- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.021
Disaridan mı duyuluyor ses yani
Benim oğlumda oynamazdi fazla
Uslu bir cocuk olacak demekki Ahmet Arda
Benimki öyledir
Kız fena oynuyo, bu kesin kipirdak olacak diyorum
Chnb birde bana su grip asisi markasını yazsana bı daha
Anneme aldirtip vururtacagim ona
Günaydın canlar
Hayırlı sabahlar.
Bizim için yoğun bir gün. İstanbul yolcusuyuzz. Arda bey e kontrolümüz var.
Allahım sen bizim yolumuzu açık; Sorunsuz yorulmadan gidip gelmeyi ve güzel haberlerle dönmemizi nasip eyle.
Günaydın arkadaşlar,
İyi dileklerini ileten herkse teşekkürler.. geçmişe bakındım herkes iyi gibi.
Serklajım iyi geçti.. şimdi istirahatteyim...fakat oğlum hasta babaannesine gitti ben evde istirahat edebileyim diye.. ama aklım onda..3 gündür ateşi vardı düştü şimdi öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrısı.. umarım çabuk atlatır.,
Canım oglunada sanada gecmis olsun bundan sonrası insallah su gibi akıp gecer zaman
Hadi insallah guzel haberlerle gel
Bende olsam birakmazdim
Dediğin gibi oturup baklava börek yesek aldığmza değse :)
İlk defa duyuyorum böle bisey senin yaramaz ne yapıyor içerde
canım ben 20 haftaya kadar 7 kilo verdim:))
bakma bulantı bitti kilolar geldi...
sen çıtır kaldın yanımda...
Kız nerden geldi o ses
Nasıl duydun ?
Hiç bilmiyorum vallahi ben
Duyaydın haberlerine sevindim
İnşallah hep güzel haberlerle gelirsin
Paşam gercekten cok kilo vermissin ve cok iyi görünüyorsun
canım inan yanına gelicektim ama adını bilmedigim için karşıda oldugun için gelemedim yoksa vallahi dün niyeti bozmuştumGünaydın arkadaşlar,
Serklajım iyi geçti.. şimdi istirahatteyim...fakat oğlum hasta babaannesine gitti ben evde istirahat edebileyim diye.. ama aklım onda..3 gündür ateşi vardı düştü şimdi öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrısı.. umarım çabuk atlatır.,
duyaydın cnm
hayırlı haberlerle gelmişsin dr dan
metal cnm
inş yarın sende güzel haberlerle geleceksin
Ben bugün tekrar gitcem canım gecen hafta suyu az diye esimin çalıştığı hastaneye gitmiştim bana haftaya tekrar gel demişti çıkacak birazdanEvet canım dışarıdan duyldu çok şaşırdım.:)) hatta dedim ani hareket yaptı amniyo sıvısından geldi ses sandım:)) bu üfürüm mü acaba dedim okuyunca...:))
uslu olursa sevinirim tabi:)) sağlıklı olsun tabi...
canım özel seçmedik markayı vaxigrip getirmiş eczacı iyiymiş baktım nete.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah...Amin...
canım geçmiş olsun. inan büyükler torunlara iyi bakıyor endişe etme... sen ve bebiş iyi olsun yeter...
Canım ben de ilk kez duydum:)) neyse sizde duyarsanız ilerde korkmayın:))
senin ne zaman kontrol benim gibi ayrıntılı yazın kızlar dr ne dese yazıyorum ben de:))
paşam her an başında olmuyorum. bir kere gördüm bir arkadaşla hastane meselesini yazıyorduk. dönerim dedim unutmuşum.
eylülgülü güzel haberlerle gel...
duyaydın yok hatırlamıyorum canım. normal sanırım ya da başka sesti ben öyle sandım...
çok canım sıkkın kızlar pgt topiğinden arkadaşın 1 yaşını geçmiş oğlu vardı genetik hastaydı gece vefat etmiş...Şu an 5-6 haftalık hamile çok canım sıkıldı..
Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm,bebeğimi ksybettiğimde en çok buna şükretmiştim,doğup da birkaç sene sonra vefat etmesindense diye..çok zor,hasta da olsa özürlü de olsa çok zor,Allah kimseye vermesin
paşam her an başında olmuyorum. bir kere gördüm bir arkadaşla hastane meselesini yazıyorduk. dönerim dedim unutmuşum.
eylülgülü güzel haberlerle gel...
duyaydın yok hatırlamıyorum canım. normal sanırım ya da başka sesti ben öyle sandım...
