- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.701
Canim birseyi merak ettim.
Gittigim osman bey hakkinda birsey soyledimi
Belki taniyor veya ismini duymus olabilirmi
Biz uc kardesiz.
Ve ben ilk cocuk.sadece ben erken dogmusum o zamanlar hafta hesabi olmadigindan annem 7 aylik diyor.
1950 gr dogmusum.ama gelisim olarak en kolay seni buyuttum diyor annem.
Diger iki kardesim 9 aylik ve ortalama 3 ve uzeri dogmuslar
Net kilolarini bilmiyor cunku sadece ben hastanede dogmusum digerleri evde.
r.a.y olsa annende sonrakilerde erken olmaz mıydı?:44:
belki enfeksiyon vs. 7 aylık için de kilo fazla mı sanki....benim oğlan gibi...
Msj i aldim tesekkurler.
Sunu itiraf edeyimki ben kendimi cok nadir bu kadar rahat hissettim.
sizler bana bu duyguyu verdiniz.
kimseyle paylasamadigim duygularimi sizlere anlattim
Iyiki varsiniz suan baska kimseye ihtiyac hissetmiyorum.
Gercek dostlarim oldunuz yanimda oldunuz cabaladiniz emek verdiniz.
ve su sozun gercekligine birkez daha inandim.
Gercek dostluklar ortak varliklar uzerine degil ortak yoksunluklar uzerine kurulanlardir.
Kisacasi iyiki varsiniz.
feryal attım canım. bu arada sağ ol canım darısı başınıza...
bir de canım profil resminde umutlu gülen pozitif bir çocuk görmek istiyorum...
Erken doğum için riskli grupta serklaj ve Progesteronun beraber kullanımının erken doğumu azalttığına dair yeterli kanıt yoktur
haydaaaaaa şimdi bu tedavi moda...ne demek ki bu? hepimize bu uygulanmıyor mu?
Chnb
Canım ben bi makalede okumuştum, erken doğumu önelemede serklajın yatak istirahatine göre daha başarılı olduğu ve progesteronun da erken doğumu önlemede %45 civarında işe yaradığını yazıyordu ama demekki yeterli çalışma yok. Şimdi neye inanıcaz ki?
Hakkımızda hayırlısı. Allah ne yazmışsa alnımıza onu yaşıyacaz.
Bu arada bize de 33'leri görmek nasip olur inşallah...
Bir ay sonra miniğinle sarmaş dolaş uyuyacaksınız inşallah. İnan var ya sen bunu çoooooooook fazlasıyla hakettin:)
kızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...
r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...
bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş...maşallah dediler...
uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...
sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...
bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...
ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...
down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...
benden haberler böyle...
canım maşallah ne kadarda büyümüş arda bebek gözün aydın bundan sonra hiç korkma allahın izniyle sağ salim doğuracaksın diğer taraf çok hızlı ilerliyor yazamıyorum
Rica ederim canım sor tabi her zaman ne istersen :)
Evet canım hep yatıyorum doktorum yatmamı istiyor,oturmayayım mı diye sorunca çooook sıkıçlırsan bir dakika otur dedi,evdeki gezintim wc-yatak odası arası,akşamları da salona gidiyorum tv izlemek için,en uzun yolum o oluyor,rahimağzı uzunluğunu sordum 30mm dedi,aaa kısalmış dedim,alttan ölçümle bu bir olmaz dedi,önemli olan içeriden açılma olmasın,hunileşme olmasın dedi
Hidenniskocum sağol,badeyle katıştırmışsın beni,inşallah badecim de böyle haberler versin bize,bebiş haberleri :)
Bu arada geçmiş olsun,evdekiler gribi sana da mı sattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?