- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.981
degilmi ama ben unutulucek kadınmıyımpaşammmm unutur muyum canım aklıma bir şey gelmemiştir:))
chnbmmmmmmmmmmmmm iyiyim işte iş güç karıştım yine bugun bi kadın doğumcuya gittim doç. oda ocakta gel dedi kendi doktoruma mı gitsem ona mı gitsem bilemedim kafam karıştı :) sen daha iyi bilirsin gerçide babamda öğretmen olduğu için söylüyorum eşinin yaptığı davranış mükemmellllll
paşammmmmmmmmmmmm inanmıyorum gördüm fotolarıda tanıyamadımmmmmmmmmmm karşı komşunun kızı zannettim evlenecek olan41,5 kere maşşallahh evden çıkmada nazar değmesin sanaaaa
canım daha vesile olmadık bebege muhtemelen ocak gibi galibahayırlı geceler bayanlar
cümleten nasılsınız doğum yapmış olanlara mevlam hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin inşallah doğum yapacak olanlarada bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
chnbcim maşallah az kalmış doğumuna mevlam yar ve yardımcın olsun inşallah
paşacım sen nasılsın çalışmalara başladınızmı :) uzun süredir girmiyordum siteye
tanıdık tanımadık bütün arkadaşlarımda iyidir inşallah mevlam bu uğurda savaş verenlerin emeğini inşallah hayırlısı ile nasip edecektir. BUNA İNANIYORUM.
canm benim 1de kimyasal gebeligim vardı..degerim önce yüksekti sonra 33e indi ordanda kanamam oldu..bitti.
ilk onu söledim birde 7.haftada kalp atısını duymaya gittigimde duyamadım düştü dedim..
nasıl düştü nerde düştü demediler..kayıt falan nerde güzelim:) elimize bir dosya verip bigiler onda yazıyor,dosyayı biz saklıyoruz.
doktora her gittigimde götürüorum dosyadan bakıyor bilgilerime,tahlil sonuclarıma v.s.
özel hastanelerdeki gibi bilgisayar falan yokki önlerinde..
ohh bee paşama bak..korkmuyorum artık canımmmmm
randevu almaya yolladı doktor beni ordaki kadın dediki adetiniz bitince arayın diger ay adet bitimine randevu yazalım,adetin3-5günleri arası yapılıyormus sadece...
sen ne demek istedin anlamadımkiadetim bitsin aradında 12 var nedir?
hemen 12 saattemi yapılmalı? acaba benmi kızı yanlış anladım..
hoşgeldin canım...özlemiştim seni..
artık daha cok gelsene(
bende çektirecegim korkmuyorum artık saolun...
sanırım bana çekecek olan doktorda gelip elimi tutmaz çünkü daha onu hiç tanımıyorum
ikinci gidişimde altım aferdersin şişmişti rahimde yara var dediler çekinemedim
üçüncü gidişimde altım şişmişti çekinemedim
dördüncü gidicektim aradılar makinalar bozuldu bu ay olmaz dediler
beşinci gidişimde çekindim
kızlar sabahtan beri içimde bir hüzün, bir üzüntü iç sıkıntısı var
Allah hayırlara çıkarsın inşallah!
eşime de oğluma da çok ters davranıyorum
eşimde aldı oğlanı alışveriş merkezine gitti benim suratımı çekmektense
2 görümce yine fena tartışıyorlar... çoğu zaman yaşanıyor... ne zor ya, belli yaştan sonra bekar insanlar zor yaşıyor bir arada...
canım isim işi zor gercekten,ben ikinci cocgun isminin ilkine uydurulmasını sevmiyoprum hatta mumkunse cok farklı olmalı,cunku ikinci bebek de tek ve ozel algılanmalı,buyugune kardeş degil,anne babanın ikinci cocugu olmalı en başından itibaren.Ben bu şekilde dusundum ikinci kızmın ismini.İnci olmasaydı sanırım Buket olacaktı ve dusununce Buket de cok guzel ve modern bir isim,belki hoşuna gider,yada son ana kadar bekle Allah sana isim konusunda işaret gonderecektir.Ben İncimin ismini bir ruyadan etkilenerek koydum,Allah´ım sag saglim zamanında dogurup ismiyle seslenmeyi kısmet etsin canım,Allah´a emanet olun.
