- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.241
İlk güne ait teferruatlar: Bebişin kilosu 3. 700 gram, boyu 53 cm.
Akşam üzeri Arda bey geliyor serklaj ipim nerede diyorum saklayacağım. O da serklajını almaya kalktım kanama başladı bütünleşmiş diyor o kalacak diyor. Enfeksiyon yapmaz mı diyorum yok diyor. Akşam 11 de de eşim geliyor. Bizim ilk gün hikayemiz böyle...
benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür pazar ve pazartesi iki doz celestone ciğer geliştirici iğne vurulucam önlem amaçlı rahim boynunda kısalma yok bebişimde 1727 gram olmuş..eylülgülü cemil hocaya bizim topikten ve senden bahsettim adını bilmiyorum ama haftanı ve karşıdan geldiğini söyledim tahmin etti seni tamam dedi..:))çok şaşırıyor bize nasıl buluyorsunuz birbirinizi falan diye pek internetle ilgilenmiyor kendisi..
İlk güne ait teferruatlar: Bebişin kilosu 3. 700 gram, boyu 53 cm.
Akşam üzeri Arda bey geliyor serklaj ipim nerede diyorum saklayacağım. O da serklajını almaya kalktım kanama başladı bütünleşmiş diyor o kalacak diyor. Enfeksiyon yapmaz mı diyorum yok diyor. Akşam 11 de de eşim geliyor. Bizim ilk gün hikayemiz böyle...
KIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BİLEN VARSA EL ATSIN ALLAH RIZASI İÇİN BİR ARKADAŞIMIN ÇOK DÜŞÜGÜ OLDU SONUÇLARI ALMIŞ BAN SORDU BENDE BİLMEDİGİM İÇİN AKLIMA BURASI GELDİ BİLEN VARSA DEYİVERSİN :18::18:
KOAGULASYON TESTLERİ
Örnek Tipi : KAN
Test Adı Sonuç Durum Referans Aralığı Birim Açıklama
FVPCAT0 44.7 0 - 0
APC Resistansı 2.91 2.61 - 3.32
PT SEC 12.4 10 - 14
PT INR 1.08 0.8 - 1.3
aPTT 36.2 25 - 37
Trombin Zamanı 15.2 10 - 17
AT III 95 83 - 128
Protein C 105 70 - 140
PROTEIN S 87.9 76 - 135
Lopus Antikoagülanı (Tarama) 44.4 31 - 44
Lopus Antikoagülanı (Ratio) 1.25 %
Hemosistein(HPLC İle) 13,1 6 - 15 umol/L
Serbest T4 1.05 0.88 - 1.72 ng/dL
Serbest T3 3.33 2.30 - 4.2 pg/mL
TSH 2.720 0.57 - 5.6 µU/mL
Total B-hCG <1.00 0 - 5.3 mIU/mL
ACA IGG Negatif 0 - 12
ACA IGM 22 0 - 12
CANLARIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Canım doğum hikayeni okurken duygulanmamak mümkün değil,sağlıkla sıhhatle analı babalı kardeşli büyütmek nasip etsin yavrunu,hala inanamıyorum doğurduğuna,sanki hep hamile olup burda yazacakmışsın gibi geliyordu bana :) bu kadar hengamenin içinde foruma gelip hikayeni uzun uzun paylaştığın için de kendi adıma çok teşekkür ederşm,çok merak ediyordum nasıl olduğunu.
Hakikaten ya şimdi forum sessizleşecek gibi geliyor bana...
