- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.001
Sağol canım,darısı başınaCanım güzel haberlerine sevindim.
Kasılmslarının şiddetine artma yada süresinde bir farklılık oldumu
Yüce mevlam daha güzel haberlerle gelmeni nasip eylesin. Aynen devam.
Allahım sana sığındık.
Canım maşallah her seyin yolunda olmasına sevindim prolotonu bırakmak icin erken değilmi üstelik senin kazılmalarında oluyorMerhaba kızlar
Uzun ve yorucu bir günün sonunda evdeyim şükür
Ilk olarak diyabet doktoruma gittik,kan tahlillerimi değerlendirdi,sonra da muayene etti,herşey yolunda çok şükür
Sınra kadın doğumcuya geçtik,orada da bebeğin kilosuna bakıldı 670 gr,haftamızla uyumlu,suyumuz normal,diyabetik gebelerde su fazla olur ve bebek iri olurmuş,çok şükür bizde şuanda böyle birşey yok,sadece çok kilo almışsın dedi,oysaki 63 kiloyla hamile kaldım şuanda 71.6 kiloyum,yatıyoruz sonuçta,daha ne yapabilirim ki,zaten diyabet doktorum da buna yapacak birşeyimiz yok dedi,
Kasılmalarımı söyledim,periyodik olmadığı sürece sıkıntı yok dedi,periyodik olursa 15dk da bir falan ve adet sancısı gibi ağrı eşlik ederse vakit kaybetmeden acile dedi,magnezyumu günde 2ye çıkatdı,kalsiyum verdi günde 1tane
Bomba haberse şurolutonu haftaya da vurul bırak dedi artık pek bi faydası olmaz dedi,heeee heeee dedşim ama bırakmaya niyetim yok...
Canım maşallah her seyin yolunda olmasına sevindim prolotonu bırakmak icin erken değilmi üstelik senin kazılmalarında oluyor
Kiloya yapacak bisey yok yatıyoruz. Kilo almakta hakliyiz
canım dr hiperaktiviteye meyil var demişti. şu var konuları vs anılıyot doğru da yapıyor dikkat süresi kısa. bu yüzden ilgisi dağılıyor öğretmen de buna takık. evde başında beklersen yapıyor. okuma işini de tatilde yüzde 80 aşmıştık. ilaçla konsantre süresi uzayabilir. gerekliyse verilir nette ilaç kullanımıyla ilgili kötü yazılar var bağımlılık yaptığına bunu kullananların madde bağımlılığı meyli olduğunu abd nin ilaç firmalarının parmağı olduğuna dair. çocuklarda yan etkilerinde de zayıflatmai gelişim geriliği fiziki anlamda buna benzer şeyler. eşimde görünce istemiyor. ben de kararsız kaldım böyle. kendi de götürmez bilirim... ben geçtim başarıyı. tek üzüntüm mutlu olamazsa... çok hayat dolu ve zeki bir çocuk... olaylara bakışı birçok çocuktan farklı. öğretmen de diyor bir soru soruyorum herkes papağan gibi aynı cevabı veriyor onun hep farklı bir cevabı var... düz düşünmüyor... ben mi abartıyorum diyorum bazen de...
Seninkiler geçen hamileliğinde de değişikti. Eşinin tutumu da değişmedikçe zor senin için. sen aileye desen eşin kızar mı sana?biz şu ismi beğendik desen... Sude güzelmiş bu arada.
Amin canım inşallah...
Merhaba kızlar
Uzun ve yorucu bir günün sonunda evdeyim şükür
Ilk olarak diyabet doktoruma gittik,kan tahlillerimi değerlendirdi,sonra da muayene etti,herşey yolunda çok şükür
Sınra kadın doğumcuya geçtik,orada da bebeğin kilosuna bakıldı 670 gr,haftamızla uyumlu,suyumuz normal,diyabetik gebelerde su fazla olur ve bebek iri olurmuş,çok şükür bizde şuanda böyle birşey yok,sadece çok kilo almışsın dedi,oysaki 63 kiloyla hamile kaldım şuanda 71.6 kiloyum,yatıyoruz sonuçta,daha ne yapabilirim ki,zaten diyabet doktorum da buna yapacak birşeyimiz yok dedi,
Kasılmalarımı söyledim,periyodik olmadığı sürece sıkıntı yok dedi,periyodik olursa 15dk da bir falan ve adet sancısı gibi ağrı eşlik ederse vakit kaybetmeden acile dedi,magnezyumu günde 2ye çıkatdı,kalsiyum verdi günde 1tane
Bomba haberse şurolutonu haftaya da vurul bırak dedi artık pek bi faydası olmaz dedi,heeee heeee dedşim ama bırakmaya niyetim yok...
