Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
mumudihaba ve feryal yeni tedavi döneminizde Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun, emeklerinizi boşa çıkarmasın,inşallah bu sefer bebişlerinizi kucağınıza alıcaksınız..

feryal yat uyu sabah onemli bir randevun var :)

Birazdan dus alip yaticamda insallah uyurum.
Iyi geceler.
Insallah yarin guzel haberler verebilirim.
sabah 8 de esimle cikmam lazim evden bu demek oluyorki 7 de kalkicam.
eee sac makyaj ancak.bu kendime gore savunmam kendini kotu hissediyorsan iyi gorun.

kızlar ben gidiyorum elim ayağım titriyor içim kıpır kıpır evlatlarımla geri dönücem şükürler olsun rabbime

kızlar ben gidiyorum elim ayağım titriyor içim kıpır kıpır evlatlarımla geri dönücem şükürler olsun rabbime

Hadi bakalım sağlıcakla gelin yuvanıza.
Maşallah BarekAllah annesi iki çıktığınız eve dört gireceksîniz
Ne mutluluk
Mevlam daim eylesin
Rabbim bu mutluluğu tüm anne adaylarımıza yaşatsın.

sinemmmmmmm canımmmmmmm çok mutluyum her mesajını gözlerim dolu dolu okuyorum....

Merhaba benımde alındı kanızasyondan sonra ikinci gebelıgım neyazıkki 19 haftalık bir kaybım oldu birazda doktor hatasından simdı23 haftalık gebeyım hep yatıyorum12 haftalık serklaj yapıldı. İgne vuruluyorum haftalık benım tavsıyem doktor seçiminizi doğru yapın Allah hepimizin yardımcısı olsun:)

Metal sen izmiTte kime gidiyorsun?
Biz de ara kontrollerde Arda beye gitmesek mı acaba diyoruz
Cok ama cok yorucu oluyor

en kısa zamanda çözülür inşallah gerçekten çok sinir bir durum...

Herkese hayırlı akşamlar
Saat 2 de evden çıktık şimdi geldik

Canlarım benım rahim boyun 0 artık
Oğlum ayağını dikişe dayamış. Aynı abisi gibi.
Ama o 25 hafta dI.
Arda bey havlu atmak yok dedi.
Zaten ben bugün birşeyler bekliyordum.
Hafta sonu ağrılarım oldu. Bide her özel günde birşeyler olur bizim
Bügünde eşimin doğum günüydü.
Nst ye bağladılar sancı çıkmadı şükür.

Yazıyorum ama o kadar boş ki kafam
Ağlamak istemiyorum kasılma mı tetikliyor.
Allahıma sığındım.

Ayrıca buğun detaylı ultrason yapıldı. Birtek safra kesesini göremedi.
Bir ay sonra gel dedi. Yorgunluk olmasın sana dedi.

İçimde fırtınalar kopuyor. Ben garip bir rahatlıkla yazıyorum.
Kafayımı yiyorum nedir.

Allahım sen bizlerden hikmetini esirgeme.
Bizlere yardımcı ol. Yavrularımızın acılarını gösterme.

HASBIYALLAHU VE NIĞMEL VEKİL VE NIGMEL MEVLA VE NIĞMEL NASİR. HASBİYALLAHU LAİLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBUL ARŞIL AZİM.

metal canım niye böyle olmuş hep yatıyorsun da... of ya sancın olmasın yeterki... çok şaşırdım açıkçası. Allaha şükür ki dikiş atıldı...

Metal sen izmiTte kime gidiyorsun?
Biz de ara kontrollerde Arda beye gitmesek mı acaba diyoruz
Cok ama cok yorucu oluyor

Evet canım cok yorucu oluyor.
Canım ben Acıbadem de izzet Şahin'e gidiyorum,
Fakat sırf burda yakında bir doktorum olsun diye.
Riskli gebelik uzmanı değil canım. Doç fakat onkoloji üzerine yzmznlaşmış
Ben Kocaeli Acıbadem deki 3 kadın doğumcuyuda denedim
Aslında Semih bey riskli gebelik uzmanı. Ama onunla anlaşamadım.
Ayrıca Arda bey U sevmediğini açıkça belirtmişti.

Bence üç Dr da Arda bey kadar bizim konuda beni tatmin etmedi.
Canım sen Arda Bey'den şaşma. Yol yapımı bitse kolay olacak yolculukta.

bu topikte nereleri gördük neler yaşandı

inş herşey gölünün istediği şekilde olur

kızlarrrrrrrrrrrr kimse yok muuuuuuuuuuuuuu

ben dün işe başladım 6 ay sonra bi tuhaf geliyo

sinemmmmmmmmmmmmmm yazmamış hala kuzularıyla ilgileniyodurrrr

chnb seni seviyorum

paşam sesin çıkmamış

sofika sana sormak istediğim bişi var bir arkadaşımın eşi hamile kalmış kontrolde çift rahim çıkmış başka bi doktorda perde var demiş gebzedeler zaten ben hemen arda bey e gidin dedim senın kaybın olmuş muydu perdeden dolayı :44:

metalll inş. sorunsuzca bitirirsin hamileliğini ben kocaeli acıbademde birol vural a gidiyordum çok severim kendisini ama riskli gebelik konusunda bilmiyorum ben genç kızken pko için gidiyordum

Metalcim canım sakın moralini bozma.Allah büyük arkadaşım.Hayırlısı neyse o olacak senin için.Yaşadığın duyguyu bende çok yaşadım.Ağlasam bir türlü ağlamasam bir türlü..İnsan içini boşaltmak istiyor ama ağlayıncada biliyorsun hem bebeğin etkilenecek hemde sen.Aklına güzel şeyler getirmeye çalış..Dua et..Gördüğüm kadarıyla zaten ediyorsun hep.Allah ferahlık versin içine inşallah..Geçmişi okuduysan 0 rahim boyuyla çok uzun idare edenler var.sakın moralini bozma.
Arda beyin yaklaşımı nasıl oldu bu duruma.Ne tavsiye etti..Yada normalmi dedi.Neticede serklajı rahim boyu kısaldığı için atıyorlar.Demekki yerinde bir karar olmuş..Ben kendi adıma düşünüyorum 18. haftada serklajım acil yapıldı.Kesem dışardaymış..5 hafta dayandı..Büyük ihtimal serklaj yapılarken hiç rahim boyum olmadığı için kese zedelendi.Çünkü içeri ittirmişler keseyi..sonucundada suyum sızmaya başladı ve doğum oldu..Senin şansın var canım.Çok şükür serklajın zamanında yapıldı.Dikişin amacı bu zaten.Rahim boyu kısalacak ve dikiş onu tutacak.Şimdi bende hamile kalsam,serklajım zamanındada yapılsa,rahim ağzı yetmezliğim varsa gerçekten rahim boyum sıfıra inecek..Ama zamanında müdahale edildiği için o dikiş bebeği tutacak inşallah..Sendekide aynı hesap.
Hunileşme varmı acaba.yakın zamanda serklaj oldun ama kaçıncı haftaydı ve kaç cm le tam hatırlayamadım.Sürekli yatıyordun..Bu arda beyin tavsiyesimiydi yoksa senin tedbirinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…