Aaaa bizim çiçeği burnunda anne gelmiş
cnm senden beklediğim gibi doğum gerçekleşmiş hyecan adrenalın vee süprizlerle
hayırlı evlat olsun evladın inş
hastanenin ilgisine de hayran kaldım wowww diyorum
resimlerin çıkarsa dergide haberimiz olsa cnm görmek isterim
şunuda söylemeden geçemeyeceğim senin buradaya artık eskisi gibi sık uğrayacak olmam biraz buruklaştırdı beni
sen buralardayken sanki bir bilenin olması daha fazla güven veriyor insana
:)
Canım doğum hikayeni okurken duygulanmamak mümkün değil,sağlıkla sıhhatle analı babalı kardeşli büyütmek nasip etsin yavrunu,hala inanamıyorum doğurduğuna,sanki hep hamile olup burda yazacakmışsın gibi geliyordu bana :) bu kadar hengamenin içinde foruma gelip hikayeni uzun uzun paylaştığın için de kendi adıma çok teşekkür ederşm,çok merak ediyordum nasıl olduğunu.
Hakikaten ya şimdi forum sessizleşecek gibi geliyor bana...
Hikayeni okuyunca yine bir hos oldum
Inanc
Sabir ve azmin sonucu Ahmet arda
rabbim saglik ve huzurla gecirecegi uzun bir omur nasip etsin
Sikinti ve kaygiyla gecen gunler geride kaldi
Artik kocaman bir aile olarak guzel gunler nasip etsin rabbim.
Canım benim hikayeni okurken ağladım.
Rabbim seni yavrularını eşini bir daha hîç ayırmasın.
Sağlıkla uzun ömürler nasip eylesin.
Sen bizlere hep destek oldun Rabb'inde en dar zamanında Hızır aleyhisselâm mı yetiştirsin.
Allah'a emanet olun.
chnb cnm dogum hikayeni okurken cok duygulandim aglamama engel olamadim cok mutlu oldum onu sana veren rabbime kurban oluyum o duyguyu su topikteki yuregi yanik annelerede yasatsin insallah hep bebeklerinle esinle hep mutlu mesut ol canim rabbim sizleri nazarlardan korusun ..
Chnb
Acil sezeyana giriyormuş saat üç de.
Rabbim yardımcısı olsun.
HASBIYALLAHU VE NIĞMEL VEKİL VE NIGMEL MEVLA VE NIĞMEL NASİR. HASBİYALLAHU LAİLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBUL ARŞIL AZİM.
Arkadasimmmmmmm
İnanılmaz heyecanlandim
Allahım saglikla kavuşmanı nasip etsin bebeğine
Ne diyeceğimi bilemedim
Ablanla konuştuk az önce, iyi dedi, sesini duyamadim
Hadi tontis ardamiz saglikla gel!!
Ay birden okuyunca şaşırdım vakti gelmiş demek Bende Heyecanlandim insallah hayirlisiyla sag salim alır bebisini kucagna
arkadaşlar chnbnin doğumu gerçekleşmiş bebeğimiz iyiymiş chnb nin görümcesiyle konuştum daha chnb yi yukarı çıkarmamışlar....
çok duygulandım allah analı babalı büyütsün....
aaaaaaaa gerçekten mi nasıl olmuş ki aniden çok şükür yaa hayırlı olsun dün gibi hatırlıyorum 12 li haftalarını...
İnanmıyorum ne çabuk
Allahıma şükür !
Ben de çok duygulandım sizleri takip ediyor aradada yazıyorum, çok heyecanlandım ,
sevgili chnb sağlıkla, huzurla büyütün bebeğinizi inşallah, Allah analı babalı büyütsün huzurla...
Ayy ne guzel bi duygu Allah bozmasın
Anacım hangi ara açılmış hangi ara doğuruyor bu kız,aaa şok oldummmm,hadi inşallah ikisi de sağlıkla atlatırlar,inanılmaz şaşırdım sankim kendim doğuruyorum ellerim terlediiiiiii
Demek erken aldılar.
Çok sevindim kurtulduğuna.
Rabbim hem kendisine hem yavrusuna sağlıklı bir ömür nasip eylesin.
Saat 3 e 10 var..Allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin inşallah...Aminnnnnnnnnn...
