Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım güzel haberlerine sevindim.
Kasılmslarının şiddetine artma yada süresinde bir farklılık oldumu

Yüce mevlam daha güzel haberlerle gelmeni nasip eylesin. Aynen devam.
Allahım sana sığındık.
Sağol canım,darısı başına
Bugüne kadar yoktu ama yoruldum sanırım,bi kere dr de,bi iki kere arabada,eve gelince de oldu,yorulunca oluyor anladığım kadarıyla,saat 2 den beri dışardayız

Canım maşallah her seyin yolunda olmasına sevindim prolotonu bırakmak icin erken değilmi üstelik senin kazılmalarında oluyor
Kiloya yapacak bisey yok yatıyoruz. Kilo almakta hakliyiz

Canım maşallah her seyin yolunda olmasına sevindim prolotonu bırakmak icin erken değilmi üstelik senin kazılmalarında oluyor
Kiloya yapacak bisey yok yatıyoruz. Kilo almakta hakliyiz

Hiç bırakmaya niyetim yok zaten,en az 32 ye kadar devam..
Ay dimi kilo da kilo sanki oturup baklava yiyoz

canım dikkat eksikliği hiperaktivite günümüz çocuklarında hep var helede erkek çocuklarda benim eltimin oğlu 7.sınıfta okula başladığından beri öğretmenler hep şikayetçi bu durumdan hala devam ediyor aşırı hareketli ve çok konuşuyor valla ona hocalar doktora gitsin demiyorsa seninki yanında masum kalır, ama sende bir eğitimcisin sende bir o gözle bak anne olarak değilde gerekli görüyorsan bir götür canım doktora gitmekten zarar gelmez sonuçta varsa öyle bir sorun baştan halletmiş olursun sonra büyüdükçe söz dinlemiyorlar yine küçükken az çok kızdıkça çekiniyorlar..

benimkiler her zamanki gibiler ben artık onlardan değişmelerini beklemiyorum, hele kaynanamla bakalım bu sefer ne yapıcaz geçen sefer süt davasından birbirimize girdik yine anlamadı bakalım bu sefer ne yapacak..artık hiçbir hareketlerine şaşırmaz oldum sadece tahamül sınırım tükendi..

canım güzel haberlrle gelmişsin sevindim. 34 te kestim ben iğneyi Arda bey bana serklaj sonrası yarım doza indirdi ben 20 küsürden 28 dek tam oldum korkumdan sonra yarım devam etmiştim. bence de kesme canım...

ben, ben 83 kiloyum( boş ver canım. dediğin gibi çokkk da yemiyorum.

valla canım bugünkü sınavdan 100 almış öğretmen demiş bu sefer böyle çalışırsa halledilir. Anlamadım canım ben artık...
su tanesiyle görüştüm o adanadaydı eskiden arkadaşın kızı profa gitmiş bu dikkat sorunu yüzünden. ilaç kullanmış sonra bırakmışlar. doç e gitmişler terapiyle çok iyi yol katetmişler... bir gideyim bakayım...

canım ne diyeyim bazen kararını verip yap ne der diye kabul etme bence fikir de sorma... ya da he he deyip dediğini yap canım. sanki 10 çocuk mu yapıyoruz şurada...

Hamileliğin son zamanlarında funik üfürümü denilen bir üfürme sesi bebeğinizin kordon bağı üzerinde duyulabilir.

kızlar ben bir iki seferdir gazoz kapağı açma sesi gibi ses geldi. normal mi bu üfürüm acaba?

canım inan dedigini yeni duydum o neymiş öle:18::18:
bu arada sizi gidi şişkolar sizi siz alın kiloları ben viriyim bir güzel işim komigi oglumda 9 kilo kızımda 7 kilo verdim kilo almıyım diye az yiyordum ondan galiba diyorm ocaga kadar 7o düşşem :44::44:hamilelik boyunca 3 ay bebek annenin kanından besleniyor 3 ayda öle azda yerim kilo veirim okadar siz dogurum ben sizleri zayiflatırım merak etmeyin siz ben varken sizin sırtınız yere gelmez

canım ben 20 haftaya kadar 7 kilo verdim:))
bakma bulantı bitti kilolar geldi...

sen çıtır kaldın yanımda...

