Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

CNm ya gittin sessiz sedasız doğurdun kuzularına geldin
Allah saglik versin hepinize
Normal mı oldu?
Kiloları nasıl kuzularının

doktoru aradım öksürük için benical kullanabilirsin dedi.. Birazdan almaya gideceğim.

canım ben serklajdan sonra öksürük çok tuytuyordu narkozu atamamıştım hatta gülme bana ama serklajı oldum yatagıma geldim allahım bir gaz habira bırtladım hatta doktor serklajdan sonra geldi yanına erdogan bey dedim söyle canım dedi birşey dicem ama utanıyorum dedi dinliyorum utanma deid odad 6 kişi yatıyor az daha yaklasın biraz daha derken adam başıma geldi dedi söyle canım benim habira bırtlayasım var tuıtamıyorum deyince doktor kahkahayı bası dedi normal narkozu atıyosun demişti atış serbest içinde tutma demişti gülmüştü ay ne utanmıştım adamı gördükçe aklıma hep o gelri işşallahta sskya gidersem ona randevu alıcem işşallah bakalım ilaçları vs ona yaptırıcem arda bey gibi güleç yüzlü insana huzur veriyor hatta dikişim 25 gün dayandı eşimi görmüş koridorda sizin burda ne işiniz var demiş oda bebegi kaybettik demiş sag olsun geldi beni teslli etti üzülme diye 3 bebek kaybedince ordaki doktorlar beni hep tanıyor allah var ne bagırdılar ne kötü davrandılar birde sigorta kötü diyorlar özel hastanede neymiş çok istiyorum sskda dogurupta o kapıdan her seferinden boş çıktımya bu sefer işşallah evladımla çıkarım işşallah arkamı dönüp kapısına bakın gördünmü bu sefer ben kazandım bu sefer bebegim benle eve gidiyor demeyi nasip etsin saglıklı bir şekilde yaradanım amin çünkü kızımda çok agladım kapısına çmküp eşime gene yavrum burda kaldı dedim çok agladım eşim zor sokmuştu arabaya yapma paşam allahtan geldi elimizden ne gelir dedi insanın karnı kocaman oluyorya sonra kaybediyor ellerin bom boş çıkıyorya o hastaneden işte ozaman bittiginin resmidir yaşasanda nefes alsanda ne faydaömürüm dursaydı 1 yaşını geçmişti şimdi ise korkuyorm ya gene giderse

canım benide eklersen sevinirim bende ocak gibi hamilelik düşünüyorum umarım fazla uğraşmadan hamilelik gerçekleşir....
Canım seve seve hemen eklerim,
Canım zaten haberimiz vardı doğum tarihini biliyorduk ama ne yalan söyliyim gelip doğum oldu deyince içim rahat etti,biliyorsun dünyanın türlü türlü hali var,Allah yavrularını analı babalı sağlıkla bğyütmek nasip etsin,darısı da bnizlere olsun inşallah,ben listede serni dün güncellemiştim zaten bebeler emre ve erdemdi dimi?

Canım bu kadar öksürmen iyi değil,ayak tabanlarına viks sürüp kalın çorap giyerek gece yatmanın öksürüğü kestiğini söylüyorlar,bi dene istersen,sakıncası olmaz herhalde

Âmin
Öncelikle gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.
Yüce mevlam tez zamanda yavrularının sağlıklarına kavuşupp evinize gitmeyi nasip eylesin.

Gözün Aydın canım Allah anali babali büyütsün

Feryal canım nasılsın.
Çok merak ettik seni.

Merhaba

Internete tlf dan girdigim icin gunlerdir yoktum ve ne problem vardi bilmiyorum.
Amasonunda cozuldu sukur
Sizlere cok alismisim surekli sofika haber verdi sagolsun.

Dun dr kontrolum vardi ve kismetse ayin 21. De transferim var

Gecmisi okumadan yazmak iatemedim ama bitiremedim ama buyuk bir sikinti yok cok sukur.

Hayırlısı olur inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz

cnm çok merak ettim seni hadi bakalım sayılı günler kaldı hamileyim demene inşallah.....

hayırlı olsun cnm

inan merak ettim inş hamile olduğun haberini en kısa zamanda alacağız

Hayırlısı olur inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz

cnm çok merak ettim seni hadi bakalım sayılı günler kaldı hamileyim demene inşallah.....

hayırlı olsun cnm

inan merak ettim inş hamile olduğun haberini en kısa zamanda alacağız

Arkadaslar sagolun
Insallah sonuc pozitif olur ve guzel.haberler veririm.

Gunlerce siteye giremedim ve defalarca turkcell iletisim merkezlerindeki teknoloji elemeni ve iletisim merkezlerindekilerle gorustum ama sonuc sifir.
ama tlf da neyi karistirdim hangi ayari duzelttim bilmiyorum ama artik yaninizdayim.

prenslarim

cok sukur canim senin adina cok sevindim allah anali babali buyutsun
saglicakla buyut..

gamze 81

canim benimde olmustu oksuruk ama dr oksuruk dikislere baski yapar dedi dikkat et canim bende oksuruk ilaci kullanmistim bi de kabiz ilaci kabiz olmamak lazim rabbim sifa versin canim..

feryalcim hosgeldim magdurdasim
hadi hayirlisi geri sayim baskadi hamile kaldiginin haberinide alirim insallah rabbim yardimcin olsun

gelelim bana bende saat 3 gibi taburcu oldum hastanede tekrar bebegimi gordum keyfi gayet yerinde masallah kuzuma iki kilo serum bagladilar (1000*2) proluton depot verdiler amam eczaneye gittigimde bir tane yazmis bi tane aldik pnu toplu halde nasil alabilirim acaba benim alt komsum hemsire ona vurunacam rabbim benim ve tum hamislerin ozellikle bu topikleki hamislerin evlatlarina bizlere bagislarin rabbim bizleri korusun insallah..

Çok şükür.
Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Hayırlısı olsun feryalcim.Mutlu sona inşallah çok az kalmış.Dün aramayınca bir terslik var herhalde dedim.Çok şükür bir sorun yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…