Dayanamadım hastaneyi aradım hemşireye görüştüm
Her ikiside iyiymişler hamd olsun
Küçük Arda da annesinin yanındaymış çok şükür.
ayy canım benim inanki çok sevindim 2 sininde ii olmasına darısı inşallah bizlerin başına şimdi ardayla hasret gideriyorlardır ana oğul...
Bende:)sanırım chnbyle birlikte bütün topik doğurmuş gibi olduk
insan heyacanlanıyor sanki kendi doğum yapmış gibi oluyor ayy heyacan şey ettim şimcik bakalım bizlerin başına nasıl doğumlar gelecek.
Çok şükür......
Kızlar chnb ne güzel vakitlice bebeğine kavuşmuş. Çok sevindim, o emeklerinin karşılığını aldı. Ailesiyle ve minik oğluyla çok mutlu olsun. Darısı bizlere. İnşallah Allahım 37 leri görmeyi, sonra da sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder.
Metalcim
Rahim ağzın çok iyi. İnşallah önümüzdeki aylar da sorunsuz geçer. İstirahatin işe yaradığını da göstermiş oldun bize
Arıyorum nesrini sürekli meşgul
Tek biz değiliz tabi merak eden
çok şükür iyilermiş hoşgeldin ahmet arda
Konuştum chnb ile
Cok şükür iyiymis biraz agrisi varmış
Tosun 3700 gr 53 cm doğmuş
Ayrıntıları kendisi yazar artık
Maşallah BarekAllah
İyi haberlerini aldık ya çok şükür. Ben de yarın ararım artık. Yormayalım ilk gün zor geçer.
Rabbim bizlerde bu mutlugu yaşatsın inşallah.
chnb arkadaşım cok duygulandım okuduklarıma,sevincimden ne diyecegimi bilemiyorum bugun seni arayan cok olur elim telefona gidip geliyor hep
Allah´ım sana şukurler olsun bu sayfalarda bu haberi de okumayı bizlere kısmet ettigin icin
chnb Allah analı babalı saglıkla buyutmeyi nasip etsin canım,cok mutlu olun ailecek inşallah!
Ahmet Arda hoşgeldin dunyamıza,boyle bir annenin oglu olarak bir sıfır onde başlıyorsun cok şukur,bahtın guzel olsun kuzum
slm kizlar ben geldim oyle boyle geldim sonucta cok guzel ni gunde hemde chnbcim canim ablam dogum yapmis rabbim saglicakla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin hos geldin ahmet arda bebek
Chnb cim canım çok şükür bebeğini kucakladın,o miss kokusunu içine çektin.Senden daha mutlu kim vardır şimdi..Onca zorluk,mücadele,korkulu,endişeli günler hepsi bitti gittii.Daha dün suyum sızıyor dediğinde ne kadar paniklemiştik.Demekki Allahım yaşatacağı kulunu kısmet edip dünyaya getiriyor.
Allahım bebeğine,sana,ailene mutlu,huzurlu sağlıklı bir ömür versin inşallah..Çok duygulandım.Allahım bizlerede bu günleri göstersin..
CNM HAYIRLI OLSUN
inan çok sevindim sağlıcakla bebeğine kavuşmuşsun
hayırlı uzun ömürler diliyorum
canım çok çoookkk sevindim rabbim bahtını açık eylesin inşallah hayırlı evlat olmasını nasip etsin..
sanada çok çoookk geçmiş olsun.. senden mutlısı yoktur şimdi..
sarıpapatyam sende serklajını olmuşsun. çok geçmşi olsun canım 40haftaları görmeyi nasip etsin rabbim..
sutanesi sanada geçmiş olsun akadaşım tez vakitte hamile kalıp vakitlice yavrunu kucağına alrısın inşalalh..
bu aradaa herkese de hayırlı akşamlar diliyorum arkadaşalr.. herkes iyi çok şükür kendinize çooook iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?