Bugüne kadar yoktu ama yoruldum sanırım,bi kere dr de,bi iki kere arabada,eve gelince de oldu,yorulunca oluyor anladığım kadarıyla,saat 2 den beri dışardayız

Âmin canım

Benim daha önceleri bebek toplanması gibi bir tarafımda yada ortada olurdu. Sadece rahatsız ediyordu. Son üç gündür farklı. Günde en fazla iki yada üç kez oldu. Sanki nefesim kesiliyor. Şimdi yine oldu. İçimde birşey sıkışıyor gibi. Konuşamıyorum Allah'tan kısa sürüyor. Hatta buğün yanımdakiler rengin kızardı dedi. Zaten büyün vücudum yanıyor.
Allahım sana sığındım.

duyaydın cnm

hayırlı haberlerle gelmişsin dr dan

metal cnm

inş yarın sende güzel haberlerle geleceksin

Duyaydıncım çok sevindim güzel haberlerine..Metalcim inşallah seninde durumun daha iyiye gidecek.Siz 28 i geçseniz ben rahatlıycam vallahi..Takvimlerinize bakıp duruyorum.Allahın izniyle başaracaksınız kızlar.

Kız nerden geldi o ses
Nasıl duydun ?
Hiç bilmiyorum vallahi ben

Duyaydın haberlerine sevindim
İnşallah hep güzel haberlerle gelirsin

Paşam gercekten cok kilo vermissin ve cok iyi görünüyorsun

Kız nerden geldi o ses
Nasıl duydun ?
Hiç bilmiyorum vallahi ben

Duyaydın haberlerine sevindim
İnşallah hep güzel haberlerle gelirsin

Paşam gercekten cok kilo vermissin ve cok iyi görünüyorsun

Ayy canım ne bileyim birkaç kez oldu. Akvaryumda balık havaya sıçrar suya dalar ya öyle ses işte...:))

bu oynama da normal herhalde. millet yazıyor çok oynuyot uytmuyor filan benim aman aman oynamıyor...

Ayy canım ne bileyim birkaç kez oldu. Akvaryumda balık havaya sıçrar suya dalar ya öyle ses işte...:))

bu oynama da normal herhalde. millet yazıyor çok oynuyot uytmuyor filan benim aman aman oynamıyor...

Disaridan mı duyuluyor ses yani

Benim oğlumda oynamazdi fazla
Uslu bir cocuk olacak demekki Ahmet Arda
Benimki öyledir
Kız fena oynuyo, bu kesin kipirdak olacak diyorum

Chnb birde bana su grip asisi markasını yazsana bı daha
Anneme aldirtip vururtacagim ona

Günaydın canlar

Hayırlı sabahlar.
Bizim için yoğun bir gün. İstanbul yolcusuyuzz. Arda bey e kontrolümüz var.
Allahım sen bizim yolumuzu açık; Sorunsuz yorulmadan gidip gelmeyi ve güzel haberlerle dönmemizi nasip eyle.

Canım sağ salim gidin gelin,hayırlı güzel haberlerle dönün inşallah,haber bekliyoruz senden..

Günaydın arkadaşlar,

İyi dileklerini ileten herkse teşekkürler.. geçmişe bakındım herkes iyi gibi.

Serklajım iyi geçti.. şimdi istirahatteyim...fakat oğlum hasta babaannesine gitti ben evde istirahat edebileyim diye.. ama aklım onda..3 gündür ateşi vardı düştü şimdi öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrısı.. umarım çabuk atlatır.,

Geçmiş olsun,serklaj operadypnunun iyi geçmnesine sevindim
Tam mevsimi gribin,inşallah hemen iyileşir,sen de hasta olma dikkat et

Bu arada seni ikinci listeye yazayım ben hangi şehirdesin,serklajını kim yaptı

Canım oglunada sanada gecmis olsun bundan sonrası insallah su gibi akıp gecer zaman

Hadi insallah guzel haberlerle gel

Hiç bırakmaya niyetim yok zaten,en az 32 ye kadar devam..
Ay dimi kilo da kilo sanki oturup baklava yiyoz
Bende olsam birakmazdim
Dediğin gibi oturup baklava börek yesek aldığmza değse :)

İlk defa duyuyorum böle bisey senin yaramaz ne yapıyor içerde

Arkadaşım çok geçmiş olsun.Hayırlısıyla atlattın.Ağrın sızın oldumu için serklajdan sonra?Kanaman falan?Oğlunada çok geçmiş olsun.Endişelenmekte çok haklısın ama oğlun toparlar kısa zamanda.Sen karnındakini düşün bence.Babaannesi bakar torununa.Hem sanada allah korusun grip falan geçmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…