- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.741
çok şükür canım sen nasılsın? senin de rahatlamana az kaldı....
Kalan gün 99 :))))
İki haneli günlere düştük sonunda
Darısı önce 28 e , sonra 32 ye veeee 40 aa diyelimmm
chnb canım harikasın senferyalle arda beyi gorusturmuşsun inanamıyorum seviyorum şu topigi ben
arda beyin de resmen hayranıyım şu dakkadan sonra,akademisyen budur!
chnb canım harikasın senferyalle arda beyi gorusturmuşsun inanamıyorum seviyorum şu topigi ben
arda beyin de resmen hayranıyım şu dakkadan sonra,akademisyen budur!
bende şimdilik iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok, şeker sonucumuda beyendi cemil bey şimdi yediğin gibi devam edebilirsin, kilonu kontrol eden birisin sana güveniyorum dedi, bu aydan sonra bende daha rahat edicem..
Anam melekler karıstı.. Melek 181 sen nerden cıktın :)))
Ben gdıyorum Gokmen beye evet. su an 11.haftada gorunuyorum. kontrolum 30 ekımde bayram sonrası 2 hafta var daha.. Gıttıgımde 13 haftalık olacagım ve Gokmen bey serklaj durumuna bakacagım ıcın.. o zaman hemen karar vermem gerekebılır ben sımdı bır arastırayım dedım canım.
He, he, he bu dünyada karşılığı var bebişini kucağına aldığın haberini almak...
feryalciğim içinin rahatlaması çok sevindirdi beni...
bir de canım herkese tavsiye ediyorum ben oğlum için yattığım yerden tefriciye okuyorum ve çok inanıyorum bu duaya. hastanede suyum geldiğinde okunmuştu benim için. sinemin bebelerine de okundu. siz de okuyun okutun canım tedavi öncesi...
Teşekkür ederim canım
İlk dozu bir saat önce aldım. Dün sabahtan beri karnım çok serti ayrıca her an kasılacak diye sağıma soluma dönemiyordum.
İnanın şimdi bir rahatlama oldu. Sanki karnım yumuşa dI. Özellikle karnımın alt kısmı. Belki psikolojik. Bilmiyorum inşallah rahatlatır böyle.
Hastanedemi yatıyorsun? Hangi ilacı kullanıyorsun canım sende serklaj varmı?
Kalan gün 99 :))))
İki haneli günlere düştük sonunda
Darısı önce 28 e , sonra 32 ye veeee 40 aa diyelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?