canım dermatoloji urunu krem vs olsa gerek
hay yaşa osman hoca :) bence de senin kesin teşhis canım ve hic sıkıntı yaomadan serrklajını erken erken oldugunda Allah da izin verirse bu sefer sag saglim vakitlice alacaksın yavrunu kucagına.Osman hoca yaptırma dese bile ona birsey demeden kendi imkanlarınla pıhtılaşma testlerini yaptır sorun cıkmazsa ne ala ama cıkarsa danışırsın en başından daha,opuyorum seni
Allah minik yavrusuna sabır versin,yavrunun başka yerden yuzunu guldursun inşallah!Allah gunahlarını affetsin,icim tuhaf oldu
chnb bu ogretmenin kulaklarını cekmen lazım,oyle arayıp azarlamak da degil uzun uzun bir toplantı ayarlamak laızm ve butun memnuniyetsizligini bildirmen lazım,ozel okul olduguna gore okul idaresine de ogretmenle ilgili sıkıntıyı bildirmende fayda var.En başından beri ogretmenin tavrı ve mesleki icraatları hic hoşuma gitmiyor,lutfen ne olursa olsun oglunu hırpalama ve ona sana ve babasına guvenebilecegini ogretmeni aksini soylese bile siz onun ne kadar akıllı ve ozel odlugunu bildiginizi soyleyin hissettirin.
İlac gerekli ise elbette verilir ama ben bu sorunun cozumunun ilac olmadıgına nerdeyse eminim,elbette sadece senin anlattıklarına dayanarak.Benim de disleksi sorunu yaşayan ogrencim oldu,ve sınıfımın en başarılı ogrencisiydi,tesaduftur ki onun da annesi ogretmendi.
canım benim Allah´ın izniyle sag saglim al kucagına inşallah,cok az kaldı artık,dogum sonrası da cok zor olacak ama alışacaksın Allah´ım yardımcın olsun,Allah´a emanet olun.
efulim canım hayırlı olsun onceki sayfalarda yeniden hamile oldugunu okudum ama ayrtıntıları okuyamadım ustunkoru sayfa atlaya atlaya okuyorum cunku.Allah´ım sag saglim ve vakitlice dogum yapmanı nasip etsin inşallah,Allah´a emanet olun.
feryal yazamıyor arkadaşlar,cok canı sıkkın hatta bu yuzden,gurbetci de mesaj atmıştı cok oldu ama yazamadım buraya o da giremiyor,vakti olan bir arkadaş site yonetimine yazabilir mi acaba,neden bazı telefonlardan giriş yapılmıyor siteye,chnb canım belki sen bu konuya el atarsın vaktin olursa
paşam harika gorunuyorsun canım,aynen devam azmin karşılıgı zafer olacak Allah´ın izniyle inşallah!
bize gelelim
cok sukur iyiyyiz saglık yonunden,incim de filizim de iyi ama canım sıkkın kayınvalidemle tartıştık dun,aslında bu benim canımı sıkmaz ama anında eşim bana tavır aldı,kayınvalide ile arayı duzeltmeden de bu tavrın degişmeyecegini bilmek canımı sıkıyor,hic bir sey icimden gelmiyorkonu da o kadar basit bir konu ki ama işte buyuyor da buyuyor,el ile gecinmek zor zor
hepinizi opuyorum,sayfaları atlaya atlaya okuyorum son zamanlarda hic vaktim olmuyor ama sizi hep dusunuyorum,Allah´a emanet olun
benim ençok beyendigim isimler ömür sümeyye efsul zümran asude serra nidamelekcim yarın serklajın varmış, Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım, ameliyathaneden çıkınca insan çok üşüyor yanına kalın çorap al canım, normal hastaneye gidince ne götürüyorsan onlar lazım olyor canım, gecelik, terlik zaten ilk gün sonda oluyor gecelik al canıma rahat olur pijama giyemezsin..
GÖRMEK İSTİYORUM CNM SANA MESAJ YOLLUYORUM FACE HESABIMIN ADRESİNİ
İNEGÖLDE MEDİCE HST YAPTIRDIK CNM
NOORMAL KADIN DOĞUMCU 38 TL MUAYENE ÜÇRETİ ÖDEDİM VE YALÇIN HOCAYA GİTTİĞİMİ BAŞIMDAN GEÇENLERİ ANLATTIM VEE TM DEDİ
YALÇIN HOCA GÜVEN TIPA GİTMEMİZİ İSTEDİ İKİNCİ GİDİŞİMİZDE
ELEVİT FALBİOL VE CORASPİRİN İÇİYORUM YALÇIN HOCA İÇMEMİ SÖYLEDİ JİNEMEDDEKİ DR DA İÇ DEDİ
LİSTEDE OLSAM MI Kİ BENDE KARARSIZIM YA HALEN
özeline mesaj yolladım bakıver