çok canım sıkkın kızlar pgt topiğinden arkadaşın 1 yaşını geçmiş oğlu vardı genetik hastaydı gece vefat etmiş...Şu an 5-6 haftalık hamile çok canım sıkıldı..
ben perşembe günü hamilelik öncesi laparoskobik abdominal serklaj yaptırdım...bu topikte sanırım ilk ben yaptırdım hamilelik öncesinde....arda bey yaptı serklajımı sağolsun çok uğraştı ve çok ilgilendi... daha önceki serklajdan ve yaptığım çok sayıda doğumdan dolayı rahim ağzım çok deformasyona uğramış...baya durum vahimmiş yani...3 saate yakın sürdü işlem... hastanede kaldım 1 gece 2 günde istanbulda kaldık...şimdi döndük evimize ilk 3 gün ağrım çok oldu hala var ağrım ama ilk günler gibi değil...hep ağrıları çekerken chnb geldi aklıma canım arkadaşım birde bu işlemler yapılırken hamileydi...çok iyi dayanmış bu günlere gelmeyi çok ama çok hakketdi 41 kere maşşallah ...benide sağolsun yalnız bırakmadı her an aradı...mmeryde sağolsun aradı...
herkes iyidir inşallah hepsini tam okuyamadım ama hamile arkadaşlar iyi çok şükür.....allahım inşalah kazasız belasız çocuklarına kavuşmayı nasip etsin....benim gibide hamile kalmaya çalışacak arkadaşlarada allahım inşallah tez zamanda sağlılı bir hamilelik nasip etsin....
ALLAHIM BENİM GİBİ BU UĞURDA BİR SÜRÜ ŞEYE KATLANIP EMEK VEREN HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR BEBEKLERİNE KAVUŞMAYI NASİP ET...BİZLERİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞINI BİLİYORUM...
kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın çok öpüyorum hepinizi...
ben perşembe günü hamilelik öncesi laparoskobik abdominal serklaj yaptırdım...bu topikte sanırım ilk ben yaptırdım hamilelik öncesinde....arda bey yaptı serklajımı sağolsun çok uğraştı ve çok ilgilendi... daha önceki serklajdan ve yaptığım çok sayıda doğumdan dolayı rahim ağzım çok deformasyona uğramış...baya durum vahimmiş yani...3 saate yakın sürdü işlem... hastanede kaldım 1 gece 2 günde istanbulda kaldık...şimdi döndük evimize ilk 3 gün ağrım çok oldu hala var ağrım ama ilk günler gibi değil...hep ağrıları çekerken chnb geldi aklıma canım arkadaşım birde bu işlemler yapılırken hamileydi...çok iyi dayanmış bu günlere gelmeyi çok ama çok hakketdi 41 kere maşşallah ...benide sağolsun yalnız bırakmadı her an aradı...mmeryde sağolsun aradı...
herkes iyidir inşallah hepsini tam okuyamadım ama hamile arkadaşlar iyi çok şükür.....allahım inşalah kazasız belasız çocuklarına kavuşmayı nasip etsin....benim gibide hamile kalmaya çalışacak arkadaşlarada allahım inşallah tez zamanda sağlılı bir hamilelik nasip etsin....
ALLAHIM BENİM GİBİ BU UĞURDA BİR SÜRÜ ŞEYE KATLANIP EMEK VEREN HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR BEBEKLERİNE KAVUŞMAYI NASİP ET...BİZLERİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞINI BİLİYORUM...
Geçmiş olsun,en kısa zamanda hamilelerin arasına katılmanı bekliyoruzben perşembe günü hamilelik öncesi laparoskobik abdominal serklaj yaptırdım...bu topikte sanırım ilk ben yaptırdım hamilelik öncesinde....arda bey yaptı serklajımı sağolsun çok uğraştı ve çok ilgilendi... daha önceki serklajdan ve yaptığım çok sayıda doğumdan dolayı rahim ağzım çok deformasyona uğramış...baya durum vahimmiş yani...3 saate yakın sürdü işlem... hastanede kaldım 1 gece 2 günde istanbulda kaldık...şimdi döndük evimize ilk 3 gün ağrım çok oldu hala var ağrım ama ilk günler gibi değil...hep ağrıları çekerken chnb geldi aklıma canım arkadaşım birde bu işlemler yapılırken hamileydi...çok iyi dayanmış bu günlere gelmeyi çok ama çok hakketdi 41 kere maşşallah ...benide sağolsun yalnız bırakmadı her an aradı...mmeryde sağolsun aradı...
Canım maşallah güzel haberlerine sevindim,bakalım sırada metal var,ondan da iyi haberler gelir inşallahChnb Allah arkadaşına gani gani sabır versin cok zor Rabbim karnındakine uzun ömür versin
Bende yeni geldim hastaneden cok şükür hersey yolunda suyu iyi dedi doktor usgde 30 haftalik çıktıBunun kullandığım kan sulandirici hapla ilgisi olabilr mı acaba başladığımdan beri kilosu fazla çıkıyor maşallah diyeyim Dogum icin 10 Ocak dedi ilk defa bı doktor bana beklenen dogum tarihini söyledi
Hastaneden ciktim tam karşısı 7 tepe hastanesi gittim dogum katını gezdim tertemiz mis gibi hemsirelerle konuştum güler yüzlü sıcak insanlar baya ilgilendiler benimle chnb doğurmanın bekliyorum yorumlarından sonra memoriala gidip görüşcem
sinem canım bilemedim ne yazayım. yarına bekle istersen . istersen evde kalorifer yanıyorsa yattığı odaya peteklere ıslak havlu koy....
Günaydın arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?