8.30 dogurdm olan yavrlarıma old kimse ban demediki git şun şn araştır demedi 3 şehitmi vermem lazımdı diyorm doktor hatası varsa allah nasıl biliyosa öle yapsın onları başka birşy demiyorm şimdi araştırıldı neyim oldg çıktı gene hamile kalırım gene drmazsa diye aklım çıkıyo zatne rahatsızım her anım stresli geçiyo ne yapıcem bilmiyourm rabbim yardımcım olsn çocklarım öldü bir tarafa allahtan geldi allaha gitti ama yavrlarım giderken sütlerimi boşa akıttılar her sütüm aktıgımda tepindim drdm ilaçlara ragmen drmadı sütlerim neler yaptım allahım acısında bizlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin işşallah hepimize bend eistiyorm brya gelip kızlar 32 oldum ben deyip sevinmeyi kızlar serklaj ipimi aldırmaya gidiyorm demeyi kızlar yavrum kcagıma aldım kimse umdunu kesmesin demeyi öyle işte
canım allah benim gibi kimseyi yapmasın panik atak çok kötü bir hastalık ya çekmeyen bilemezben onu hastalık olarak bile görmüyorum annemde 32 senedir aynı dertle yaşıyor, allah'a şükür canına bisi gelmedi
üzme kendini öyle herseye çabucak
drların çoqu artık soğukkanlılıqı umursamazlıkla karıştırıyolar ilgilenmiyolar onlar biliyo böyle durumların olduqunu neden bakmıyolarki çokmu zor anlamıyorum illa sesin çıkıcak gidip bi yerlere şikayet ediceksinki anca zorla bakıcaklar ne kadar zor olsada sen geriyi düşünmemeye çalış çnkü düşündükçe dibe batarsın onların üzüntüden çok senin dualarına ihtiyaçları war üçüde cennette bide böle düşün senin üç tane canın orda şefakatçilerin olucaklar..
canım allah benim gibi kimseyi yapmasın panik atak çok kötü bir hastalık ya çekmeyen bilemezallah razı olsn içimi ferahlattın kardeşim
canım yorldm artık doktorlardan her sefer gidipte aletleri yeyipte agrılardan oturamamaktan 2 oglmda kürtajımı canlı yaptılar bagırttıra bagırttıraokadar eziyetler çektimki tek istedigim işşallah yavrlarımla öteki tarafta buluşmam allahım işşallah şeffaatlerine nail olrum işşallah rabbim bundan sonrakilerini bana saglıklı bir şekilde bagışlasın eskisi gibi acımıyor canım ne yapayım hepsi allahtan kldan olsaydı gebertmiştim şimdiye buda benim sınaım allahtan geldi çekerim
drların çoqu artık soğukkanlılıqı umursamazlıkla karıştırıyolar ilgilenmiyolar onlar biliyo böyle durumların olduqunu neden bakmıyolarki çokmu zor anlamıyorum illa sesin çıkıcak gidip bi yerlere şikayet ediceksinki anca zorla bakıcaklar ne kadar zor olsada sen geriyi düşünmemeye çalış çnkü düşündükçe dibe batarsın onların üzüntüden çok senin dualarına ihtiyaçları war üçüde cennette bide böle düşün senin üç tane canın orda şefakatçilerin olucaklar..
Ay sorma CNm ya, ne felaket bir geceydi o öyle
Uyuyamadim, her yerim kasindi,
Sabahın köründe de kalktım şekil 1A :))))
Herkese günaydın!!!
hep derim md allahtan vesvese şeytanda diye rabbimden mudu kesmek istemiyorm kesmeyecegimdetabiki allah sabrını veriyo hamileyken ve bu olacaklardan habersizken bebeqin amniyos sıvısı çok demiştide dr aqlamıştım ya karnımdan sıvı alırlarsa die böle olacaqını bilseydim o an ölürdüm heralde üzüntüden ama rabbim insanı acıyada ölümede herşeye alıştırıyo kulunun kaldıramayacaqı yük wermezmiş allah olsun napalım bundada wardır bi hayır demekten başka çaremiz yok..
canım niye kaşındı acaba? Ben hiç uyuyamıyorum geceleri. Kaşıntı değil de arada kasılma, wc, dönemiyorum vs...
Oğlun düzeldi mi peki?
Paşam geçmiş olsun eşine...
Kızlar iyisinizdir inşallah...
canım niye kaşındı acaba? ben hiç uyuyamıyorum geceleri. kaşıntı değil de arada kasılma, wc, dönemiyorum vs...
oğlun düzeldi mi peki?
paşam geçmiş olsun eşine...
kızlar iyisinizdir inşallah...
paşam bana gelebilirsen beklerim canım...biraz uzak ama telefon vereyim konuşuruz...
Eşinede geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun...
