- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.221
dilerim rabbimden saglıklı bebeler veri sana rabbim mayasını bek etsin işşallah canım dualarım seninleMerhaba
Internete tlf dan girdigim icin gunlerdir yoktum ve ne problem vardi bilmiyorum.
Amasonunda cozuldu sukur
Sizlere cok alismisim surekli sofika haber verdi sagolsun.
Dun dr kontrolum vardi ve kismetse ayin 21. De transferim var
Gecmisi okumadan yazmak iatemedim ama bitiremedim ama buyuk bir sikinti yok cok sukur.
prenslarim
cok sukur canim senin adina cok sevindim allah anali babali buyutsun
saglicakla buyut..
gamze 81
canim benimde olmustu oksuruk ama dr oksuruk dikislere baski yapar dedi dikkat et canim bende oksuruk ilaci kullanmistim bi de kabiz ilaci kabiz olmamak lazim rabbim sifa versin canim..
feryalcim hosgeldim magdurdasim
hadi hayirlisi geri sayim baskadi hamile kaldiginin haberinide alirim insallah rabbim yardimcin olsun
gelelim bana bende saat 3 gibi taburcu oldum hastanede tekrar bebegimi gordum keyfi gayet yerinde masallah kuzuma iki kilo serum bagladilar (1000*2) proluton depot verdiler amam eczaneye gittigimde bir tane yazmis bi tane aldik pnu toplu halde nasil alabilirim acaba benim alt komsum hemsire ona vurunacam rabbim benim ve tum hamislerin ozellikle bu topikleki hamislerin evlatlarina bizlere bagislarin rabbim bizleri korusun insallah..
cnm merhaba uzun zaman oldu ben göremiyordum seni inş hayırlı haberlerle gelmişsindir nasılsın?
Arkadaslar merhaba, dün kuzularıma kavuştum çok şükür, suan biri kuvozde biri yogun bakımda ama gözümün onundeler en azından, zamanla hersey yoluna girer:)
R.a ile ilgili sorunun çıktığı ilk günler sizler olmasaydınız ben o günleri çok daha zor geçirirdim kesin, göstermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun.
Hamile olan arkadaslarımin saglikla kuzularına kavusmasini, hasretle bebeklerini bekleyen arkadaslarıma da en kisa sürede hayirli evlatlar diliyorum. Allahım sizlere artık daha fazla acı yaşatmasın insallah...
listedemiyim ben hala, uğrayamadım ki hiçCanım kızının ismini ve tam doğum tarihini yazabilir misin,listede bunlar eksik,tamamlayayım :)
canim benim bu gun dr sadece 1 tane yazmis bende bilmiyirdum eczaneden esim aradi raporlan veriliyormus.. sen rapormu aldin bide receteyle 7 liraymis recetesiz 4 lira ..
Canım ben ilaç icin rapor almadım muayene icin gidiyorsun doktora ki ben gıtmıyorum esım hastanede çalıştığı icin kayıdımı yaptırıyor doktora aylık ilaçlarımı yazdırıyor eczaneye muayene ücretini ödüyor 7-8 tl gibi ücret
Doktor bı keremi ol dedi sana?benimde ilk haftalarda lekelenmem oluyordu doktor igne vermişti 1 kutu icinde 5 ampul vardı ve bitene kadar her gün oldum sana bisey demedimi ?
öncelikle bebişlerini kucağına almışsın gözün aydın olsun canım inan şuan gözlerimden yaşlar akıyor senin profilini okuyordum öyle mutlu oldumki rabbim inşallah bizede gösterir o günleri
kısmetse 4.denemem olacak çarşamba transfer 3. denemede negatifti oğustosta denedim
biraz sen kendinden bahsedermisin
biri kız biri erkek sanırım doğum jimerde olmuş galiba bebekler nasıl şimdi
canımya yerim ben onları........
Gurbetçi geçmiş olsun...ceviz büyüklüğünde diye okuyunca korktum.. neyse ki iyiymişsin.
Prenslerim geçmiş olsun.. tebrik ederim. bebeklerin zamanında doğmuş fakat neden küvez ve yoğun bakımdalar?
Hiddenisko.. içini ferah tut.. dönem dönem bende karamsar olup kötüşeyler düşünebiliyorum.
Kızlar ben serklajdan değil ama öksürmekten mahvoldum. Boğazım çok acıyor artık.zencefilli ballı ıhlamur da yapım içtim fakat her öksürdüğümde karnım o kadar çok kasılıyor kii istemeden. Resmen dikişi hissediyorum.
ilaç kullandınızmı hiç böyle olunca?
Çok şükür.
Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Gurbetçi
Lekelenmen hakkında birsey söylediler mi
Feryalcim insalah senden güzel haberler alırız yakın zamanda
Hayırlısı olsun feryalcim.Mutlu sona inşallah çok az kalmış.Dün aramayınca bir terslik var herhalde dedim.Çok şükür bir sorun yokmuş.
Karşıdan gelen başka hastası yoktur herhalde:)benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür pazar ve pazartesi iki doz celestone ciğer geliştirici iğne vurulucam önlem amaçlı rahim boynunda kısalma yok bebişimde 1727 gram olmuş..eylülgülü cemil hocaya bizim topikten ve senden bahsettim adını bilmiyorum ama haftanı ve karşıdan geldiğini söyledim tahmin etti seni tamam dedi..:))çok şaşırıyor bize nasıl buluyorsunuz birbirinizi falan diye pek internetle ilgilenmiyor kendisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?