canım dikkat eksikliği hiperaktivite günümüz çocuklarında hep var helede erkek çocuklarda benim eltimin oğlu 7.sınıfta okula başladığından beri öğretmenler hep şikayetçi bu durumdan hala devam ediyor aşırı hareketli ve çok konuşuyor valla ona hocalar doktora gitsin demiyorsa seninki yanında masum kalır, ama sende bir eğitimcisin sende bir o gözle bak anne olarak değilde gerekli görüyorsan bir götür canım doktora gitmekten zarar gelmez sonuçta varsa öyle bir sorun baştan halletmiş olursun sonra büyüdükçe söz dinlemiyorlar yine küçükken az çok kızdıkça çekiniyorlar..
benimkiler her zamanki gibiler ben artık onlardan değişmelerini beklemiyorum, hele kaynanamla bakalım bu sefer ne yapıcaz geçen sefer süt davasından birbirimize girdik yine anlamadı bakalım bu sefer ne yapacak..artık hiçbir hareketlerine şaşırmaz oldum sadece tahamül sınırım tükendi..
Hamileliğin son zamanlarında funik üfürümü denilen bir üfürme sesi bebeğinizin kordon bağı üzerinde duyulabilir.
kızlar ben bir iki seferdir gazoz kapağı açma sesi gibi ses geldi. normal mi bu üfürüm acaba?
canım inan dedigini yeni duydum o neymiş öle:18::18:
bu arada sizi gidi şişkolar sizisiz alın kiloları ben viriyim bir güzel işim komigi oglumda 9 kilo kızımda 7 kilo verdim kilo almıyım diye az yiyordum ondan galiba diyorm ocaga kadar 7o düşşem :44::44:hamilelik boyunca 3 ay bebek annenin kanından besleniyor 3 ayda öle azda yerim kilo veirim okadar siz dogurum ben sizleri zayiflatırım merak etmeyin siz ben varken sizin sırtınız yere gelmez
Sağol canım,darısı başına
Bugüne kadar yoktu ama yoruldum sanırım,bi kere dr de,bi iki kere arabada,eve gelince de oldu,yorulunca oluyor anladığım kadarıyla,saat 2 den beri dışardayız
Sağol canım,darısı başına
Bugüne kadar yoktu ama yoruldum sanırım,bi kere dr de,bi iki kere arabada,eve gelince de oldu,yorulunca oluyor anladığım kadarıyla,saat 2 den beri dışardayız
Hamileliğin son zamanlarında funik üfürümü denilen bir üfürme sesi bebeğinizin kordon bağı üzerinde duyulabilir.
kızlar ben bir iki seferdir gazoz kapağı açma sesi gibi ses geldi. normal mi bu üfürüm acaba?
Kız nerden geldi o ses
Nasıl duydun ?
Hiç bilmiyorum vallahi ben
Duyaydın haberlerine sevindim
İnşallah hep güzel haberlerle gelirsin
Paşam gercekten cok kilo vermissin ve cok iyi görünüyorsun
Ayy canım ne bileyim birkaç kez oldu. Akvaryumda balık havaya sıçrar suya dalar ya öyle ses işte...:))
bu oynama da normal herhalde. millet yazıyor çok oynuyot uytmuyor filan benim aman aman oynamıyor...
Günaydın canlar
Hayırlı sabahlar.
Bizim için yoğun bir gün. İstanbul yolcusuyuzz. Arda bey e kontrolümüz var.
Allahım sen bizim yolumuzu açık; Sorunsuz yorulmadan gidip gelmeyi ve güzel haberlerle dönmemizi nasip eyle.
Geçmiş olsun,serklaj operadypnunun iyi geçmnesine sevindimGünaydın arkadaşlar,
İyi dileklerini ileten herkse teşekkürler.. geçmişe bakındım herkes iyi gibi.
Serklajım iyi geçti.. şimdi istirahatteyim...fakat oğlum hasta babaannesine gitti ben evde istirahat edebileyim diye.. ama aklım onda..3 gündür ateşi vardı düştü şimdi öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrısı.. umarım çabuk atlatır.,
Canım oglunada sanada gecmis olsun bundan sonrası insallah su gibi akıp gecer zamanGünaydın arkadaşlar,
Serklajım iyi geçti.. şimdi istirahatteyim...fakat oğlum hasta babaannesine gitti ben evde istirahat edebileyim diye.. ama aklım onda..3 gündür ateşi vardı düştü şimdi öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrısı.. umarım çabuk atlatır.,
Hadi insallah guzel haberlerle gelGünaydın canlar
Hayırlı sabahlar.
Bizim için yoğun bir gün. İstanbul yolcusuyuzz. Arda bey e kontrolümüz var.
Allahım sen bizim yolumuzu açık; Sorunsuz yorulmadan gidip gelmeyi ve güzel haberlerle dönmemizi nasip eyle.
Bende olsam birakmazdimHiç bırakmaya niyetim yok zaten,en az 32 ye kadar devam..
Ay dimi kilo da kilo sanki oturup baklava yiyoz
İlk defa duyuyorum böle bisey senin yaramaz ne yapıyor içerdeHamileliğin son zamanlarında funik üfürümü denilen bir üfürme sesi bebeğinizin kordon bağı üzerinde duyulabilir.
Günaydın arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?