Kiloda az kalmış maşallah...bundan sonra rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş...
paşam geçmiş olsun...kaç kg sın şu an canım ? çizelgende 80 yazıyor gerçi.....:44:
canım niye kaşındı acaba? ben hiç uyuyamıyorum geceleri. kaşıntı değil de arada kasılma, wc, dönemiyorum vs...
oğlun düzeldi mi peki?
paşam geçmiş olsun eşine...
kızlar iyisinizdir inşallah...
teşekkür ederim sofika.. ne güzell dileklerde bulunmussun bizim için..
ben artık açılıyrum sanırım sayfaya br baktım ne cok sey yazmısım bu gece:)
buradaki arkadaslar cok yardımcı ve anlayıslı..sanslıyım sanırım..
dualarınızı eksik etmeyin bizden..
minito acını tazelemek istemem ama sormak istedim..
yetmezliğin olmadığı n nası anlasılsı? önceden baska kayıbın yok mu?
bana ilk kayıpta hemen dr yetmezlk teshisi koydu..umarım dogrudur..
bir de sey sorcam peki yetmezlikten deilse bu erken rahim açılması neden olmus?
ardarda sordum kusuruma bakma:26:
rahim ağzı ölçümümde sorun yoktu gebeliğim ilk yediz olarak başlamıştı bu durumlarda erken doğum riski artıyormuş onun için tedbir amaçlı serkajım yapıldı sonra kasılmalarım başladı kasılmalardan dolayı serklajımın bi düğümü çözülmüş bebeğin kesesi sarkmış
ah minitom ah geldinmi ben yokken gelmişin seni okadar iyi anlıyorumki sormabende serklaş oldg halde kızımı kaybettim yavrm dayanamadı eşim dikiş var drcek inanıyorum dedi inan ölücegi aklıma bile gelmedi kızımı dogurdum yavrum gördüm ogullarımı görmemiştim tek agzımdan çıkak laf ömürüm kızım dedi çok yalvardım doktora dedim yalvarırırım birşey yap yaşat yaşamaz paşa hanım dedi sende bizde elimizden geleni yaptık dedi inan yataktan kalkıp bile camdan bile bakmadım ömürüme birşey olur diye ama dedigin gibi olanın önüne geçilemiyor malesef kızımı dogurdugmda gördümya allahım dedim sen ne mcizeler dolsn elim karnımda sabahlara kadar uyumadım herkez uyd koridorlarda yürüdüm çok agladım allahım dedim senden olana razıyım isyan ettirme bana ama canım yanıyo dedim heleki 2 gün hastanede kaldımya o beni maffetti doktor üst kata götürün dogm edenlerle koymayın kötü olmasın dedi birde sskyı kötülerle teselli ettiler beni tek ntmadıgım birşey var kızıma serklajı oldm eve gelicez döndüm hastaneye arkamı eşim elimden ttuyo yavaş yürüyorm birşey olcek diye aklım çıkyor dur az dedim arkamı döndüm ş kelimeler çıktı agzımdan ey koca hastane bu sefer ben kazanıcam sana 2 tane şehit verdim bnu kcagıma alıcem görürüsün bak yavrumla sag saglim çıkocek dedim sonrası malum dogum ettim çıktım aynı kapıdan döndüm arkamı eşim önde yürüyor kaynanam arabaya bindi dedim dedim ey koca hastane gene sen kazandım cigerimi gene söktün dedim çöktüm köşeye aglıyorm yeminolsn eşim arabaya zor soktu yapma paşa dedi gene yavrumuzu götüremedik dedim herkez üzülme allahaa geldi allaha gitti yeri iyi dediler ama ben anneyim nasıl üzülmüyüm çok agladım inan senin şuanki duygularını bende brdakilerde anlıyor canım bun bil bak bana 3 şehit evlatlarınım ölüm yıl dönümleri gelsin kötü oluyorm mdum 22 eylülde vefat etti yandım aklıma geldikçe doktor dedi ban kilo ver diye zor başardım 25 kilo verdim ben paşa verebilmezdi her seferinde yürüyüşe gittigimde az daha az daha dedim yürüdüm hep ekledim dün 2.5 saat yürüdüm eşimle kanter içinde kaldım duşa zor attım kendimi neden evladım için işşallah bebeklerimiz olur brda kızlar gibi mtllklarımızı paylaşırız inan çok zor şanki durumun biliyorm ama zaman herşeyin ilacı canım allah yardımcımız olsn kaç topüge yazdım dalar istedim senin için aklıma geldikçe da ettim chnb dedigi gün hiç uyyamadım döndüm drdum yatakta diyormya benimde olsa isisznde çok etkileniyorm benim evladım gitmiş gibi oluyo allahım sana eyüp sabrı versin kardeşim üzülme olurmu bak biz brdayız seni anca biz anlarız benim gibi yap hiç dogurmadım de inan öyle insanın daha içi acımıyo onlar cennete gittiler rabbim öteki tarafta kavuşmamızı nasip etsin bend eanne olmayı çok istiyorm ama korkyorm ya buda giderse ben b doktorun altından nasıl kalkıcem b kadar borçla kararsızım dün eşime deidm bırak gitsin kornma ama olr dedi yok dedim vazgeçtim agladım drdum akşamda zehir old eşimde kızdı yapma böle paş adiye kararsıızım ban bir mcize lazım allahım tez zamanda yollasun işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?