- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.961
öğretmenimiz bize film dışında hiç öneri getirmedi sofika. sınıfta kaç tane çocuk ilaca başladı canım. idare edemiyor bence... eşim gidecek okula...
gorumcenin onerisi pek akıllıca degil canım,sorun okul degil ogretmen zaten,ogretmene acık bir dille sıkıntınızı bildireceksiniz ve sorunun cozumu icin ustune duseni yapması konusunda ciddi bir sekilde uyaracaksınız.nasıl yani kac tane cocuk ilaca başladı bu ne bicim yaklaşım,acilen ogretmenle ve okul idaresiyle gorusun ogretmende cissi sıkıntı var,ilacla mudahale cok uc boyutlarda gerekli olablir,bir sınıfta birden fazla psikiyatrik vaka bana şupheli geliyor,pgretmenin de vicdanını sorgulamama neden oluyor.sinir oldum ben ona yaa,ver sunun agzının payını cok uzdu sizi.
bizim kayınvalide sorunu cok eskilerden geldigi icin en ufak sorun gidip gidip eski defterleri acıyor,yoruldum ve kendi haline bırakıyorum kafam da vucudum da yeterince meşgul,eşim de istedigini yapsın
site yonetimnine şikayet icin bir konu acılmış onu buldum ve yazdım şimdi umarım cevap gelir,sorun sanırım sadece cepten girenlerde yaşanıyor,feryale uygun bir laptop yada tablet alması konusunda ısrarcıyım cunku cok ihtiyacı var şu donemde meşgul olacak bir seyler bulmaya ve buraya da cok alıştı
harika bir yontem bu,sanırım mental aritmetikte de bu tarz bir yontemle cocuklara toplama cıkarma vs ogretiyorlar.gecen saba tumerin programı denk geldi cekik gozlu cocuklar anında iki ve uc basamaklı sayıları toplayıp cıkarabiliyorardı ve surekli parmaklarını kullanıyolardı.ablamın oglunu da oyle bir kursa gonderiyorlar umarım guzel sonuclar alırız
annem salı gunu yine gidiyor 10 gun kadar yok ve bu sefer yardıma gelenim de olmayacak,bakalım nasıl başa cıkacagız,sofikanın pacalar adam akıllı tutuştu :)
Canım bunu hizmetiçi eğitim seminetlerinin birinde bi sınıf öğretmeni arkadaş göstetmişti,unutmuşum,eh tabi o zaman bekarım çocuk yok,sınıfçı da değilim ya koymamışım kafama,aslında öğrenmek lazımbabamls matematik çalışırdık,bi yandan meyve soyardı bi yandan meyvelerin adetleriyle soru çözdürürdü hey gidi bak neler hatırladım :)))))
Bütün dikkati dağınık çocuklar bu sınıfama mı toplandı.
Yok güzelim bir problem olduğu kesin. Bence hem öğretmen hemde okul idaresi ortak bir toplantı yapılmalı.
Ayrı ayrı olunca okul idaresi anne ve baba evhamı deyipöğretmeni tutuyor.
Zannediyorlarki ebeveynler kendi çocuklarına yakıştırmıyorlar.
Belki ilaç da gereklidir. Ama önce tüm seçenekler denenmeli
Abi'm oğlundada dikkat dağınıklığı var. Bir ara ilaçta kullandı. Sadece okula giderken. Ama onunkisini hepimiz farkediyorduk. Dalıp dalıp durur hala. Hiçbir etüt uğraşmak istemedi. O yüzden birebir özel dersle ilerlediler. Şimdi 8. Sınıfta. Ergenlikte var.
Canım sen bi topla kendini. O sorunuda çözersiniz.
Yüce mevlam yardımcın olsun canım.
Selam arkadaşlar...
yarın serklajım yapılacak Medical Park Göztepe'de... Dikkat etmem gereken, yanımda götürmem gereken birşeyler var mı? Sizler serklaj sonrası ne kadar süre ne yaşadınız?
tşk.
canım isim işi zor gercekten,ben ikinci cocgun isminin ilkine uydurulmasını sevmiyoprum hatta mumkunse cok farklı olmalı,cunku ikinci bebek de tek ve ozel algılanmalı,buyugune kardeş degil,anne babanın ikinci cocugu olmalı en başından itibaren.Ben bu şekilde dusundum ikinci kızmın ismini.İnci olmasaydı sanırım Buket olacaktı ve dusununce Buket de cok guzel ve modern bir isim,belki hoşuna gider,yada son ana kadar bekle Allah sana isim konusunda işaret gonderecektir.Ben İncimin ismini bir ruyadan etkilenerek koydum,Allah´ım sag saglim zamanında dogurup ismiyle seslenmeyi kısmet etsin canım,Allah´a emanet olun.
