- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.201
Arkadaslar merhaba, dün kuzularıma kavuştum çok şükür, suan biri kuvozde biri yogun bakımda ama gözümün onundeler en azından, zamanla hersey yoluna girer:)
R.a ile ilgili sorunun çıktığı ilk günler sizler olmasaydınız ben o günleri çok daha zor geçirirdim kesin, göstermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun.
Hamile olan arkadaslarımin saglikla kuzularına kavusmasini, hasretle bebeklerini bekleyen arkadaslarıma da en kisa sürede hayirli evlatlar diliyorum. Allahım sizlere artık daha fazla acı yaşatmasın insallah...
doktoru aradım öksürük için benical kullanabilirsin dedi.. Birazdan almaya gideceğim.
Canım seve seve hemen eklerim,canım benide eklersen sevinirim bende ocak gibi hamilelik düşünüyorum umarım fazla uğraşmadan hamilelik gerçekleşir....
Canım zaten haberimiz vardı doğum tarihini biliyorduk ama ne yalan söyliyim gelip doğum oldu deyince içim rahat etti,biliyorsun dünyanın türlü türlü hali var,Allah yavrularını analı babalı sağlıkla bğyütmek nasip etsin,darısı da bnizlere olsun inşallah,ben listede serni dün güncellemiştim zaten bebeler emre ve erdemdi dimi?Arkadaslar merhaba, dün kuzularıma kavuştum çok şükür, suan biri kuvozde biri yogun bakımda ama gözümün onundeler en azından, zamanla hersey yoluna girer:)
R.a ile ilgili sorunun çıktığı ilk günler sizler olmasaydınız ben o günleri çok daha zor geçirirdim kesin, göstermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun.
Hamile olan arkadaslarımin saglikla kuzularına kavusmasini, hasretle bebeklerini bekleyen arkadaslarıma da en kisa sürede hayirli evlatlar diliyorum. Allahım sizlere artık daha fazla acı yaşatmasın insallah...
Canım bu kadar öksürmen iyi değil,ayak tabanlarına viks sürüp kalın çorap giyerek gece yatmanın öksürüğü kestiğini söylüyorlar,bi dene istersen,sakıncası olmaz herhaldeGurbetçi geçmiş olsun...ceviz büyüklüğünde diye okuyunca korktum.. neyse ki iyiymişsin.
Prenslerim geçmiş olsun.. tebrik ederim. bebeklerin zamanında doğmuş fakat neden küvez ve yoğun bakımdalar?
Hiddenisko.. içini ferah tut.. dönem dönem bende karamsar olup kötüşeyler düşünebiliyorum.
Kızlar ben serklajdan değil ama öksürmekten mahvoldum. Boğazım çok acıyor artık.zencefilli ballı ıhlamur da yapım içtim fakat her öksürdüğümde karnım o kadar çok kasılıyor kii istemeden. Resmen dikişi hissediyorum.
ilaç kullandınızmı hiç böyle olunca?
Arkadaslar merhaba, dün kuzularıma kavuştum çok şükür, suan biri kuvozde biri yogun bakımda ama gözümün onundeler en azından, zamanla hersey yoluna girer:)
Gözün Aydın canım Allah anali babali büyütsünArkadaslar merhaba, dün kuzularıma kavuştum çok şükür, suan biri kuvozde biri yogun bakımda ama gözümün onundeler en azından, zamanla hersey yoluna girer:)
Feryal canım nasılsın.
Çok merak ettik seni.
Hayırlısı olur inşallah,güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba
Internete tlf dan girdigim icin gunlerdir yoktum ve ne problem vardi bilmiyorum.
Amasonunda cozuldu sukur
Sizlere cok alismisim surekli sofika haber verdi sagolsun.
Dun dr kontrolum vardi ve kismetse ayin 21. De transferim var
Gecmisi okumadan yazmak iatemedim ama bitiremedim ama buyuk bir sikinti yok cok sukur.
Merhaba
Internete tlf dan girdigim icin gunlerdir yoktum ve ne problem vardi bilmiyorum.
Amasonunda cozuldu sukur
Gecmisi okumadan yazmak iatemedim ama bitiremedim ama buyuk bir sikinti yok cok sukur.
Merhaba
Amasonunda cozuldu sukur
Hayırlısı olur inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz
cnm çok merak ettim seni hadi bakalım sayılı günler kaldı hamileyim demene inşallah.....
hayırlı olsun cnm
inan merak ettim inş hamile olduğun haberini en kısa zamanda alacağız
Arkadaslar sagolun
Insallah sonuc pozitif olur ve guzel.haberler veririm.
Gunlerce siteye giremedim ve defalarca turkcell iletisim merkezlerindeki teknoloji elemeni ve iletisim merkezlerindekilerle gorustum ama sonuc sifir.
ama tlf da neyi karistirdim hangi ayari duzelttim bilmiyorum ama artik yaninizdayim.
prenslarim
cok sukur canim senin adina cok sevindim allah anali babali buyutsun
saglicakla buyut..
gamze 81
canim benimde olmustu oksuruk ama dr oksuruk dikislere baski yapar dedi dikkat et canim bende oksuruk ilaci kullanmistim bi de kabiz ilaci kabiz olmamak lazim rabbim sifa versin canim..
feryalcim hosgeldim magdurdasim
hadi hayirlisi geri sayim baskadi hamile kaldiginin haberinide alirim insallah rabbim yardimcin olsun
gelelim bana bende saat 3 gibi taburcu oldum hastanede tekrar bebegimi gordum keyfi gayet yerinde masallah kuzuma iki kilo serum bagladilar (1000*2) proluton depot verdiler amam eczaneye gittigimde bir tane yazmis bi tane aldik pnu toplu halde nasil alabilirim acaba benim alt komsum hemsire ona vurunacam rabbim benim ve tum hamislerin ozellikle bu topikleki hamislerin evlatlarina bizlere bagislarin rabbim bizleri korusun insallah..[/
QUOTE]
Canım tekrar gecmis olsun prolutonu bende kullanıyorum devlette aylık yazdırıyorum hafta 1 oldug icin 4 tane yazılıyor senin kactane?
prenslarim
cok sukur canim senin adina cok sevindim allah anali babali buyutsun
saglicakla buyut..
gamze 81
canim benimde olmustu oksuruk ama dr oksuruk dikislere baski yapar dedi dikkat et canim bende oksuruk ilaci kullanmistim bi de kabiz ilaci kabiz olmamak lazim rabbim sifa versin canim..
feryalcim hosgeldim magdurdasim
hadi hayirlisi geri sayim baskadi hamile kaldiginin haberinide alirim insallah rabbim yardimcin olsun
gelelim bana bende saat 3 gibi taburcu oldum hastanede tekrar bebegimi gordum keyfi gayet yerinde masallah kuzuma iki kilo serum bagladilar (1000*2) proluton depot verdiler amam eczaneye gittigimde bir tane yazmis bi tane aldik pnu toplu halde nasil alabilirim acaba benim alt komsum hemsire ona vurunacam rabbim benim ve tum hamislerin ozellikle bu topikleki hamislerin evlatlarina bizlere bagislarin rabbim bizleri korusun insallah..[/
QUOTE]
Canım tekrar gecmis olsun prolutonu bende kullanıyorum devlette aylık yazdırıyorum hafta 1 oldug icin 4 tane yazılıyor senin kactane?
canim benim bu gun dr sadece 1 tane yazmis bende bilmiyirdum eczaneden esim aradi raporlan veriliyormus.. sen rapormu aldin bide receteyle 7 liraymis recetesiz 4 lira ..
Merhaba
Amasonunda cozuldu sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?