- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.181
selam arkadaşlar...
ben doğum yaptım... 39. haftada doğdu kızım...
2 bebekle pek vaktm olmuyo girmeye...
chnb de yapmış doğum anladığım kadarıyla.. kaçıncı haftada kac kilo doğdu ki Arda bebek?
ALLAH uzun ömürlü etsin, sağlıklı hayırlı evlat etsin Arda bebeği inşALLAh... darısı tüm seklajlı, serklajsız anne adaylarının başına inş.
kizlar iyiyim sukur hastanedeym serum vurdular bebegimde iyi
Kapımın önünde sosyete pazarı kuruluyor.. çalıştığım için hiç gidemiyordum..şimdi nasıl gidesim var fakat gidemiyorum...
Bugün 4.gün artık..gerçi dün ilk kez dışarı çıktım 1 sokak kadar ileride oturan kayınvalideme gittim prolutonumu vuruldum.çocuğu aldım eve geldim.
bugün de yavas yavas kalkayım dıyorum.. siz kaç gün sonra kalktınız? aslında dıkıs taze oldugu ııcın cok baskı yapmak ıstemıyorum yavas yavas hareket edeceğim artık.
Sofikacim pulmicort o ilacın adı
Biz ventolin de veriyorduk
Pulmicort kortizon çünkü
Sinemcim bence de birşeyler tattırmak için cok erken
Daha kuzucuklar minicik
Kızlar bende dün gece cok sıkıntılı anlar yasadım
Karnımda öyle bir sancı ağrı oldu ki
Midem bulandı ağrıdan
Hani ishal olursun da burar karnını öyle,
Ama ishal falan değilim
Bugünlerde hiç enerjim yok zaten
Yarın kötü bir haber duymaktan korkuyorum
Gurbetçi geçmiş olsun...ceviz büyüklüğünde diye okuyunca korktum.. neyse ki iyiymişsin.
Prenslerim geçmiş olsun.. tebrik ederim. bebeklerin zamanında doğmuş fakat neden küvez ve yoğun bakımdalar?
Hiddenisko.. içini ferah tut.. dönem dönem bende karamsar olup kötüşeyler düşünebiliyorum.
Kızlar ben serklajdan değil ama öksürmekten mahvoldum. Boğazım çok acıyor artık.zencefilli ballı ıhlamur da yapım içtim fakat her öksürdüğümde karnım o kadar çok kasılıyor kii istemeden. Resmen dikişi hissediyorum.
ilaç kullandınızmı hiç böyle olunca?
zencefil sakın kullanma sakıncalı diye biliyorum ben kan sulandırıcı kullananlarda yasak aman diyimGurbetçi geçmiş olsun...ceviz büyüklüğünde diye okuyunca korktum.. neyse ki iyiymişsin.
Prenslerim geçmiş olsun.. tebrik ederim. bebeklerin zamanında doğmuş fakat neden küvez ve yoğun bakımdalar?
Hiddenisko.. içini ferah tut.. dönem dönem bende karamsar olup kötüşeyler düşünebiliyorum.
Kızlar ben serklajdan değil ama öksürmekten mahvoldum. Boğazım çok acıyor artık.zencefilli ballı ıhlamur da yapım içtim fakat her öksürdüğümde karnım o kadar çok kasılıyor kii istemeden. Resmen dikişi hissediyorum.
ilaç kullandınızmı hiç böyle olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?