canım dermatoloji urunu krem vs olsa gerek
hay yaşa osman hoca :) bence de senin kesin teşhis canım ve hic sıkıntı yaomadan serrklajını erken erken oldugunda Allah da izin verirse bu sefer sag saglim vakitlice alacaksın yavrunu kucagına.Osman hoca yaptırma dese bile ona birsey demeden kendi imkanlarınla pıhtılaşma testlerini yaptır sorun cıkmazsa ne ala ama cıkarsa danışırsın en başından daha,opuyorum seni
Allah minik yavrusuna sabır versin,yavrunun başka yerden yuzunu guldursun inşallah!Allah gunahlarını affetsin,icim tuhaf oldu
chnb bu ogretmenin kulaklarını cekmen lazım,oyle arayıp azarlamak da degil uzun uzun bir toplantı ayarlamak laızm ve butun memnuniyetsizligini bildirmen lazım,ozel okul olduguna gore okul idaresine de ogretmenle ilgili sıkıntıyı bildirmende fayda var.En başından beri ogretmenin tavrı ve mesleki icraatları hic hoşuma gitmiyor,lutfen ne olursa olsun oglunu hırpalama ve ona sana ve babasına guvenebilecegini ogretmeni aksini soylese bile siz onun ne kadar akıllı ve ozel odlugunu bildiginizi soyleyin hissettirin.
İlac gerekli ise elbette verilir ama ben bu sorunun cozumunun ilac olmadıgına nerdeyse eminim,elbette sadece senin anlattıklarına dayanarak.Benim de disleksi sorunu yaşayan ogrencim oldu,ve sınıfımın en başarılı ogrencisiydi,tesaduftur ki onun da annesi ogretmendi.
canım benim Allah´ın izniyle sag saglim al kucagına inşallah,cok az kaldı artık,dogum sonrası da cok zor olacak ama alışacaksın Allah´ım yardımcın olsun,Allah´a emanet olun.
efulim canım hayırlı olsun onceki sayfalarda yeniden hamile oldugunu okudum ama ayrtıntıları okuyamadım ustunkoru sayfa atlaya atlaya okuyorum cunku.Allah´ım sag saglim ve vakitlice dogum yapmanı nasip etsin inşallah,Allah´a emanet olun.
feryal yazamıyor arkadaşlar,cok canı sıkkın hatta bu yuzden,gurbetci de mesaj atmıştı cok oldu ama yazamadım buraya o da giremiyor,vakti olan bir arkadaş site yonetimine yazabilir mi acaba,neden bazı telefonlardan giriş yapılmıyor siteye,chnb canım belki sen bu konuya el atarsın vaktin olursa
paşam harika gorunuyorsun canım,aynen devam azmin karşılıgı zafer olacak Allah´ın izniyle inşallah!
bize gelelim
cok sukur iyiyyiz saglık yonunden,incim de filizim de iyi ama canım sıkkın kayınvalidemle tartıştık dun,aslında bu benim canımı sıkmaz ama anında eşim bana tavır aldı,kayınvalide ile arayı duzeltmeden de bu tavrın degişmeyecegini bilmek canımı sıkıyor,hic bir sey icimden gelmiyorkonu da o kadar basit bir konu ki ama işte buyuyor da buyuyor,el ile gecinmek zor zor
hepinizi opuyorum,sayfaları atlaya atlaya okuyorum son zamanlarda hic vaktim olmuyor ama sizi hep dusunuyorum,Allah´a emanet olun
yaren isim düşünüyorum sezine uygun gece uyku tutmadı aklıma geldi ne olabilir?
Selin, Serra, Sedef, Sena
özel hastanede yaptırdım hormonları sigorta karşılamıyor diğerlerini karşıladı 380 tl ödedik
ama başka hastaneye sorduk orası da 1500 demişti benim eşim tez canlı olsun bitsin diye çok araştırmadan atlarız biz
Arkadaşım 380 tl ye özelde mi yaptırdınız?1500 ile arasında epey fark var anlayamadım..Birde sakıncası yoksa hangi hastanede yaptırdın..Normal kadın doğumcuyamı gittin yoksa genetik bölümü olan bir yeremi..
selin benimde aklıma geldi birde dünden beri sude var aklımda kulağıma hoş geliyor hem geçen seferde aklıma gelmişti eşime söylemiştim beğenmemişti, şimdi söylesem yok der yine ama düşünüyorum iyice içim ısınsın o zaman diycem bu sefer ben koymak istiyorum ismini geçen seferde sezini ben düşünmüştüm eşim yok dedi önce sonra babasına söylemiş babası beğenince sezin olsun dedi öyle kondu beğenmeseler olmaz sanki ne düşüncesiz adam önce bizim içimize sinsin biz koyalım demez, öyle gibi yapar ama yine ailesine beğendirmeden duramaz, zaten iki gündür sinir oluyorum herşeyine çok gerginim ya.. her hareketi batıyor..seninde oğluna canın bayağı sıkılmış üzülme yaa hoca da takmış sanki bu duruma geçen senede böyleydi, geçmişe bakamadım daha ama ilaç falan yazmışsın kim karar veriyor ilaç kullanmasına eşim bence hem okulla görüşsün hemde ilaç kullanacaksa kendiniz çocuğu dışardan bir doktora götürün..
chnb cim sen kan sulandırıcı falan içiyormusun arkadaşım..merak ettim..birde bu lupus testi ne oluyor?
mmeryyyyyyyyy gelirim tabi ben sizi çok seviyorum zaten
o zaman bende doktorumla pek tanışmıyordum belli olmaz o insanlığına kalmış birazda sanırımsen çalışmalara ne aman başlayacaksın merak ediyorum :44:
teşekkürler sofika cım..canim ozel bolgeye agdaya karşıyım cunku agda ile kokunden alınan kılların yuvaları acık kalıyor ve gel enfeksiyon buraya yerleş ordan da rahme ulaşman daha kolay olur diyor resmen :) hıc bir sey hamileligi riske atmaya degmez,gerekirse kıllı da cıkılır doktor karsısına doktorun ne dusundugu bizim bebeklerimizden kıymetli degil,doktorların bazıları yapılabişlir diyor hatta arda bey bile hijyene dikkat edilerek yapılabilir demiş ama bu her zaman her şartta gecerli degil ve en ufak bir enfeksiyon riski dahi varsa deger mi hic.Ben bacaklara agda ozel bolgeye jilet atarak idare ettim hep,hic sorun yaşamadım cok şukur,jileti de duzenli yapmadım sadece doktordan dotora o da ustunkoru,son aylarda zor oluyor cunku.Evet agda ile cok rahat ooluyor ama o rahatlıgın bedeli agır olmasın arkadaşım boşverin agdayı atın jileti gitsin.
duyaydin;2725389 [COLOR="#FF0000" .!.:HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ[/COLOR]
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
bade81----------------------:86:
minito-----------------------:86:
beni kimse görmüyormu neyse ben görünmez olmuşum ben didiyom akşama misafirlerim var çaya gelicekler sonra görüşürüz
özel hastanede yaptırdım hormonları sigorta karşılamıyor diğerlerini karşıladı 380 tl ödedik
ama başka hastaneye sorduk orası da 1500 demişti benim eşim tez canlı olsun bitsin diye çok araştırmadan atlarız biz
Arkadaşım 380 tl ye özelde mi yaptırdınız?1500 ile arasında epey fark var anlayamadım..Birde sakıncası yoksa hangi hastanede yaptırdın..Normal kadın doğumcuyamı gittin yoksa genetik bölümü olan bir yeremi..
İNEGÖLDE MEDİCE HST YAPTIRDIK CNM
NOORMAL KADIN DOĞUMCU 38 TL MUAYENE ÜÇRETİ ÖDEDİM VE YALÇIN HOCAYA GİTTİĞİMİ BAŞIMDAN GEÇENLERİ ANLATTIM VEE TM DEDİ
YALÇIN HOCA GÜVEN TIPA GİTMEMİZİ İSTEDİ İKİNCİ GİDİŞİMİZDE
ELEVİT FALBİOL VE CORASPİRİN İÇİYORUM YALÇIN HOCA İÇMEMİ SÖYLEDİ JİNEMEDDEKİ DR DA İÇ DEDİ
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
bade81----------------------:86:
minito-----------------------:86:
LİSTEDE OLSAM MI Kİ BENDE KARARSIZIM YA HALEN
mumudihaba,canım sen iste yazayım,perşembe günü allah izin verirse prenslerim doğum yapıcak onu güncelliycem kararını ver,sana düşünme süresiUğurlu gelir,yazayım ben yazayım
bu arada,ben de yarın dr ye gidicem bakalım kuzum ne kadar olmuş,zaten diyabet doktoruma da gidicem korkuttu beni,kilosunu mutlaka haber ver diye,diyabetik anneletin bebekleri iri oluyormuş,umarım haftasında gidiyordur...
bakın işte bu dr tek yaptıkları bizleri korkutmak
inş hayırlı haberlerle gel cnm
yazz :)
:)) inşallah canım..banada bak sanki Mİnitoyla yarısıyom ahahhaMmery canım tabiki yazarım,minito yazılmak istemişti ondan yazdım,sen de istiyorsan seni de yazarım,inşallah uğurlu gelsin :)
Sağol canım,inşallah
:))) seni ve mmery i yazıyorum öyleyse :)) gelsin yeni hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?